GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμάστε τους ψηλά...

Κρεμάστε τους ψηλά αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία. Πρώτα τη συμμορία του Καραμανλή που κυβερνούσε ασύδοτα, αυτούς που έτρεμαν μη...

Κρεμάστε τους ψηλά αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία. Πρώτα τη συμμορία του Καραμανλή που κυβερνούσε ασύδοτα, αυτούς που έτρεμαν μη χάσουν το βουλευτιλίκι και δεν έριχναν το Καραμανλή για να μη θεωρηθούν λιποτάκτες της παράταξης,τους φλύαρους Πασόκους που με τα ψεύδη τους απέσπασαν τη ψήφο του λαού για να μπορούν με άνεση να του κόψουν μισθούς που με αίμα και όχι χάρισμα απέκτησαν, αυτούς που σπούδασαν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού για να μπορούν χωρίς τύψεις να μας βάλουν στα δεσμά του ΔΝΤ, αυτούς που για τα κινητά τους στη βουλή χρεώνουν το λαό 100 εκ. ευρώ το χρόνο, αυτούς που είπαν οι 100 πρώτες μέρες είναι η ανασυγκρότηση και μετά η ανάπτυξη της χώρας, αυτούς που πίνουν στην υγειά των Ελλήνων μουζίκων...
Διονύσης Στ.

33 σχόλια

  1. μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να μας βγαλει απο την κριση

    οσο ασχολειστε με τους ανθρωπους του παραλθοντος κανετε κακο στη χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι θα τους δικασουν?Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη,ισως τους αφησουν να πανε ολοι στην αργεντινη η την Γερμανια,αλοιμονο ολα ειναι κανονισμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Ανδρέας Παπανδρέου που διέλυσε την οκονομία, καταχρέωσε και κατασπατάλησε τους πόρους της χώρας πώς θα τιμωρηθεί αφου έχει πεθάνει και έχει πάει στο διάολο??

    Φτάνει το ότι έχει πάει εκεί??

    Ακόμη του αφιερώνουν οδούς, λεωφόρους και του φτιάχνουν ιδρύματα οι κάφροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι μόνον αυτό!
    αλλά και κατάσχεση των περιουσιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε γαμήσου μαλάκα Διονύση Στ. που πάς να εξισώσεις τον έντιμο Καραμανλή που ζητούσε επί 5 χρόνισ στοιχειώδη συναίνεση από το πασόκ και τα ιδιωτικά κανάλια και το μόνο που αντιμετώπισε ήταν αντίδραση και λαϊκισμό, με τον απατεώνα το γιό του Αντρέα, που μας έφεραν οι καναλάρχες για να αγοράσουν τη δημόσια γή για ένα κομμάτι ψωμί.
    Άντε γαμήσου, χαμένο κορμί, πρασινοφρουρέ.
    Νύχτα θα φύγετε και με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου ρε άντρακλα, Διονύση Στ. Στην κρεμάλα όλοι! Όχι μόνο αυτοί που αναφέρεις, αλλά και οι φασίστες του Καρατζαφύρερ που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Πασόκους στην οικονομία. Αλλά και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ξέρουν τι θέλουν. Και οι ΚΚΕδες, όμως, που βάζουν το συμφέρον του κόμματος πάνω απο της χώρας. Και οι αναρχικοί, και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι δημοσιογράφοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι και όλοι οι πολίτες. Γιατί όλοι φταίνε. Εκτός απο σένα, βέβαια. Γράφε, λοιπόν, ό,τι σαχλαμάρα σου κατέβει στο κεφάλι. Ελευθερία έχουμε. Όλοι στην κρεμάλα, και να μας κρεμάσει ο μάγκας Διονύσης Στ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χατζάρας: Ο Τζέφρυ θα εκτελεστεί στο Γουδί!..

    http://www.youtube.com/watch?v=TT7QH5K4hiw&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ !!!!
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανοησίες!
    Ο λαός ξέρει να τιμωρεί με τον
    τρόπο του!
    Αυτά τα "κρεμάστε τους ψηλά" είναι
    η βιτρίνα της εξαλλοσύνης..άσε που
    λέμε για να λέμε!
    ΓΙΑ ΣΎΝΕΛΘΕ ΆΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ
    ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣΟΥ!

    Παχιά λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ< ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ >ΑΦΗΣΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TOUS KOLOKOUMOUNES THELIS NA PEIS ANTHROPE MOU. KKE KAI SYRIZA OLOI OI KOLOKOUMOUNES KAI TA SYNDIKATA KATESTREPSAN TON KOSMO....KSIPNATE MALAKES ELLINES KAI PETAKTOUS EKSO...ALLA TIN MALAKIA SAS OLOI SAS KALA NA PATHETA PSOFIMIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ???

    .... ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ,
    ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,
    ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .....
    ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (!?!) .......
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ .....
    ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ....

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ???
    ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ???
    Η ΚΡΑΤΗΜΑΡΑ ????

    ΑΝΤΕ ΝΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πορεία προς μία αχρήματη κοινωνία φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Η βοήθεια της πληροφορικής και της μικροηλεκτρονικής είναι δεδομένη, αλλά και η θεαματική μείωση των δαπανών από την ηλεκρονική μεταφορά των χρημάτων εξασφαλισμένη.


    Σε μία τέτοια παγκοσμιοποιημένη οίκονομία δεν θα υπάρχουν χοροί πτωχεύσεων (τραπεζών και χωρών), καταρρεύσεις ομολόγων και φαινόμενα «πιστωτικής ασφυξίας» (credit crunch). Δεν θα υπάρχουν χρηματοοικονομικές κρίσεις που να ταξιδεύουν πέρα από τον Ατλαντικό και τον.. Ειρηνικό και να δημιουργούν «ιντερνετικό πανικό»! Διότι, απλούστατα, τα πάντα θα ελέγχωνται απόλυτα και θα παρακολουθούνται ηλεκτρονικά. Διότι κάθε ανθρωπος πλέον θά έχει μετατραπεί σε ένα πολυψήφιο νούμερο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής : “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουσιαστικά εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα προφητικά λόγια του Μεγάλου Ιεροξεταστού του Ντοστογιέφσκυ: «Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ’ την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας... “Ω! Θα τους επιτρέψουμε και την αμα ρτία, γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε να αμαρτάνουν... Στο τέλος θα ‘ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πουν: “Κάντε μας σκλάβους, μα χορτάστε μας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Συμφωνα με την ψυχιατρικη ενας ανθρωπος που δεν εχει συνειδηση,παραπλανει τον κοσμο,ψευδεται διαρκως,λειτουργει συμφεροντολογικα και δεν εχει την ικανοτητα να συμπασχει εχει καποια μορφη σχιζοφρενειας.
    Μηπως μας θυμιζει αυτο ...
    το ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ?

    Συμπασχει κανεις απο τους κυβερνητες με το λαο που ζοριζεται και δεν εχει να φαει ?
    Οχι,γι'αυτο και αποφασισαν να τον κανουν να πεινασει περισσοτερο.

    Αν λειτουργουν συμφεροντολογικα? Ε...μαλλον δεν ειναι κανενας τους ακριβως φτωχος.Αν μας παραπλανουν και συνεχιζουν να λενε ψεματα?Ειναι φως φαναρι οτι ηξεραν την οικονομικη κατασταση,αρα μας παραπλανησαν.
    Γινεται να ειμαστε εμεις υγιεις και να βγαζουμε συνεχεια κυβερνησεις που χριζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης
    (μερικοι και λοβοτομης- Πεταλωτής )?

    Και μου αρεσει οτι αυξηθηκαν οι πωλησεις ψυχοφαρμακων στην Ελλαδα!
    ΠΑΣΟΚ : πρώτα.... τα XANAX!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Χώρα μοιάζει με δωμάτιο με ερμητικά σφραγισμένη την πόρτα και το παράθυρο. Ο Λαός, φαίνεται συνωστισμένος και ανήμπορος - σχεδόν μαστουρωμένος - να αντιδράσει, γιατί κάποιος Νους 'Μαέστρος' έχει ανοίξει το πετρογκάζ για να ζαλίσει και να μηδενίσει τις αντιδράσεις. Όμως κάποιος 'ΚΑΠΟΙΟΣ' θα ανάψει το σπίρτο για να ανάψει τσιγάρο...και τότε...

    s33k3r

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οί προτροπές,τά προσωπικά μανιφέστα,αλλά καί οί κατάρες,δέν τούς αγγίζουν,διότι ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ''ΚΟΥΡΑΓΙΟ'' ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ,όλους αυτούς πού αναφέρεις.
    Καί τό χειρότερο είναι,ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,γνωρίζουν πολύ καλά,αυτήν τήν αδυναμία τού όχλου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α τώρα να τους κρεμάσουμε?Τώρα ξυπνήσατε? 35 χρόνια που ψηφίζατε εγκληματίες για να σας διορίζουν στο δημόσιο ήτανε καλά?
    Τώρα είναι αργά.Αυτοί θα φύγουν νύχτα να φάνε τα κλεμένα και εσείς θα κάτσετε στο παγωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είδε κανείς κανένα μέτρο εναντίον του πλούτου;

    Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το περίγραμμά τους ή η κεντρική ιδέα αν θέλετε είναι λίγο – πολύ γνωστή. Περικοπές μισθών και συντάξεων και απολύσεις είναι η βασική συνταγή.

    Και αναρωτιέται κανείς: Όλοι αυτοί στην κυβέρνηση πληρώνονται για να έχουν ιδέες ή για να εφαρμόζουν πολιτικές που ακόμη και ο τελευταίος φοιτητής οικονομικών θα μπορούσε να προτείνει. Δηλαδή έπρεπε να περάσουν έξι μήνες ολικής καταστροφής προκειμένου να μας πουν ότι για όλα φταίνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι;

    Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της οποίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας, αποφάσισε να τιμωρήσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

    Είδε κανείς κανένα μέτρο που να χτυπά τον πλούτο; Είδε κανείς καμιά απόφαση που αν μη τι άλλο να επιχειρεί μερική έστω αναδιανομή του πλούτου;

    Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να πληρώσουν όλοι. Αλλά πώς αυτά τα μέτρα είναι για όλους όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις από τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους; Και ταυτόχρονα αυξάνεται το ΦΠΑ, αυξάνεται η φορολογία, έρχεται καπάκι και η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους. Ρώτησε κανείς φωστήρας της κυβέρνησης από πού θα βρουν για να ζήσουν οι συνταξιούχοι των 700 ευρώ που τους κόβονται δύο μήνες.

    Αντίθετα, για τους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και όλους τους έχοντες που ήδη έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Ελβετία ή έχουν συστήσει off shore δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα επώδυνο μέτρο. Διευκολύνσεις μόνο με τη μείωση του εργατικού κόστους, την απελευθέρωση των απολύσεων και τη μείωση των απολύσεων. Ήταν τόσο δύσκολο να επέβαλαν άλλη μία έκτακτη εισφορά για όσους έχουν υπερκέρδη; Τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν από τις συντάξεις θα τα έβγαζαν μόνο με την υποχρεωτική συνδρομή των επιχειρηματιών και των τραπεζών. Τι φοβήθηκαν, μήπως γίνουν απολύσεις; Έτσι κι αλλιώς οι επιχειρηματίες έχουν βρει –με άλλοθι την κρίση- ευκαιρία για απολύσεις, τι παραπάνω θα έκαναν;

    Όλα αυτά δείχνουν ότι το κόλπο ήταν έτοιμο εδώ και καιρό, το παιχνίδι στημένο και δυστυχώς η κυβέρνηση αυτή είχε πριν τις εκλογές ετοιμάζει το σχέδιό της. Ποντάροντας στο «γκελ» που κάνει στην κοινωνία η θεωρία του φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ περνά μέτρα και πολιτικές που σε άλλες εποχές, με άλλες κυβερνήσεις θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτοί οι εκάστοτε 300 που δημιούργησαν το πρόβλημα, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να λένε σήμερα στις κάμερες του ΣΚΑΙ οτι ΔΕΝ πρέπει να κοπεί απ' αυτούς ο 13ος και 14ος μισθός γιατί παίρνουν λιγώτερα λεφτά απ΄ τους συναδέλφους τους στην Ευρώπη!!! Τέτοιο θράσος!!! Και ας κάνουν διπλές συνεδριάσεις την ίδια μέρα για να παίρνουν διπλές αποζημιώσεις απ' τη συμμετοχή του στις ομάδες εργασίας. Ξέρετε κανέναν ιδιωτικό υπάλληλο να πληρώνεται εξτρά για την συμμετοχή του σε ομάδες εργασίας? Ήρθε η ώρα να τους καταχεριάσουμε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο... στα λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε !Αντε πνίξου


    ιμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε "Διονύσης Στ.",

    Παίρνοντας πίπες στόν "λαό", γλείφοντας τό άφρον πόπολο, ακολουθείς βεβαίως τήν αλάνθαστη συνταγή τού Θεοδωράκη καί τού Λαζόπουλου : Τό λαογλείψιμο πάντα κάνει καλό στήν τσέπη...

    Έχε τό νού σου όμως, τί θά κάνεις τά κέρδη σου καί πότε θά τό σκάσετε στό Αμέρικα : Μή σάς προλάβει κανά ΔΝΤ, καί σάς κόψει τίς μασαμπούκες.

    Βρέ ηλίθιε, αυτοί οι τύποι τής κάστας, τούς οποίους βεβαίως ορθώς περιγράφεις σάν καλοπερνούντα λαμόγια,....

    εάν δέν υπήρχαν, έπρεπε νά τούς εφεύρουμε...

    Χωρίς αυτούς, οι Έλληνο-Μουζίκοι τό καλύτερο πού θά μπορούσαν νά είχαν κάνει....θά ήταν νά είχαν αλληλοσφαγεί μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΕΙΔΗ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ

    Ρε παπάρες ποιο αριστερό κόμμα, από το ΚΚΕ έως το μικρότερο, δεν έχει πει γι΄ αυτά που γίνονται χρόνια τώρα.
    Το πρόβλημα σας, (το όποιο όμως αρχίζει να γίνεται πλέον κοινωνικό γιατί έχετε και δικαίωμα ψήφου, ή έτσι νομίζετε), είναι ότι είστε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.
    Ξέρεται όμως, υπάρχουν ιστορικές στιγμές που αυτό δεν συχωριέται.
    Όταν λοιπόν τα ΛΑΜΟΓΙΑ που τόσα χρόνια ,(και εννοώ πολλά πολλά χρόνια), σας γαμάνε, (κληρονομικό δικαίωμα εσείς από κάτω , αυτοί από πάνω), και εσείς με περίσσιο φανατισμό τα ψηφίζατε, την κοπανανε με τα ελικόπτερα, ο ΛΑΟΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ, γιατί ο δικός σας κωλαράκος θα είναι διαθέσιμος.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ………….. ΜΑΚΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ).ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    -ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ (ΒΛ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ")
    -ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ SPREADS),ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ (ΥΠΟΨΙΝ,ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ,ΤΥΧΕΡΟΙ-ΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..) ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ,ΧΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;
    ΣΗΜ:ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΕΙΔΗ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ

    Ρε παπάρες ποιο αριστερό κόμμα, από το ΚΚΕ έως το μικρότερο, δεν έχει πει γι΄ αυτά που γίνονται χρόνια τώρα.
    Το πρόβλημα σας, είναι ότι είστε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.
    Ξέρεται όμως, υπάρχουν ιστορικές στιγμές που αυτό δεν συχωριέται.
    ο ΛΑΟΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ, γιατί ο δικός σας κωλαράκος θα είναι διαθέσιμος.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ………….. ΜΑΚΑΚΕΣ

    01 Μαϊ 2010 1:33:00 π.μ.



    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ???
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕΙ ΤΟ 10% ????

    ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ??

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ??
    Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ???
    Ο ΜΑΙΛΗΣ ???
    Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ???
    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ???
    ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ???
    Η ΚΑΝΕΛΗ, ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ???
    ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ???

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ????
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΝ 28η ΟΚΤ. ΤΟΥ 1940 ??
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ???
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ???
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ???
    .....

    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΊΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ???

    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ "ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" ??!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ .... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ)

    ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ???
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ???
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???
    ...
    ΒΕΒΑΙΑ ... ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΏΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .... ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ...

    ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ???
    ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ??

    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΡΕ ΜΟΥΛΕ ??? ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ...

    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΛΑΙΚΑ" ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ???

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ???
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ??? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ ...
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΡΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟ ???
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ...

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΉΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ....ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΩΛΩΝ .....

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ………….. ΜΑΚΑΚΕΣ

    01 Μαϊ 2010 1:33:00 π.μ.


    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ, ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΩ ...

    ΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...

    Α !!! ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ....

    ΛΑΚΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΛΑ ΡΕ 01 Μαϊ 2010 11:40:00 π.μ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ τωρα ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;;

    με συγκινείς, είναι μια ενδιαφέρουσα εκδοχή.

    Μήπως ξερες αυτοί που πούλησαν την ΚΥΠΡΟ σε ποιους και γιατί την πούλησαν;

    ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ βλέπεις εβραίους, αλλά να μην αλληθωρίζεις μόνο προς τα αριστερά.

    ΕΠΣΗΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ

    όσο για το παλούκωμα
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ
    και δεν θα υπάρχει κανένα ΚΚΕ να υπογράψει ΒΑΡΚΙΖΑ




    01 Μαϊ 2010 11:47:00 π.μ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΈΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΌ,


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ (ή και ο γιος σου), στην ΤΡΟΥΜΠΑ και να συνεχίσει την παράδοση της γιαγια σου απο τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΆ με τους εγγλέζους
    και της μάνα σου με τον 6ο Στόλο.

    εσύ πάω στοίχημα ότι δεν μπορείς να γαμήσεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση