GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις αγκάλες της κλεφτοκρατίας...

Από το http://pierioi.blogspot.com/ Μας είπαν πολλά για τα οικονομικά, αλλά λησμόνησαν να μας πουν ότι πάσχει η ελληνική οικονομία από των ...

Από το http://pierioi.blogspot.com/

Μας είπαν πολλά για τα οικονομικά, αλλά λησμόνησαν να μας πουν ότι πάσχει η ελληνική οικονομία από των λαμογιών την διακυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια στις αγκάλες της κλεφτοκρατίας και το λαό στη γωνία, αφού πρώτα τον αποπροσανατόλισαν και κατόπιν τον έγδυσαν στην κυριολεξία. Φυσικά και φταίει κι ο λαός που κάθεται ακόμα και τους ακούει και δεν βουτάει τη βρεμένη τη σανίδα να τους κοκκινίσει τα πισινάδια.
Και η μεγαλύτερη ληστεία από όλες όσες...

πραγματοποίησαν σε βάρος του κοσμάκη τις τελευταίες δεκαετίες ήταν αυτή με το κόλπο του χρηματιστηρίου την εποχή του Σημίτη και του Παπαντωνίου που παρότρυνε τον ανύποπτο λαουτζίκο να καταθέσει τις οικονομίες του σε μετοχές για να κάνει τάχα την οικονομισιά του.
Και έτρεξε ο χασάπης, και από κοντά και η περιπτερού και δώστου και ο ταξιτζής, ακόμα και ο λαχειοπώλης, έσπευσαν όλοι να "στάξουν" ότι είχαν και δεν είχαν μαζεμένο, για να τα καρπωθούν οι μεγαλοκαρχαρίες που ακόνιζαν τα δόντια τους, περιμένοντας τη στιγμή να καταβροχθίσουν τα ανύποπτα θύματα τους.
Και για αυτή τη ληστεία των αιώνων δεν τιμωρήθηκε κανείς "μεγάλος" ως γίνεται συνήθως σε αυτό το κωλοκράτος.
Επαναστάστης

6 σχόλια

  1. Τουλάχιστον 30% μείωση αγοραστικής δύναμης θα έχουμε φέτος.
    Και αυτό είναι το ΚΑΛΟ σενάριο, γιατί πολλοί συμπολίτες μας θα μείνουν άνεργοι.
    Εκεί να δείς αγοραστική δύναμη!!!
    Έμπαινε Γιωργάκη, μην αφήσεις τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ;
    ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΧΑΝΤΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    -ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    -ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    -ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
    -ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ

    Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια του ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


    Να τον χαιρόμαστε και ας τον φάμε 4 χρόνια στη μαπα

    δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας ψεύτης και συκοφάντης.........

    το πασοκ δεν αλλάζει

    απλά ένα πράγμα μόνο
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ YES-MEN ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙς ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ......ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ SPREAD ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και οι ποινικές ευθύνες για τους υπουργούς παραγράφηκαν, οι οικονομικές απαιτήσεις του δημοσίου εναντίον τους δεν παραγράφονται.
    Να κληθούν να πληρώσουν τις ζημίες που προκάλεσαν στο ελληνικό δημόσιο.
    Να κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση