GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απεργίες από τους ταξιτζήδες...

Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν το μεσημέρι οι οδηγοί ταξί, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομο...

Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν το μεσημέρι οι οδηγοί ταξί, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Οι οδηγοί ταξί, που απεργούν μέχρι τη 01.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και απειλούν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αντιδρούν στην αύξηση του τεκμαρτού ποσού βάσει του οποίου επιχειρείται να φορολογηθούν φέτος, αλλά και στην αντικατάσταση του συστήματος τεκμαρτής φορολόγησης με τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων.

20 σχόλια

  1. στα αρχιδια μας οι βρωμοταριφες.

    να φορολογηθουν οπως ολοι εμεις οι υπολοιποι.

    κι αν δεν γουσταρετε τοτε να απελευθερωθει εντελως το επαγγελμα να δειτε γλυκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ 10000 ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ 600000.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑΤΟΥΣ!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ,λέμε τώρα,
    άν ο ΓΑΠ είχε την ικανότητα να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας ο πατέρας του ,
    που λογικά τον ήξερε καλύτερα απο εμάς,δεν θα τον αξιοιποιούσε ανάλογα ? .
    η ο κινέζος μετά ?,
    αλλά ουτε κάν τον αφήσανε να πλησιάσει σε κάποιο σχετικό υπουργείο.

    Τώρα ας μας εξηγήσει τουλάχιστον κάποιος από τους φωστήρες των παραθύρων και των πολύωρων συζητήσεων στα κανάλια ,
    πως ο ΚΏΣΤΑς με χάλια που είχε η οικονομία ,
    με μηδέν ταξίδια ,
    με άραγμα στην Ραφήνα ,
    με κόντρα τα ΜΜΕ και ΤΑ συνδικάτα με λαμόγια που κλέβανε,
    με βατοπαίδι,με κομπίνες ομόλογα,με,με,με….
    μπορούσε να ΔΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ 4%

    ΚΑΙ οι σημερινοί σωτήρες δανείζονται με 6.5%,
    Μήπως οι λάθος κινήσεις ανέβασαν τα επιτόκια κατά 2.5% και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες αυτής της διαφοράς απο τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των μαθητευόμενων μάγων της οικονομίας.
    Μήπως τελικά προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι που φταίνε αυτοί και όχι εμείς >
    Μήπως οι δανειστές τους βλέπουν για πολύ ΚΟΤΣΟΥΣ και λένε να η ευκαιρία να κονομίσουμε?

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 2.5% ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμάχους φανερούς τους Ολανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο,όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστηχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά,με το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧ...Α Ο ΓΑΠ ΝΑ ΤΟΥς ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε δε παν στο διάολο οι βρομιάρηδες. Ας μας απαντήσει κάποιος από το σινάφι τους με ειλικρίνεια: Μπορεί ο οποιοσδήποτε ταξιτζής να πάρει κούρσα από το αεροδρόμιο ή το Σταθμό Λαρίσης; Εάν θέλει να του σπάσει το αυτοκίνητο και να τον ξυλοφορτώσει η ταξιτζίδικι μαφία, ας το επιχειρήσει. Πριν από λίγα χρόνια μια ομάδα νέων ανθρώπων είχε φτιάξει μια εταιρεία με δίκυκλα ταξί για να εξυπηρετούν πελάτες που βιάζονται ιδιαίτερα ή έχουν πολλές δουλειές στο κέντρο. Τέτοια σχήματα υπάρχουν σε αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κατανοούμε άλλωστε ότι αυτό δεν απευθύνεται στο μέσο πελάτη ταξί. Είχα ακούσει λοιπόν στις ειδήσεις να απειλούν οι σκατοταρίφες τα συγκεκριμένα άτομα με τα δίκυκλα, ότι θα τους πατάνε με τα ταξί όπου τους πετυχαίνουν. Για τέτοιους βρομιάρηδες μιλάμε.
    Ξέρετε πόσο πουλιέται μια άδεια ταξί; Για ρωτήστε και θα πάθετε την πλάκα σας.
    Ας τους αφήσουμε λοιπόν να αποτελούν το Νο 1 κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων μέσα στην πόλη (είμαι μηχανόβιος και ξέρω πολύ καλά τι λέω), να μας στοιβάζουν σαν πρόβατα μέσα στα λιγδιάρικα σαράβαλά τους, να είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις μαλακίες τους, τις γκρίνιες και τους νταλκάδες τους, να μας ζητάνε επιπλέον αμοιβή για να ανάψουν το κλιματιστικό, να μας πηγαίνουν στη δουλειά μας μέσω Λαμίας γιατί «πρέπει να πάμε την κυρία στο Κριεκούκι», να είναι αναιδείς, βρώμικοι και να το παίζουν και καμάκι στις πελάτισσες (ενίοτε και σε πελάτες).
    Τα ανεχόμαστε λοιπόν όλα αυτά και δεν τους γαμάμε στις καταγγελίες επειδή, «έλα μωρέ ας κάνω τη δουλειά μου τώρα που βρήκα ταξί, εγώ θ’ αλλάξω τα στραβά;». Τότε ας ανεχτούμε και την κλεψιά τους σε τέτοιες εποχές που το οικονομικό καβλί έχει φτάσει στον αφαλό για όλους τους υπόλοιπους. Καλοί μαλάκες είμαστε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 25 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΑΘΗΝΑ ΠΟΣΟ? ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΩΝ 16 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ 5000 ΤΑΞΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΩΝ 14 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 19 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ 14 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙ. ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sta paparia mas i apergia tous.

    pragmatika den endiaferei kai den epireazei kanenan eite douleyoun eite oxi.

    isa isa katharisan kai oi dromoi kai i atmosfaira apo tous vromiarides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ταξιτζή,τί θέλεις νά μάς πείς?
    Ότι είσαι φτωχότερος από τόν οποιοδήποτε ιδιώτη φορολογούμενο?
    Εσύ ρέ σαύρα πού κατέχεις 5 ταξί καί τά οδηγούν 10 τσιράκια επί 24ωρης βάσης,δέεεεν θέλεις νά φορολογηθείς?
    Καί μετά θά μεταβιβάσεις τήν κινητή περιουσία τών 1.000.000 στό γιό σου.
    Αφού έφτιαξες καί ακίνητη.....
    Ούστ ρέ χλεμπονιάρη.
    Κυβέρνηση,μή κάνεις πίσω.
    Επαναλαμβάνω,ότι τό σημείο βρασμού
    έχει κατέβει επικίνδυνα.Τού κόσμου
    Γαμ@ τά συνδικάτα σας καί τά
    κεκτημένα σας,μουνογαβγάβ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΓΙΑΤΙ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ ΧΑΡΤΟΣΙΜΟ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΤΑΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαμήστε τους ταξιτζίδες τους κολοταρίφες τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βγαίνουν μερικοί παλιοταρίφες στην T.V. και λένε το αιώνιο σλόγκαν. ΄΄ Δεν είμαστε όλοι οι ταξιτζήδες το ίδιο ‘’ Βεβαίως και δεν είσαστε όλοι το ίδιο. Οι 98 είσαστε ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ και οι 2 είσαστε ΛΑΜΟΓΙΑ. Φωτιά και τσεκούρι στους ταρίφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφού κύριοι φωστήρες της κυβέρνησης κάνετε περικοπές από τους μισθωτούς γιατί δεν χαμηλώνετε και την ταρίφα των ταξιτζήδων που αυξήθηκε πέρυσι 100% ???? Γιατί ????? Φοβάστε για απεργίες ????? Αφήστε τους να κάνουν. Κερδισμένος βγαίνει ο λαός και τα δημόσια μέσα μεταφοράς κινούνται πιο γρήγορα. Οι δρόμοι είναι χαρά Θεού. Για σκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:36:00 π.μ. καμαρωνουμε εσενα αρχιπουστρα δεξιε πουτανας γιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ολοι ταξί θέλετε να πάρετε αλλά τζάμπα...
    Καθήστε στις δουλειές σας να παίρνετε μεροκάματο όσα βγάζω εγώ όταν κάνω κούρσα Αεροδρόμιο - Πόρτο Ράφτη...
    Όσο για τις ταμειακές ....
    ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ
    Ποιός θα μας ελέγξει ??
    Οι εφοριακοί με 50 ευρώ κάνουν την στάση της Τζούλιας όπως όλοι σας για να πάρετε 700 ευρώ.....
    Λιγούρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση