GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O άνθρωπος "λάστιχο"...

Από το http://www.enimerwsi.com/ Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Το όνομα του είναι Vijay Sharma και ευελπιστεί να γί...

Από το http://www.enimerwsi.com/

Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Το όνομα του είναι Vijay Sharma και ευελπιστεί να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος στον πλανήτη. Ο 27χρονος ινδός δεν χρειάζεται καμιά βοήθεια για να μπορέσει να στρίψει τα χέρια του γύρω από το σώμα του, να βάλει και τα δυο του πόδια πάνω από το κεφάλι και γενικά να κάνει πράγματα τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι από εμάς τα θεωρούμε αδύνατα. Ήδη κατέχει το ρεκόρ Guiness στην Ινδία ως ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος στη χώρα του. Προπονείται 4 ώρες περίπου κάθε μέρα, έχει παρουσιαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά show ανά τον κόσμο ενώ πρόσφατα δήλωσε: "Τα πάντα για τη δόξα."

5 σχόλια

  1. ΝΑ Ο ¨ΕΛΛΗΝΑΣ¨ ΙΝΔΟΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΖΩΑ........
    ΨΟΦΙΜΙΑ ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα στη βουλή κυβερνητική βουλευτής επισήμανε ότι σε πολλά υπουργεία δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σταθερότητας με αποτέλεσμα να γίνονται δαπάνες που είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζόμενων από τους οποίου περικόπτεται ποσό που εγγίζει δύο μισθούς.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μ ηδυνατότητα ελέγχου της κατάστασης στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
    Τα τροκτικά που έχουν μείνει ανενόχλητα και προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού παιδειας έστειλαν να υπογράψει η υπουργός την αμοιβή επιτροπής ύψους 36.000 ΕΤΡΩ [Το αποκάλυψε η υπουργός η οποία αναφέρει ότι έγινε έξαλη και φυσικά δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο.
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
    Ο Υφυπουργός Παιδείας εδώ και πολύ καιρό είχε στείλει ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να του δώσουν ένα κατάλογο με τις οφειλές του υπουργείου και γενικα πληρωμές που έχουν γίνει για διάφορές ενέργειες των υπηρεσιών και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν του απάντησε και ο άνθρωπος έστειλε δεύτερο έγγραφο και ζητάει τα σχετικά στοιχεία σε 3 εργάσιμες ημέρες και απειλεί να εφαρμόσει τα άρθρα του δημοσιουπαλληλικού κώδικα. Αν είναι δυνατόν να αρνούνται οι θρασείς τς ΝΔούλας και επιπλέον να τυγχάνουν της έύνοισς στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν.
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
    Υπηρεσία του υπουργείου έχει εκδόσει έγγραφο μετακίνησης πεντακοσίων [500] καθηγητών για εκδρομή σε συνέδριο στην Πάτρα για 7 ημέρες με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εστίασης και κανένας δεν αντιδρά.
    Μιλάμε για δεκάδες χιλίαδες ΕΥΡΩ για να ικανοποιηθούν οι παράγοντες της ΝΔ Είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σε αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί τον χειμαζόμενο κλάδο των καθηγητών.

    Αν δεν αντιδράσει άμεσα η πολιτικήηγεσία του υπουργείου είναι σίγουρο οτι ο γαπ θα πάρει το φρα;γγέλιο για όσα ανεπίτρεπτα συμβαίνου σε βάρος των "κορόϊδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ
    9,33. ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩ.

    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ
    ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΟΛΕΞΙΟΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ...ΓΙΑ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ
    ΣΑΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΤΙΣ ΨΩΛΙΕΣ.
    -σούρδικες πουστιές η χωριάτισσα !

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 9¨33ΜΜ

    Σήμερα στη βουλή κυβερνητική βουλευτής επισήμανε ότι σε πολλά υπουργεία δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σταθερότητας με αποτέλεσμα να γίνονται δαπάνες που είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζόμενων από τους οποίους περικόπτεται ποσό που εγγίζει δύο μισθούς.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
    Τα τρωκτικά που έχουν μείνει ανενόχλητα και προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού παιδείας έστειλαν να υπογράψει η υπουργός την αμοιβή επιτροπής ύψους 36.000 ΕΥΡΩ [Το αποκάλυψε η υπουργός η οποία αναφέρει ότι έγινε έξαλλη και φυσικά δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο. [ποιοι κρύβονται πίσω από την περίεργη υπόθεση , ποιοι??]
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
    Ο Υφυπουργός Παιδείας εδώ και πολύ καιρό είχε στείλει ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να του δώσουν ένα κατάλογο με τις οφειλές του υπουργείου και γενικά πληρωμές που έχουν γίνει για διάφορές ενέργειες των υπηρεσιών και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν του απάντησε και ο άνθρωπος έστειλε δεύτερο έγγραφο και ζητάει τα σχετικά στοιχεία σε 3 εργάσιμες ημέρες και απειλεί να εφαρμόσει τα άρθρα του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα για παράβαση καθήκοντος!!!. Αν είναι δυνατόν να αρνούνται οι θρασείς της ΝΔούλας και επιπλέον να τυγχάνουν της εύνοιας στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν!!!
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
    Υπηρεσία του υπουργείου έχει εκδώσει έγγραφο μετακίνησης πεντακοσίων [500] καθηγητών για εκδρομή σε συνέδριο στην Πάτρα για 7 ημέρες με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εστίασης και κανένας δεν αντιδρά.
    Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ικανοποιηθούν οι παράγοντες της ΝΔ Είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σε αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί τον χειμαζόμενο κλάδο των καθηγητών.[ποιοι υπέγραψαν και γιατί αυτό το έγγραφο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την πολιτική ηγεσία, γιατί δεν έλαβε γνώση η υπουργός, γιατί?? … εκτός και αν… για ποιο συνέδριο πρόκειται…σχετίζεται το θέμα με άλλες χρηματοδοτήσεις όπως εκτυπώσεις στήριξης των θέσεων για την παιδεία της ΝΔούλας]

    Αν δεν αντιδράσει άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι σίγουρο ότι ο γαπ θα πάρει το φραγγέλιο για όσα ανεπίτρεπτα συμβαίνουν σε βάρος των "κορόιδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση