GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκιές στο διαγωνισμό για το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης φαρμάκων...

Περίεργες συμπτώσεις με εταιρεία που πήρε με απευθείας ανάθεση τη δημιουργία βάσης δεδομένων . Εμφανίστηκε η δική της πρόταση ως κυβερνητικ...

Περίεργες συμπτώσεις με εταιρεία που πήρε με απευθείας ανάθεση τη δημιουργία βάσης δεδομένων. Εμφανίστηκε η δική της πρόταση ως κυβερνητικό σχέδιο μέσα από την περίφημη -και αμφιλεγόμενη πλέον- ηλεκτρονική διαβούλευση! Κι ο πρόεδρός της υποψήφιος για επικεφαλής της "Κοινωνίας της Πληροφορίας"! Κι άλλες πολλές απορίες...
Εκτεθειμένος ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου. Οι αρμόδιοι υπουργοί τι λένε;

Από τον Νίκο Πρεκεζέ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Μας υποσχεθήκατε διαφάνεια και ρήξη με διεφθαρμένο το κατεστημένο της χώρας μας. Για την ρήξη, αυτή, είμαστε διατιθέμενοι να «ματώσουμε», να εργαστούμε εθελοντικά για την ανασυγκρότηση της χώρας , και να συγκρουστούμε με οτιδήποτε αφήνει υπόνοιες αδιαφανών διαδικασιών και μεθοδεύσεων. Γνωρίζουμε, πολύ καλά, πως εάν δεν πετύχουμε μαζί την έξοδο από την κρίση (οικονομική και κοινωνική), η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτής της συλλογικής προσπάθειας, σας ζητούμε να σταθείτε πλάι μας. Μοιραζόμαστε μαζί σας το παρακάτω θέμα.
Ο κ. Στέφανος Κομνηνός (φωτογραφία), ως θεσμικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Γενική γραμματεία Εμπορίου, προχωρά στην Β’ Φάση της Δημόσιας Διαβούλευσης για το Ηλεκτρονικό Σύστημα Συνταγογράφησης, με την on-line κατάθεση προτάσεων από «σχήματα» εταιριών για την τελική διαμόρφωση του κειμένου διαγωνισμού.
Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός, ότι...

το σχεδιάγραμμα του προτεινόμενου συστήματος από την εταιρία η οποία έχει ήδη λάβει με απευθείας ανάθεση από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου την δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων για τον καθορισμό των τιμών Φαρμάκων, συμπίπτει ακριβώς με το σχεδιάγραμμα της Α’ Φάσης της Διαβούλευσης που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου!!!
Οι συμπτώσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εν λόγω Εταιρίας είναι ανάμεσα στους επιλαχόντες υποψηφίους για την ανάληψη της θέσης του Δ/ντος Συμβούλου της Διαχειριστικής Αρχής «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΕ!!!
Επίσης, ο κ. Κομνηνός διαβεβαιώνει (ψευδώς) ότι πραγματοποιούνται έλεγχοι στα πρατήρια υγρών καυσίμων για την πάταξη της κερδοσκοπίας. Μπορεί – μέσω της ηλεκτρονικής – δημόσιας διαβούλευσης να δώσει στην δημοσιότητα έγγραφα που να υποστηρίζουν τα λεγόμενα του;
Μπορεί, ακόμη, να παρουσιάσει – έστω σε άλλα μέλη της κυβέρνησης – την ηλεκτρονική βάση υπολογισμού των τιμών φαρμάκων (με άλλα λόγια βρίσκεται αυτή η βάση δεδομένων εντός ή εκτός της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου); Συνάδουν οι μεθοδεύσεις του με την διαφάνεια που έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση;
Η υπουργός Υγείας και ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που σίγουρα δεν συμφωνούν με αυτά, γνωρίζουν για το ηλεκτρονικό σύστημα Συνταγογράφησης; Τι γνώμη έχουν για την «πρακτική» που ακολουθεί ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου; Γιατί σιωπούν;

16 σχόλια

  1. Έξι μήνες ήταν αρκετοί.
    Σε πολύ λίγο μια άλλη Ελλάδα θα είναι μπροστά μας.
    Καταρακωμένοι κι απαξιωμένοι πολίτες και αλλοδαποί που θα ενωθούν με τους εναπομείναντες Έλληνες προς ένα νέο γένος.
    πασοκ... συγχαρητήρια.

    Λεφτά υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν. ΟΥΣΤ ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ
    ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
    ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δύο παιδιά και εδώ και λίγους μήνες είμαι άνεργος.
    Στη σημερινή συγκυρία, οι προοπτικές να βρώ δουλειά είναι ανάλογες με το να βρεθούν πετρελαιοπηγές στο Λιδωρίκι.
    Ζούμε σε ένα σπίτι 100 τετραγωνικά που είχε προίκα η γυναίκα μου και έχουμε δύο παμπάλαια αυτοκίνητα 1400 κυβικών.
    Επειδή είμαστε συντηρητικοί στα οικονομικά μας δεν έχουμε καθόλου δάνεια, ούτε κάρτες.
    Σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο του πασόκ ο κάθε ενήλικας έχει τεκμήριο διαβίωσης 5000 ευρώ, έχω τεκμήρια αυτοκινήτων 5000 ευρώ και τεκμήριο πρώτης κατοικίας 4000 ευρώ.
    Σύνολο τεκμηρίων διαβίωσης 19.000 ευρώ.
    Με δεδομένο ότι δεν έχουμε (ούτε προβλέπεται για κάμποσο καιρό να έχουμε) κανένα εισόδημα, θα πρέπει να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να πληρώσω στην εφορία 40% του 19.000, δηλαδή περίπου 7.500 ευρώ στην εφορία.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ 7.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (Για να πηγαίνει ταξιδάκια, κόστους 50.000 κάθε φορά, ο Νίκος Παπανδρέου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο).
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩ.
    Έχει αρχίσει να μου στρίβει.
    Όπως το καταλαβαίνω, έχω δύο επιλογές.
    Η πρώτη είναι να μεταναστεύσω, όπως έκαναν οι παπούδες μου στη δεκαετία του 30, αλλά δεν είναι εύκολο, ένεκα της οικογένειας.
    Η δεύτερη είναι να κάνω χόμπυ τη συμμετοχή μου σε πορείες, διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, ακόμη και όταν δεν με αφορούν άμεσα. Λέω, μάλιστα, να πεταχτώ μια μέρα εκεί στα εξάρχεια να ρωτήσω εάν παίρνουν πενηντάρηδες στις παρέες τους. Άμεσο όφελος δεν θα έχω αλλά εάν δεν εκτονωθώ, με κάποιο τρόπο, με περιμένει το εγκεφαλικό στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως η ενέργεια αυτή του συντάκτη της ανάρτησης αποσκοπεί κάπου αλλού, δηλαδή να δημιουργήσει προυποθέσεις προκειμένου να ασκήσει πίεσης για δικούς του λόγους. Ερωτώ??? Κάτι από τα παλαιά μου θυμίζει η τελευταία παράγραφος που απευθύνεται στο Γενικό Γραμματέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω). Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια: Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία. Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΧΑΧΟΛΟΙ.
    ΔΕΞΙΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι μυρίζει πολύ άσχημα στον σταύλο της Κατσέλη. Κανείς εισαγγελέας δεν ακούει και δεν βλέπει; Ο πρωθυπουργός που πολύ σωστά την άδειασε με τις τιμές των φαρμάκων, δεν θα παρέμβει να στείλει σπίτι της την περίεργη αυτή υπουργό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρωτα απο ολα να μειωθουν οι αχρηστοι βολευτες απο 300 σε 100.

    ειναι λαικη διαταγη πλεον, οχι απαιτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φίλοι που αγανακτούν με τους εξωφρενικούς εκτός πραγματικότας
    και νοημοσύνης πασόκους.
    Εκνευρίζονται και λέμε ..Μα πού σκατά ζούνε αυτοί οι πούστηδες ;

    Ακριβώς εκέι φίλοι ζούν.Στα ΣΚΑΤΑ των βόρθρων του ΠΑΣΟΚ-PRESS και μερικών άλλων μπλόκ.
    Πράσινα ανεγκέφαλα troktika,ερπετά της απάτης, της κονόμας, της απατεωνιάς στα σκοτάδια της ρεμούλας, του ψέματος.
    Χαμένα κορμιά σαν ΚΑΨΑΜΠΕΛρίδες,
    ΠΑΠΑΓΙΑΝοαρουραίοι. ΚΑΜΠΟΥΡΟσαύρες
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΝοχίες και άλλα..
    ΠΑΡΑΣΙΤΑ των ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ.

    Και φυσικά δεν έχουν σχέση με τον πραγματικότητα. Αυτά τα σκουλίκια που μόνο μόλυνση προκαλούν.

    - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ.
    ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΟΥΣ. ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΡΕΖΙΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ με τον πραγματικό και αληθινό λόγο.

    ΑΛΛΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΑΣΒΕΣΤΗ στους χολεριασμένους αυτούς άχρηστους του πασοκώλου...
    ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    *** ακούς βρομα παπαγιαννη στο βόθρο του ίδιου του σκατού σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...
    Ή ΑΠΛΑ βαλτός υπηρέτης _________

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω).

    Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια:

    Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία.

    Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

    Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.
    ......................βοήθειά μας +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αληθευει οτι αντι διαγωνισμου,ο πανμεγιστος γγ του νεου πασοκ ανεθεσε την μπιζνα σε κολλητο του ο οποιος μαλιστα μαζι με τους συνεργατες του την δουλεια την εκανε μεσα στα γραφεια που διαθετει ο παλιολινατσας γγ? τα ξερει ολα τα καμωματα του η μπεμπεκα λουκα,γι"αυτο δεν του δινει και ουσιαστικες αρμοδιοτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ,λέμε τώρα,
    άν ο ΓΑΠ είχε την ικανότητα να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ο πατέρας του ,
    που λογικά τον ήξερε καλύτερα απο εμάς,δεν θα τον αξιοιποιούσε ανάλογα ? .
    η ο κινέζος μετά ?,
    αλλά ουτε κάν τον αφήσανε να πλησιάσει σε κάποιο σχετικό υπουργείο.

    Τώρα ας μας εξηγήσει τουλάχιστον κάποιος από τους φωστήρες των παραθύρων και των πολύωρων συζητήσεων στα κανάλια ,
    πως ο ΚΏΣΤΑς με χάλια που είχε η οικονομία ,
    με μηδέν ταξίδια ,
    με άραγμα στην Ραφήνα ,
    με κόντρα τα ΜΜΕ και ΤΑ συνδικάτα με λαμόγια που κλέβανε,
    με βατοπαίδι,με κομπίνες ομόλογα,με,με,με….
    μπορούσε να ΔΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ 4%

    ΚΑΙ οι σημερινοί σωτήρες δανείζονται με 6.5%,
    Μήπως οι λάθος κινήσεις ανέβασαν τα επιτόκια κατά 2.5% και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες αυτής της διαφοράς απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των μαθητευόμενων μάγων της οικονομίας.
    Μήπως τελικά προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που φταίνε αυτοί και όχι εμείς >
    Μήπως οι δανειστές τους βλέπουν για πολύ ΚΟΤΣΟΥΣ και λένε να η ευκαιρία να κονομίσουμε?

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 2.5% ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο ντροπή μου προξενεί από τα σχόλια που διαβάζω , για το πόσο ηλίθιους << πολίτες >> διαθέτουμε σ΄αυτήν την χώρα. Δεν είναι ούτε σε θέση να παραδεχτούν ποιοι μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού , κρίμα . επαληθευτεί για άλλη μια φορά το απόφθεγμα : Η ΔΙΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ. ΓΑΜΩ
    ΜΟΛΙΣ ΕΔΟΣΑ 3,20
    ΑΝΤΙ 2,80 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

    Χ 2 = 80 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ.

    ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΔΙΝΩ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑαρχίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εεε καλά.....
    ΔΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ...
    ----------------------------------
    ΖΗΤΩ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

    Αλιεύσαμε την πληροφόρηση ότι η κυρία Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όρισε τους νέους Διοικητές -αναπληρωτές διοικητές και προέδρους νοσοκομείων και ιδρυμάτων της περιφέρειας.

    Από περιέργεια και επειδή διάβασα κάτι περίεργα επαγγέλματα που εμφανίζονται μεταξύ των «δι-ορισμένων» τιτλούχων, έκανα ένα σορτάρισμα, όπου προέκυψε ότι έχουμε:
    Βιολόγο
    Γιατρούς 12
    Δ/ντή ΘΧΠ Ηγουμενίτσας
    Διευθυντή Υποκ/τος ΕΤΕ
    Δασκάλους 2
    Δημόσιο Δίκαιο (????)
    Δικηγόροι......... 4
    Διοίκηση
    Διοίκηση Οικονομία
    Διοίκηση Επιχειρήσεων 2
    Διοίκηση Μονάδων Υγείας
    Διοίκηση Υγείας - Φιλόλογος
    Εκπαιδευτικοί 3
    Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας
    Επίκουρος καθηγητής
    Επιχειρηματία -Δημοτικό σύμβουλο
    Ηλεκτρολόγους μηχανικούς 3
    Καθηγητής ΤΕΙ
    Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
    Καρδιολόγος ΙΚΑ
    Κοινωνική Λειτουργός 2
    Κτηνίατρος
    Μαθηματικός 4
    Μαθηματικό πρώην βουλευτή
    Μηχανικό Παραγωγής
    Οδοντίατροι 6
    Οικονομολόγοι 13
    Οργάνωση διοίκηση επιχειρήσεων
    Παιδίατρος
    Πολιτικοί Μηχανική 2
    Πολιτικός Μηχανικός πρώην Δήμαρχος
    Στέλεχος Ασφαλιστικής εταιρείας
    Στέλεχος επιχειρήσεων
    Συνταξιούχοι Δημοσίου 7
    (μεταξύ των οποίων 1 συνταξιούχος αστυνομικός και 1 συνταξιούχος λιμενικού σώματος)

    Τεχνολόγος μηχανικός
    Τέως Δήμαρχος
    Υπάλληλος ΔΕΗ
    Φοροτεχνικός
    Φυσικοθεραπευτής
    Χημικός Μηχανικός
    Από εκεί και μετά τι να σχολιάσουμε??

    Τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας?? Τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας που προφανώς θα κουλαντρίζει τα ελικόπτερα των αερομετακομίσεων ?

    Τον Μαθηματικό πρώην βουλευτή?? Τον μηχανικό παραγωγής?? τους συνταξιούχους αστυνομικό και λιμενικό ?? Τον υπάλληλο της ΔΕΗ??

    Σίγουρα η εξάμηνη καθυστέρηση του διορισμού όλων των παραπάνω οφείλεται στην επιμελημένη μελέτη των βιογραφικών και την αντικειμενική αξιολόγησή τους.

    Δεν φτάνει δηλαδή τα όσα λουζόμαστε καθημερινά με την οικονομική ξεφτίλα μας, που ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους, έχουμε και τα πασοκολλητά ρουσφέτια που ανακοινώνονται επίσημα και καπνίζει το κεφάλι μας.

    Μετά αναρωτιόμαστε γιατί η υγεία στη χώρα μας πάει κατά διαόλου.

    Δεν μας μένει άλλο παρά να κλείσουμε ένα δωμάτιο στο Δρομοκαΐτειο να γλιτώσουμε από την κοροϊδία αυτών που θεωρούν πως όλοι οι «μη κολλητοί» πιπιλάμε δάκτυλο.
    Μήπως έρχεται η ώρα για την πτώση της Ελληνικής Βαστίλης ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλλον ειμαι ηλιθιος ελλην και δεν καταλαβαινωαυτα που διαβαζω!

    ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλω..........

    Γινεται ντορος εδω και πολυ καιρο ακομα και επι ΝΔ για τους εχοντες και κατεχοντες και ειδικα για τους σκαφατους.............

    Και ενω ποινικοποιηται ουσιαστικα η κατοχη πρωτης κατοικιας και μαλιστα με προστιμο (φορος τεκμηριου και ΦΜΑΠ)στα σκαφη τι γινεται?τι αλλαξε???

    Μειωνεται κατακορυφα το τεκμηριο ειδικα για τα μεγαλα και πανακριβα σκαφη αξιας εκατομυριων ευρω!

    Αν κανω λαθος διορθωστε με αλλα συμφωνα με τα τεκμηρια 2009 κατοχη σκαφους 10 μετρων απαλασεται τεκμηριου.Κατοχη σκαφους 20 μετρων (μεση αξια 7000000 ευρω)τεκμηριο 174000

    Με το Νεο Φορολογικο τα ιδια διαμορφωνονται σε

    10 μετρα τεκμηριο 12000(αυξηση 12000%)

    20 μετρα τεκμηριο 27000(μειωση 85%)

    Οντωσ πληρωνουν οπως παντα οι εχοντεσς και κατεχοντες......

    ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΧΙ ΤΙς ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙς ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση