GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δυνάμεις που καταστρέφουν...

...την ευρωπαϊκή οικονομία έχουν ονοματεπώνυμο Από τον Δημήτρη Ψαρρό Η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα δημιουργεί μια σειρά ερωτημάτ...

...την ευρωπαϊκή οικονομία έχουν ονοματεπώνυμο

Από τον Δημήτρη Ψαρρό

Η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα δημιουργεί μια σειρά ερωτημάτων, όπως:
-Ποια είναι αυτή η δύναμη που βρίσκεται πάνω από τις κυβερνήσεις και επιβάλει σε κράτη και λαούς τη θέλησή της;
-Ποιος είναι ο ρόλος των εθνικών κυβερνήσεων και ποια είναι τελικά η Ε.Ε.;
Από την εποχή της κατάρρευσης της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, άρχισαν να...

δημιουργούνται ερωτηματικά για το πώς μια παγκόσμια δύναμη μετατρέπεται τόσο εύκολα σε παρελθόν και μάλιστα, όταν αυτή η χώρα έχει πλούσιο υπέδαφος, με όλα αυτά που θεωρούνται ότι έχουν μεγάλη αξία στο σύγχρονο πολιτισμό;
Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε την οικονομική κατάρρευση της Αμερικής και της Ευρώπης, τη στιγμή που φάνταζαν σαν τα μόνα μοντέλα υγιούς οικονομίας. Είδαμε ακόμη τα κεφάλαια από τις χώρες αυτές να μεταναστεύουν προς μια χώρα, που μέχρι πριν λίγο ήταν αποκλεισμένη. Την Κίνα.
Είδαμε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, που δεν μπόρεσαν η δεν θέλησαν να εμποδίσουν οι εθνικές κυβερνήσεις. Μάλιστα έγινε εμφανές, ότι σύρθηκαν από τις λεγόμενες δυνάμεις της αγοράς, σε επιλογές που ήταν σε βάρος των λαών τους.
Ποιες όμως είναι αυτές οι δυνάμεις της αγοράς που επιβάλουν τις αποφάσεις τους στους λαούς;
Είναι οι ίδιες που δημιουργούν οικονομικά προβλήματα και μετά προσφέρονται να τα κουκουλώσουν με το αζημίωτο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αν δεν είχαν και δικούς τους ανθρώπους, καθώς και ΜΜΕ στις υπηρεσίες τους.
Οι άνθρωποί τους εντός των τειχών, ευρισκόμενοι σε καίρια πόστα, υποσκάπτουν τις οικονομίες υπερδανειζόμενοι μεγάλα ποσά και δίνοντας τους χρεόγραφα.
Έτσι, είναι θέμα χρόνου οι εθνικές κυβερνήσεις να μετατραπούν σε μαριονέτες τους.
Μέχρι σήμερα, οι αόρατες αυτές δυνάμεις ονομαζόντουσαν δυνάμεις της αγοράς. Μετά το ξεσκέπασμα της Γαλλίδας υπουργού, που έγινε μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, άρχισαν να αποκτούν και ονοματεπώνυμο. Η υγιής αντίδραση της Ισπανίας να αναθέσει στις μυστικές της υπηρεσίες της την αναζήτηση των δυνάμεων που προσπαθούν να καταστρέψουν την οικονομία της, αφύπνισε και την Ελληνική κυβέρνηση να πράξει το ίδιο.
Βέβαια, μια τέτοια κίνηση επιβάλλεται από όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και μάλιστα, επειδή βάλλονται από εχθρικές δυνάμεις οι οικονομίες τους, θα έπρεπε να είχαν και συγκεκριμένη εντολή, όχι μόνο να βρουν, αλλά και να εξολοθρεύσουν με κάθε τρόπο του επιτιθέμενους. Παράλληλα, όσοι έχουν συμμαχήσει με τους κερδοσκόπους με σκοπό να βλάψουν τα κράτη – μέλη, θα έπρεπε να τους περιμένει η μόνη τιμωρία που επιβάλουν τέτοιες καταστάσεις. Αυτή του εθνικού προδότη και η δήμευση των περιουσιών τους.
Αυτές είναι οι ενδεδειγμένες ενέργειες μιας υγιούς ηγεσίας της Ε.Ε. και όχι η πλήρης εναρμόνιση της με τις δυνάμεις της κερδοσκοπίας, με αντάλλαγμα την απόλυτη εξουσία επί των ασθενέστερων κρατών.
Αν συνεχίσει αυτή κατάσταση και οδηγηθούν οι λαοί της Ευρώπης στην εξαθλίωση, μόνο και μόνο για να παίξουν τα ηγεμονικά τους παιχνίδια κάποιοι , τότε θα θερίσουν τις θύελλες που οι ίδιοι έσπειραν. Οι εξεγέρσεις των λαών, η ιστορία έχει δείξει ότι όταν συμβούν, έχουν καταστροφικές συνέπειες για όλους. Και δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, δεν απέχουμε από κάτι τέτοιο, καθώς όταν ο λαός δεν έχει πλέον τίποτα να χάσει, δεν υπολογίζει τίποτα και κατεβαίνει στους δρόμους, παίζοντας τα όλα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

12 σχόλια

  1. Rothschild's Secret "Solution" to Greek "Problem"

    http://www.henrymakow.com/the_secret_solution_to_greece.html

    Καπετάν Μακρής.Μια άλλη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ.ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ Η ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΕΝΟΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ ΧΡΟΝΟΣ .ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η ισπανική ΚΥΠ δεν μπόρεσε να βρει τις μπόμπες που έφεραν στην εξουσία τον Θαπατέρο και η Ελληνική ΚΥΠ τους βομβιστές της Αμερικάνικης πρεσβείας , πιστεύεις ότι θα βρουν τους κερδοσκόπους?
    Αφού δεν είναι άλλοι από τα στελέχη της Γκόντμαν Σαχςγια να μπορέσουν να βάλουν τος Κινέζους στην Ευρώπη.
    Αν η Ευρώπη είχε μετρητά θα μας είχε πετάξει με τις κλωτσιές και τώρα θα στήναμε ατελείωτα Γουδιά για τους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. As diavasoume kai ligo
    dr koutsouko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιας και αναφέρθηκες:
    ας βγει κάποιος από την επίσημη πολιτεία και να μας πει:
    τόσοι (αριθμητικά) είναι οι παπάδες που φέρουν τον βαθμό του Συνταγματάρχη και πληρώνονται για αυτό από το Ελληνικό κράτος.
    τόσοι είναι οι παπάδες με βαθμό ταγματάρχη που πληρώνονται από το Ελληνικό κράτος...κ.λ.π.κ.λ.π
    πρέπει επί τέλους να μάθουμε και εμείς οι "ξεβράκωτοι" τι τους χρωστάμε και για ποιόν λόγο.
    Άλλωστε εμείς τους πληρώνουμε.
    τι τους χρωστούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις Βενετών και πράσινων και τους έδωσαν τα Βατοπαίδια;
    τι θα γινόταν αν φορολογούταν η εκκλησιαστική περιουσία;
    γιατί δεν συνδέθηκε η εκκλησία με τα παπαδοπαίδια που συνελήφθησαν ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 21 Φεβ 2010 1:22:00 π.μ.



    Ο ΚΟΣΜΣΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΞΥΝΕΣΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .



    ΠΟΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ "ΞΑΦΝΙΚΗ" ΚΡΙΣΗ ;;;;


    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .


    ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και φυσικά θα έπρεπε να είναι γνωστό στους πάντες, γραπτά ή άγραφα (αποδεκτό και χωρίς όρους τέλος πάντων) το ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά θα μπαίνει αυτόματα κάτω από την ομπρέλα της Ε.Υ.Π.
    α)για την προστασία αυτού και της οικογένειας του
    β)για να μην πέσει θύμα εκβιασμών και ψηφίζει ότι του λένε άλλοι κύκλοι
    γ)για να μην αποφασίζει με άλλους κύκλους και εκ του πονηρού κατά του συμφέροντος αυτού του τόπου.

    με το που αποφασίζεις να ασχοληθείς με την πολιτική ή την διοίκηση οργανισμών ή είσαι δημόσιος υπάλληλος σε καίρια θέση πρέπει να παραδίνεις την προσωπική σου ζωή στον έλεγχο του κράτους.
    αυτονόητο είναι το ότι, όχι μόνο τα τηλέφωνα σου θα παρακολουθούνται αλλά και το πότε θα πας στην τουαλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ευρωπαικη Ενωση εχει ξεφυγει τελειως απο τις αρχες των ιδρυτων της.Απ οταν εγινε η διευρυνση απεκτησε αλλο χαρακτηρα αυτο της παγκοσμιοποιοησης της επικρατησης των μαφιοζικων οικονομικων κυκλων της αγορας,και την υποδουλωση των αδυναμων οικονομιων της ενωσης στους δυνατους με ολεθριες συνεπειες και για εμας σαν και αυτες που βιωνουμε καθημερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δυνάμεις που καταστρέφουν...

    ...την ευρωπαϊκή οικονομία έχουν ονοματεπώνυμο.

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΣΥΝΤΡΩΓΟΥΝ, ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ GOLDEN BOYS ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, φταίνε οι εξωτερικές μυστικές δυνάμεις για τα χάλια του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,

    και όχι το

    διαλυμένο, σπάταλο, διεφθαρμένο κράτος που επί 35 χρόνια δανείζεται ασύστολα για να έχουν όλοι Mercendes, πισίνες, κότερα και για να φεύγουν από τα 35 με συντάξεις 6.000 ευρών και 200.000 ευρώ αποζημιώσεις.....,

    έχοντας έναν από τους μεγαλύτερους σε αριθμό δημοσίων υπαλλήλων με τις χειρότερες υπηρεσίες, τα χειρότερα νοσοκομεία και τέλος την χειρότερη παιδεία στο πλανήτη.

    Μάλλον με την .... Πετρούλα κάνει παρέα αυτός που έστειλε το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 21 Φεβ 2010 6:32:00 μ.μ.


    ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ,ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση