Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

  Της κακομοίρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων...

  Mετά την αθώωση Μαντούβαλου, φοβερές καταγγελίες -από τον επιχειρηματία που καταδικάστηκε- σε βάρος του προέδρου του Δικαστηρίου: "Θέλετε να μου τα πάρετε. Μιλάτε για 60 χιλιάδες ευρώ. Θα πάτε φυλακή, εσείς προσωπικά. Aλήτη, εκβιαστή, εσύ πας να λύσεις το παραδικαστικό;"

  Φοβερές οι εξελίξεις από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που αθώωσε για το θέμα της εμπλοκής στο παραδικαστικό κύκλωμα τον Π. Μαντούβαλο, τους συνεργάτες του Χρήστο Χατζηπαναγιώτου και Σωτήρη Ντινόπουλο και έκρινε ένοχους τον πρώην πρόεδρο Πρωτοδικών Ευάγγελο Καλούση και τον επιχειρηματία Γιάννη Μπολέτση.
  Όπως μεταδίδεται, μετά την ανακοίνωση της απόφασης έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Γ. Μπολέτση (καταδικάστηκε για αυτουργία στη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική οργάνωση) οι οποίοι μίλησαν για...

  αυθαιρεσίες, καθώς, όπως υποστήριξαν, δεν είναι δυνατόν "τα χρήματα να τα έβαλε στο λογαριασμό ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης, πρώην συνεργάτης του Πέτρου Μαντούβαλου, αλλά να καταδικάζεται ο Μπολέτσης". Το σκέλος αυτό αφορά στα 7 εκατ. δραχμές τα οποία βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του πρώην δικαστή.
  «Από κανένα μάρτυρα κατηγορίας δεν κατατέθηκε κάτι σε βάρος του πρώην βουλευτή Πέτρου Μαντούβαλου, ο οποίος μάλιστα δεν κρύφτηκε πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, αλλά παραιτήθηκε για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού δικαστή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Γ. Ευσταθίου. Επίσης και για τις υπόλοιπες κατηγορίες που αφορούν στην υπόθεση του συγκεκριμένου σκέλους του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος, δεν προέκυψαν στοιχεία για τους κατηγορούμενους.
  Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου επικράτησε ένταση με τον Γ. Μπολέτση να καταθέτει αίτημα εξαίρεσης σε βάρος της έδρας. Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ο κ. Μπολέτσης και σε αυτά, όπως ισχυρίζεται, ο πρόεδρος της έδρας Γ. Ευσταθίου συνομιλεί τηλεφωνικά με τον Ιάκωβο Γιοσάκη, κατηγορούμενο σε άλλο σκέλος του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος.
  "Θέλετε να μου τα πάρετε. Μιλάτε για 60 χιλιάδες ευρώ" είπε ο Μπολέτσης.
  Παρά την αντίδραση του προέδρου της έδρας ο επιχειρηματίας είπε: "θα πάτε φυλακή, εσείς προσωπικά. Aλήτη, εκβιαστή, εσύ πας να λύσεις το παραδικαστικό;" .
  Μάλιστα η υπεράσπιση του κ. Μπολέτση κατέθεσε στον εισαγγελέα της έδρας τόσο μαγνητοφωνημένες συνομιλίες, τις αποκαλούμενες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, όσο και ένα σχετικό cd.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  6 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 26 Φεβ 2010, 2:16:00 μ.μ.

  I ellada pote den petheni...

  Dikaiopolis είπε... 26 Φεβ 2010, 4:39:00 μ.μ.

  Ε!!! όχι και να μιλάμε για παραδικαστικά κυκλώματα στην Ελλάδα, λογιάζοντας ότι οι εισαγγελείς και προέδροι δικαστηρίων δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να αποδώσουν με πυγμή το Δίκαιο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!
  Με λίγα λόγια ενας κατά συρροή ΒΙΑΣΜΟΣ και μάλοστα καταγκελόμενος δεν γίνεται κριτέως λόγο του ότι δεν ενδοιαφέρετε ο πατέρας.

  ΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΔΑ τέτοιες λογικές δεν υπάρχουν στις ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ διεργασίες των εγγεφαλικών λειτουργειών των λειτουργών της δικαισύνης, ΟΥΤΕ των ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ενος δικαστηρίου.

  Άλλο τώρα που τους ζαλίζει ο καθένας με τα προβλήματα διαφθοράς που μαστίζουν τον τόπο.

  Να τα λύσουν οι πολιτικοί δικό τους πρόβλημα, η δικαισύνη είναι ανεξάρτητη έχει δικά της κανάλια εσόδων! διότι πέρα από τον όποιο μισθό δημοσίου υπαλλήλου, ως δικαστικού και δεν είναι καθ συναδελφικό να ζητάς απολογία από ένα δημόσιο υπάλληλο ενός χώρου ενός άλλου ανεξάρτητου καναλιού εσόδων.

  ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΙΖΟΥΡΕΣ ΓΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

  Ανώνυμος είπε... 26 Φεβ 2010, 4:40:00 μ.μ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ !!!!!!

  Ανώνυμος είπε... 26 Φεβ 2010, 9:59:00 μ.μ.

  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λυποθήμησε ο δικαστής?

  Ανώνυμος είπε... 26 Φεβ 2010, 10:00:00 μ.μ.

  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δικαστής?

  Ανώνυμος είπε... 26 Φεβ 2010, 10:41:00 μ.μ.

  ΡΕ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΦΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ 46 ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ?ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΑΝΤΕ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ

  Item Reviewed: Της κακομοίρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr