GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψεύτικο όραμα‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Διαβαζω διαφορες αναρτησεις σε ιστολογια που γραφουν για το μεγεθος της καταστροφης της οικονο...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Διαβαζω διαφορες αναρτησεις σε ιστολογια που γραφουν για το μεγεθος της καταστροφης της οικονομιας μας, το μεγεθος του ψεμματος των πολιτικων μας και κυριως το μεγεθος της ηλιθιοτητας μας.
Εχω γραψει πολλες φορες στο παρελθον οτι ειμαστε ενας λαος που ξεχναει, που πειθεται, που καταληγει απο δουλικοτητα και φοβιες να ψηφιζει παλι και παλι τα ιδια ατομα, ανικανα στην πλειονοτητα τους, αφερεγγυα, μπλεγμενα στην διαφθορα,ανεπαγγελτα σε ολη τους την ζωη.
Και αυτα τα ατομα που εχουν οργανωσει ολο το συστημα λειτουργιας αυτης της χωρας,και το οργανωσαν με τετοιο τροπο ωστε οτι και να γινετε εκεινα να βρισκονται παντα στο απυροβλητο.
Ψηφισαν νομους που τους προστατευουν απο...

οποια ανομια και παρανομια, αλληλουποστηριζονται και καταψηφιζουν οποιες προτασεις για καταργηση της ασυλιας τους.
Μια συμμορια ειναι τελικα με νομιμο μανδυα, μια δημοκρατια των απατεωνων με το χαμογελο του κλεφτη οταν βαζει το χερι του στην τσεπη σου να σου παρει το πορτοφολι.
Και τι κανουμε εμεις;
Θαυμαζουμε και χειροκροταμε,ψηφιζουμε και τρεχουμε απο πισω τους,πισω απο το τιποτα δηλαδη,ασπαζομαστε την φιλοσοφια τους,ελπιζουμε στο ψευτικο οραμα τους,πιστευουμε τις απατηλες υποσχεσεις τους.
Καλως ηρθατε λοιπον στον κοσμο της πραγματικοτητας.
Δειτε ολοι που φτασαμε και πως θα συνεχισουμε.
Δωστε τους συγχαρητηρια, σφιξτε τους το χερι,ξαναψηφιστε τους ανικανους,απο δημαρχους εως και πρωθυπουργους.
Εμεις και τα παιδια μας ας κοιμηθουμε ησυχοι, μας ετοιμαζουν την κολαση με οραμα παραδεισου, συνταξεις θανατου με οραμα ζωης, μισθους πεινας με οραμα ευδαιμονιας.
Ολα για τον πολιτη.
Ακριβως, μονο που δεν καταλαβαμε τι εννοουσε με αυτο.

12 σχόλια

  1. Πρώτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Στις εκλογές οι πολίτες εμπιστεύονται πρώτα και κύρια πολιτικές και δευτερευόντως πρόσωπα και κομματικούς μηχανισμούς. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι καλλιστεία. Απαιτεί συμβόλαιο με...

    τον λαό. Το προεκλογικό συμβόλαιο της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει παραβιασθεί απολύτως. Στη σημερινή της πολιτική δεν διαθέτει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση. Είναι μια παράνομη κυβέρνηση (…).
    Δεύτερο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι πραγματική κυβέρνηση της χώρας. Οικειοθελώς παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Είναι σκιώδης. Την Ελλάδα την κυβερνά ο Μπαρόζο, ο Τρισέ, ο Όλι Ρεν, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί.
    Τρίτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί έχει ταπεινώσει σε απίστευτο βαθμό την Ελλάδα.
    Τέταρτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί ο Γ. Παπανδρέου διατελεί, σε πλήρη σύγχυση ανάμεσα στις πολιτικές του υποχρεώσεις και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.
    Πέμπτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν υπερασπίστηκε τη χώρα.
    Έκτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί παρέδωσε τη χώρα μας στα χέρια των πιο ακόρεστων και αναίσχυντων τοκογλύφων.
    Έβδομο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί η πολιτική της είναι όχι ο μόνος δρόμος που υπάρχει, αλλά και ο μόνος δρόμος που οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε αδιέξοδο, που μπορεί να τις σφραγίσει για όλον τον 21ο αιώνα.
    Όγδοο : Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου γιατί είναι προϋπόθεση να αρθούν όλα τα επώδυνα για δημόσιους και ιδιωτικούς εργαζόμενους μέτρα.
    Ένατο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου οφείλει να φύγει ακριβώς γιατί υπάρχει σαφής, συγκεκριμένη, ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική που θα συνεγείρει την κοινωνία, θα την ενεργοποιήσει, θα πυροδοτήσει ένα κίνημα αλληλεγγύης και δράσης.
    Δέκατο: H κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό γιατί δεν έχει καμία απολύτως βάση η άποψη ότι δεν υπάρχει άλλη κυβερνητική εκδοχή. Ασφαλώς και δεν υπάρχει άλλη για όσους βλέπουν τις εξελίξεις εγκλωβισμένοι μέσα στο πλαίσιο και στην αριθμητική του παρακμασμένου σημερινού πολιτικού συστήματος. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της. Σε τέτοιες συνθήκες πάντα γινόταν μια πλήρης ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, είτε μετά από τη χρεοκοπία και την ήττα στις αρχές του 20ου αιώνα, είτε μετά τον εμφύλιο πόλεμο, είτε μετά την πτώση της δικτατορίας. Η αλλαγή είναι αναγκαία και δυνατή μέσα από την Ανατροπή του πολιτικού συστήματος με ένα Μέτωπο ποταμό, που θα ενώνει (τον αριστερό με τον σοσιαλιστικό χώρο, με τη νεολαία, με κάθε πολίτη) όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από την προηγούμενη κομματική τους ένταξη, που πιστεύουν στην Αλληλεγγύη, στη Λαϊκή Κυριαρχία, στην Ανεξαρτησία, στην Προκοπή για την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γαπ ειναι στο κολπο γκροσο για να βαλει την ελλαδα στο δντ .τα πραγματα ειναι συνενοημενα και ισως να ξαναδουμε δραχμουλα.η πουτσα μαλακες ελληνες θα φτασει αμυγδαλες και οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως λένε οι ειδήμονες , το 2000 , 2001 , 2002 , 2003 η Ελλάδα δανειζόταν με επιτόκιο 6,1% , με την ισχυρή κυβέρνηση του Σημίτη.
    Το 2004, 2005 , 2006 , 2007 , 2008 , 2009 , η Ελλάδα δανειζόταν με επιτόκιο 3,7% έως 4,9 με την ανίκανη κυβέρνηση Καραμανλή .

    Το ΠΑΣΟΚ αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά για να πάρει την εξουσία και έκανε ότι μπορούσε να σαμποτάρει την NΔ ( λιμάνι Πειραιά , δεν έβλεπε παγκόσμια κρίση κ.λ.π) ήλθε στην εξουσία.
    Και ενώ είχε 10 μονάδες διαφορά από την ΝΔ , βγήκε και είπε ότι η χώρα μας πάει για πτώχευση , είναι στην εντατική η οικονομία μας , είναι ο Τιτανικός που βουλιάζει , απειλεί με Δ.Ν.Τ ή χωρίς , το οποίο έχουμε δει τις επιπτώσεις όπου πήγε . Και το πιστόλι στο τραπέζι που συνεχώς απειλεί , είναι για αυτοκτονία .

    Και μη ξεχνάμε την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και τον Καλλικράτη. Να μη μείνει τίποτε όρθιο.
    Τι θα γίνει τώρα που ο μισός προϋπολογισμός πρέπει να πάει στα επιτόκια ;
    Αλλά το μάρμαρο δυστυχώς θα το πληρώσει ο απλός κόσμος.
    Δυστυχώς και τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν απογοητεύσει τους Ελληνες και οδήγησαν την χώρα μας στα χάλια αυτά. Τα άλλα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης μόνο γκρινιάζουν .
    Δεν θεωρώ ότι ήταν αρκετό το 2004 που το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και το 2009 η ΝΔ. Πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για όσους ευθύνοται που φτάσαμε στα χάλια αυτά.
    Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει . Ο υπαρκτός σοσιαλισμός δυστυχώς κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος . Ο καπιταλισμός δημιούργησε τη σημερινή κρίση . Η Αμερική τώρα προσπαθεί να φτιάξει το αντίστοιχο ΙΚΑ.
    Οι έννοιες δεξιά και αριστερά , νομίζω ότι είναι ξεπερασμένες , ήταν για άλλες εποχές . Με τα σημερινά δεδομένα , πιστεύω ότι ανάπτυξη και ευημερία μπορεί να υπάρξει μόνο από τον ιδιωτικό τομέα και να υπάρχει ένα κράτος το οποίο θα προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων , θα ασκεί κοινωνική πολιτική όσο αντέχουν τα οικονομικά του .

    Δεν αποκλείεται ο σημερινός πρωθυπουργός που πριν 2 χρόνια , δεν του δίναμε και πολύ σημασία , να είναι αυτός που θα κλείσει τον κύκλο της μεταπολίτευσης . Μπορεί να καθιέρωσε τη δημόσια διαβούλευση μέσω του INTERNET αλλά είναι πρόσχημα . Όταν το 85% και πλέον είναι κατά της απονομής ιθαγένειας στους μετανάστες , αυτός το αγνόησε και ψήφισε και το αντίστοιχο νομοσχέδιο . Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καλικράτη . Η πλειοψηφία αντίθετη αλλά αυτός θα το ψηφίσει.
    Το να αλληλοβρίζονται οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν βγαίνει τίποτε.
    Όταν υπάρχουν προβλήματα , υποφέρουν όλοι το ίδιο που βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση , ανεξάρτητα της πολιτικής τους τοποθέτησης.
    Και δυστυχώς ο λαός μας δεν παραδειγματίζεται . Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πήρε την εξουσία λόγω αγανάκτησης του λαού , αλλά με το ίδιο σκεπτικό δεν αποκλείεται να δούμε το ΛΑΟΣ κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές (πολύ κουφό!!!!) .


    Και δυστυχώς το χρέος μας είναι τεράστιο , δυσβάστακτο .
    Ας είμαστε όμως αισιόδοξοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3% ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εκεί στο Ιπποκράτειο:Είστε ΠΑΣΟΚ το καταλάβαμε!"

    "Έ Λ Ε Ο Σ
    Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στο λογιστήριο του νοσοκομείου Ιπποκράτειο Αθηνών και να βλέπεις κρεμασμένη τη φωτογραφία του γιώργο παπανδρέου και το σήμα του ΠΑΣΟΚ???? Έλεος.

    Και σα να μην έφτανε ...
    αυτό οι κυρίες που "εργάζονται" εκεί κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν.Έκατσα ακριβώς 30 λεπτά και περίμενα για μια σφραγίδα δίοτι οι 3 κυρίες είχαν σοβαρότατο κουτσομπολιό να αναλύσουν....Αυτά βλέπουν οι ξένοι και μας έχουν ξετινάξει...Για άλλη μια φορά ΈΛΕΟΣ!!!"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    Αναρτήθηκε από troktiko.

    ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ
    ΔΡΑΣΗ..ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ.
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ - ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ.
    Α Λ Η Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, δεν είναι και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι του κόσμου !!!

    Ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει πράγματα με τα οποία η κυβέρνηση του διαφωνεί!
    Αθλείται κάνει προπόνηση όταν ο ίδιος έχει καταργήσει κάθε κίνητρο για να μπει κάποιο παιδί στον αθλητισμό.

    Κανένα μικρό παιδί και γονιός δεν πάει το παιδί του στον αθλητισμό γιατί έχει να ασχοληθεί με την...παραπαιδεία και τα κίνητρα έχουν καταργηθεί με...αποτέλεσμα τα παιδιά να τρέχουν στα internet-cafe και όπου αλλού μπορούν για να ξεσκάσουν.

    Παιδεία, αθλητισμός, υγεία και πολιτισμός είναι τα τέσσερα σημεία που έπρεπε να προσέξει η κυβέρνηση. Αν κάποιος αθλείται θα έχει και υγεία(σε μεγάλο ποσοστό) και έτσι γλιτώνει το κράτος ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομεία, δαπάνες.

    Αλλά ποιος να το σκεφθεί.

    Τους έχετε για ξύπνιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την αντίδρασή σας,εσείς που βρίζετε μόνο και σε τίποτα δεν εμβαθύνετε, φαίνεται η ποιότητα της πολιτικής σας σκέψης.
    Από την νοοτροπία κάτι τέτοιων σαν κι΄εσάς έφτασε η χώρα στο χείλος του γκρεμού.Από την αφασία που σας δέρνει,και την καφρίλα του τσιφτετελιού και των μπουζουκλερί,της τεμπελιάς και του ωχαδελφισμού.
    Πάψτε να βρίζετε χυδαία την Κυβέρνηση και τον Παπανδρέου,δεν σας παίρνει,με τις ύβρεις να δημιουργήσετε κλίμα.
    Οι υγιείς άνθρωποι σκεπτόμενοι και πολιτικοποιημένοι,θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα τους να βγει από το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά είναι τα μέτρα που θέλει το ΔΝΤ


    Κατάργηση περισσοτέρων των 200 οργανισμών και ταυτόχρονη απόλυση περισσοτέρων από 150.000 μόνιμων υπαλλήλων και συμβασιούχων.

    Περικοπή του 13ου και 14ου μισθού καθώς και σύνταξης.

    Πλήρης κατάργηση των επιχορηγήσεων στους ΟΤΑ στους δήμους.

    Μεγάλες περικοπές των επιδοτήσεων των αγροτών.

    Μείωση των επιδομάτων ασθενείας και...

    αναπηρίας επιπλέον κατά 10% και πάγωμα των επιδομάτων τέκνων για 3 χρόνια.

    Αύξηση του ΦΠΑ στο 25%. Αύξηση στη φορολογία της βενζίνης των ποτών και των τσιγάρων.

    Αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα από 10% που είναι σήμερα στο 20%.

    Εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις και ειδικά ζημιογόνων οργανισμών, μεταξύ των
    οποίων ο ΟΣΕ, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν δαπάνες πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας τελειώνουμε με τους ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς. Δεν μας αξίζουν, δεν μας εκπροσωπούν παρά μόνο τα συμφέροντα τους και δεν διστάζουν να μας οδηγήσουν στην ανέχεια και την φτώχεια για να καλύψουν τα κλεμμένα τους. Ξυπνάτε γιατί χάνουμε τα δικαιώματα μας από τους επιτήδειους. Καταστρεφόμαστε και εσείς νομίζετε ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι ποδοσφαιρικές ομάδες και συμπεριφέρεστε στα BLOGS σάν τους χούλιγκανς των γηπέδων. Άμυαλοι και παθιασμένοι σίγουρα δεν συμβάλλεται στον ουσιαστικό διάλογο που αναδεικνύει την νοσηρή παθογένεια του πολιτικού συστήματος που κατατρέχει τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ουαάουυυυυυ Καψαμπέλη.....
    χιιχχιιιιι..χαχαχαααα..χοχοοχοοο,,

    Η Παναγιωταρέα κάνει αγωγές σε δυο δημοσιογράφους
    Για τα υπέρογκα συμβόλαια που έχε στην ΕΡΤ.

    Δεν φτάνει τόσα που βγάζει η Παναγιωταρέα, ζητάει και 150.000 ευρώ με αγωγή της από δύο δημοσιογράφους, τον διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού «Extra Channel 3» Γεράσιμου Γιομπαζολιά και τον Γιάννη Παπαγιάννη.________________

    Ο λόγος είναι τα όσα προβλήθηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού για την ίδια.

    Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η Άννα Παναγιωταρέα...
    «Κατά τα από 5/1/2010, 6/1/2010, 7/1/2010,8/1/2010 και 21/1/2010 δελτία της εκπομπής ‘Αποκαλυπτικό δελτίο’ ο τρίτος εναγόμενος (Γιάννης Παπαγιάννης) παίρνοντας ως αφορμή τους μισθούς που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη δημόσια τηλεόραση ως δημοσιογράφοι, αναφέρθηκε πλειστάκις στο πρόσωπό μου χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς, μειωτικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και διέδωσε ψευδή, συκοφαντικά και ανυπόστατα γεγονότα, προσβάλλοντας έτσι με τον πλέον βάναυσο τρόπο την τιμή, την υπόληψη, ,την αξιοπρέπειά μου, την επαγγελματική μου αξιοπιστία και επάρκεια τόσο ως δημοσιογράφου όσο και ως αναπληρώτριας καθηγήτριας Δημοσιογραφίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».

    Πάει το μαγαζί Καψαμπέλη, θα το πάρει Η Παναγιώταινα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 11.28,κατ'αρχην δεν βριζει κανεις την γνωμη μας λεμε αν θες να το απαγοερυεσεις μας το λες,οτι ειναι ανικανοι ολοι οι πολιτικοι 35 χρονια τωρα δεν το λεμε εμεις το λενε τα αποτελεσματα των πραξεων τους.
    Να βοηθησουμε...μια κουβεντα ειναι αυτη,να βοηθησουμε την ανικανοτητα να γινει ικανη?δεν γινετε αυτο.
    Δεν εχει κανει τεραστια λαθη η κυβερνηση του Πασοκ εξι μηνες τωρα?δεν ειπε χοντρα ψεμματα προεκλογικα ενω ηξερε την καυασυαση της οικονομιας?
    Η ευκολοπιστος εισαι η βολεμενος,διαλεγεις και παιρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ.
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    --------------------------------
    Και αλλογενείς θα γίνονται δεκτοί στις στρατιωτικές σχολές

    Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και αλλογενείς, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην Ελλάδα και κατάγονται από άλλα έθνη, εφόσον αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

    Η...σχετική εγκύκλιος του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών αναμένεται να υπογραφεί σύντομα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, δεκτοί γίνονται και ομογενείς υποψήφιοι που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, εφόσον εισαχθούν.

    "ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ" !!!!
    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση