GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε από μικρότερα δρομάκια...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Πιανουν διαφοροι πολιτες τον Πρωθυπουργο στον δρομο!!!! οι πολιτες και του λενε.... "Για ...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Πιανουν διαφοροι πολιτες τον Πρωθυπουργο στον δρομο!!!! οι πολιτες και του λενε.... "Για την πατριδα και τον μισθο μου να θυσιασω!!!!.
Αυτο που δεν μας λενε ειναι σε ποιον δρομο να παμε και εμεις να προσφερουμε το επιδομα ανεργιας.... για την πατριδα.
Απορω πολυ με αυτες τις δηλωσεις, δειχνουν οτι...

δεν γνωριζουν τι γινεται στην πραγματικοτητα, αν θελουν να σταματησουμε να τρωμε, να ψοφησουμε για να σωθει η πατριδα που εκεινοι επι δεκαετιες κατεστρεψαν, γιατι δεν μας το λενε καθαρα;
Να μου πεις χρειαζεται να το πουν; με τα μετρα που θα παρουν το καθημερινο μας συσιτιο θα ειναι λιψο, οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι που θα πληγουν χειροτερα μαλλον δεν ειναι στον ιδιο δρομο που περπαταει ο Πρωθυπουργος, πανε απο μικροτερα δρομακια που δεν τους φερνουν ποτε αντιμετωπους με εκεινον.
Δειχνει ελλειψη κατανοησης για το τι συμβαινει στην Ελλαδα, και δεν ειναι και ο πρωτος Πρωθυπουργος που μοιαζει να μην γνωριζει τι γινεται εξω απο το Μαξιμου, αλλη μια Αντουανετα σιγουρα δεν χρειαζομαστε.
Μας φτανει επι πεντε χρονια που το μικρουλι παχυ αγορακι τα περασε παιζοντας ηλεκτρονικα παιχνιδια ενω εμεις βοβμαρδιζομαστε με δημοσκοπησεις οτι ηταν ο καταλληλοτερος. Αληθεια αυτες τις δημοσκοπησεις ποιοι τις βγαζουν; και ποιους ρωτανε; λες να ειναι η agb που βγαζει και πρωτα τα χειροτερα προγραμματα της τηλεορασης;
Και παλι λογριδια περι του Πρωτα ο πολιτης ειχαμε παλι, θα περασει καμια δεκαετια να δουμε και κανενα νομοσχεδιο.
Ρε που μπλεξαμε... απο τον Αννα στον Καιαφα.
Συμπερασμα... την σταυρωση δεν την γλυτωνουμε σιγουρα.

16 σχόλια

  1. Στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι ο Έλληνας που είπε του Παπανδρέου ότι θα του χαρίσει το 14ο μισθό για την σωτηρία του κράτους, είναι... ΑΝΕΡΓΟΣ.
    Α ρε Γιωργάκη, πόσο λαμάκας είσαι, με τα παραμυθάκια σου και πόσο λαμάκες πρέπει να αισθάνονται όσοι τα πίστεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ Γιώργο μου, και τ' αρχίδια μου θα σου δώσω.
    Θα γίνω δωρητής σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι ο Έλληνας που είπε του Παπανδρέου ότι θα του χαρίσει το 14ο μισθό για την σωτηρία του κράτους, είναι... ΑΝΕΡΓΟΣ που τούκανε πλάκα.
    Όσους δεν κλαίνε σήμερα από τη φτώχεια που έρχεται, τους έχει πιάσει νευρικό γέλιο!
    Α ρε Γιωργάκη, πόσο σαχλός είσαι με τα παραμυθάκια σου και πόσο λαμάκες πρέπει να αισθάνονται όσοι τα πίστεψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΤΕΣ Η ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.ΑΜΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΚΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΡΗΜΑ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω λεω να στηθουν οσοι εκλεψαν στο συνταγμα και να περνανε οι τουριστες να τους ριχνουν και απο εναν λουτσο και ετσι να ξεπληρωσουμε τα χρεη,μιας και θα βγαζουμε και ντι-βι-ντι και θα το κανουμε και τηλεοπτικη παραγωγη με τιτλο "Θα φας πακετο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tζέφρυ μαλάκα κοίτα να ξεπουλήσεις και κανένα νησί . Για όλα σε έχουμε ικανό αρχιλαμόγιο. Γαμώ την ώρα και την στιγμή που πάτησες το κολοπόδαρο σου στην Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλιά μου τέχνη κόσκινο ο Σόρος και οι άλλοι κερδοσκόποι να εκμεταλλεύονται τις ανώμαλες καταστάσεις. Το θέμα δεν είναι γιατί τα κάνουν αυτά οι κερδοσκόποι, αυτή είναι η δουλειά τους.
    Το θέμα είναι γιατί τους δώσαμε ΕΜΕΙΣ τη δυνατότητα να το κάνουν;
    Όπως είπε και ο Διευθυντής των F.T., οι κερδοσκόποι είναι σαν τους καρχαρίες, πάνε εκεί που μυρίζουν αίμα.
    Ποιός άνοιξε την πληγή και άρχισε να μυρίζει το αίμα;
    Ποιός άλλος παρά ο εθνικός μας Αϊνστάϊν που είπε το Νοέμβριο ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΜΕΝΗ;
    Όπως πολύ σωστά είπε και ένας διαχειριστής της Goldman Sachs "δεν είναι παράνομο να γαμάς το μαλάκα" (έτσι ακριβώς το είπε, υπάρχει σε βίντεο).
    Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, ώ ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλάχιστον 30% μείωση αγοραστικής δύναμης θα έχουμε φέτος.
    Και αυτό είναι το ΚΑΛΟ σενάριο, γιατί πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι.
    Εκεί να δείς αγοραστική δύναμη!!!
    Έμπαινε Γιωργάκη, μην αφήσεις τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΑΓΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ,ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    -ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    -ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    -ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
    -ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

    Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια του ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


    Να τον χαιρόμαστε και ας τον φάμε 4 χρόνια στη μαπα

    δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας ψεύτης και συκοφάντης.........

    το πασοκ δεν αλλάζει

    απλά ένα πράγμα μόνο
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ YES-MEN ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ......ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ SPREAD ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    «Mε σταματούν απλοί πολίτες στον δρόμο και μού λένε, ότι για την πατρίδα είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν ακόμα και τον 14ο μισθό τους», φέρεται να δήλωσε περιχαρής ο πρωθυπουργός. Στην πραγματικότητα ο καλοπροαίρετος και συμπαθητικός αυτός συμπολίτης μας έπεσε θύμα φάρσας. Θα σάς αποκαλύψουμε τί συνέβη στην πραγματικότητα:


    Την Κυριακή το πρωί κάποιοι συνεργάτες της «Ελεύθερης Έρευνας» είχαμε πάει για ένα όργιο στα βόρεια προάστια, κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού. Εκεί όλως τυχαίως τον συναντήσαμε στον δρόμο (είχε βγει με τις πυτζάμες, για να πάρει ένα γιαούρτι από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς). Για να σπάσουμε λίγο πλάκα τον χαιρετήσαμε με την γνωστή δουλοπρεπή εγκαρδιότητα του απλού νεοέλληνα πολίτη προς την Εξουσία και τού είπαμε ακριβώς αυτά που δήλωσε την επόμενη ημέρα, ότι δηλαδή «για την πατρίδα είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε ακόμα και τον 14ο μισθό μας». Τον διαβεβαιώσαμε επίσης, ότι δεν είμαστε οι μόνοι, αλλά πίσω μας βρίσκονται εκατομμύρια νεοέλληνες έτοιμοι να πράξουν το ίδιο.


    Φαίνεται ότι ο καλοκάγαθος αυτός ανθρωπάκος, που δεν έχει συχνά την ευκαιρία να συναντά ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, μάς πίστεψε (κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις μας) και έσπευσε συγκινημένος να υποσχεθεί προς όλο το νεοελληνικό λαό, ότι θα ικανοποιήσει το παλλαϊκό αίτημα για περικοπή του 14ου μισθού.


    * * *

    Αυτή είναι η αλήθεια και εμείς ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση, που προκαλέσαμε.

    Θερσίτης



    2.3.2010

    (από εδώ: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1183)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο γενναίος λαϊκός ηγέτης κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και βάζει παληκαρίσια........ τον
    Πεταλωτή
    να ανακοινώσει τα νέα μέτρα
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ..ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΠΟΥΡΟΥ…

    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕ.......
    ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε αυτους πρεπει να παει η ΣΔΟΕ.Ποθεν εσχες, και αλλα πρεπει να ψαξουν ,γιατι αυτοι οι 'υπερπατριωτες' σφουγγοκωλαριοι ειναι υποπτοι.Εγω ειμαι προθυμος να ζοριστω και να συνεισφερω στο κρατος ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ,μονον εαν δω 20 τουλαχιστον υπευθυνους της καταντιας να κρεμονται σε δημοσια θεα στο Συνταγμα επι 'εσχατη προδοσια',μονο για τα ματια του κοσμου.Γιατι οι υπολογοι ειναι πολλοι περισσοτεροι.Αλλοιως να πανε να γαμηθουνε και αυτοι και οι αλλοι που μας φλομωνουν με προπαγανδιστικες μαλακιες.Αλλα θα ελθει η ωρα αυτη.Το καζανι βραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση