GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρεοκοπία ή έξοδος από το ευρώ...

Από το http://www.sofokleous10.gr . «Φαντασία» αποκαλεί το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την περικοπή του ελλείμματος ο καθηγητής του ...

Από το http://www.sofokleous10.gr
.
«Φαντασία» αποκαλεί το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για την περικοπή του ελλείμματος ο καθηγητής του Χάρβαρντ Martin Feldstein. Η Ελλάδα ενδέχεται «να χρεοκοπήσει κατά κάποιο τρόπο, ή να φύγει από το ευρώ ή να κάνει και τα δύο», λέει ο άνθρωπος που έχει υπάρξει επί σειρά ετών οικονομικός σύμβουλος των αμερικανικών κυβερνήσεων.
Θα πρέπει σημειωθεί ότι πριν από δύο δεκαετίες, ο Feldstein είχε προειδοποιήσει ότι το κοινό νόμισμα θα αποδεικνυόταν «οικονομικό μειονέκτημα».
Τώρα, ο ακαδημαϊκός αμφισβητεί την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να ...

επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους. «Η ιδέα ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει από το έλλειμμα του 12% στο 3% σε δύο χρόνια μου φαίνεται σαν φαντασία», είπε μιλώντας στο Bloomberg.
Κατά την άποψή του, η χώρα θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, πιθανόν βρίσκοντας έναν «ευγενικό τρόπο» στάσης πληρωμών. Σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε να πείσει τους επενδυτές να ανταλλάξουν ομόλογα που λήγουν με άλλους τίτλους, πιο μακροπρόθεσμους, με χαμηλότερα επιτόκια.
Μία άλλη εναλλακτική θα ήταν η αποχώρηση από το ευρώ, έτσι ώστε να είναι δυνατή η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος και η επιστροφή στην ΟΝΕ όταν οι δημοσιονομικές αδυναμίες έχουν αντιμετωπιστεί.
«Δεν γνωρίζω ότι υπάρχει μία καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα», λέει ο Feldstein. Όπως εξηγεί, αν και η επιλογή της διάσωσης θα ήταν «μία σχετικά ανώδυνη λύση», εντούτοις, θα προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Ευρώπης και τον κίνδυνο ότι και άλλες χώρες θα ζητήσουν ανάλογη βοήθεια.
«Εγώ θα άφηνα την Ελλάδα να χρεοκοπήσει»
Το ευρώ μάλλον δεν θα υπάρχει στα επόμενα 15-20 χρόνια προέβλεψε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Jim Rogers, μιλώντας στο CNBC. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι εάν η Ευρώπη θέλει να δείξει πως το ευρώ είναι ένα σοβαρό νόμισμα, θα πρέπει να αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει.
«Το ευρώ μάλλον θα διασπαστεί στα επόμενα 15-20 χρόνια», είπε ο Rogers. «Μην με παρεξηγήσετε, έχω στην κατοχή μου ευρώ. Είχαμε νομισματικές ενώσεις στο παρελθόν, δεν επεβίωσαν. Και ούτε αυτή θα επιβιώσει», εξήγησε.
Μάλιστα, άποψή του είναι ότι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθήσει την Ελλάδα, αυτό θα αποδυναμώσει περαιτέρω τα θεμελιώδη του ευρώ, αφού θα ανοίξει το δρόμο για να ζητήσουν και άλλες κυβερνήσεις ενισχύσεις. «Εγώ θα άφηνα την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, γιατί τότε όλοι θα έλεγαν ότι το ευρώ είναι ένα σοβαρό νόμισμα», είπε.

16 σχόλια

  1. ++++++
    Τριακόσιες μονάδες βάσης και αίφνης οι κοσμοπολίτες Δραγωνόψυχοι ανακάλυψαν την Πατρίδα και το Εθνικό Καθήκον για να βάλουν στο χέρι τα χρήματα των συμπατριωτών τους.
    Ώρα είναι τώρα να ανακαλύψουν και τη Θρησκεία.

    Ας αρχίσουν δεήσεις στη Μεγαλόχαρη ούτως ώστε να κάνει το θαύμα της τη μέρα του Ευαγγελισμού και να δανειστούν από τους τοκογλύφους «εταίρους» τους με λίγο χαμηλότερο επιτόκιο. Έχει μεγάλη πλάκα η παρέα του Καρατζαφέρη.

    Τελικά μήπως ο «Θρίαμβος» των ταξιδιών Παπανδρέου σε Μέρκελ, Σαρκοζί και Ομπάμα συνιστούσε όντως ένα Θρίαμβο αντάξιο των Θριάμβων που τελούσαν οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες και όπου ηττημένοι και ταπεινωμένοι «Βάρβαροι» παρήλαυναν προκαλώντας είτε τη χλεύη είτε τη «συμπάθεια» του όχλου;

    Την κατάντια του να μην προκαλείς ούτε καν τη χλεύη του όχλου παρά μόνο τη συμπάθεια, ο Μέγας Ποδηλάτης την πέρασε για εθνική επιτυχία.

    Εν ολίγοις τι ζητάμε από τη Μέρκελ; Ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι δηλώνει ο Παπακωνσταντίνου.
    Να υπενθυμίσω στον καπετάνιο του Τιτανικού ότι σε όσες κινηματογραφικές ταινίες έχω δει, όταν ένας γερμανός αξιωματούχος αφήνει σε κάποιον ένα γεμάτο πιστόλι στο τραπέζι, αυτό χρησιμοποιείται πάντα και βεβαίως δεν επακολουθεί διάσωση αλλά αυτοκτονία. ++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εβραιογερμανοαμερικανος ο κυριος αυτος (προ παντων Εβραιος) λεει αυτο που εχουν βαλει στοχο ολοι οι συμπατριωτες του για την χωρα μας.
    Βεβαια και οι δικοι μας Εβραιοι κανουν οτι ειναι δυνατον για να γινει πραγματικοτητα το σχεδιο τους το οποιο ειχε εκφρασει ωμα και ο αλλος αμερικανοεβραιος ο Κισσινγκερ. Ομως οι κυριοι αυτοι δεν πληρωνουν ουτε 1 Ευρω φορους στην Ελλαδα απο τις πασης φυσεως "δραστηριοτητες" τους, αλλα τα δινουν (10%) στο Ισραηλ για να σκοτωνει τα παιδια της Παλαιστινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό ΓΑΠ έκανε πολλά ταξίδια ανά τόν κόσμο,συνάντησε αρκετούς μεγάλους ηγέτες,έκανε πολλές συζητήσεις,διά νά πετύχη,όπως ισχυρίζεται αυτός καί οί υπουργοί του,ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ στό μεγάλο πρόβλημα πού αντιμετωπίζει ή χώρα.
    Εγιναν δηλώσεις,εγιναν ανακοινώσεις,ακόμη καί χαριστικές πράξεις (κατάργηση δήθεν βίζας διά τίς ΗΠΑ),δημοσιεύθησαν πολεμικά ανακοινωθέντα,κατά τών κερδοσκόπων κ.ά.
    Όλα αυτά είχαν σκοπό,κατ΄ ούσίαν,νά πεισθούν ή απειληθούν οί αγορές/κερδοσκόποι,ώστε νά δανείζεται ή χώρα μας μέ πιό ήπιους οικονομικούς όρους.
    Καί τό αποτέλεσμα ποιό είναι,μετά από πέντε μήνες πολιτικής
    κινητικότητας??
    ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ=ΜΗΔΕΝ.
    Τά επιτόκια δέν υποχωρούν καί οί αγορές δέν πείθονται ούτε φοβούνται από τίς Παπανδρεϊκές απειλές καί φοβέρες.
    Μά είναι δυνατόν οί αγορές,οί τεράστιοι οικονομικοί οίκοι/οργανισμοί,νά ""ιδρώνουν"" από τίς φοβέρες κι απειλές?
    Καί τελικά από ποιόν νά φοβούνται?
    Από τίς μαγκιές τού ΓΑΠ?
    Εάν θέλει ό ΓΑΠ νά δανεισθή διά τήν χώραν μας,βγαίνει στήν αγορά καί προσφέρει τά κρατικά ομόλογα κι οί αγορές εκτιμώντας τίς συγκυρίες καί τά ωφέλη πού ίσως προκύπτουν από αυτήν τήν αγοροπωλησίαν,αγοράζουν θέτοντας όμως τούς ιδικούς τους όρους ή δέν αγοράζουν καθόλου καί τά ομόλογα μένουν στό χέρι τού ΓΑΠ.
    Επίσης εάν δέν συμφέρει τήν χώραν μας,δέν πωλεί κρατικά ομόλογα μέ επαχθείς οικονομικούς όρους.
    Τό πίεσαν οί αγορές νά βγή στήν διεθνή πιάτσα καί νά προσφέρη ομόλογα??
    Τί ξεστομίζει απειλές,κατά πάντων τώρα,δηλαδή κατά τού Δ.Ν.Τ,Ε.Ε.,
    ΕΩΡΩΖΩΝΗΣ,Ε.Κ.Τ.EUROSTAR,
    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΓΑΛΛΙΑΣ,ΑΓΓΛΙΑΣ κ.λ.π.?
    Όταν προέβαινε σέ αυτές τίς αντεθνικές καί εθνικά δυσφημιστικές δηλώσεις τόν Οκτώβριον καί Νοέμβριον καί συνεχίζει ακόμη καί σήμερα,οί διεθνείς αγορές καί Γερμανοί,Γάλλοι,πώς ήθελε ό ΓΑΠ νά αντιδράσουν??
    Φέρει τήν κυρίαν ευθύνην διά τήν αύξηση τών επιτοκίων τόσο δραματικά,λόγω τών δηλώσεων του,αλλά καί διά τήν λήψη/εφαρμογή μεταρρυθμιστικών οικονομικών μέτρων ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΑ,διά νά μειωθή τουλάχιστον,ή ταχύτητα,πού έχει αναπτύξει ή χώραν μας πρός τό ναδίρ.
    Έχει καταφέρει τόσο μεγαλο εθνικό καταστροφικό κτύπημα,πού αθροιστικά δέν έχουν καταφέρει,όλες οί μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.
    Τώρα είμεθα στό έλεος τού ΓΑΠ καί δυστυχώς.....ΑΜΗΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολοι αυτοι οι γκουρου της κακιας ωρας δεν προεβλεψαν την κριση.

    τωρα κανω κι εγω τον σοφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξι μήνες ήταν αρκετοί.
    Σε πολύ λίγο μια άλλη Ελλάδα θα είναι μπροστά μας.
    Καταρακωμένοι κι απαξιωμένοι πολίτες και αλλοδαποί που θα ενωθούν με τους εναπομείναντες Έλληνες προς ένα νέο γένος.
    πασοκ... συγχαρητήρια.

    Λεφτά υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν. ΟΥΣΤ ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς στην Ελλάδα κυρίους σαν αυτόν τούς λέμε παπαγαλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...

    Ο βυθιζόμενος λέει, απ’ τα μαλιά του πιάνεται.
    Η αμερικανόδουλη ηγεσία έχει προσχεδιασμένη την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ των ΗΠΑ.

    Και παίζει ένα παιχνίδι για να αυξήσει τη ζημιά που προξενείται στο ευρώ απ’ αυτήν την εξέλιξη.
    Τα άγρια μέτρα κατά του πληθυσμού ασμένως τα έλαβαν καθώς όλοι οι ξένοι συμφωνούν σ’ αυτό.
    Δεν μπορούν να τους πουν φέρτε πίσω τα κλεμμένα που είναι υπόθεση του ελληνικού λαού ο οποίος ακόμη καθεύδει μπροστά στις οθόνες.

    Οι γαλλογερμανοί τα γνωρίζουν αυτα και παίζουν παιχνίδι φθοράς κατά του Γιωργάκη, ο οποίος επείγεται να ανακοινώσουν μέτρα για να τα προεξοφλήσουν γρήγορα οι αγορές και να φανεί το ευρώ ως μη δυνάμενο…
    Μύλος γίνεται ερημην μας που θα πληρώσουμε το μάρμαρο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω δύο παιδιά και εδώ και λίγους μήνες είμαι άνεργος.
    Στη σημερινή συγκυρία, οι προοπτικές να βρώ δουλειά είναι ανάλογες με το να βρεθούν πετρελαιοπηγές στο Λιδωρίκι.
    Ζούμε σε ένα σπίτι 100 τετραγωνικά που είχε προίκα η γυναίκα μου και έχουμε δύο παμπάλαια αυτοκίνητα 1400 κυβικών.
    Επειδή είμαστε συντηρητικοί στα οικονομικά μας δεν έχουμε καθόλου δάνεια, ούτε κάρτες.
    Σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο του πασόκ ο κάθε ενήλικας έχει τεκμήριο διαβίωσης 5000 ευρώ, έχω τεκμήρια αυτοκινήτων 5000 ευρώ και τεκμήριο πρώτης κατοικίας 4000 ευρώ.
    Σύνολο τεκμηρίων διαβίωσης 19.000 ευρώ.
    Με δεδομένο ότι δεν έχουμε (ούτε προβλέπεται για κάμποσο καιρό να έχουμε) κανένα εισόδημα, θα πρέπει να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να πληρώσω στην εφορία 40% του 19.000, δηλαδή περίπου 7.500 ευρώ στην εφορία.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ 7.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (Για να πηγαίνει ταξιδάκια, κόστους 50.000 κάθε φορά, ο Νίκος Παπανδρέου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο).
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩ.
    Έχει αρχίσει να μου στρίβει.
    Όπως το καταλαβαίνω, έχω δύο επιλογές.
    Η πρώτη είναι να μεταναστεύσω, όπως έκαναν οι παπούδες μου στη δεκαετία του 30, αλλά δεν είναι εύκολο, ένεκα της οικογένειας.
    Η δεύτερη είναι να κάνω χόμπυ τη συμμετοχή μου σε πορείες, διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, ακόμη και όταν δεν με αφορούν άμεσα. Λέω, μάλιστα, να πεταχτώ μια μέρα εκεί στα εξάρχεια να ρωτήσω εάν παίρνουν πενηντάρηδες στις παρέες τους. Άμεσο όφελος δεν θα έχω αλλά εάν δεν εκτονωθώ, με κάποιο τρόπο, με περιμένει το εγκεφαλικό στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω). Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια: Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία. Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς μας ξανάρθες δραχμούλα...

    Όποιος προλάβει να σωσει τις οικονομίες του. (αν υπάρχει κανείς με χρήματα σε καταθέσεις πια...)

    Δραχμούλα έρχεται και μυρίζει τσίκνα από οβελία...

    2 με 4 ΔΝΤ

    'Οταν συμπέσουν δυό πασχαλιές μαζί....



    Ο Νοστράδραχμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 18 Μαρ 2010 4:15:00 μ.μ.

    τα εχει κανει σκατα ο τζεφρυ ρε μαλακα, δεν βλεπεις τι κανει?
    απειλες σε ολη την ΕΕ?
    δεν παιρνανε αυτα , θα μας ξεσκισουν κανονικα οι εταιροι μας.
    τον εχουν παρι χαμπαρι οι ευρωπαιοι τι ρολο βαραει ο τζεφρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Martin Feldstein.
    ////////////////////////////////
    Εβραίος....
    Κάποτε πρέπει νά διαβάσετε ιστορία.
    Golden boy εντεταλμένος.
    Καί περιτομημένος στά 13 του.
    Αυτό τό Lobby δέν παίζεται.
    Εμείς μείναμε στήν 1000 Ελληνικών
    λέξεων ομιλία τού πρώην τής Τράπεζας Ελλάδας.Τού Ζολώτα.
    Ανοίξτε κάποιο βιβλίο.
    Τά Golden frau μάς πήραν τά
    σώβρακα.Αντιλαμβάνεσαι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το μονο καλο απο ολη αυτη τη τρελλα ειναι οτι στις επομενες εκλογες θα ξερουμε με απολυτη ακριβεια ποσους χαζους και απατεωνες εχουμε στην ελλαδα, δηλαδη οσοι ψηφισουν τους σεμνους και ταπεινους και τους σοσια-ληστες, γιατι η βλαμενος πρεπει να εισαι η να κονομας για να τους ψηφισεις δεν υπαρχει ουτε μια αλλη εκδοχη να ψηφισεις τους καταστροφεις και τους κλεφτες που διελυσαν μια χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση