GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. Μπραβο

    να που υπαρχουν φιλελληνες!

    Να προσκληθουν οι Σουηδοι βουλευτες και να τιμηθουν απο την Ελληνικη βουλη

    ειπαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου

    Δεν ειμαστε πλεον μονοι μας,
    ΗΠΑ, Γαλλια, Σουηδια, Ισλανδια, Αυστραλια κλπ...

    ενωνονται για να σχηματισουν τη νεα συμμαχια εναντιον των κερδοσκοπων του νεου Αξωνα!


    Ολα θα πανε καλυτερα!
    Σημερα
    τιμουμε και τον Προεδρο
    κ. Παπουλια για την ορκομωσια του!


    Στελιος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ο μαλάκας.
    ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ.

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟΝ ΓΙΩΓΑΚΗ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΙΤΑΧΕ Ο ΛΙΑΛΩΤΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ
    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    Ποός είναι ο ηθικός αυτουργός ??

    Μήπως οι τραπεζίτες ???
    ==================

    Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας 62χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στην εξοχική του κατοικία στο Καμηλάρι.Ο άτυχος άνδρας ήταν συνιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια στο κέντρο του...


    Ηρακλείου. Μάλιστα επειδή το κατάστημα βρίσκεται κοντά στα δικαστήρια, θαμώνες ήταν αρκετοί δικηγόροι που περιγράφουν τον 62χρονο ως άνθρωπο αγαπητό, κοινωνικό και δραστήριο.

    Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 5 χθες το απόγευμα. Την Αστυνομία ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ η κόρη του θύματος. Ο 62χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα.

    Αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν την σορό του στο υπνοδωμάτιο, δεξιά από την κεντρική είσοδο. Μάλιστα επειδή το σώμα του είχε πλακώσει την καραμπίνα φοβήθηκαν μήπως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό παράλληλα με την ιατροδικαστή, στον τόπο κατέφθασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου και αστυνομικοί της σήμανσης.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, ωστόσο αναμένεται και η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής. Παρά την εξονυχιστική έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

    Πάνω του είχε μόνο 150 ευρώ.

    Παρά το γεγονός ότι το σπίτι βρισκόταν λίγο πριν από το χωριό, ο πυροβολισμός «σήκωσε» στο πόδι τους συγχωριανούς του. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Όλο το χωριό έχει συγκλονιστεί. Ακούσαμε ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με το μαγαζί του και είχε κάποια χρέη αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς σκεφτόταν και πώς αισθανόταν για να φθάσει σε αυτό το σημείο» ανέφερε στην «Π» φίλος του από την περιοχή.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες στο κατάστημα γίνονταν εργασίες ανακαίνισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειγον

    Να συλλαβει ο εισαγγελεας Αρειου Παγου και ο Προισταμενος της Ειαγγελιας Αθηνων και των αλλων πολεων σημερα με διαδικασια αυτοφόρου τους μαυραγοριτες τραπεζιτες

    για παρανομο ανηθικο ταχυτατο πλουτισμο σε περιοδο οικονομικης κρισης και για εκβιασμο των πολιτων και για πιεση σε αυτοκτονια τους!

    Αν δεν το κανει θα συληφθει καποια στιγμη και ο ιδιος απο τους πολιτες για συμμετοχη και καλυψη ολων των ανωτερω αδικηματων...

    Πολιτες Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που κάνει ο Γιώργος με τους λαθρομετανάστες είναι πραγματικά τρομερό και, για τα παγκόσμια δεδομένα, ανήκουστο.
    Ο ΓΑΠ γίνεται ο Εφιάλτης που φέρνει τον Ξέρξη στα νώτα του Λεωνίδα, την ώρα που αυτός προσπαθεί να κρατήσει τις Θερμοπύλες.
    Κάντε τις συγκρίσεις με άλλες χώρες που δεν έχουν Εφιάλτες, όπως το Βέλγιο, που ξέρει να σέβεται την ψήφο, την εργασία και τα χρήματα των πολιτών του.
    Οι Εφιάλτες του πασόκ αδιαφορούν για την ανεργία, το κόστος περίθαλψης και την εγκληματικότητα που φέρνουν οι λαθρομετανάστες και τους δίνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα, παρόλο που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτε σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα, εκτός από ωμή βία και γενική υποβάθμιση του περιβάλλοντος που ζούμε.

    Διαβάστε και κλάψτε: (Από το greece-salonica)

    Οι βελγικές αρχές προχώρησαν στο πρώτο κύμα απέλασης μεταναστών από την ΠΓΔΜ και τη Σερβία, που τις τελευταίες εβδομάδες αιτήθηκαν ασύλου στο Βέλγιο.
    Χθες το βράδυ έφθασε στην περιοχή του Πρέσεβο (νότια Σερβία) και στο Λίπκοβο ( βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ), το πρώτο λεωφορείο με 44 μετανάστες (21 από την Σερβία και 23 από την ΠΓΔΜ), που πρόσφατα μετέβησαν στο Βέλγιο.
    Οι μετανάστες αυτοί επαναπροωθήκαν στις χώρες τους, αφού η βελγική κυβέρνηση αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά τους για παροχή ασύλου.
    Οι βελγικές αρχές κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν κανένα αίτημα οικονομικών μεταναστών για άσυλο.

    Γεώργιος Α. Παπανδρέου: τον ψηφίσαμε - μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καργιολες κοματοσκηλα και κερατα κοπροσκυλα σκαστε μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση