GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζούλια: Ήταν πολλά τα λεφτά...

Aπό το http://katse-kala.blogspot.com . Στην εκπομπή της Τατιάνας η Τζούλια Αλεξανδράτου τα είπε όλα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εκείνο το βράδ...

Aπό το http://katse-kala.blogspot.com
.
Στην εκπομπή της Τατιάνας η Τζούλια Αλεξανδράτου τα είπε όλα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εκείνο το βράδυ ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πως το βίντεο ήταν καθαρά επαγγελματικό. Θεωρεί πως δεν έκανε κάτι ακραίο, λέγοντας ότι πολύ απλά, σεξ κάνουν όλοι.
Για το πόσα χρήματα πήρε, δεν απάντησε, όπως επίσης είπε ότι ήταν νηφάλια όταν γυριζόταν το βίντεο. Τέλος επισήμανε πως καμία κοπέλα δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση και πως εκείνη το αποφάσισε σε 5 λεπτά.

17 σχόλια

  1. Άϊ στο διάολο μωρή πουτάνα,ξεκωλιάρα,καριόλα και όλα τα κοσμητικά επίθετα μαζί που θα μας πεις ότι ήταν πολλά τα λεφτά.
    Όσες κοπέλες δηλαδή δεν έχουν πολλά λεφτά θα γίνουν πουτάνες σαν και εσένα ;

    Φταίνε οι πολιτικοί και όσοι σε έχουν γαμήσει βρε σούριελο που τώρα σου κάνουν πλάτες για να βγαίνεις στα κανάλια μπροστά σε παιδιά 15 ετών για να λες τις παπαριές που λες.
    Τ' ακούς μωρή ξεκώλο ,καρακαριόλα του κερατά ,ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ;

    ΟΟΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ξανθια σας εκανε ξανθες ολους.

    σας δουλευει κανονικα.
    πηγε και στην τατιανα να πει την αληθεια και πηρε και απο εκει κι αλλα φραγκα.

    βεβαια ειπε την αληθεια μετα το κρυφο βιντεο που βγηκε και απεδειξε οτι μας δουλευει..

    αφιερωμενο στους μαλακες που αγορασαν το dvd αντι να το κατεβασουν τζαμπα απο το ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ



    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας,

    τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, .

    συλλαμβάνεστε επ' αόριστον.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανισταν,
    τρως σφαιρα.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας,
    θα πρέπει να φυλακιστείτε.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . .
    ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, .
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.
    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . .
    ΘΑ αντιμετωπιστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.

    Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας,

    θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.






    Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ,

    ΠΑΙΡΝΕΤΕ:
    - Μια θέση εργασίας,
    - Μια άδεια οδήγησης,
    - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
    - Πρόνοια,
    - κουπόνια συσσιτίου,

    - Επίδομα Ανεργίας (με λίγο προσπάθεια)

    - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
    - ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,

    - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
    - Δωρεάν εξόδους απο τις φυλακές (με αεροπλάνα και βαπόρια ή και ελικόπτερα)

    - Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.
    KI OTΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,

    - ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!

    >>> ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ <<<



    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ;; ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τη χαιροσαστε τη πουτανα σας "κυριοι" γονεις της.... παντως το dvd τη συγκεκριμενη μερα που βγηκε μονο τυχαιο δεν ηταν, εξου και η αγορα 800.000 ευρω στην εκαλη ενα μηνα προτου βγει το dvd, εκτος αν πιστευουν καποιοι οτι η εταιρεια πληρωσε.....πριν βγει το dvd!!!! και μαλιστα με 800.000 ευρω!!!! τοσα δεν παιρνει ο αντζελινα τζολι σε υπερπαραγωγες!!! (λεμε τωρα) κονομησε απο τα μυστικα κονδυλια του κρατους η τζουλια, καθοτι τα σοβαρα κρατη ετσι..."δουλευουν" σου πετανε ενα δεντρο για να μη δεις το δασος (νεα μετρα) αν ειναι δυνατον να βγει το dvd τη μερα που ανηγειλαν τα νεα μετρα, παντως την εταιρεια δεν την συνεφερε να το εβγαζε πανω στα νεα μετρα!!! μηπως το κρατος ειχε συμφερον να βγει τη συγκεκριμενη μερα???
    λεω εγω τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ......den ekfrastike sosta! Kanonika tha eprepe na pei "...kammia poutana den tha elege oxi"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Συνελήφθη ο Νίκος Υποφάντης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης την οποία διακινούσε εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας!


    η είδηση είναι τόσο αληθινή, όσο και το ότι οι απεργοί της ΔΕΗ "κατέβαζαν διακόπτες" που μετέδιδε, για την οποία την έφαγε χθες στο ΕΣΡ.

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνγχαρητηρια κα Στεφανιδου ακομη μια μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια καταφερατε, στην τοσο σοβαρη εκπομπη σας που καθηλωσε το πανελληνιο και εδωσε λυσεις στα προβληματα του κοσμου ακουγωντας το ξεκωλο να μας λεει οτι γαμιοτανε νηφαλια. Συνχαρητηρια στο καναλι σας που φιλοξενησε μια τοσο μεγαλη προσωπικοτητα σε ωρα ζωνης που παρακολουθουν συνομιλικες και μικροτερες ηλικιακα κοπελες έτσι ωστε να παραδειγματιζονται απο το πουταναριο για τον δρομο που πρεπει να τραβηξουν στην ζωη τους.
    Αξιος ο μισθος σας φιλοξενησατε την πουτανα αυτη και το αιδοιο της.
    Τα παιδακια σας κα Στεφανιδου παρακολουθουσαν εχθες τον δημοσιογραφικο σας αθλο τα παιδακια σας τα παροτρυνετε να βλεπουν τα πουσταρια με τα βγαλμενα φρυδια ετσι βρε παιδι μου για την τηλεθεαση;παρεπιπτοντως στα παιδακια σας βγαζετε τα φρυδακια τους ;τα παιρνετε κουκλιτσες να παιζουν;
    Η καταντια και η ξεφτιλα αυτου του τοπου δεν εχει πλεον πατο, τα ξεπατωσατε ολα στον βωμο του χρηματος του κερδους και της υπαρξης σας ως κορακια νεκροθαφτες επαγγελματιες.
    Επειδη εσεις ειστε παρα πολυ πολιτισμενοι και εμεις απολιτιστοι αφου μας καθιερωσατε τον καθε πουστη στην ζωη μας ως κατι φυσιολογικο μεσω των μεσημεριαναδικων και των κοτσομπολιστικων εκπομπων σας,τωρα σειρα εχει να ακουμε και πως γαμιεται το καθε πουταναριο και την πουτανα την κοινωνια που εξωθησε το κοριτσι στην τσοντα λεγοντας μας πολλα τα λεφτα Αρη.
    Συνχαρητηρια και εις ανωτερα, στην επομενη σας εκπομπη να καλεσετε τον πορνοσταρ που την πηδουσε για να μας περιγραψει την ψυχολογικη κατασταση του οταν την πηδαγε. Να ειστε σιγουρη οτι θα εχετε μεγαλη τηλεθεαση και θα σας περιμενει μεγαλο συμβολαιο ανανεωσης της συνεργασιας σας με το καναλι μετα τους δημοσιογραφικους αθλους που πετυχατε, ετσι ωστε να μπορειτε να αγοραζετε καλλυντικα για τα παιδακια σας.
    Ουτε πουριτανοι ειμαστε ουτε ηθικολογοι αλλα και στην ξεφτιλα υπαρχουν και ορια τα οποια εσεις προβαλλετε για να οικονομησετε καμια βιλιτσα ακομη.
    Ντροπη και αισχος !!!!
    Να παρετε την καμερα σας και το συνεργειο σας κα Στεφανιδου και να πατε εξω απο τον ΟΑΕΔ οπου ειναι στις ουρες εκατονταδες κοπελες πολυ ομορφοτερες απο το εκτρωμα που ειχατε στην εκπομπη σας που περιμενουν να παρουν το επιδομα των 300 ευρω για να ζησουν και δεν επελεξαν τον κ. Σηρινακη για να οικονομησουν οπως εκανε η επιτιμη καλεσμενη σας που ηταν και σοκαρισμενη στην αρχη και δεν ηξερε τιποτε φορτωμενη στην μαστουρα.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!να την ξανακαλεσετε για πιο λεπτομερεις αφηγησεις θα ανεβει το κασε σας περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος επισήμανε πως καμία κοπέλα δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση και πως εκείνη το αποφάσισε σε 5 λεπτά.

    TO "KAMIA" EINAI EPIKINDYNO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από μία χώρα,πού ό πληθυσμός της καί τά ΜΜΕ (έντυπα+e),σέ περίοδο μεγίστης Εθνικής κοινωνικο-οικονομικής κρίσης,ασχολείται,διά τό μ@@@@ τής πορνοστάρ Τζούλιας καί τόν κ@@@@ τού πορνοτηλεπούσ@@@ Λάζο,τί είναι δυνατόν νά περιμένης??
    Μήπως τελικά ό πόντικας καί Πάγκαλος,έχουν δίκαιο,όταν αναφέρονται στά περί παιδείας καί ιθαγένειας?
    Αιδώς Αλήτες δημοσιοκάφροι!!
    Αιδώς!!!

    Ένας εισαγγελεύς μέ ήθος καί αρχές δέν υπάρχει σε αυτήν τήν χώραν,νά επέμβη άμεσα,τόσο διά τό περιεχόμενο τής εκπομπής,αυτής τή αναιδεστάτης Στεφανίδου αλλά κι όλων τών δημοσιευμάτων σχετικά?
    Τό ΕΡΣ τί κάνει άραγε?
    Διατί υφίσταται καί ποιός είναι επί τέλους ό θεσμικός του ρόλος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΚΡΕΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΡΟΥΦΑ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΚΟΜΗ.
    ΚΡΕΑΣ Ε ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γίναμε ενα απέραντο μπουρδέλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χαζογερμανίδα ήξερε ότι θα είχε στήριξη πασόκ και γερμανικών καναλιών ( σταρ, σκαϊ, αντ1, μεγκα, αλτερ κλπ ) και το αποτόλμησε φυσικά αμέσως!

    Το Γκοβερμεντ πασοκ-ζημενς άλλο που δεν ήθελε!

    Αν δεν τους πετάξουμε έξω, όλους αυτούς τούς γερμανούς αρουραίους, δεν πρόκειται να δούμε χαΐρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω). Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια: Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία. Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να επεμβει ο στρατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλος επισήμανε πως καμία κοπέλα δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση και πως εκείνη το αποφάσισε σε 5 λεπτά.
    ------------------------------
    ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΗΘΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ;
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΑΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΡΥΖΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑΧΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην εκπομπή της Τατιάνας η Τζούλια Αλεξανδράτου τα είπε όλα. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι εκείνο το βράδυ ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πως το βίντεο ήταν καθαρά επαγγελματικό. Θεωρεί πως δεν έκανε κάτι ακραίο, λέγοντας ότι πολύ απλά, σεξ κάνουν όλοι.
    Για το πόσα χρήματα πήρε, δεν απάντησε, όπως επίσης είπε ότι ήταν νηφάλια όταν γυριζόταν το βίντεο. Τέλος επισήμανε πως καμία κοπέλα δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση και πως εκείνη το αποφάσισε σε 5 λεπτά.


    Όπου Τζούλια βάλτε Δή-μητρα Παπανδρέου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι η Τζούλια γαμήθηκε για μακράν λιγότερα χρήματα, ενώ η Δή-μητρα "εξαφάνισε" βάζοντας στον άπατο πάτο της ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελληνική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση