GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eθνικιστικές, ρατσιστικές κραυγές...

Aπό την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ http://www.diktiospartakos.blogspot.com/ H ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… Η Σιχασ...

Aπό την ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
http://www.diktiospartakos.blogspot.com/

H ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… Η Σιχασιά που αισθάνεται κανείς βλέποντας τους καλοταϊσμένους πολεμοκάπηλους των ΟΥΚ να φωνάζουν τα αποκρουστικά τους συνθήματα δεν περιγράφεται.
«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». Οι εθνικιστικές, ρατσιστικές κραυγές προέρχονταν από τα στόματα όχι των ανεγκέφαλων της Χρυσής Αυγής, υπανθρώπων που ευθύνονται για δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αγωνιστών του κινήματος, αλλά από στρατιωτικούς.
Η χθεσινή εμετική παρουσία Στρατιωτικών Δυνάμεων, που σε μια...

εθνική επέτειο φωνάζουν στο κέντρο της Αθήνας «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς», δεν προκαλεί μόνο στενοχώρια για την κατάντια των στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων, αλλά κυρίως ανησυχία.
Οι Ειδικές Δυνάμεις αποτελούσαν πάντα χώρους όπου στεγάζονταν φασιστικοί πυρήνες. Όμως τα τελευταία χρόνια, ο ελληνικός στρατός και το σύνολο του κρατικού μηχανισμού έχει βάλει κάτω απ΄ τις φτερούγες του ακραία στοιχεία, αφήνοντας τα να δρουν ασύδοτα.
Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δήλωνε στους αστυνομικούς «εσείς είστε το κράτος», φτάσαμε στην οργανωτική ένταξη των φασιστικών δυνάμεων στις επιχειρήσεις καταστολής του κινήματος επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με αποκορύφωμα αυτής της δράσης την καταστολή της εξέγερσης του 2008.
Από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Β.Μεϊμαράκη που ενσωμάτωσε τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που φώναζαν τα ίδια συνθήματα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη το 2008, φτάσαμε στην νυν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπου ο σημερινός υπουργός Ευ.Βενιζέλος συνεχίζει την πολιτική της ΝΔ, εντάσσοντας τα φασισταριά των Λεσχών Εφέδρων στους μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας και τον νυν Δήμαρχο Αθήνας Ν.Κακλαμάνη που τους παραχωρεί κτίριο για να στεγάσουν τις αντικοινωνικές και επικίνδυνες δραστηριότητες τους.
Και όμως, τα φιλοπόλεμο και αποκρουστικό ξεσάλωμα των φασιστικών δυνάμεων, που γίνεται με την πλήρη κάλυψη του κράτους, είναι αφενός συνέπεια της πολιτικής συνοδοιπορίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, αλλά και της πριμοδότησης της ακροδεξιάς ιδεολογίας από τα ΜΜΕ, με συστηματική κατήχηση στις αρχές του «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», το μίσος στον μετανάστη, αλλά και εναντίον του απεργού που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν υποτάσσεται στις «εθνικές μας ανάγκες» και συνεχίζει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του. Τέτοια δείγματα γραφής ήταν οι επιθέσεις στα Χανιά και στους Αμπελόκηπους, αλλά και τόσες άλλες. Η ίδια μαύρη κλωστή δένει τα ΜΑΤ-Ομάδες Δέλτα-Ομάδες Αγανακτισμένων Ελληναράδων Κατοίκων που επιτίθενται δολοφονικά εναντίον διαδηλωτών και μεταναστών, με τη FRONTEX που δολοφονεί πρόσφυγες στο Αιγαίο, διαφυλάττοντας την Ευρώπη Φρούριο. Οι επιχειρήσεις σκούπα του Χρυσοχοϊδη, που για μια ακόμη φορά, ο συφερτός της καταστολής και της ακροδεξιάς θα δώσουν βροντερό παρόν, στοχοποιεί μετανάστες, κοινωνικά ευάλωτους, εστίες αντίστασης και κοινωνικούς αγώνες.
Αφετέρου, είναι συνέπεια της επίσημης ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής που στο όνομα της Ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας από τον εσωτερικό εχθρό=εργαζόμενο λαό, χαρακτηρίζει ως Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κάθε μαχητική διεκδίκηση, κάθε κοινωνικό κίνημα που δείχνει αποφασισμένο να αμφισβητήσει και να ανατρέψει την κυρίαρχη αντεργατική και αυταρχική πολιτική και προετοιμάζεται να το συντρίψει εξαπολύοντας εναντίον του το σύνολο των κατασταλτικών μηχανισμών, το Στρατό, τις φασιστικές ομάδες, έχοντας αν χρειαστεί και την συνδρομή του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και των αντίστοιχων κατασταλτικών μηχανισμών των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών.
Ταυτόχρονα, τα μέλη των φασιστικών ομάδων, με τη γνωστή διαύγεια πνεύματος, αναμασούν πρώτα την προπαγάνδα των εσωτερικών εχθρών της Ελλάδας, προβάλλουν με το γνωστό άναρθρο τρόπο με τον οποίο έχουν μάθει να επικοινωνούν τα εθνικιστικά και ρατσιστικά στερεότυπα, όπου υπεύθυνος για την ανεργία είναι ο ξένος και όχι η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που απολύει, επιβάλλει φόρους, λιτότητα, εργασιακές σχέσεις made in China.
Είναι ενδεικτικό ότι τους αισχρούς καταδρομείς, που εκτός των άλλων βαραίνουν καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τη ναυτική βάση της Σούδας για συμμετοχή τους σε δολοφονίες «Αραπάδων στη Σομαλία», όπως καυχιούνται, επευφημούσε ένας ρασοφόρος, που ως άλλος Άνθιμος, συνδύαζε την αγωνία του για το μέλλον της εκκλησιαστικής περιουσίας, με το άγχος του για το Αιγαίο.
Εμείς καλούμε τον Υπουργός Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΓΕΘΑ να πάρουν άμεσα μέτρα. Να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπεύθυνους αξιωματικούς για τη διεξαγωγή της παρέλασης και το διοικητή των ΟΥΚ.
Eξάλλου, πέρα από την σαφή παραβίαση του Συντάγματος με τα φιλοπόλεμα συνθήματα, την ακραία προσβολή όλων των γειτονικών λαών, πολλοί από αυτούς μένουν, εργάζονται στη χώρα μας και υπήρξαν μάρτυρες των χθεσινών επικίνδυνων συνθημάτων που ήρθαν με ακραίο τρόπο να διατρανώσουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «Ισχυρής Ελλάδας» που θεωρεί τα Βαλκάνια «Ζωτικό Χώρο», υπήρξε σαφή παραβίαση των διαταγών που απαγορεύουν την χρήση τέτοιου είδους συνθημάτων. Πολύ περισσότερο, που τα σχετικά βίντεο δείχνουν την συνεργασία των καταδρομέων που παρανόμησαν και πρόσβαλαν όλους μας, με πολίτες που τους καθοδηγούσαν. Βεβαίως, αν οι άνδρες αυτοί με πολιτικά είναι στρατιωτικοί, πρέπει να ελεγχθούν υπηρεσιακά.
Πρέπει τώρα το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να απαιτήσει όχι μόνο την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, αλλά και την Ανατροπή της Αντιδραστικής συμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΜΜΕ και τη βάρβαρη πολιτική τους.

67 σχόλια

  1. Ειναι ντροπη
    Να κανουν ,παρελαση και ναφωναζουν συνθηματα "Θα σου χυσω ..το αιμα..γορουνι..Αλβανε"
    Ντροπη.
    Η ΕΙΡΗΝΗ θελει ,κοτσιαγιανα κρατησει κι ο πολεμος τρελλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν όντως ειπώθηκαν δημοσίως αυτά τα σχόλια από τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, είναι απαράδεκτο και πρέπει να τύχει της ανάλογης τιμωρίας (ανάλογης, όχι εξοντωτικής). Υπάρχουν, όμως, πολύ βάσιμες αμφιβολίες για το αν τα συνθήματα αυτά τα έλεγαν στρατιώτες (http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332).

    Το άρθρο, πάντως, δεν απέχει και πολύ σε ποιότητα από τα συνθήματα. Αναρωτιέμαι αν ο συντάκτης του θα τολμούσε να τα πει αυτά "κατά πρόσωπο" σε έναν άνδρα των Ειδικών Δυνάμεων.

    Καλό είναι να μην αναπαράγουμε το φανατισμό, από όποιο άκρο και να προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελα βρε ολα καλα βρε. παντου τα λενε αυτα για λογους ψυχολογικης ανατασης..ξεκολατε..εχετε ακουσει τι λενε τα αλμπανά στις παρελασεις τους για μας;; αφηστε καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΚ (ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ), ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑ (ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ) ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΝΑΥΑΓΙΑ, ΠΝΙΓΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ.) ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ- ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ Ο,ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ¨). ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΜΑΥΡΟΥΣ" (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΗΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.
    Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ -ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ". ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ, ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ) ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΤΙ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΚΑΤΙ "ΑΝΩΤΕΡΟ".
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΩΑΣΘΕΙ ΤΟ "ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ" (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ- ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ....).
    Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ-ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΙΣΩΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΟΙΜΙΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...
    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ;
    Ο ΕΠΗΡΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ "ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ";
    Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ;
    Ο (ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ) ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ;
    ΔΕΝ ΛΕΩ- ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ (ΚΑΠΟΤΕ) ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ 10ΩΡΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ , ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ

    ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΙΣΟΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ , ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MPRABO 27 Μαρ 2010 6:12:00 π.μ. KAI MΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ,ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΒΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για διαβάστε και αυτό από σχόλιο στην αναρτηση με το σχετικο με το θέμα ΒΙΝΤΕΟ
    θα δειτε τοτε οτι τα πραγματα ειναι πιο σοβαρά

    ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
    μάλλον παρουσιάζονται τάσεις εκφασισμού της ζωής και όχι μόνο
    όπως κάποια κυρία στο www.alfavita.gr στρέφεται κατά των συνδικάτων με αρθρίδιο απείρου κάλους με τίτλο «Η ηγεσία των συνδικάτων και ο πάτος του πηγαδιού, της Ελένης Παπαδοπούλου (26/03/10)» και σε άλλο μπλοκ κατά των κομμάτων ως ΕΛΕΝΗ, και αλλού …. και αλλού …..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΧΕΣ , ΑΝΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα συνθήματα σας πείραξαν . Αν δείτε την εκπαίδευσή τους και τις αποστολές που προβλέπεται να αναλαμβάνουν , δεν θα ακούγονταν τέτοιες ανοησίες . Οσοι έχουν διδαχθεί ανορθόδοξο πόλεμο στη στρατιωτική τους θητεία , μπορούν να εκτιμήσουν τέτοιες καταστάσεις . ( Μιλώ από εμπειρία , αν και έχω υπηρετήσει πριν 23 χρόνια περίπου) Οι άνθρωποι αυτοί προφανώς δεν είναι δολοφόνοι , όπως διάβασα σε κάποιο Blogs . Σε ένα πόλεμο μπορούν να γίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε . Αλλά προκειμένου να φτάσει ο άνθρωπος να κάνει αυτά που προβλέπονται σε ένα ανορθόδοξο πόλεμο , χρειάζεται σκληρή εκπαίδευση. Τα σώματα αυτά είναι εθελοντικά και μόνο ένα μικρό ποσοστό τελικά καταφέρνει να φτάσει μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης.
    Δικαιούνται επομένως να λένε οτι γουστάρουν!
    Φυσικά μερικά λαμόγια που ίσως δεν έχουν περάσει ούτε απ'εξω από στρατόπεδο , λένε τις ανοησίες τους. Και ο συντάκτης του άρθρου με το να λέει ότι οι Ειδικές Δυνάμεις αποτελούσαν πάντα χώρους όπου στεγάζονταν φασιστικοί πυρήνες , φανερώνει την πλήρη άγνοια των πραγμάτων .Μήπως θα ήθελε να φιλοξενούμε τους λαθρομετανάστες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων και οι Ελληνες να υποφέρουν από την οικονομική κρίση ;
    Όταν το νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας στους (λαθρο)μετανάστες ήταν σε δημόσια διαβούλευση , το 85 % και πλέον όσων είχαν τοποθετηθεί ήταν αρνητικοί , απέναντι σ αυτό και ζητούσαν δημοψήφισμα οι περισσότεροι. Και προφανώς δεν ήταν όλοι αυτοί του ΛΑΟΣ.
    Και μη ξεχνάμε ότι η αποτρεπτική πολεμική ισχύς , είναι εγγύηση της εδαφικής ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της χώρας μας . Τα σύμφωνα μη επίθεσης του Χίτλερ με όποιες χώρες , είχε συνάψει αποδείχτηκαν κουρελόχαρτα. Η Κύπρος αποτελεί το πρόσφατο παράδειγμα για μας.
    Δεν γνωρίζω την εκπαίδευση στην Αστυνομία και το Λιμενικό , αλλά για αυτά τα παιδιά έχετε να αναφέρετε περίπτωση να έπεσε λαθρομετανάστης και μάλιστα δουλεύοντας και δεν τον έσωσαν ;
    Δυστυχώς ο υπαρκτός σοσιαλισμός κατέρευσε σαν χάρτινος πύργος . Καλές είναι οι αριστερές ιδεολογίες , αλλά δεν εφαρμόζονται στη πράξη . Ας είμαστε ρεαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τι έγινε δηλαδή; Είδαμε ένα άγημα αποτελούμενο από γραφικά Κ.Δ.Ω.Α (μεγάλε Κουτρουμπούση) να παρελαύνει αλαλάζον στην Πανεπιστημίου. Κακώς, κάκιστα ο Michel τους έθεσε σε διαθεσιμότητα, έπρεπε να τους μετατάξει όλους στο σώμα των αδελφών νοσοκόμων (είναι πασίγνωστο ότι όλοι αυτοί οι μικροτσούτσουνοι σφίχτουλες φοράνε ζαρτιέρες μέσα από την στολή παραλλαγής) να δουν τι εστί βερύκοκο. Γνωστή η καφρίλα που επικρατεί στα ελληνικά στρατά, μας χαλάει τόσο να την βλέπουμε να εκδηλώνεται στην Πανεπιστημίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΡΟΖ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.


    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΆΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
    Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
    Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες …έγκυες!
    Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
    Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
    Μούγκα…
    Βλέπετε ηλίθιοι πασόκοι τί συμβαίνει όταν ακόμη και τα πιό σοβαρά θέματα τα παίρνετε με ελαφρότητα;
    Σε λίγα χρόνια θα φυτρώσουν τζαμιά για τους νέους "Έλληνες" σε κάθε γειτονιά.
    Όλοι επίσημα προσκεκλημένοι από το σχετικό νόμο του Γιωργάκη, βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί δεν κααλαβαίνουν οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες οτι ολα αυτά ειναι αντίδραση στην αριστερή βία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση των Αθηνών, από τους βατραχανθρώπους και κατόπιν παρέμβασης του Χρυσοχοϊδη, του χρόνου οι βατραχάνθρωποι θα τραγουδήσουν το ¨δεν περνάς κυρά Μαρία¨και θα είναι πιασμένοι χέρι-χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν διαδηλώνουν ολοι αυτοί οι "αντιρατσιστές" εναντίον των ντόπιων κατοίκων στις συνοικίες του κέντρου της Αθήνας , ποιούς βρίζουν ,σε ποιούς ασκούν βία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ??? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. xaxaxaaxaxxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    Τα δόλια σχέδια των Μουσουλμάνων
    Στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ.......

    ΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΑΣ.

    ......ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.....

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re eiste polu karagiozhdes edw sto press,deite prwta ti lene oi alvanoi kai skopianoi gia mas kai meta elate na to paiksete neoepoxites. tetoia sun8hmata eixan kai oi agwnistes tou 40, htan ki autoi ratsistika gourounia gia sas??? ante sto diaolo me to kwlo blog sas kai sas eixa gia kalous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ερώτημα που θα μπορούσε να θέσει κάποιος σε όλα αυτά τα φασιστικά καθάρματα, που βρίσκονται στα σώματα ασφαλείας και στις ένοπλες δυνάμεις, είναι γιατί τόσα χρόνια καταφέρνουν να περνούν κάτω από τη μύτη τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στη χώρα μας, ενώ όλοι αυτοί είχαν και έχουν την υποχρέωση να φυλάνε τα σύνορα; Μήπως αυτή η ρατσιστική επίθεση κρύβει τελικά το άλλο τους επάγγελμα, δηλαδή να κάνουν τα στραβά μάτια έναντι αμοιβής ώστε να περνούν ανενόχλητοι οι δουλέμποροι από τα συνοριακά και θαλάσσια περάσματα;
    ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε ΑΠΛΥΤΟΙ θολοκουλτουριάρηδες , επαναστάτες της συμφοράς, τεμπελόσκυλα που κάνετε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής πίνοντας φραπέδες ολη μέρα, ρε ΟΥΣΤ που θα κάνετε και κριτική στα παιδιά των ειδικών δυνάμεων κολόφλωροι κρυφοπούστηδες.

    Ξεχάσατε που οι περισσότεροι όταν ήρθε η ώρα να πάτε στρατό ντυθήκατε τραβεστί για να τη γλυτώσετε, παρτάλια του περιθωρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. /// Δηλαδή ο υπουργός Προ-Πο, κυβερνητικός υπερυπουργός ?
    Την είπε στους Βενιζέλο και Μπεγλίτη για τους ΟΥΚ,
    τη λέει τώρα και στον Γερουλάνο ? Γιώργο, το Μαξίμου, πολιορκείται.

    Παραλήρημα Μεγαλείου.Σύνδρομο Μεγάλου Ναπολέοντος.

    - Ήξερα ότι η κυβέρνηση θα πέσει λόγω μέτρων…αλλά νόμιζα οικονομικών.
    ΟΥΣΤ, ΠΡΟ - ΠΟ, απίστευτε, ΑΛΗΤΑΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κρατηστε τον συνδικαλισμο στα σπιτια καιτην δουλεια σας,και αφηστε τις ενοπλες δυναμεις να σας προστατευουν απο εντος και εκτος εχθρους, αν τυχον υπαρξουν!
    Εχουν το δικαιωμα να λεν και να παρελαυνουν κοσμια οπως και σεις,αλλα το καθηκον να πατησουν την σκανδαλη,σε εχθρο που δεν σεβετε ουτε εσας,ουτε αυτους,την δεδομενη στιγμη,ειναι οι μονο ικανοι!Ικανοι ειναι και οι ανδρες που τους εκπαιδευουν!Ειναι μεγαλη ευθυνη-καθηκον,σημερα να πατεις την σκανδαλη!Εσεις δεν μπορειτε, αρα δεν ειστε ετοιμοπολεμοι και ο εχθρος που δεν σας σεβετε,εχει πολλα ονοματα !Ιδεολογοι αφηστε και καμια εκκλησια στον τοπο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...κι όμως, υπάρχει θεραπεία για τον φασισμό και τους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.

    ...αυτή εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ./ ξυπνατε ζωα ...Τοσα καραβια ειναι σαπια στη σαλαμινα -τους μαζευουμε ολους και μπλουμ στα βαθια νερα του αιγαιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατι μεταξωτοι αριστερουληδες επαγγελματιες αντιρατσιστες,δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζουν τους χοχλιους τση Κρητης.

    Πριν να μπουν στο τηγανι, τους βαζουν στο βαρελι με το αλευρι για να καθαρισει το στομαχι τους.
    Μασουλανε αμιλητοι,βγαζουν κερατα,και νομιζουν οτι ολοι ειναι σαλιαρηδες.
    Στο τηγανι βγαζουν φωνουλες σαν αυτες που βγαζουν μερικοι εναντιων των ανδρων των Ο.Υ.Κ.

    SOROτηγανα αφηστε την ελληνικη παιδεια ησυχη.

    * Αν δεχθούμε ότι το βίντεο είναι γνήσιο, γιατί δεν μιλάει κανείς για τον κόσμο που χειροκροτούσε ;
    Αλλά αυτό είναι που “τσούζει”,
    το ότι ο κόσμος χειροκροτούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. βρακιών και γάρων ιχνηλάτες,
    λαμπρών φασισταριών παιδιά,
    οι ίδιοι είσαστε μαλάκες
    με τον Αδόλφο και τον Μεταξά.

    Εμπρός, πάντα εμπρός,
    του Μελιγαλά ο πάτος
    είν' ευθεία εμπρός,
    εμπρός, φασιστάκια εμπρός,
    θρησκεία έθνος κι άγιος ο θεός
    [ζιγκ-χάιλ]

    Σημαία Σπάρτα κι Ιλιάδα,
    σε σας βαθιά λοβοτομή,
    μια νέα θέλετε Ελλάδα,
    τέταρτο Ράιχ,
    παντοκρατορία Ελληνική

    Εμπρός, πάντα εμπρός,
    του Μελιγαλά ο πάτος
    είν' ευθεία εμπρός,
    εμπρός, Χρυσά Αβγά εμπρός,
    Χρυσή Ομελέτα κι άγιος ο θεός
    [ζιγκ-χάιλ]

    Πάμε και μία τρααγουδιστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΫΚΑ
    [ΤΟΝ ΜΟΜΜΩΤΗ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ.]
    ΟΥΠΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΙΝΑΚΗ.
    ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΑΑΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αριστερά φασισταριά μια ζωή ψάχνετε να βρείτε εχθρούς για να δικαιολογήσετε την υπαρξη σας , μόνο που πάντοτε διαλέγετε τούς λάθος εχθρούς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε 'Διεθνιστές',


    ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αν πλι φουα σιλ βου πλε:


    ...βρακιών και γάρων ιχνηλάτες,
    λαμπρών φασισταριών παιδιά,
    οι ίδιοι είσαστε μαλάκες
    με τον Αδόλφο και τον Μεταξά.

    Εμπρός, πάντα εμπρός,
    του Μελιγαλά ο πάτος
    είν' ευθεία εμπρός,
    εμπρός, φασιστάκια εμπρός,
    θρησκεία έθνος κι άγιος ο θεός
    [ζιγκ-χάιλ]

    Σημαία Σπάρτα κι Ιλιάδα,
    σε σας βαθιά λοβοτομή,
    μια νέα θέλετε Ελλάδα,
    τέταρτο Ράιχ,
    παντοκρατορία Ελληνική

    Εμπρός, πάντα εμπρός,
    του Μελιγαλά ο πάτος
    είν' ευθεία εμπρός,
    εμπρός, Χρυσά Αβγά εμπρός,
    Χρυσή Ομελέτα κι άγιος ο θεός
    [ζιγκ-χάιλ]


    Πάμε και μία τραγουδιστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ!!
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είς μνήμην Μαρίνου Ζαμπάτη..


    Ο χρόνος , ξημερώματα μεγάλου Σαββάτου 1996, ο τόπος ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, Θεσπρωτία. Οι πάνοπλοι Λιμενικοί επιβαίνοντας στο φουσκωτό τους περιπολούν μαζί με το πλωτό "118" ανοιχτά της Κέρκυρας..Πρίν απο μερικές μέρες (Μ.Τετάρτη) είχαν καταδιώξει ένα ακόμα αλβανικό ταχύπλοο και σύμφωνα με το σήμα της Ιντερπόλ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών θα πέρναγε αυτές τις μέρες απο την Αλβανία στις Ελληνικές ακτές.Ενέδρα λοιπόν,αναμονή και το βλέμα καρφωμένο στο ραντάρ , το σκηνικό γνωστό το ίδιο και απαράλαχτο. Δεν άργησε να φανεί το....

    ύποπτο σκάφος ,χωρίς φώτα ναυσιπλοίας και με 5 επιβαίνοντες ,να πλησιάζει την θέση των Ελλήνων Λιμενικών..Κίνηση προς το άγνωστο πλεούμενο,προβολέας και κλήση να σβήσει τις μηχανές..Η απάντηση ήρθε άμεσα με έναν καταιγισμό πυρών απο αυτόματα όπλα που γαζώνουν τα ελληνικά περιπολικά. Οι Λιμενικοί ανταποδίδουν τραυματίζοντας έναν απο τους λαθρέμπορους ,η καταδίωξη τελικά λήγει χωρίς την σύλληψη των Αλβανών κακοποιών ..όχι όμως χωρίς απώλειες . Ο 25χρονος Μαρίνος Ζαμπάτης ,παλικάρι απο το Μεγανήσι και ένας απο τους καλύτερους άνδρες Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος κείτεται νεκρός χτυπημένος θανάσιμα από τα πυρά των Αλβανών κακοποιών.

    Το παραπάνω περιστατικό ήταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι. Από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι και το 1997 η Αλβανική Μαφία είχε επιδοθεί σε ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό ληστρικών επιδρομών στα παράλια της Κέρκυρας και η κατάσταση είχε αρχίσει να επηρεάζει τον τουρισμό του νησιού αλλά όπως είναι και φυσικό είχε δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στην κοινωνία της Κέρκυρας..Η ιδιαίτερη επιμονή των Αλβανών , ορισμένα χαρακτηριστικά της δράσης τους (ριπές κατά ξενοδοχείων,δολοφονίες τουριστών) καθώς και η έλλειψη κάποιου ορατού οφελους ,είχε δημιουργήσει πολλές εύλογες απορίες στις Ελληνικές αρχές..Η έντονη τουρκική παρουσία στο νησί απο το 1994 ,-χρονιά κατα την οποία άρχισε να καταγράφεται δυσανάλογία στον αριθμό εισερχομένων και εξερχομένων Τούρκων υπηκοων στο νησί- είχε προβληματίσει τις αρχές - η προσπάθεια δημιουργίας δικτύου όχι σε κάποιο ακριτικό νησί του Αν.Αιγαίου αλλά την Κέρκυρα δεν ήταν κάτι που είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν- ..όπως μας πληροφορεί ο Μ.Ηλιάδης στο πασίγνωστο πλέον βιβλίο του για της τουρκικές μυστικές υπηρεσίες αποκαλύφθηκε ότι οι Αλβανοί συμμορίτες χρηματοδοτούνταν απο την Άγκυρα και μάλιστα ότι ο αρχηγός του ιδιότυπου καρτέλ είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία (Τουρκικές Μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ σελ425)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ίδιο θέμα 3η επανάληψη:
    Ό αξιωματικός πού έχει τήν ευθύνη,
    νά τήν πάρει στόν ώμο καί νά πα-
    ραιτηθεί.
    Τά στοιχάκια είναι ρατσιστικά.
    Χωρίς τήν έγκριση του καί πιθανόν
    τήν προτροπή-διαταγή(?)του, νά μή
    συνέβαινε τίποτα.
    Δέν έχουμε τήν πολυτέλεια νά διω-
    χθούν όλοι οί καλοεκπαιδευμένοι
    άνδρες,γιά πράγματα πού συμβαίνουν
    σέ όλες τίς χώρες....κρυφά.
    Στή παρέλαση δέν ακούγονται.
    Άντε γιατί διυλίζετε τό κουνούπι
    καί καταπίνετε τήν καμήλα.
    Τήν μεγάλη Βακτριανή,υποκριτάκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΟ ΕΙΣΑΙ
    Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.

    Ένας νεκρός σε ένοπλη ληστεία στην Αθήνα.
    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.
    Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και...
    πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λαϊκά Ορθόδοξα Ακρωνύμια


    * Κ.Ο.Λ.Ο.Σ. (Κλιμάκιο Ομογένειας Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Φ.Ε.Λ.Ο.Σ. (Φοιτητική Ένωση Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.ΤΟ.Κ.Ο.Σ. (Σπουδαστικός ΤΟμέας Κόμματος Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.ΟΥ.Ν.ΑΡ.Ο.Σ. (Μαθητικό ΟΥρσουλίνων Ντηρί ΑΡσακείου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΠΑ.Τ.Ο.Σ. (ΠΑνεπιστημιακός Τομέας Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΑΓ.ΟΡ.Α.Ι.Ο.Σ (ΑΓωνιστική ΟΡγάνωση Αλλοδαπών Ιερόδουλων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Ε.Ο.Σ (Περιβαλλοντική Ένωση Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Μ.Π.Α.Φ.Ο.Σ. (Μαζική Πρωτοβουλία Αθεράπευτα Φυσιολατρών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Σ.Κ.Ο.Τ.Ο.Σ. (Συνταξιούχοι Καταδότες και Ομόφρονοι Ταγματασφαλίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ο.Χ.Ε.Τ.Ο.Σ.(Οργανισμός Χειραγώγησης της Ενημέρωσης και του Τύπου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΘΕ.Ο.Σ. (ΘΕεολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Χ.ΑΡ.Ο.Σ. (Χειρουργοί ΑΡεταίειου Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.ΟΡ.Δ.Ο.Σ. (Πανελλήνια ΟΡγάνωση Δικαστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΦΑΛ.Ο.Σ. (ΦΑΛαγγίτες Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΙΣΤ.Ο.Σ. (ΙΣΤολόγοι Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Τ.ΑΦ.Ο.Σ (Τομέας ΑΦροδισιολόγων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΟΡ.Γ.ΑΣ.Μ.Ο.Σ. (ΟΡγάνωση Γυναικών ΑΣτυνομικών Μονάδων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. (Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος Νεοναζί Ομοφυλόφιλων)
    * Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Ο.Σ. (Πανελλήνιος Όμιλος Υπανάπτυκτων Τηλευαγγελιστών & Σοφιστών Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Ε.Κ.ΛΑ.Σ.Α (Εναλλακτικό Κίνημα Λαϊκορθόδοξων Σωματείων Αμερικής)
    * ΜΠ.Ο.Υ.Φ.Ο.Σ. (ΜΠλογκοσύναξη Ομορφων Υποψηφίων Φερέφωνων Ορθόδοξου Συναγερμού)
    * Π.Α.Ν.Τ.Ο.Φ.Λ.Α. (Παρακρατικοί Απολογητές Ναζιστικής Τιμής Ορθοφρονούντων Φανατικών Λεμονοπαραγωγών Αρτης)
    * Σ.Α.Π.Ι.Ο.Σ.: (Σύλλογος Ανέραστων Πατριδοκάπηλων Ιερέων Ορθοδόξου Συναγερμού)
    * Δ.Η.ΛΗ.Τ.Η.ΡΙ.Ο. (Διαρκές Ηρωικό Λησταρχείο Τιμίων Ηλιθίων Ριψάσπιδων Ορθοδοξίας)
    * ΧΑΛ.Β.Α.Σ. (ΧΑΛασμένα Βιολογικά Απόβλητα Συνταξιούχων)
    * Β.Υ.Ζ.Ι. (Βαπτισμένοι Υστερικοί Ζοχαδιασμένοι Ιστορικοί)
    * ΑΥ.ΝΑ.ΝΙ.Σ.Μ.Ο.Σ (Αυτιστικά ΝΑζιστικά ΝΙάτα - Στρατόκαβλοι Μπαμπουίνοι Ορθόδοξου Συναγερμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε μαλάκες αντιρατσιστές.
    Το ότι το άρθρο αυτό είναι στημένο φαίνεται καθαρά.
    Η δημοσίευση έγινε στις 3:12 την νύχτα και μετά μέχρι το πρωί απαντούν όλοι οι αντιρατσιστές που υποτίθεται ότι δεν κοιμούνται καθόλου.
    Το πρωί όταν ο κόσμος ξύπνησε και πήγε στα γραφεία του και είδε αυτό το στημένο κατάπτυστο άρθρο άρχισε να απαντάει εναντίον των αντιρατσιστών.
    Ρε βλάκες αντιρατσιστές νομίζετε ότι οι Έλ ληνες με κεφαλαίο Ε είναι τόσο μαλάκες που να μην καταλαβαίνουν ότι δύο τρείς επαγγελματίες αντιρατσιστές στήνουν ένα ολόκληρο άρθρο στο PRESS-GR και απαντούν μόνοι τους σ' αυτά που δημοσιεύουν οι ίδιοι ?
    Αν τολμάτε κάντε δημοψήφισμα ρε λαμόγια.
    Όσο για τους "αντιραστιστές" και "αντιφασίστες" bloopers ας δημοσιεύουν τα σχόλιά τους στα εβραικά όπως τα δημοσίευαν παλαιότερα. Μήπως τα ξέχασαν τα εβραικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σιγα ωρε δημοκρατες αν ουλοι πληρωναμε φορους και φπα και δεν ειχαμε τζαμπα αλβανους για δουλους δεν θα πειναγαμε τωρα, αλλώστε στην δημοκρατικη πολη-κρατος της αθηνας 100.000 ηταν πολιτες και 140.000 δουλοι δεν παρεξηγηθηκε κανεις αντιθετα, η μεργκελ μας εσουρε πιο πολλα και ομως..........ειμεις δημοκρατες ονομασαμε τους τουρκους κατακτητες ,,απελευθερωση απο το οθωμανικο κρατος, τοση διπλωματια και αν παραξεγηθηκαν καποιοι ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. TO MYNHMA DEN TO KATALABE KANENAS. HTAN PROEIDOPOIHSH TVN ENSTOLVN PROS TOYS PRODOTES POLITIKOYS POY DINOYN IUAGENEIA STOYS EISBOLEIS. AN SYNEXISOYN ETSI EXOYN OI POLITIKOI NA DOYN KAI NA PAUOYN POLLA. KAI H PRODOSIA EXEI ORIA KAI AYTOI TA EXOYN YPERBEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @4:37
    "Ειναι ντροπη
    Να κανουν ,παρελαση και να
    φωναζουν συνθηματα "Θα σου χυσω ..το αιμα..γουρουνι..Αλβανε"


    Έπρεπε να φωνάζουν: "Θα σου χυσω ..το αιμα..γουρουνι..Αμερικανέ..."

    και καταλαβαίνουν όλοι τί εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. στην χώρα της διαφάνειας και την ώρα της ξεφτίλας που μεταθέτουν τον διοικητή τον ΟΥΚ επειδή έκανε αυτό που του…ζητάει το στράτευμα τόσα χρόνια να αφήνουν στην θέση του τον διοικητή που έδωσε άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές την ώρα που πέρασαν 40 ημέρες από την ορκωμοσία του. Τον μετέφεραν στο αρχηγείο του ΓΕΝ και από εκεί στην …

    Καραιβική. Έτσι είναι ο Ελληνικός στρατός κ.Βενιζέλε; Φλωριά και Κολωνάκι; Μήπως να του πάμε και την Πάρις Χίλτον να του ανυψώσει το ηθικό; Είστε περήφανος για το στράτευμα μας;

    Είναι δυνατόν να προσκυνάτε το χρήμα; Το λέμε για τον κόσμο που δεν ξεχνάει και πρέπει να θυμάται. Ντροπή ρε , την ώρα που άλλοι φυλάνε σκοπιά το πλουσιόπαιδο να είναι στην Καραιβική.
    (Το θέμα είναι από το αυριανό ‘Πρώτο Θέμα’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Από το CANADA τα BLOOPERS TEAM ανθρωπάκια συνεχίζουν την προπαγάνδα τους όπως τους διατάζουν καθημερινά οι περιτομημένοι αφέντες τους. Συνεχίστε άλλωστε η εργασία ελευθερώνει και αυτό δεν το ξεχνάτε. Σε ότι αφορά τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού πραγματικά τα όσα φώναξαν στην διάρκεια της παρελάσεως χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και έτυχαν ιδιαίτερης αποδοχής. Βεβαίως χειρότερα φωνάζουν οι Αλβανοί και οι Τούρκοι στις παρελάσεις τους αλλά αυτό δεν θίγει τον συγγραφέα της αρχικής ανάρτησης ο οποίος δεν θα είχε προφανώς κανένα πρόβλημα να ασχοληθούν οι γείτονες μας με τις τρύπες της μητρός του και των κορών του, ίσως και της δικιάς του. Εμείς όμως που δεν είμαστε της σχολής του συγγραφέα έχουμε τις δυνάμεις να μην επιτρέψουμε σε κανένα βάρβαρο να ενοχλήσει τις οικογένειες μας. Έτσι ίσως σωθεί και η δικιά του ασχέτως εάν ο ίδιος θα βρίσκεται κρυμμένος σε καμμιά Γαλλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ωρε στον γραμμο και στο βιτσιιιι

    το κωλοτρυπιδι σου σφυριζειειειει

    αλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αφήστε τα αυτά περί συνθημάτων των ΟΥΚ. Αυτά είναι του κώλου τα εννιάμερα. ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
    ΠΑΛΙΟΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ τα λεφταδάκια μας γυρίστε τα πίσω στα ταμεία.
    Τα ΟΥΚ πάντως δεν τα κλέψαν και ούτε θα ανατρέψουν τη ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αρχικλεφταραίοι φέρτε τα κλεμένα πίσω. Τα αλλα ειναι του κώλου τα εννιάμερα. Στο ΖΟΥΜΙ Φέρτε πίσω τα κλεμένα. Τα ΟΥΚ πάντως δεν τα πήραν, κλέφτες του κοινού ποινικού ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πασοκ

    Να γινουν αλλαγες προσωπων στον κρατικο μηχανισμο, ελεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου εχθες στην Μηλιωνη

    Οι δεξιοι που εινναι στις θεσεις περνουν ηδη λεφτα τα οποια θα χρησιμοποιησουν στις δημοτικες και περιφερειακες εκλογες του 2010 εναντιον του πασοκ αφου θα κατεβουν οι ίδιοι ή θα στηριξουν δικους τους!

    Οι δεξιοι δουλεβουν κρυφα για τη δεξια απο τις θεσεις που τους διατηρει το πασοκ και γελανε με τον Γιωργο που δεν τολμα να τους αλλαξει!

    Επομενως οποιος ολιγωρει να αλλαξει τις διοικησεις των εποπτευομενων φορεων των υπουργειιων ειναι νεροκουβαλητης της δεξιας και προδοτης του Πασοκ.

    Επισης παρατηρειται οτι βαζουν συχνα δεξιους ή κρυπτο-δεξιους στις θεσεις με το αζημιωτο, οπως φαινεται....


    Επισης "κολησε" το νομοσχεδιο για τους δανειοληπτες στο γραφειο του Παμπουκη?
    Παμπουκη.....τρεξε γρηγορα πριν την κοπανησεις πρωτος....

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εθνικιστικές , ρατσιστικές κραυγές ενός έθνους που αντιδρά στην εθνοκτονία που βρίσκεται εν εξελίξη, Το ένοχο ελληνοφοβικό καθεστώς προσπαθεί να βγάλει τρελλούς και ρατσιστές όσους νιώθουν ακόμα Έλλήνες και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τον εχθρό όταν χρειαστεί. Αυτό που ελπίζει το καθεστώς είναι όταν θα ολοκληρωθεί η εθνοκτονία να μην υπάρχει κάνενας να αντισταθεί. Αλλα δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Την αποστρατικοποίηση των νησιών ζήτησε ο Τούρκος υπουργός Μπαγίς, που συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Ελληνα πρωθυπουργό

    Με κάθε ευκαιρία, η Τουρκία επαναφέρει τις αξιώσεις της για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών, γεγονός που θα έχει συνέπειες στην άμυνα στη χώρας
    Associated Press
    Τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την ΝΑΤΟικών προδιαγραφών αποστρατιωτικοποίηση του Αιγαίου περιέγραψε με δηλώσεις του ο υπουργός της Τουρκίας για θέματα της ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς, μετά τη συνάντηση που είχε προχτές αργά το βράδυ στις Βρυξέλλες με τον Ελληνα πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

    Τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, αλλά υποστήριξε ότι «ήταν τυχαία», γιατί συνέπεσε να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τούρκο αξιωματούχο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης.

    -- Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμα ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ:
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΦ.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε εντολή στην επικεφαλής των ευρωβουλευτών του (και αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ) κ. Νίκη Τζαβέλα να μεταβεί στην Ουάσιγκτον και να έχει επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους, πριν από το ταξίδι του κ. Παπανδρέου

    «Ευτυχώς που έχουμε τον Παπανδρέου πρωθυπουργό», δήλωσε η ευρωβουλευτίνα του ΛΑΟΣ μετά τη συνάντηση Παπανδρέου – Ομπάμα
    Να τολμήσω λοιπόν κι εγώ να πω ότι όπως η κυρία Νίκη «καθάρισε» για τον Κοκκαλίνο στο Αμέρικα, «καθαρίζει» τώρα και για κάποιους άλλους;

    Και μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. δεν γαμιεστε ρε πα΄λιοσκυλα, επαγγελματιες αντιρατσιστες που τα βαλατε τωρα και με τα ουκ!!!! αντε ρε ξευτιλησμενοι πια καταντησατε αηδια με τα καραγκιοζιλικια σας!!! δεν πατε να γαμηθειτε που πατε κοντρα στο 98%???? αιντε λοιπον που φερεστε ως πλειοψηφεια!!!! αντε μαλακισμενα που κανετε τους δημοκρατες μαλακες ε μαλακες εχετε ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας!!! σκεψου να εισασταν πανω απο το 2 τοις εκατο τι θα κανατε....ου να χαθειται να χανοσαστε βρωμοσκυλα που δεν εχετε ιερο και οσιο....νενεκοι ε νενεκοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ?????
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ντροπη πρεπει να νιωθουν οι μανες σας που σας γεννησαν ρε ηθικολογοι τις κλανιας ...

    Εχετε ιδεα για τις ειδικες δυναμεις ?
    Εχετε αποψη ?

    Κοιταξτε τα χαλια των πολιτικων μας και αφηστε τον στρατο ησυχο ...

    Μπραβο στα παλικαρια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παλιοκλεφταραίοι του κοινού ποινικού δικαίου, παλιοαπατεώνες φέρτε πίσω τα κλεμένα και με το νόμιμο τόκο πίσω στα ταμεία.
    αφήστε αυτά περί ΟΥΚ γιατί δεν ΜΑΣΑΜΕ.
    τα ΟΥΚ πάντος δεν τα κλέψαν τα λεφτά μας.
    ταλεφτουδάκια μας φέρτε και με τον νόμιμο τόκο σβέλτα, γιατί κάθε μέρα που περνά είναι σε βάρος σας και οι τόκοι τρέχουν, παλιοαπατεώνες.
    Ρετάλια παρτάλια απατεώνες κλέφτες φέρτε τα λεφτά μας πίσω στα ταμεία και σβέλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αλήθεια από που χρηματοδοτείστε "ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ"; Αν είστε τόσο αντιπολεμική όσο λέει ο τίτλος σας έχετε διαμαρτυρηθεί στα Σκόπια για τις βλέψεις τους και στην Τουρκία για τις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. he Bloopers Team είπε...



    Εμπρός, χρυσαυγίτες εμπρός,
    του BLOOPER ο πάτος
    είν' ευθεία εμπρός,ΣΤΗΤΟΣ
    εμπρός, ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ εμπρός,
    σας περιμένει ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΤΟΣ!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ....
    ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΎΟΝΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ .... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ .... ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .... ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΙΑΟΛΟ ΟΙ ΚΏΛΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ....
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΙΕΣ .....
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΠΕΡΙΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ... ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ !!!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΊΑ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΟΙ ...
    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .... ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΣΗ .... ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση