GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Κρητικός γράφει‏ για την ΟΝΝΕΔ...

Από τον Μιχάλη Πουνάκη Mixalis.Pounakis@gmail.com . Περίμενα υπομονετικά τόσες εβδομάδες να γνωρίσω και να ακούσω τα τρία κοπέλια που θέλουν...

Από τον Μιχάλη Πουνάκη
Mixalis.Pounakis@gmail.com
.
Περίμενα υπομονετικά τόσες εβδομάδες να γνωρίσω και να ακούσω τα τρία κοπέλια που θέλουν να γίνουν οι νέοι Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ. Και μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα στο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο. Θα σας γράψω πέντε γραμμές και αν θέλετε τις δημοσιεύετε.
Θα ξεκινήσω από τον ‘ωραίο’ και στιλάτο κ. Αξιώτη. Απ’ ότι έμαθα χθες ανακοίνωσε σε περίπου 100-150 άτομα στο Imperial Hotel την υποψηφιότητα του, τόσες Porsche, Mercedes, Audi και BMW χωρούσαν στο παρκινγκ του ξενοδοχείου και...

αφού τελείωσαν και τον χειροκρότησαν διασκέδασαν σε κάποιο κλάμπ της πόλης μάλλον. Την επομένη πήρε business class αεροπλάνο και κατέβηκε στο Ηράκλειο. Άλλοι 100 τον περίμεναν εκεί να ακούσουν τα ωραία του λογάκια. Κοπέλη μου Αξιώτη με 100 απ’ εδώ και 100 απ’ εκεί καλύτερα να το αφήσεις κρίμα είναι. Ωραία τα λες αλλά δεν πείθεις το λαό που δεν έχει Βurberry & Porsche & Lui Vuitton.
Για τον κ. Παπαμιμίκο είδα αυτά που δεν είδα σύντεκνοι. Περίμενα τους 300 Θεσσαλονικιούς που τον ακλουθούν ‘αυθόρμητα’ παντού ξοδεύοντας το χαρτζιλίκι τους…λέω εγώ…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ…μάλλον έμειναν από χαρτζιλίκι. Μόνος και έρημος ο Αντρέας και λίγο ζαλισμένος από την ρακιά μάλλον άρχισε να μιλάει για ανοικτές διαδικασίες και κάλπες παντού!!! Στάσου σύντεκνε αυτά λέει ο άλλος ο Χατζής μπερδεύτηκες φώναζε το πλήθος από κάτω και γελούσε… Τσε δεν πειράζει ωρέ λέω εγώ στα κοπέλια μου του αρέσουν τελικά αυτά που λέει ο Χατζής του Αντρέα…
Για τον Χατζή τι να πω δεν ξέρω μίλησαν περίπου 500 σύντεκνοι και Κρητικοπούλες τόσο που ο Πρόεδρος δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο. Μια μαντινάδα μόνο του αφιερώνω εγώ:
«Ας έκανες Θεέ μου ένα σεισμό και ας κούναγες τον Ψηλορείτη να έρθουν πιο κοντά Χατζής και Κρήτη».

6 σχόλια

  1. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να παίρνουν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος .
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το υπουργείο οικονομικών
    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΙΧΕΙΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ,
    ΑΦΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΟΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΥΕΛΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειγον

    Καταρρεει ο αξωνας Βερολινου Ρωμης!!

    Πασοκ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο ιδεολογκος καθοδηγητης του Πασοκ,ο δρ Κουτσουκος!

    Πιέσεις εν όψει Συνόδου Κορυφής

    Διχασμένη η ΕΕ για το θέμα της βοήθειας προς την Ελλάδα

    Εβδομάδα κρίσιμων διαβουλεύσεων καθ' οδόν προς τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη, με τους «27» να έχουν διχαστεί επί του ζητήματος της βοήθειας προς την Ελλάδα.

    Η Ανγκελα Μέρκελ αμφισβήτησε ακόμη και το ενδεχόμενο να απασχολήσει τη Σύνοδο το θέμα,

    ενώ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι εάν η ΕΕ δεν μπορεί να βοηθήσει μια χώρα της Ευρωζώνης, δεν έχει λόγο ύπαρξης.

    Νέες πιέσεις Μπαρόζο υπέρ της απόφασης για μηχανισμό βοήθειας.


    ---
    Ακομα και ο Μπερλουσκονι ακολουθει τον δρ Κουτσουκο: ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι εάν η ΕΕ δεν μπορεί να βοηθήσει μια χώρα της Ευρωζώνης, δεν έχει λόγο ύπαρξης.!!

    Γιωργο,
    ακου τον δρ κουτσουκο ΜΗΝ πας στις Βρυξελες ή πάρε και τον δρ Κουτσουκο μαζι σου να σε προφυλαξει απο φαουλ!

    Θεσε τους προ των ευθυνων τους...Παραδιδουν ολη την ευρωπη στην γερμανια των νεοφασιστων!

    Πανος Πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an nomizoun oi flwroi kai opsimoi sto sundikalismo oti tha mporesoun na bgoun sto timoni ths onned kalutera na doun to apotelesma tou kuriou MKO kai onned a.e. oses politics kai na tous sthriksoun den allazei tipota. h fulakh einai konta syta lamogia ths deksias....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση