GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπεργούν οι γιατροί...

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο, Πέμπτη, οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για τα μειωμένα κατά 20% ...

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο, Πέμπτη, οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για τα μειωμένα κατά 20% έως 30% κονδύλια για τις εφημερίες.
Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. Οι γιατροί ζητούν την πλήρη εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης εργασίας που είχαν υπογράψει με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Ζητούν ακόμη να ...

ξεκινήσει η διαβούλευση για τη νέα συλλογική σύμβαση. Σε ό,τι αφορά το θέμα των εφημεριών, επεσήμαναν ότι οι επισχέσεις εργασίας θα συνεχίζονται όσο τα χρήματα δεν καταβάλλονται, αλλά παραδέχθηκαν ότι στα περισσότερα νοσοκομεία έχουν καταβληθεί οι εφημερίες του Δεκεμβρίου ενώ σε αρκετά και του Ιανουαρίου.

2 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ !!!! ΓΙΑ .."ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".

    “O Βγενόπουλος “ΕΚΤΕΛΕΣΕ" Σηφουνάκη”
    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση