GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφουν οι Γερμανοί για το Focus...

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε το δημοσίευμα του περιοδικού «Focus» και το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα, απασχολεί ...

Οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε το δημοσίευμα του περιοδικού «Focus» και το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα, απασχολεί μερίδα του γερμανικού Τύπου.
Για «μια συζήτηση με αυξανόμενο παραλογισμό» κάνει λόγο στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που κατηγορούν τη Γερμανία ότι αντιμετώπισε πολύ σκληρά την Αθήνα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενθαρρύνει την Ελλάδα να εξυγιάνει την οικονομία της», προστίθεται σε δημοσίευμά του ενώ γίνεται αναφορά και στις...

δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου.
«Πολλοί Έλληνες πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, αναφέρθηκαν στην άρνηση του Βερολίνου να καταβάλει επανορθώσεις για τη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου».
Η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung , αναφερόμενη στο επίμαχο δημοσίευμα του περιοδικού Focus, κάνει λόγο για «φτηνές γενικεύσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» όταν συλλήβδην κατηγορούνται οι Έλληνες ότι «εξαπατά ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία ή ότι οι Ελληνες εργάζονται μόνο όταν έχουν δωροδοκηθεί».
«Τέτοιες απόψεις δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε εκείνους που ευθύνονται για τη δυσφορία, οι οποίοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι, και όλους εκείνους τους Έλληνες που υποφέρουν, και που τώρα πρέπει να πληρώσουν τον λογαριασμό», προστίθεται στο δημοσίευμα.
«Όταν οι επιθέσεις προέρχονται από τους Γερμανούς, είναι διπλά επιβλαβείς. Ο μεγαλύτερος καταβολέας δωροδοκιών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήταν η γερμανική εταιρεία Siemens», τονίζει η Suddeutsche Zeitung, ενώ γίνεται επίσης εκτενής αναφορά και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων:
«Επιπλέον, οι Έλληνες αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί με τη μη καταβολή των επανορθώσεων του Β` Παγκοσμίου Πολέμου. Η διένεξη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία είναι ιδιαίτερα επιβλαβής, γιατί ρίχνει νερό στο μύλο των λαϊκιστών και στις δύο πλευρές και δυσκολεύει εκείνους που αναζητούν μια διέξοδο από τη σημερινή κρίση».
Η Frankfurter Allgemeine Zeitung υποστηρίζει πάντως από την πλευρά της ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει δύσκολες πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις και για το λόγο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη η αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων, στο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία έχει επιβάλει σκληρά μέτρα λιτότητας στη χώρα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

41 σχόλια

  1. Λέει ο Πάγκαλος ότι οι Γερμανοί έκλεψαν τον χρυσό της Ελλάδος, έτσι.....??


    Και ποιος δεν μου λέει εμένα ότι δεν τον έκλεψα οι Έλληνες πολιτικοί ή τραπεζίτες της εποχής και μετά το φόρτωσαν στου Γερμανούς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:39

    Ξέρεις φίλε οι Γερμανοί δεν ηταν πρόσκοποι σκοτώνανε κιόλας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:52

    Το θέμα είναι αν οι Έλληνες είναι απατεώνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:39, 3:20:
    To thema einai an esi eisai Lazos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:36
    Το θέμα είναι πόσα κιλά Μαλάκας είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηλιωνη

    Νεα!

    Σωστα την Πεμπτη 25 Φεβρουαριου
    μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Πασοκ κ. Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο BBC: «Η Ιταλία έκανε περισσότερα από την Ελλάδα για να αποκρύψει την κατάσταση των οικονομικών της, προκειμένου να διασφαλίσει την είσοδό της στην ευρωζώνη, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι η κριτική της Γερμανίας καθίσταται άστοχη λόγω της ιστορίας της.


    Ομως ο Δρ Κουτσουκος ηδη από την Τετάρτη 24 Φεβρουαριου 2010 ειχε στειλει αρθρο στο και στα μπλογκ με αυτες ακριβως τις θεσεις του!Υπάρχουν και τα σχετικα δημοσιευματα και τα ειμαιλ...

    Ετσι, για να γνωριζουμε ποιοι ειναι μπροσταρηδες στους αγωνες ειπε ο μπλογερ Μακης σημερα στην Μηλιωνη!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα λεφτα χαθηκαν ρε μαλακες και ειναι στο πατο της θαλασσας!
    ετσι ειναι ολοι ευτυχισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τήν μία ύβρεις καί μαγκιές κατά τών Γερμανών κι από τήν άλλη ή επίσημη Κυβέρνηση,διά τού ΓΑΠ,προσπαθή εκλιπαρώντας τους,νά μάς βοηθήσουν,έστω καί διά μίας πολιτικής δήλωσης.
    Σκάστε λοιπόν επιτέλους εσείς οί τιμητές/δήθεν εθνικόφρονες θιγμένοι,αλλά στήν ουσία λαμόγια καί τεμπέληδες,μήν αγανακτήσουν περισσότερο οί Ευρωπαίοι μέ τήν αυθάδειαν μας καί μάς φουντάρουν στόν γκρεμό τής ανυπαρξίας,μία καί καλή.
    Όσον διά τόν Πάγκαλο,Καμμένο κι άλλους ψευτοπαληκαράδες,τί νά πή κανείς,παρά ότι ή μαλακία τους κι ό ψευτοτσαμπουγκάς τους,κτυπάει κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φίλοι Γερμανοι.
    Τι ήταν η Γερμανία μετά τον πόλεμο μια κατεστραμμένοι χώρα με κουρασμένο το λαό της Έτσι σκεφτήκατε να φέρετε εμάς τους ξένους για την ανοικοδόμηση .
    Το είχε πει και ο Αείμνηστος Π.Καγκελάριος ADENAUER ..
    Είναι αλήθεια ότι είχατε το χρήμα, αυτό βέβαια που κλέψατε από άλλες χώρες ,
    αν είχαμε κάνει τότε και εμείς το ίδιο ίσως δεν θα ήμασταν εδώ που ήμαστε τώρα !!!
    Η μήπως και σε μας τους τεμπέληδες δεν χρωστάτε κατά κάποιον τρόπο και την πρόοδό σας !
    Εμείς οι τεμπέληδες οι απατεώνες ,που δεν είχαμε το χρήμα γιατί μας το κλέψατε! αλλά όρεξη για δουλειά ήρθαμε σε σας να σας δώσουμε ιδέες να σας δώσουμε το φως .να δουλέψουμε σκληρά για να υπερηφανευόσαστε σήμερα ότι τα προϊόντα σας είναι τα καλύτερα της Ευρώπης..
    Χάρη σε μας μάθατε , την ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΙΑΤΡΙΚΗ -ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ-ΦΙΣΙΚΗ κλπ.
    Σας τα δώσαμε όλα απλόχερα γιατί είμαστε ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ λαός

    Έχετε ένα γνωμικό εσείς οι Γερμανοί που λέει
    ( ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ...)
    Είστε Αχάριστοι ...

    Υ.Γ. Έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκια για την ανοικοδόμηση της χώρας σας
    και έχω το δικαίωμα να πω το παράπονο μου για την αντιμετώπιση την δική σας... προς την πατρίδα μου

    φιλικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αργησες, μαγεμένε ποδηλάτη,αλλά επιτέλους το είπες.Αντε μπράβο,τώρα πιά που έχεις και την φόρα-παρτίδα αμέριστη υποστήριξη του ‘πωλούντα της μετρητοίς’,(ανεπίσημα,πάντα δούλευε γιά σένα,έχοντας μόνιμο στασίδι στα βοθροκάναλα)ήρθε κι έδεσε η μαγιονέζα:Εθνικισμός και Σοσιαλισμός καί νάτος ο Εθνικοσοσιαλισμός.Είδατε μικρά μου πόσο απλό είναι;;Σας τ’άλεγε η μαννούλα,αλλά σείς δεν την ακούγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 6:01...

    Τι λες ρε ΒΟΔΙ, επικοινωνείς με τον εγκέφαλο σου ή σου ξεφεύγουν αυτά που λες??
    Πρώτον όλα τα κλεμμένα τα βρήκαν σε κάτι υπόγειες αποθήκες!
    Δεύτερον και πριν από τον πόλεμο η Γερμανία είχε βαριά βιομηχανία, ερευνητικά προγράμματα με κορυφαίους επιστήμονες και δεν συμμαζεύεται...
    Και τρίτον ακόμη και όλα τα λεφτά του κόσμου να είχαμε, πάλι χρεωμένοι θα ήμασταν χωρίς τεχνολογία, βιομηχανία και κύρος!!!

    Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα να αναφέρω ότι στο πέρας των αιώνων, (αν εξαιρέσουμε την Αρχαία Ελλάδα) δεν καταφέραμε να παράγουμε- κατασκευάσουμε ούτε ΚΑΠΟΤΕΣ!!

    Αν δεν υπήρχαν οι εισαγωγές, θα ήμασταν ακόμα σε καλύβες και θα χρησιμοποιούσαμε ως μεταφορικό μέσον τα άλογα ή τα βόδια..... σαν και 'σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @@@@ 26/06:01 μ.μ.
    ---------------------

    Έτσι όπως διατυπώνεις τίς απόψεις σου στό σχόλιο,δημιουργείς τήν αίσθηση,ότι έπήγες ΕΡΓΑΤΗΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ,ωθούμενος από συναισθήματα αγάπης καί λύπης,διά συνεισφέρεις ΚΙ ΕΣΥ στήν μεταπολεμική ανάπτυξη (οικονομικό θεύμα),τής Γερμανίας.
    Διατί δέν παρέμεινες στόν τόπο καταγωγής σου διά νά μήν αισθάνεσαι σήμερα ενοχές,διά τήν συνεισφορά σου,διά τόν Γερμανικό λαό,μεταπολεμικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ είμαι τόσο λανθασμένος,πού
    μέχρι τώρα πίστευα-γνώριζα(?),
    ότι ο Ελληνικός χρυσός μεταφέρθηκε
    από τό υπόγειο τής τράπεζας Ελλάδος
    στόν Πειραιά καί από εκεί μέ Βρεττανικό αντιτορπιλικό στήν
    Αλεξάνδρεια Αιγύπτου?
    Μιά παλιά καραβάνα άς μάς πληροφο-
    ρήσει.Παρακαλώ πολύ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαν Έλληνας φιλοξενούμενος στη χώρα σας θέλω να σας υπενθυμίσω μερικά πράγματα που έχουν ΄΄ΑΞΙΑ΄΄
    Το κάθε προiόν σας το πληρώνουμε αγοράζοντας το και με περισσή υπερηφάνεια λέτε Γερμανική ποιότητα -Made in Deutsland
    Tα Ελληνικά όμως προιοντα δεν είναι υλικά ούτε εκτιμώνται με κάποια τιμή, έτσι όλοι εσείς οι παγκόσμιοι (ΦΙΛΟΙ) μας τα κλέψατε τα οικειοποιηθήκατε και τα κάνατε δικά σας ,χωρίς να σας ζητήσουμε ανταλλάγματα .
    Κλέψατε την γλώσσα μας την επιστήμη μας
    Ολοι εμείς οι ομογενείς Έλληνες , πληρώνουμε την ΕΦΟΡΙΑ σας την Solidaritätzuslag 1% για την ανοικοδόμηση της πρώην Δ.Γερμανίας .
    Και συνεισφέρουμε στην Γερμανική οικονομία 1.500.000 περ. Έλληνες από το
    το 1950. έως σήμερα
    Η μήπως οι ζωές και οι καταστροφές που υπέστει η Ελλάδα από εσάς αποτιμάτε 115.000.000 DM Αν σας τα χρεώναμε όλα αυτά ως Προιόν δεν θα σας έφτανε όλο το γερμανικό Θησαυροφυλάκιο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναρωτιέμαι γιατί μας μισείτε τόσο εμάς τους Έλληνες..

    Μήπως γιατί Αν δεν είμασταν εμείς οι τεμπέληδες ο ΧΙΤΛΕΡ θ΄αταν σήμερα ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ !!!
    τόσα εκατομμύρια στρατός να χάση από εμάς ?
    δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε ακόμη?
    Εσείς είστε οι τεμπέληδες απόδειξη ...Είχατε τόσο στρατό και
    δεν καταφέρατε να κερδίσετε τον πόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο κάφροι του πασοκ.
    Κερδίζετε εισιτήριο γιά συναυλία του Θωμά Μπακαλάκου.

    Πούλμαν θα φύγουν από τα παληά γραφεία της Τρικολάου Χαρούπη.Με όλη την εκτίμηση και….συντροφικούς χαιρετισμούς

    ΑΛΛΑ !!!!!
    Ο κ. προεδρος (ΓΑΠ) ειπε αυτα που ακούσαμε στην ΤΒ.
    Ο κ. αντοπροεδρος (Χοντροπαγκαλος) ειπε οτι δεν θελουμε να τα πληρωσουν οι Γερμανοι, αλλα ας μας ζητησουν τουλαχιστον μια συγνωμη.

    Δεν καταλαβαινω τι ισχυει θα τα παρουμε καποτε;;
    ( του αγιου … ) η τους … πιεζουμε με κατι που δεν θα παρουμε ποτε
    ( η μαλλον θα παρουμε το δαχτυλο της Αφροδιτης της Μηλου).

    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ :
    Καταλαβαίνεται από που πηγάζει η προπαγάνδα.
    Ωστόσω είναι εξαιρετικά ανεύθυνη η στάση του GAP. Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους στην εξουσία δεν έχουμε να περιμένουμε και πολλά.
    Δεν ανακτάς έτσι αξιοπιστία και σιγουριά αγάπη μου, αλλά με συνετή και υπεύθυνη εργασία.
    Περισσότερο θυμίζει κακομαθημένο παιδάκι, που προκειμένου να κάνει το καπρίτσιο του για να αποδείξει (σε ποιόν άραγε?),
    ότι είναι παιδί του μπαμπά του εκβιάζει και απειλεί.

    Αυτή είναι και η ουσία της διαφθοράς, αν ποτέ σε κάποιους από εσάς έχει τύχει να βρεθείτε αντιμέτωποι με τέτοιας πάστας άνθρωπους, που διεκδικούν απειλώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. //// ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΑ - ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΖΩΑ................
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40.

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΚΕΤΟ...ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:41:00

    Τι ακούνε τα αυτάκια μου και τι διαβάζουν τα ματάκια μου!!!
    Ρε πανέξυπνε, δεν ξέρω αν σε ενημέρωσαν αλλά αν δεν ήταν η Αμερική και η Ρωσία ακόμα Χίλτερ θα είχαμε...... στόκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 26 Φεβρ.2010 5:31 μ.μ.

    Ναι επειδή έχουμε φτωχύνει, δεν νομίζω ότι νομιμοποιούνται να μας φέρονται σαν να είμαστε σκουπίδια.
    Με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε και εμείς να φτύνουμε αυτούς που καθαρίζουν τα τζάμια στα φανάρια, μόνο και μόνο επειδή είναι φτωχοί και ζητούν το ευρώ μας.
    Κάποιος πρέπει να πει στους Γερμανούς ότι μπορεί να μην έχουμε χρήματα, αλλά δεν έχουμε χάσει και την αξιοπρέπεια μας.
    Κάνεις λοιπόν λάθος φίλε όταν πιστεύεις ότι πρέπει να τους γλύψουμε τα πόδια για να μας βοηθήσουν.
    Η επόμενη φάση θα ήταν να μας ζητήσουν να κατεβάσουμε και το βρακί μας έάν θάέλουμε τη βοήθεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..ρε σεις!! αναφέρεστε στους Γερμανούς λες και θα μπει κάποιος Γερμανός να διαβάσει τις παπαρολογίες που λέει ο καθένας εδώ!..έλεος! σαν λαός μας έχει βαρέσει η μαλάκια κατακέφαλα και μας φταίνε όλοι οι άλλοι ανθέλληνες!..εδώ γκρεμίζουμε το κεραμίδι που μας σκεπάζει μονοί μας οι άλλοι μας φταίνε??..Αυτοκίνητα..τέλος!! πάρε Ζάντα και βολέψου φίλε!! και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ....η γή να τρέμει....
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ.

    Θέλει ο αμερικανόθρεφτος Γιωργάκης να μας στείλει στο ΔΝΤ και βρίσκει άλλωθι με κορώνες κατα της Γερμανίας (τώρα θυμήθηκαν τις κατοχές).

    Πώς θα μας βάλει λοιπόν στο ΔΝΤ ;; Με ουρά τον Καρατζαφέρη που και αυτός βλέπει "καλύτερα ένα χαλινάρι παρά περισσότερα...."

    Η υποκρισία δεν έχει όριο.
    Καλά έλεγε ο Ανδρέας
    "ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.!!
    Αυτός που φώναζε για το λαθρονομοσχέδιο τώρα είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
    Τον εννοχλεί η εξεταστική από το 1981 κλπ κλπ.
    Όταν τα άκρα ενόνωνται ή διαφορετικά "όμοιος ομοίω αει πελάζει"!!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ.
    ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. What's up Web master! Would like to announce we much like your internet noticeably.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/secured-business-credit-cards]secured business credit cards[/url] small business credit card services [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/printable-calendar-templates]printable calendar templates[/url] calendar template microbiology [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/car-battery-prices]car battery prices[/url] hybrid car battery manufacturer [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/digital-photo-frame-deals]digital photo frame deals[/url] digital photo frame bundle [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/fitness-gym-equipment]fitness gym equipment[/url] bally's fitness gym locations [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-construction]green home construction[/url] la fitness gym uk [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/facial-hair-removal]facial hair removal[/url] permanent hair removal kit [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/great-tasting-homemade-pizza-recipe]great tasting homemade pizza recipe[/url] homemade pizza lake forest [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/horse-trailers-with-living-quarters]horse trailers with living quarters[/url] horse trailers jacksonville florida [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/cheap-hybrid-bikes]cheap hybrid bikes[/url] hybrid bike one [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/installing-itunes]installing itunes[/url] how to transfer songs from ipod to itunes library [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/knee-pain-exercises]knee pain exercises[/url] knee pain jogging treadmill [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/french-lavender-plants]french lavender plants[/url] lavender plants kind [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-laptop]mini mac laptop[/url] mini mac college football helmets [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/chinese-money-tree]chinese money tree[/url] neopets money tree grabber [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-fertilizer]organic vegetable fertilizer[/url] organic vegetable broth [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/tippmann-paintball-guns]tippmann paintball guns[/url] paintball gun hoses [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/sweetwater-pontoon-boats]sweetwater pontoon boats[/url] pontoon boats v8 [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-certification]project management certification[/url] project management 360 [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/upcoming-ps3-games]upcoming ps3 games[/url] ps3 games download rapidshare [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/thyroid-problems-in-men]thyroid problems in men[/url] thyroid problems vietnam veterans [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/turnkey-websites-for-sale]turnkey websites for sale[/url] turnkey website opportunities [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/vitamin-d-deficiency-symptoms]vitamin d deficiency symptoms[/url] vitamin d 9000 iu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. I will right away take hold of your rss feed as I can't find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you've any?
    Please allow me know in order that I may subscribe.
    Thanks.

    my web site :: exercises to improve vertical jump

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. You actually make it appear so easy together with your presentation but I find this matter to
    be really one thing which I think I'd never understand. It seems too complex and very extensive for me. I'm taking a look ahead for your next submit, I'll attempt to get the hang of it!

    my web page ... Workouts To improve vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. I have read some excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
    I wonder how a lot attempt you set to make one of these excellent informative site.



    Here is my website :: exercises to increase vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Hi everyone, it's my first pay a visit at this site, and article is really fruitful in support of me, keep up posting these types of posts.

    my web site ... vertical leap exercises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. It is in point of fact a nice and helpful piece of information.
    I am happy that you shared this helpful information with us.
    Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

    my page: exercises to increase vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Hey there would you mind sharing which blog platform you're working with? I'm looking to start my own
    blog in the near future but I'm having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
    P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

    Here is my web page ... workouts to increase vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Hi there, every time i used to check weblog posts here in the early hours in the
    morning, since i like to learn more and more.

    Have a look at my page: Www.Bikersowned.ca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. What's up, the whole thing is going fine here and ofcourse every one is sharing information, that's actually good, keep up writing.


    Take a look at my homepage interest rates for refinancing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. What i don't realize is if truth be told how you are no longer really a lot more well-preferred than you may be right now. You are very intelligent. You understand thus significantly with regards to this subject, made me for my part believe it from numerous various angles. Its like women and men aren't
    involved unless it's one thing to do with Lady gaga! Your individual stuffs excellent. At all times deal with it up!

    Feel free to visit my web-site exercises to improve vertical leap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Thank you a lot for sharing this with all of us you really
    recognise what you're speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my site =). We may have a hyperlink exchange agreement among us

    Feel free to surf to my web site ... exercises to improve vertical jump

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?

    you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the
    content!

    Feel free to visit my site; Http://Demo.Phpfoxthai.Com/Index.Php?Do=/Blog/27718/A-Few-Exercise-Routines-That-Will-Improve-Your-Vertical-Leap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Valuable info. Lucky me I found your web site by accident,
    and I am shocked why this twist of fate did not happened in advance!
    I bookmarked it.

    Also visit my website; mywritingcoach.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. What's up, I desire to subscribe for this website to take hottest updates, so where can i do it please help.

    My website: workouts to increase vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Hello, after reading this amazing post i am too delighted to share my knowledge
    here with mates.

    Feel free to visit my web blog - Workouts to jump higher

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. I was wondering if you ever considered changing the structure of
    your blog? Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content
    so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for
    only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?


    My blog post; exercises for vertical leap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. If you wish for to get a great deal from this post then you have to
    apply these techniques to your won website.

    My web-site: workouts for vertical leap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your
    post's to be just what I'm looking for. Do you offer guest
    writers to write content available for you? I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write regarding here. Again, awesome website!

    Here is my web blog; workouts to improve vertical

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση