GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλέξης Γιαννούλιας...

...πάει για τρίποντο στη Γερουσία των ΗΠΑ (την έδρα κατείχε ο Ομπάμα) Ανταπόκριση από Νέα Υόρκη από τον Γιάννη-John Να που ο πρόεδρος Ομπάμ...

...πάει για τρίποντο στη Γερουσία των ΗΠΑ (την έδρα κατείχε ο Ομπάμα)

Ανταπόκριση από Νέα Υόρκη από τον Γιάννη-John

Να που ο πρόεδρος Ομπάμα, μετά την προώθηση του ναυάρχου Τζέημς Σταυρίδη στην ανώτατη θέση του ΝΑΤΟ, σηματοδοτεί την είσοδο στη Γερουσία ενός ακόμη Ελληνοαμερικανού, του Αλέξη Γιαννούλια, κολλητού του όχι μόνο στις προεκλογικές καμπάνιες του αλλά και κάτω απο τη μπασκέτα...
Πέρυσι ο νεαρός πολιτικός είχε επισκεφθεί την Αθήνα, είχε συναντηθεί με τον συμπαίκτη του στον Πανιώνιο και δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Βασίλη Κεκίλια, τον Αντώνη Σαμαρά και άλλους πολιτικούς και όπως θα δείτε στο βίντεο, μιλούσε και ελληνικά. Και πώς να μη μιλάει αφού οι συγγενείς του πανηγυρίζουν στα Χανιά και στα Καλάβρυτα και του τηλεφωνούν στα ελληνικά.
περισσοτερα και το βίντεο

15 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ
    ΝΕΑΡΕ ΠΛΕΥΡΗ

    ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ «ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ»
    ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;




    ΠΡΟΣ
    ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ;
    ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ;






    Η ΤΡΙΑΡΧΙΑ –Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Γ.Α.Π+Α.Σ.+ΚΑΡ)

    ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΩΘΕΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦ…;
    ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΙΣ , ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.




    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΒΟΡΙΔΗ , ΠΛΕΥΡΗ ΥΙΕ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ISTIKBALL ΤΩΡΑ ΥΠΕΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟ; Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΜΟΥ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ ΤΩΝ USA ,ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τα’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    και βασιλικοι γαμοι...

    τι θα πειτε αν παει

    ο γερουλονος
    ο νικος παπανδρεου
    ο σημιτης
    η δαμανακη
    ή καποιοι απο αυτους?

    το σχεδιο εινα να αφεθει η Ελλαδα στην καταρευσει...

    να εριει ο Σαμαρας να μας σωσει

    και μετα ο γερουλανος- γλυξμπουργκ !!

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι σημρα και τιμησαν την μνημη Κωστα Αξελου !!

    Σακης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI META TON GIANOULA

    E E ERXETAI..

    O DR KOUTSOUKOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέξης Γιαννούλιας (πρώην μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου) επικράτησε στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος για τη θέση στη Γερουσία που κατείχε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Γιαννούλιας είπε ότι είναι ενθουσιασμένος από την υποστήριξη που έχει παράσχει μέχρι τώρα η Ελληνοαμερικανική κοινότητα στην υποψηφιότητα του κυρίου Ομπάμα, ο οποίος, κατά την έκφρασή του, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας, της ευκαιρίας και της χάραξης μιας νέας πορείας στην οποίαν όλοι οι Αμερικανοί θα συμμετέχουν ανεξαρτήτως χρώματος, φύλου, ηλικίας και κομματικής τοποθέτησης. Ο κύριος Γιαννούλιας συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό ακριβώς είναι εκείνο που χρειάζεται η χώρα σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε: κάποιον που όχι μόνον θα ενώσει όλους τους πολίτες της αλλά θα εργαστεί επίσης για να βελτιώσει τις σχέσεις μας με άλλα κράτη και να επιβεβαιώσει την θέση μας ως ηγέτιδας δύναμης τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε το βιντεο ρε βώδια για να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στους πολιτικούς της Ελλάδας και σε εκείνους που προκόβουν στα ξένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδής αν οι Ελληνες πολιτικοί που σπούδασαν στην Αμέρικα αν είχαν μείνει εκεί θα είχαν διαπρέψει περισσότερο από ότι εδώ; Γλίτωσε η κακομοίρα η Αμερική, θα την είχαν κάνει φτερό και πούπουλο.......Και σκέψου τον Γιωργάκη, που έχει γεννηθεί εκεί, Παναγία μου, θα είχε γίνει ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπούδασε φιλοσοφία στη Σορβόννη όπου και δίδαξε (1962-1973). Αρχισυντάκτης του πρωτοποριακού τότε περιοδικού Arguments (Επιχειρήματα) από το 1956-1962, ίδρυσε και διηύθυνε την ομώνυμη φιλοσοφική σειρά στις «Εditions de Minuit» στην οποία εκδόθηκαν επίσης και τα περισσότερα από τα βιβλία του.

    Πασίγνωστη η διένεξή του με τον Σαρτρ τον οποίο εγκαλούσε για μη πρωτότυπη σκέψη και έκθεση παλαιότερων φιλοσοφικών ιδεών. Ο Σαρτρ με τη σειρά του τον κατηγορούσε επειδή είχε εγκαταλείψει τον κομμουνισμό.

    Έχει εκδώσει είκοσι τέσσερα βιβλία και πλήθος κειμένων (γαλλικά, ελληνικά και γερμανικά) που μεταφράστηκαν σε δεκαέξι γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ALLOS MALAKAS KAI AFTOS DEN THA PSIFISTI KOROIDA.......AKREOS EINAI KAI DEN PIANI,,,, MIN EISTAI XAROUMENI MALLON POLLY MALAKAS FENETE TO PAIDI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ


    ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ

    ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...

    ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ (ΔΑΜΑΝΑΚΗ)

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΥΙΟΣ...

    ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΙΣΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΛΟΓΚΕΡ ΣΑΣ "ΕΦΤΥΣΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ( ΦΑΝΑΤΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ!!!)

    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΟΚΟΛΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ??

    ΓΙΩΡΓΟ,
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...!!!

    ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΗΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κόσμος
    Ο Καιρός
    Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
    Σαν Σήμερα .Αθλητικά Αγώνες | Live Scores .Διάφορα Παράξενα
    Υγεία
    Επιστήμη
    Τεχνολογία
    Media
    Παιδιά και Οικογένεια
    Υγεία
    Ψυχαγωγία
    Συμβουλές .Είναι Παρασκευή
    Δωρεάν Αγγελίες
    Πανελλαδικές Εξετάσεις
    ShowBiz .Ελεύθερος χρόνος Ψυχαγωγία
    .Διασκέδαση
    .Ταξίδια
    Αυτοκίνητο
    Θέατρο .Νέα από Ελλάδα Αθήνα
    Θεσσαλονίκη
    Θράκη
    Μακεδονία
    Ήπειρος
    Νησιά Ιονίου
    Θεσσαλία
    Στερεά Ελλάδα
    Πελοπόννησος
    Νησιά Αιγαίου
    Κρήτη .Συνταγές Ορεκτικά
    Σαλάτες
    Λαχανικά
    Σούπες
    Πίτες
    Κρεατικά
    Ψάρια, Θαλασσινά
    Πουλερικά
    Ζυμαρικά
    Γλυκά
    ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
    Πασχαλινές Συνταγές
    Χριστουγεννιάτικες Συνταγές .Ο Φοιτητής Κατάλογος Αγγελίες Games Eurovision .Κοινωνικά
    Τον σκότωσαν η σύζυγος με τον πατέρα και τον φίλο της
    05 Φεβρουαρίου 2010, 07:34


    Στυγερό έγκλημα συγκλονίζει το Αργος! Η εν διαστάσει σύζυγος, ο σύντροφός της και ο πατέρας της ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 31χρονο Κώστα Καραμούντζο. Μάλιστα, δεν δίστασαν να διευκρινίσουν ότι τη χαριστική βολή στον άτυχο νεαρό την έδωσε ο πεθερός του, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα καδρόνι.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, το έγκλημα έγινε στις 11.30 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και το πτώμα του υπαλλήλου υγρών καυσίμων (που έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα) εντόπισε την επομένη το μεσημέρι στις όχθες του Ερασινού ποταμού ένας αγρότης. Ο 65χρονος, η 28χρονη και ο 25χρονος σύντροφός της είχαν στήσει καρτέρι στον 31χρονο, ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του, στις Πορτίτσες. Το θύμα είδε από τον καθρέφτη ότι τον ακολουθούσαν με το αυτοκίνητό τους και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τους ζητήσει εξηγήσεις.

    Ο Καραμούντζος άρχισε να λογομαχεί με τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ κάποια στιγμή ο πεθερός του άρπαξε ένα καδρόνι και τον χτύπησε στο κεφάλι δύο φορές. Ο 31χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ οι άλλοι τρεις έσπευσαν να ανοίξουν την πίσω πόρτα τού αυτοκινήτου του και να τον τοποθετήσουν στα καθίσματα. Ο πεθερός κάθισε δίπλα στον αιμόφυρτο άνδρα, ενώ το όχημά του οδηγούσε ο 25χρονος και από πίσω ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο η 28χρονη (η οποία είναι και έγκυος στον 8ο μήνα από τον 25χρονο).

    Σκοπός των τριών ήταν να πετάξουν τον Κώστα Καραμούντζο από τον γκρεμό στην περιοχή του Κολοσούρτη, για να φανεί ότι το θύμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής τούς έπιασε λάστιχο! Μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, οι φερόμενοι ως δράστες τον μετέφεραν στο ποτάμι και εκεί ο πεθερός τον χτύπησε στο κκεφάλι με ένα καδρόνι, με αποτέλεσμα ο άτυχος 31χρονος (ο οποίος όλη αυτή την ώρα είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να σωθεί) να αφήσει την τελευταία του πνοή.

    Οπως έγινε γνωστό, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά. Μάλιστα, ο πεθερός φέρεται να είχε απειλήσει πρόσφατα τον γαμπρό του ότι θα τον σκότωνε, αν δεν πλήρωνε διατροφή για τα δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 6 ετών, που είχε αποκτήσει με την κόρη του.

    Οι τρεις συνελήφθησαν χθες το πρωί και μετά την ομολογία-σοκ πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσαν από κοινού. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

    Espressonews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φέρτε τον στη Ελλάδα !! τον ακουσαα μιλάει Ελληνικά , τα μιλάει αριστα , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΕΘΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συναντηση

    Σημερα στον Ηλεκτρικο που ειχε μερικη απεργια συναντηθηκαν ο δρ Κουτσουκος και ο Ανδριανοπουλος...

    και συζητησαν το προβλημα της Ιθαγενειας!!

    Υπαρχουν υστερικες εκδηλωσεις και φοβιες

    Το σημαντικοτερο ειναι να παρουν ολοι "αδεια παραμονης" εστω προσωρινη...οσο για ιθαγενεια ή " πληρη δικαιώματα πολιτη"στα 18....με κριτηρια...

    Τελικα συμφωνησαν οτι οι μουσουλμανικοι πληθυσμοι προσαρμοζονται δυσκολοτερα και το θεμα θελει διερευνησης και προσοχης!!

    Προσοχη:Οι μεταναστες ΔΕΝ θα ψηφιζουν τα υπαρχοντα κομματα αλλα θα κανουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μειονοτικά ή θρησκευτικά ή ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!
    Ετσι ειναι ...προσοχη στις λεπτομερειες του νομοσχεδιου!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση