GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αυτοκτονία ναύτη σε μονάδα της Μυτιλήνης...

Από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Ιδιαίτερη θλίψη προκαλεί η είδηση ενός ακόμη θανάτου νέου παιδιού που υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνά...

Από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Ιδιαίτερη θλίψη προκαλεί η είδηση ενός ακόμη θανάτου νέου παιδιού που υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ένα αγαπητό σε όλους νέο παιδί 24ων χρονών, ο Ν.Π., έκανε δυστυχώς το απονενοημένο διάβημα.
Ο 24χρονος, υπηρετούσε στη Μυτιλήνη, στο Ναυτικό Φυλάκιο ΛΒ15Α, στην περιοχή της Αγριλιάς. Στη μονάδα είχε μετατεθεί τον Νοέμβριο, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή επιθυμία του, αφού η Μυτιλήνη ήταν το νησί που έζησε τα φοιτητικά του χρόνια και διατηρούσε πλήθος κοινωνικών σχέσεων.
Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλαμε να επεκταθούμε σε ζητήματα που αφορούν τις αστυνομικές αρχές και σε περιγραφές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο πόνο. Είναι όμως δεδομένο ότι κάθε ζήτημα που προκύπτει στην προσωπική μας ζωή αποκτά άλλη διάσταση κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, ένα βάρος που επιτείνει διάφορα προβλήματα και είναι εμπόδιο σε μια σειρά στόχους και σχεδιασμούς.
Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των συναδέλφων του εκφράζοντας τη βαθιά μας λύπη. Ο χαμογελαστός και εγκάρδιος Νίκος θα λείψει από όλους.

6 σχόλια

  1. ανατρεψατε την κυβερνηση το συντομοτερο δυνατον με οποιοδηποτε μεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται να ιδρώσει κανενός το αυτί, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαπάκιας ήτο!!!
    Ένας λιγότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 32 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΜ 32014 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 93 ΜΕΡΕΣ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ.
    ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ,ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΙΛΙΕΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΚΕΛΑΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
    ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΜΟΥΝΤΑΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ολιγομηνη θητεια και αυτοκτονουν;Μην μας το κανετε και θεμα ρε παιδια.Εμεις που ειμαστε πιο παληοι υπηρετησαμε 24 και αλλοι 35 και 36 μηνες.Τι επρεπε να κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρώτησε ποτέ κανένας υπεύθυνος να μάθει τα βαθύτερα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο νέο στο απονενοημένο?Αμφιβάλλω πολύ.Στ αρχίδια τους τι συμβαίνει γύρω τους καρφάκι δεν τους καίγεται.
    Τέτοια χώρα που είμαστε καλά κάνουν και μας δείχνουν κωλοδάκτυλο.Από υποδομές και κοινωνική ευαισθησία η Ελλάδα είναι πάτος.Μιά χώρα τού κώλου. Με τη Τουρκία απέναντι να μας καθορίζει τι αμυντικές δαπάνες να κάνουμε.Συτή είναι η εθνική ανεξαρτησία μας.Παπάρια τόμπολες Γραικοί.Βλέπω παραπάνω κάποιο μαλάκα να έχει βγάλει και τη διάγνωση.Χαπάκιας λέει ήταν άρα ένας λιγότερος.Εμ αδερφέ αν είχε πρόβλημα το παιδί γιατί να μη το στείλουν γιά θεραπεία ρε μαλάκα Έλληνα κάφρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση