GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα...

Να το ξερετε αυτο. το στελνω σε ολα τα blogs κτλ και ολοι θα ειστε συνυπευθυνοι... Το σαββατο θα γινει συγκεντρωση κατα του λαθρονομοσχεδιου...

Να το ξερετε αυτο. το στελνω σε ολα τα blogs κτλ και ολοι θα ειστε συνυπευθυνοι...
Το σαββατο θα γινει συγκεντρωση κατα του λαθρονομοσχεδιου. Ειναι προγραμματισμενο εδω και ενα μηνα. θα ερθει κοσμος καθε ηλικιας. Σημερα οι αντιεξουσιαστες θελουν να προχωρησουν σε καταληψη της πρυτανειας για...

να ετοιμασουν τις μολωτωφ τους και για να εμποδισουν την συγκεντρωση. Αυτη ειναι η δημοκρατια τους. Ο πρυτανης μονο κοκκινο χαλι δεν τους εστρωσε και τωρα λενε κανουν συνεδριαζει το πρυτανικο συμβουλιο. με τι δικαιωμα κανουν καταληψη; με ποια προφαση; ειναι ολοι τους φοιτητες; γιατι φοραγανε κουκουλες; Ο χρυσοχοιδης θα αφησει τα "φιλαρακια" του ανα αλωνιζουν στην Αθηνα; που ειναι η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ που ελεγε;
Σας το λεω στα ισια. το σαββατο ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ και υπευθυνοι ειναι ολοι αυτοι που δεν μπορουν να εφαρμοσουν τους στοιχειωδεις νομους. Ο φασισμος και η τρομοκρατια των κουκουλοφορων/υπαλληλων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΝ τραυματιστει καποιος αυριο. οι υπαυθυνοι (πρυτανεις και Χρυσοχοιδης)θα πρεπει να λογοδοτησουν στον λαο. Να το ξερετε ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ
T.Φ.

18 σχόλια

  1. ενταξει

    ειναι απο την ασφαλεια
    ή απο ευπ


    σιγα τα λαχανα...
    παλια κολπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ
    ΝΕΑΡΕ ΠΛΕΥΡΗ

    ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ «ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ»
    ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;




    ΠΡΟΣ
    ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ;
    ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ;






    Η ΤΡΙΑΡΧΙΑ –Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Γ.Α.Π+Α.Σ.+ΚΑΡ)

    ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΩΘΕΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦ…;
    ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΡΙΓΓΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΙΣ , ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.




    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΒΟΡΙΔΗ , ΠΛΕΥΡΗ ΥΙΕ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ISTIKBALL ΤΩΡΑ ΥΠΕΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟ; Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΜΟΥ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ ΤΩΝ USA ,ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Τα’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φασίστα, ε φασίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

    Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

    Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

    ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ-ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

    ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν τίποτα γιατί είναι θρασύδειλοι. Μπορεί να τους σκιστεί το καλτσόν.
    Μόνο 10 εναντίον 1 ξέρουν να χτυπάνε και να βαράνε αντικείμενα με μίσος κάνοντάς με να αναρωτιέμαι γιά την ποιότητα των εγκεφάλων τους. Έχουν μάθει λίγες λέξεις και φράσεις και τις επαναλαμβάνουν γιά να μας πείσουν ότι ξέρουν να μιλάνε. Γιά μερικούς αμφιβάλλω αν είναι Ελληνες. Κι επειδή μας τα έχετε πρήξει με τη λέξη φασίστας και ρατσιστής να σου θυμίσω ότι φασίστας είναι αυτός που επιβάλλει την άποψή του στην πλειοψηφία, φασίστας είναι ο ναρκισσιστής που καίει την περιουσία του άλλου γιατί στο κούφιο κεφάλι του αυτός έχει δίκιο γιά τα πάντα. Φασίστας είναι αυτός που επιβάλλει, με την ύποπτη ατιμωρησία, στους άλλους να ζήσουν σε μιά χώρα κωλοχανείο, επειδή τέτοια είναι η ψυχή του. Όσο γιά πολλούς αντιρατσίστες μου θυμίζουν κάποιους φιλόζωους που στην πραγματικότητα είναι μισάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στυγερό έγκλημα συγκλονίζει το Αργος!

    Η εν διαστάσει σύζυγος, ο σύντροφός της και ο πατέρας της ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 31χρονο Κώστα Καραμούντζο. Μάλιστα, δεν δίστασαν να διευκρινίσουν ότι τη χαριστική βολή στον άτυχο νεαρό την έδωσε ο πεθερός του, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα καδρόνι.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, το έγκλημα έγινε στις 11.30 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και το πτώμα του υπαλλήλου υγρών καυσίμων (που έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα) εντόπισε την επομένη το μεσημέρι στις όχθες του Ερασινού ποταμού ένας αγρότης. Ο 65χρονος, η 28χρονη και ο 25χρονος σύντροφός της είχαν στήσει καρτέρι στον 31χρονο, ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του, στις Πορτίτσες. Το θύμα είδε από τον καθρέφτη ότι τον ακολουθούσαν με το αυτοκίνητό τους και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τους ζητήσει εξηγήσεις.

    Ο Καραμούντζος άρχισε να λογομαχεί με τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ κάποια στιγμή ο πεθερός του άρπαξε ένα καδρόνι και τον χτύπησε στο κεφάλι δύο φορές. Ο 31χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ οι άλλοι τρεις έσπευσαν να ανοίξουν την πίσω πόρτα τού αυτοκινήτου του και να τον τοποθετήσουν στα καθίσματα. Ο πεθερός κάθισε δίπλα στον αιμόφυρτο άνδρα, ενώ το όχημά του οδηγούσε ο 25χρονος και από πίσω ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο η 28χρονη (η οποία είναι και έγκυος στον 8ο μήνα από τον 25χρονο).

    Σκοπός των τριών ήταν να πετάξουν τον Κώστα Καραμούντζο από τον γκρεμό στην περιοχή του Κολοσούρτη, για να φανεί ότι το θύμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής τούς έπιασε λάστιχο! Μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, οι φερόμενοι ως δράστες τον μετέφεραν στο ποτάμι και εκεί ο πεθερός τον χτύπησε στο κκεφάλι με ένα καδρόνι, με αποτέλεσμα ο άτυχος 31χρονος (ο οποίος όλη αυτή την ώρα είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να σωθεί) να αφήσει την τελευταία του πνοή.

    Οπως έγινε γνωστό, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά. Μάλιστα, ο πεθερός φέρεται να είχε απειλήσει πρόσφατα τον γαμπρό του ότι θα τον σκότωνε, αν δεν πλήρωνε διατροφή για τα δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 6 ετών, που είχε αποκτήσει με την κόρη του.

    Οι τρεις συνελήφθησαν χθες το πρωί και μετά την ομολογία-σοκ πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσαν από κοινού. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

    Espressonews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ριξτε τους στο αιγαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να οριστεί επίσης ίδια εκδήλωση και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

    Η απαίτηση των Ελλήνων είναι:









    Έξω το ναζιστικό φασισταριό από την Ελλάδα!


    Die pasok nazi muessen raus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Τ.Φ. σημαίνει Τομέας Φασιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειάζετε να σπάσουν μερικά κεφάλια και πρώτα του χρισοχοίδη και του βούγια που βγαίνει στην τηλεόραση κάνει το άσπρο μαύρο και ο " δημοσιογράφος δεν του κάνει την αυτονόητη ερώτηση.
    Γιατί πρέπει να τους δοθεί οπωσδήποτε η ιθαγένεια ( ακόμα δεν έχουμε μεταναστευτική πολιτική δεν ξέρουμε ούτε τον αριθμό των μεταναστών) και δεν τους δίνεται αόριστη άδεια παραμονής στους νόμιμους και να κρατήσουν τις δικές τους ιθαγένειες.
    Το Τσεκούρι. ( για το σπάσιμο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τό κόκκινο χαλί τούς τόστρωσαν οι διοργανωτές τής "συγκέντρωσης" στά προπύλαια.
    Είναι τό μόνο πού μπορούν νά κάνουν κάτι τέτοιοι "διοργανωτές",

    καί τό κάνουν επίτηδες, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ώστε νά δικαιολογήσουν εν συνεχεία τήν αποτυχία τής μάζωξης.

    Ξέρουν πάρα πολύ καλά, ότι μπορεί πιθανόν νά χυθεί ΚΑΙ αίμα.
    Αλλά, στά παπάρια τους.

    Αρκεί νά "διοργανώσουν"!!!
    Οι ασήμαντοι μωροφιλόδοξοι !!

    Καί κάτι κοπρίτες "Δημοσιογράφοι", σάν καί σένα, ρίχνουν τό ανάθεμα στόν Πρύτανη καί τό Πρυτανικό Συμβούλιο Χά χά χά χά!!
    Στούς ψοφοδεείς κρατικοδίαιτους κακομοίρηδες "εκλεγόμενους επιστήμονες"!!

    Αλλά καί οι "Πολίτες" πού θά μαζευτούν εκεί πέρα, κουβαλάνε μυαλό κουκούτσι. Θά τό παίξουν υπόστρωμα, 5.000 άτομα -μαλάκες, γιά νά κάψουν καί νά ρημάξουν οι πέντε -δέκα κομπλεξικοί μπαχαλάκηδες !!!

    Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα !!

    Υπομονή, η "ύβρις" θά καθαρθή σύντομα από τήν πείνα καί τό αίμα, όπως τό 1949 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συναντηση

    Σημερα στον Ηλεκτρικο που ειχε μερικη απεργια συναντηθηκαν ο δρ Κουτσουκος και ο Ανδριανοπουλος...

    και συζητησαν το προβλημα της Ιθαγενειας!!

    Υπαρχουν υστερικες εκδηλωσεις και φοβιες

    Το σημαντικοτερο ειναι να παρουν ολοι "αδεια παραμονης" εστω προσωρινη...οσο για ιθαγενεια ή " πληρη δικαιώματα πολιτη"στα 18....με κριτηρια...

    Τελικα συμφωνησαν οτι οι μουσουλμανικοι πληθυσμοι προσαρμοζονται δυσκολοτερα και το θεμα θελει διερευνησης και προσοχης!!

    Προσοχη:Οι μεταναστες ΔΕΝ θα ψηφιουν τα υπαρχοντα κομματα αλλα θα κανουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μειονοτικά ή θρησκευτικά ή ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!
    Ετσι ειναι ...προσοχη στις λεπτομερειες του νομοσχεδιου!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Παπακωνσταντίνου,. Υπουργέ Οικονομίας .
    Κάθε χρόνο ένας μισθωτός που εξ αιτίας του ύψους των αποδοχών του έχει να πληρώσει κάποιο φόρο, πολλές φορές δυσανασχετεί, και όχι λίγες φορές βγαίνει και εκτός προγράμματος με το ποσό αυτό καλοκαιριάτικα που είναι μέσα και το κόστος κάποιων διακοπών.
    Εν πάση περιπτώσει μόλις του έρθει το εκκαθαριστικό της εφορίας το οποίο του δίνει την ευχέρεια και καλώς να πληρώσει σε τρεις δόσεις ξεκινά να δίνει στο Δημόσιο τα οφειλόμενα με κατάληξη περίπου τον Οκτώβριο.
    Υπ’ όψιν ότι αυτό το σύστημα κατά κόρον μεγάλωσε στην πενταετία που κυβέρνησε η Νέα Δημοκρατία, και το γνωρίζω και από προσωπική πείρα διότι μέχρι τότε στο εκκαθαριστικό μου είχα ένα υπόλοιπο συν πλην 5/100, και για το οποίο δεν δυσανασχετούσα, τώρα πολλοί μισθωτοί από φόβο μήπως όταν έρθει το εκκαθαριστικό και δεν έχουν να πληρώσουν βάζουν στην άκρη κάθε μήνα περίπου το ποσό του πραγματικού φόρου για να το έχουν έτοιμο, και να μην το ψάχνουν.
    Κύριε Υπουργέ θα είναι πολύ καλύτερα για έναν φορολογούμενο ο οποίος έχει σταθερές αποδοχές το ποσό αυτό του φόρου να επιμερίζετε στον χρόνο που λαμβάνει τον μισθό του, δηλαδή ο φόρος που του αναλογεί για τον Ιανουάριο του 2010 να πληρώνετε αμέσως έστω με μια απόκλιση συν πλην 5/100, έτσι το κράτος θα λαμβάνει αμέσως τον φόρο που αναλογεί υπέρ αυτού, αλλά και ο μισθωτός όχι σε τρεις δόσεις αλλά σε δώδεκα θα καταβάλει το ποσό αυτό και δεν θα δυσανασχετεί όπως όταν θα του έρθουν μαζεμένα με το εκκαθαριστικό.
    Αλλά ακόμη και αν οι κρατήσεις φόρου κατά μήνα είναι λίγο μεγαλύτερες από τις κανονικά οφειλόμενες κατά την γνώμη μου για τον μισθωτό είναι καλό, γιατί έτσι δημιουργείται ένας κουμπαράς υπέρ αυτού και αλλιώς θα νιώθει όταν καλοκαιριάτικα με το εκκαθαριστικό πάρει πίσω ένα ποσό έστω και μικρό.
    Αλλιώς θα συμπεριφερθεί καταναλωτικά και οικογενειακά όταν ξέρει εκ των προτέρων ότι τόσα παίρνει και είναι όλα δικά του και αλλιώς όταν δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:58

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ε! ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση