GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nα εξετάσoυμε όλες τις εναλλακτικές αντίδρασης στον οικονομικό εκβιασμό...

Tου Παντελή Οικονόμου Βουλευτή Α Αθήνας, Μέλους Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, κρινόμαστε όλοι για την σ...

Tου Παντελή Οικονόμου
Βουλευτή Α Αθήνας,
Μέλους Πολιτικού Συμβουλίου
του ΠΑΣΟΚ

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, κρινόμαστε όλοι για την συναίσθηση της πραγματικότητας και την ευθύνη που καλούμαστε να επιδείξουμε, η οποία ασφαλώς δεν αφήνει χώρο για προσωπικές στρατηγικές, ιδιοτελή παραπολιτικά και, κυρίως, παραπληροφόρηση.
Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν, να ξεκαθαρίσω, σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπου ο υπουργός Οικονομικών έκανε μια ειλικρινή ενημέρωση για τις εξελίξεις και τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στην Ελλάδα, ότι:
- Στην εν λόγω συνεδρίαση καμιά αναφορά δεν έγινε σε απόσυρση της Ελλάδας από την Ο.Ν.Ε. ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιθέτως, πρότεινα...

την σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου, ώστε να αλλάξει η πολιτική των τελευταίων χρόνων που οδήγησε τα πράγματα έως εδώ.
- Η παράταξή μας έχει υποχρέωση να εξετάσει όλες τις εναλλακτικές αντίδρασης της Ελλάδας στον προφανή οικονομικό εκβιασμό που υφίσταται, ώστε να εξυπηρετηθεί το εθνικό και δημόσιο συμφέρον. Κάθε απόπειρα ενοχοποίησης σκέψεων και λόγων, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πρέπει να αποκρουστεί αποφασιστικά.
- Δεν αντιλαμβάνομαι τα σημερινά αδιέξοδα ως τεκμήρια δικαίωσης όσων (εμού συμπεριλαμβανόμενου), εδώ και χρόνια, στον δήθεν «μονόδρομο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αντιπροτείναμε απερίφραστα, μια διαφορετική πραγματιστική πορεία οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και ενοποίησης για την ήπειρό μας και τους λαούς της. Καταβάλλοντας το κόστος τοις μετρητοίς. Άλλωστε οι συμπατριώτες μας έχουν και μνήμη και κρίση.
Επαναλαμβάνω την πάγια παράκλησή μου προς τους δημοσιογράφους να επικοινωνούν μαζί μου για διασταύρωση, εφ’ όσον ενδιαφέρονται να διακινήσουν ειδήσεις που αφορούν το πρόσωπό μου.

24 σχόλια

  1. Μετα την προηγουμενη αναρτηση,ξρθε η δικη σας και εδεσε το γλυκο,εδεσε και η αποψη οτι ζουσαμε σε ενα μπουρδελο τοσα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιόν οικονομικό εμβιασμό βρε Οικονόμου ;

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ke ti proteineis?
    Domosies ependyseis ke ayxish ton dhmosion dapanon?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγαλτε VIDEO με του Παντελή ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.

    ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ 20ΑΡΙΚΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eξω ρε αλητες που αντι να χωθειτε στη γη, εχετε το θρασος καιμας το παιζετε πονοψυχοι! Οικονομου θα πεσουν φαπες,κανονιστε να συνεχισετε την κοροιδια. Μια συγνωμη ρε πειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ριξτε την αθλια κυβερνηση το συντομοτερο δυνατο με οποιοδηποτε μεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοι στο Ράδιο Αρβύλα δεν παίζονται

    Έβαλαν σκηνές από την τσόντα της Τζούλιας με τετραγωνάκια στα…επίμαχα σημεία, και ταυτόχρονα έβγαζαν τον Πεταλωτή,
    τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει τα μέτρα, και να έχει στην φάτσα του τετραγωνάκια!!!

    "Τα καλύτερα " μέτρα που έχουν ακούσει τα μάτια μου…
    Μπράβο στα παιδιά, μόνο η σάτιρα μέχρι γελοιοποιήσεως αξίζει σε όσους κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό.

    Ζήτω ο Μητσοτακικός ΛΑΟΣικος Σοσιαλισμός.
    **********************************

    ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
    ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
    ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ.
    ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα να παθουμε που βαλαμε εναν ξενο που προσφατα ηρθε στην ελλαδα, ο οποιος δεν δουλεψε ουτε 1 ωρα στην ζωη του να δει πως βγαινουν τα λεφτα, να μας δοιηκησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. skase re malaka oikonomou kai tsakisteite oloi oi alitarades na min sas vlepoume kan.

    skata ston lakko sou paliopousti kai karkino sta vromopaida sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα τα 15 χιλιαρικακια που τσιμπας καθε μηνα μαλακα παντελακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ή θα βουλιάξει η κυβέρνηση ή θα βουλιάξει η κοινωνία
    Αφού χθες ο πρωθυπουργός έβγαλε τον υποκριτικό δεκάρικο λόγο για την πατρίδα, τον πόλεμο που έχουμε και τους κακούς που κλέβουν το κράτος στην υγειά των κορόιδων, έβαλε σήμερα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει τις εφιαλτικότερες ανακοινώσεις που έχει ακούσει ποτέ η εργαζόμενη κοινωνία.
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου βουλιάζει τη χώρα, δημεύει μισθούς και συντάξεις, κλέβει εισοδήματα με τους εξωφρενικούς φόρους. Την ίδια στιγμή δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ από τους πλούσιους. Δεν κόβει ούτε ένα ευρώ από τους εξοπλισμούς και τις πολεμικές παραγγελίες. Δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ επιπλέον από τις τράπεζες, τους μεγαλύτερους ληστές του λαού. Η κυβέρνηση Παπανδρέου σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπέρασε την αντιλαϊκή πολιτική και της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της κυβέρνησης Καραμανλή.
    Ποτέ μέχρι σήμερα σε όλη τη μεταπολεμική περίοδο δεν ειπώθηκαν τόσα πολλά ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου αφού παρέδωσε την εξουσία στις χρηματαγορές και στις Βρυξέλλες συμπεριφέρθηκε ως γκαουλάιτερ του Βερολίνου. Η κυβέρνηση μπορούσε να δανειστεί φτηνότερα, μπορούσε να βάλει χέρι στο μεγάλο κεφάλαιο, μπορούσε να απαιτήσει στήριξη από τις Βρυξέλλες, μπορούσε να υπερασπίσει την εξοντωμένη κοινωνία.
    Όμως επέλεξε να πάρει τα εύσημα των Financial Times, της Goldman Sachs, της Μέρκελ και του Μπαρόζο. Και όπως φάνηκε από τη δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου, η εξόντωση του ελληνικού λαού γίνεται χωρίς καν οικονομικό αντίκρισμα από τις Βρυξέλλες.
    Η εργαζόμενη κοινωνία με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Παπανδρέου γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω. Αναιρούνται κατακτήσεις που κερδήθηκαν με τεράστιους αγώνες εδώ και έναν αιώνα. Τα μέτρα είναι μόνιμα και όχι προσωρινά, αυτό ομολογείται πια ανοικτά. Τα μέτρα δεν αφορούν μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά δίνουν το σήμα και στον ιδιωτικό για αντίστοιχη ληστεία. Ούτως η άλλως η αφαίρεση εισοδήματος από το ΦΠΑ, τα καύσιμα κλπ αφορούν όλη ανεξαιρέτως την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και οι ποινικές ευθύνες για τους υπουργούς παραγράφηκαν, οι οικονομικές απαιτήσεις του δημοσίου εναντίον τους δεν παραγράφονται.
    Να κληθούν να πληρώσουν τις ζημίες που προκάλεσαν στο ελληνικό δημόσιο.
    Να κατασχεθούν οι περιουσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. __________________________________
    ΦΙΛΟΙ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ
    ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.
    OXI ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΔΩ
    __________________________________
    Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οίκονόμου,
    μήπως είναι ώρα νά σταματήσετε τίς δηλώσεις,ανακοινώσεις κι εμφανίσεις στίς τηλεοράσεις (γλάστρες τού κάθε ηλίθιου/αδαή δημοσιοκάφρου),νά μήν απολογήσθε σέ διαχρονικά λαμόγια tv-παρουσιαστές καί νά εφαρμόσετε τό ταχύτερο δυνατόν τά οικονομικά μέτρα,πού αποφάσισε ή κυβέρνησή σας??
    Τό έχετε αντιληφθή,ότι ή χώρα μας είναι σέ κάθετη κοινωνικο-οικονομική πτώση καί ό βράχος πού ευρίσκεται στό τέρμα είναι τεράστιος,επομένως κι ή προκαθορισμένη σύγκρουση,σφοδρή???
    Επίσης,διά κάποιους απάτριδες αναρχοσυνδικαλιστές (ΑΔΕΔΥ/Παπαπύρου,ΓΕΣΕΕ/Παναγόπουλος,ΠΑΜΕ καί ΦΑΜΕ(!!) κι άλλα διαχρονικά λαμόγια),μήπως θά έπρεπε νά εφαρμοσθή ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ καί οί πράξεις τους (κοινωνική αναταραχή) σέ κρίσιμες εθνικές στιγμές,όπως αυτές πού ζεί ή χώρα μας τώρα,νά δικάζονται δι΄ εσχάτη προδοσία,μέ συνοπτικές διαδικασίες???
    Είμαι φανατικός ΑΝΤΙ-ΠΑΣΟΚ καί ΑΝΤΙ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ καί θά μπορούσα νά σάς κάνω κριτική διά πάρα πολλές παραλείψεις τού παρελθόντος καί παρόντος,όμως σήμερα φρονώ,ότι δέν κινδυνεύει,ούτε τό ΠΑΣΟΚ ούτε ή ΝέαΔημοκρατία,ούτε κάποιος άλλος πολιτικός οργανισμός/κόμμα.
    Πρωτίστως κινδυνεύει τό αύριο τών νέων μας καί διά τούτο χρειάζεται συστράτευση όλων τών δυνάμεων πού απαρτίζουν τήν κοινωνία μας (κομμάτων,πολιτών κ.λ.π),αφήνοντας κριτικές,διά πολιτικά κι όχι μόνον,λάθη τού παρελθόντος,διά μετά τήν παλινόρθωση τής χώρας μας,εποχή.
    Τίς τιμωρίες διά τό χθές,άς τίς αναβάλλουμε.
    Φυσικά επειδή ούτε λησμονούμε,αλλά πολύ περισσότερο,δέν συγχωρούμε εμείς οί απλοί πολίτες,τό ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    Κι εσείς προσωπικά,λόγω τής πολιτικής συμμετοχής σας,στά κυβερνητικά κέντρα λήψης αποφάσεως καί κατά τό παρελθόν,
    συμπεριλαμβάνεσθε σέ αυτούς που θά στηθούν στό εδώλιο τού κατηγορουμένου,μέ κατήγορο φυσικά,τόν ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ίσως είναι ιστορικό παράδοξο,πώς μέσα από μία γενιά,εμφανίσθησαν τόσοι ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,όπως στήν χώρα μας,από τήν γενιά τού ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα διαβαζα το αρθρο σας last year, οταν δικαιουσασταν ακομα "δια να ομιλείτε", σαν πολιτικός. Τωρα είναι η ωρα της οργής.Τοσους μηνες σας ζηταμε να μειωσετε τις μισθαρες σας και σεις απαντατε μεσω του Προεδρου σας Πετσαλνικου με δισκο εκκλησίας. Και ξεφτιλισατε και τον Προεδρο που δεν ακουσα να δινει κανα μισθό. Φτου σας και παλι φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον κ.Παντελή Οικονόμου που εκτιμώ απεριόριστα για την ευθύτητά του θέλω να του θέσω μια απορία μου:Αν δεν κάνω λάθος ο Γαλλογερμανικός άξονας έχει υποσχεθεί στην Ελλάδα ότι λαμβάνοντας τα υποδεικνυόμενα μέτρα θα εξασφαλίσει ένα δίχτυ ασφαλείας για τις νέες εκδόσεις χρέους. Απορώ γιατί εμείς πήγαμε σήμερα(4-3-10) να δανεισθούμε με τόσο μεγάλο επιτόκιο 6,5 %. Δηλαδή προς τι όλες οι τελευταίες διαπραγματεύσεις και οι επικείμενες συναντήσεις με Μέρκελ-Σαρκοζί-Ομπάμα;;; Αν είναι να δανειζόμαστε με 6,5% το Δημόσιο χρέος μας θα φθάσει στα 350 δις € του χρόνου τέτοιο καιρό.Σκοπός ήταν με όλη αυτή την βαβούρα οι Ευρωπαίοι να βάλουν σε δράση τους μηχανισμούς που δεν αποκαλύπτουν και να δανεισθούμε όπως δανείζονται αυτοί με 2,9-3%. Εγώ ο απλός πολίτης πίστευα ότι όλος αυτός ο ξεσηκωμός των τελευταίων ημερών ,ήταν για να πετύχουμε χαμηλότοκο δανεισμό . Ας μου πει κάποιος γιατί δανεισθήκαμε σήμερα με 6,5%;;; Μα με τέτοιο μπάχαλο πως μετά να αφήσεις να σου πάρουν τον 14ο μισθό αυτοί οι άσχετοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΤΕΝΕΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΕ..
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ..χιχιχιχιιιιιιι

    ΑΚΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΕ.

    ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΟΝ ΝΙΚΟS ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ.

    ΤΟΝ ANTRIKOS ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΗΤΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ DEAL ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ
    ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥ.
    ...και μετά θα δούμε εμείς οι πολλοί -οπως μας θεωρεις- μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΑΚΟΜΑ.........

    ΦΡΙΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Έλεος κύριε Πετσάλνικε!

    ΔΙΌΡΙΣΑΝ 15 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

    Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα με την ελληνική Βουλή!
    Δε γίνεται ο βωμός της ελληνικής δημοκρατίας να προκαλεί! Και προκαλεί!
    Χθες την ώρα που ο ελληνικός λαός μάθαινε πως χάνει τον 14 και ουσιαστικά και τον 13 μισθό, διορίζονταν στη Βουλή 15 άτομα!!!

    ΧΘΕΣ......την ώρα που οι Έλληνες μάθαιναν ότι χάνουν τους 13ο και 14ο μισθό (ουσιαστικά χάνουν και τους δυο) 15 άνθρωποι έμπαιναν στη Βουλή των 16 μισθών και των 1200 ευρώ χαμηλότερη σύνταξη στα 29 χρόνια προϋπηρεσίας.

    Ρε παιδιά!!! Βοήθεια! Αμάν πια!

    Πότε θα αλλάξει αυτό το πράγμα με την Ελλάδα των "κολλητών"!
    Δηλαδή τώρα άν γράψουν κάτι γι αυτό οι Γερμανοί τι θα κάνει ο πρόεδρος της Βουλής;
    Θα καλέσει πάλι τον πρέσβη για εξηγήσεις;
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο γενναίος λαϊκός ηγέτης κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και βάζει παληκαρίσια........ τον
    Πεταλωτή
    να ανακοινώσει τα νέα μέτρα
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ..ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΠΟΥΡΟΥ…

    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕ.......
    ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.... ΠΙΑΣΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ (ΕΠΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ) ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ ΡΕΠΟΣ.... ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΙΣΑΥΝΑΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΤΣΕΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση