GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο στούντιο της ΕΤ-3...

Από το http://www.seleo.gr/ Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλλαν στο στούντιο της ΕΤ-3 και ζήτησαν να παρέμβουν στο δελτίο ειδήσεων. Eκπρόσωπος του συνδ...

Από το http://www.seleo.gr/

Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλλαν στο στούντιο της ΕΤ-3 και ζήτησαν να παρέμβουν στο δελτίο ειδήσεων. Eκπρόσωπος του συνδικαλιστικού οργάνου του ΚΚΕ πλαισιωμενος από απολυμένους, διαβασε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τα νέα μέτρα.

12 σχόλια

  1. rikste ton allodapo vlaka tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον 30% μείωση αγοραστικής δύναμης θα έχουμε φέτος.
    Και αυτό είναι το ΚΑΛΟ σενάριο, γιατί πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι.
    Εκεί να δείς αγοραστική δύναμη!!!
    Έμπαινε Γιωργάκη, μην αφήσεις τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π.Α.Μ.Ε. ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ....
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το να πληρώνουμε την ΕΡΤ και να ακούμε την προπαγάνδα του ΤΖΕΦΡΥ χίλιες φορές να μπουκάρει το ΠΑΜΕ μπάς και ξεκουνήσετε τους κόλους σας από τους καναπέδες και την τσόντα της Αλεξανδράτου και πάρετε τις μοίρες σας στα χέρια σας. Όλοι στους δρόμους για ανατροπές πολιτικών της φτώχειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή θα βουλιάξει η κυβέρνηση ή θα βουλιάξει η κοινωνία
    Αφού χθες ο πρωθυπουργός έβγαλε τον υποκριτικό δεκάρικο λόγο για την πατρίδα, τον πόλεμο που έχουμε και τους κακούς που κλέβουν το κράτος στην υγειά των κορόιδων, έβαλε σήμερα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει τις εφιαλτικότερες ανακοινώσεις που έχει ακούσει ποτέ η εργαζόμενη κοινωνία.
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου βουλιάζει τη χώρα, δημεύει μισθούς και συντάξεις, κλέβει εισοδήματα με τους εξωφρενικούς φόρους. Την ίδια στιγμή δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ από τους πλούσιους. Δεν κόβει ούτε ένα ευρώ από τους εξοπλισμούς και τις πολεμικές παραγγελίες. Δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον από τις τράπεζες, τους μεγαλύτερους ληστές του λαού. Η κυβέρνηση Παπανδρέου σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε την αντιλαϊκή πολιτική και της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της κυβέρνησης Καραμανλή.
    Ποτέ μέχρι σήμερα σε όλη τη μεταπολεμική περίοδο δεν ειπώθηκαν τόσα πολλά ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου αφού παρέδωσε την εξουσία στις χρηματαγορές και στις Βρυξέλλες συμπεριφέρθηκε ως γκαουλάιτερ του Βερολίνου. Η κυβέρνηση μπορούσε να δανειστεί φτηνότερα, μπορούσε να βάλει χέρι στο μεγάλο κεφάλαιο, μπορούσε να απαιτήσει στήριξη από τις Βρυξέλλες, μπορούσε να υπερασπίσει την εξοντωμένη κοινωνία.
    Όμως επέλεξε να πάρει τα εύσημα των Financial Times, της Goldman Sachs, της Μέρκελ και του Μπαρόζο. Και όπως φάνηκε από τη δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου, η εξόντωση του ελληνικού λαού γίνεται χωρίς καν οικονομικό αντίκρισμα από τις Βρυξέλλες.
    Η εργαζόμενη κοινωνία με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Παπανδρέου γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω. Αναιρούνται κατακτήσεις που κερδήθηκαν με τεράστιους αγώνες εδώ και έναν αιώνα. Τα μέτρα είναι μόνιμα και όχι προσωρινά, αυτό ομολογείται πια ανοικτά. Τα μέτρα δεν αφορούν μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά δίνουν το σήμα και στον ιδιωτικό για αντίστοιχη ληστεία. Ούτως η άλλως η αφαίρεση εισοδήματος από το ΦΠΑ, τα καύσιμα κλπ αφορούν όλη ανεξαιρέτως την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thelate JEFFREY etsi? PARTE TA TWRA STA AYTA MAKAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα χειρότερα δεν έχουν έλθει ακόμη.
    Όταν η πραγματική λεηλασία στις τσέπες του λαού θα αγγίξει τους πάντες,τότε θα αντιληφθούν εκείνα τα θύματα της προπαγάνδας των μέσων μαζικής αποβλάκωσης,που πανηγυρίζουν για το χτύπημα στους μισθούς και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων,ότι όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού,σε λίγο θα καεί και το δικό τους.
    Εκεί μας έφθασε ο ωχαδελφισμός,η πολυθρόνα με την tv απέναντι και το χαζολόγημα στις ξανθές εκπομπές του μεσημεριού.
    Να θεωρούν κάποιοι ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα το δημιούργησαν οι Δ.Υ.
    Αλλά για Βατοπαίδια -Χρηματιστήρια-Κουμπάρους-Ζήμενς -Εξοπλισμούς με μίζες δις-offshore υπουργών-Δικαστικό κύκλωμα κλπ δεν θα δούμε κανέναν να δίνει λόγο ποτέ.
    Οι μισθοί των αδυνάτων φταίνε.
    Σε λίγο η κρίση θα απλωθεί παντού η λματ(λούμπεν μεγαλοαστική τάξη)θα έχει κάνει καλά τη δουλειά της και οι πληβείοι θα χτυπάνε ο ένας τον άλλον,γιατί αυτός ήταν πάντα ο σκοπός των ολιγαρχών
    Διαίρει και βασίλευε.
    ΞΥΠΝΑΜΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν στη θέση του ΠΑΜΕ ήταν ένας ψυχοπαθής δολοφόνος που θα ήθελε να δολοφονήσει τους παρουσιαστές, τόσο εύκολα θα έμπαινε κι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!!!!!

    Η ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ,Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από πότε τα κρατικά κανάλια δίνουν βήμα στους τραμπούκους του κάθε ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΜΕ ( Πόσο Αναρχο Μακάκες Ειστε )
    Πάτε να δουλέψτε καμιά μέρα.
    Έχετε καταντήσει τον συνδικαλισμό αναρχοαλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση