GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Να ψηφίσει χωρίς κουβέντα τα μέτρα η ΝΔ...

...κι ας διαλυθεί το πολιτικό σύστημα! O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κάλεσε και τη ΝΔ να ψηφίσ...

...κι ας διαλυθεί το πολιτικό σύστημα!

O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega κάλεσε και τη ΝΔ να ψηφίσει στη Βουλή, χωρίς συζήτηση, τα μέτρα που "φέρνει" η βοήθεια από το ΔΝΤ. "Όλοι πλέουμε στο ίδιο καράβι. Πρέπει να υπάρχει άισθηση εθνικής ενότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης", είπε. "Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ανεύθυνοι, κανεις δεν έχει το δικαίωμα να αποκομίσει πολιτικά ωφέλη από την κρίση", γιατί "δεν υπάρχει άλλος δρόμος".
Επανέλαβε την πρότασή του για...

κυβέρνηση "εθνικής ανάγκης", υποστηρίζοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα. Ζήτησε αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών και άφησε αιχμές για τους υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή. "Αν είχε υπουργό Οικονομικών δεν θα είχαμε φτάσει εκεί που φτάσαμε", είπε για τον τέως πρωθυπουργό ενώ σε ερώτηση για τον κίνδυνο διάλυσης του πολιτικού συστήματος με την απάντησή του έδειξε ότι δεν τον ενοχλεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

59 σχόλια

  1. o drakoumel milise
    o kademis anoixe to stoma tou
    trexate na krifteite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, βέβαια, γιατί όπως έχουν τώρα τα πράγματα μόνο αν διαλυθεί το πολιτικό σύστημα θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός η κόρη του! Και ως γνωστόν οι φελλοί επιπλέουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέθαψαν ακόμη και τα αραχνιασμένα φαντάσματα του παρελθόντος!!!
    Έχουν δεί ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε επιρρεπείς στο μπλά-μπλά και μας ταΐζουν...
    Και τον αποστάτη; Αμάν πιά...
    Μασάει η κατσίκα ...ταραμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΛΗΤΗΣ.........................

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος.

    Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III ______________ φτου..φτου....φτουυυυυ..φτοουυυ..
    έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες.

    Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    * Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    ..............................
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές
    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές
    * Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)
    * Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚ
    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»).

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    πέστε και στους άλλους...¨ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ, είναι τελειωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & SYNERGATES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΡΓΑΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΡΓΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ 92-93 ΤΟ ΜΗΥΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ 47 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΑΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

    ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ εκ΄γεννετής ΜΑΛΑΚΑ
    Ο μητσοτάκης...ΦΤΟΥ ΤΟΥ, φτού σας.

    Έβγαλε σήμερα το Mega τον Μητσοτάκη να μας πει να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε τα μέτρα. αυτή είναι η υπεύθυνη στάση και της Νέας Δημοκρατίας. Να σεβαστούμε το νομό της συνταγματικής τάξης και να μην κάνει ο καθένας ότι νομίζει.

    Εκεί κατάντησαν τα κανάλια της διαπλοκής να χρησιμοποιούν τον Μητσοτάκη ως οπισθοφυλακή του ΠΑΣΟΚ – τον ίδιο ακριβώς που πριν από όχι και τόσο πολλά χρόνια απομάκρυναν κακήν κακώς από την κυβέρνηση επειδή διεκδικούσε την μερίδα του λέοντος (πολιτικής εξουσίας εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε βέβαια τι θα έλεγε ο Δρακουμέλ, αλλά να δώσουμε και λεφτά για το ιδρυμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΑΤΑΟΥΛΑ,
    Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ,
    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ…

    NTOΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.

    Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι
    Η χώρα θέλει ενέργεια κι οι γέροι χαμομήλι

    Μπαμπά μου κάτσε φρόνιμα, στο λέω μια και δύο
    δεν είσαι εσύ για τσαχπινιές, αλλά για γηροκομείο

    Μπαμπά μου κάτσε φρόνιμα, μη στρίβει το μυαλό σου,
    άσε ήσυχο τον λαό , στο λέω για καλό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα εγραφα κανενα σχολιο για τον γεροξεκουτη μαλακα, αλλα μαλλον θα το σβησετε ρε τριτοκλασσατα δημοσιοκαφρακια εδω μεσα.

    οπως σβησατε ολα τα εκατονταδες αρνητικα σχολια για τον αρχιπουστη βουλγαρακη μολις αρχισε να βριζει τον σαμαρα, ενω πριν τον βριζατε κι εσεις.

    ξεφτιλισμενοι γελοιοι

    κι ακομα να ζητησετε ΣΥΓΝΩΜΗ για τον γιωργακη και αυτα που μας κανει.
    ειστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΩΝ- ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΩΝ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,
    (ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ,ΝΤΟΡΑΚΗΣ,…..
    ENAΣ ΕΣΜΟΣ ΑΧΡΕΙΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ,
    Απέτυχαν ολοι τους οικτρά. Καιρός να απολογηθούν ,να τιμωρηθούν και να αποβληθούν αιωνίως ,με την ελπίδα να γεννηθεί κάτι καινούργιο.
    Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει πολιτικό φιλότιμο, για να αποχωρήσει έστω κι ένας από τους υπεύθυνους της εθνικής κατρακύλας , στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να αρπάξει τα λαμόγια (πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, πολιτικάντηδες και παραπολιτικούς) και να τα μπουζουριάσει στη στενή ο λαός πρέπει να αντιδράσει.
    Ο λαός δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί και τότε…
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ AXΡΕIΟΙ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , Η ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελευθεροτυπία,Πέμπτη 26 Νοεμ. 2009

    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ SIEMENS» ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΔΕΙΠΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...

    Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ .

    Ο μεγάλος χορηγός Mιχαλης Χριστοφορακος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο στενός φίλος και συμπαραστάτης του Κώστα, της Ντόρας, του Κυριάκου και άλλων μελών …υποτακτικών… της οικογένειας Το αρχείο Χριστοφοράκου είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό... Προφανώς όμως και αυτοί δεν γνωρίζουν πολλά. Δηλαδή, όσα είναι καταχωρισμένα στα αγαπημένα ημερολόγια του τέως ισχυρού manager της Siemens Ελλάδος Μιχάλη Χριστοφοράκου, που τηρούσε άθικτο αρχείο με όλες τις επαφές του, τις υποχρεώσεις που αναλάμβανε, τα δώρα που έκανε, τις προσκλήσεις που λάμβανε και έστελνε, τα δείπνα, τα ρουσφέτια που ικανοποιούσε, τις χορηγίες που του ζητούσαν και τόσα άλλα.
    Αυτά τα ημερολόγια ξεχειλίζουν από την οικογένεια Μητσοτάκη. Σχεδόν, δεν υπάρχει εβδομάδα που να μη φαίνεται γραμμένη κάποια επαφή με μέλος της οικογένειας ή με έμπιστο πρόσωπο του συστήματος Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει εκδήλωση οικογενειακή, πολιτική ή εταιρική (υψηλού επιπέδου) που να μη μοιράζονται, κυρίως η Ντόρα και ο Κυριάκος, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
    Δεν υπάρχει αίτημα της οικογένειας Μητσοτάκη για το οποίο να μην κινητοποιείται το σύμπαν στη Siemens κατ' εντολήν του γραφείου Χριστοφοράκου, δηλαδή του μεγάλου πρωταγωνιστή του σκανδάλου των δωροδοκιών της Siemens στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, που είναι πια ελεύθερος και με ισχυρό όπλο του το δεδικασμένο.
    Είχαν απαιτήσεις
    Η μεγάλη πολιτική οικογένεια (είτε η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση) έχει απαιτήσεις από τη Siemens και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Στέλνει βιογραφικά για διορισμούς καλών παιδιών, είτε διά χειρός της δραστήριας κυρίας Σάκη Κυπραίου, είτε μέσω του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη είτε της τέως συζύγου του Μαρέβας. Ολα είναι αρχειοθετημένα στο περιβόητο αρχείο της Γενικής Διεύθυνσης της Siemens (πλην όσων «εξαφανίστηκαν») όμως, δεσπόζουν οι κλήσεις, τα ραντεβού, τα αιτήματα και οι συνεννοήσεις του Μ. Χριστοφοράκου με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ολες οι καταγεγραμμένες κινήσεις του Χριστοφοράκου δείχνουν ότι θέλει δίπλα του την Ντόρα (ως βουλευτή, ως δήμαρχο και μετέπειτα υπουργό) και ότι στηρίζει αμέριστα τον Κυριάκο...

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ...
    Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΡΕ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙ ΣΚΑΤΟΚΟΛΟΓΡΙΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    .....
    Από τα ημερολόγια του Μ. Χριστοφοράκου προκύπτουν συναντήσεις του με τον επίτιμο στην Αραβαντινού, αλλά και άλλες... αποστολές τηλεφωνικών κέντρων στα Χανιά (σελίδες ημερολογίου με ημερομηνίες 5 και 27 Ιανουαρίου 2000).
    Και στεγνωτήριο!
    Πέραν του απλήρωτου τηλεφωνικού κέντρου που είχε «χρεωθεί» το 2007 σε συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη (στον Δραγουμάνο), φαίνεται ότι η πρώην υπουργός είχε αλλάξει τηλεφωνικό κέντρο και καλωδιώσεις και τον Ιούλιο του 2000, κάτι που προκύπτει από τις εγγραφές στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου (14/7 και 17/7/2000).
    Το 1999 (φύλλο 22 Ιουλίου 1999) η Ντόρα Μπακογιάννη συναντάται στη Διον. Αρεοπαγίτου 3 με τον Μ. Χριστοφοράκο.
    Το 2001 σειρά είχαν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια με προορισμό τους Γοργιανάδες Ευρυτανίας για τα οποία ζητούνται από συνεργάτιδα της Ντόρας Μπακογιάννη καλές τιμές (φύλλο της 14ης Νοεμβρίου του 2001 στο ημερολόγιο). Αλλη σημείωση «BSP για Μπακογιάννη»... είναι γραμμένη εμφατικά στη σελίδα της 13ης Οκτωβρίου 2003.
    Και ο Ισίδωρος
    Πάντως μαζί με την Ντόρα ξεθαρρεύει και ο σύζυγός της Ισίδωρος, τα αιτήματα του οποίου κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου. Πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο (ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά.
    Τόση είναι η μέριμνα του γραφείου Χριστοφοράκου που η γραμματέας στις 13 Οκτωβρίου 2003 στην πρώτη υπόμνηση γράφει: «Να κάνει κάτι για Μπακογιάννη».
    Κόλαφος για Κυριάκο
    Το δυσάρεστο για τους Μητσοτάκηδες αρχείο Χριστοφοράκου εκθέτει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Μια επιστολή-βόμβα που έστειλε στον Μ. Χριστοφοράκο η Siemens, ένα μήνα μετά την αποπομπή του, αποκαλύπτει ότι ο τέως manager της εταιρείας μάλλον είχε υποσχεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα καλύψει εκ των ενόντων τις εκλογικές δαπάνες του καλοκαιριού του 2007 για το πολυδάπανο τηλεφωνικό κέντρο (άνω των 137.000 ευρώ)...

    Ο ΠΑΤΡΩΝΟΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελευθεροτυπία, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010
    «ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ» Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΕ ΖΙΜΕΝΣ - ΙΝΤΡΑΚΟΜ, «ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

    Μητσοτάκη δείχνει ευθέως για Siemens ο Κεφαλογιάννης
    Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ.

    Με μια δήλωση στην «Ε», που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας».
    «Πρωτεργάτη της ύποπτης διασύνδεσης της Siemens με το πολιτικό σύστημα της χώρας» θεωρεί τον Κ. Μητσοτάκη ο Γ. Κεφαλογιάννης και δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει...

    ΜΟΝΟ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ?
    Η ΝΤΟΡΑ ,Ο ΚΟΥΛΗΣ,Η ΚΥΠΡΑΙΟΥ,
    Η ΑΛΕΞΙΑ ,Η ΜΑΡΕΒΑ ,Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 07/02/2010
    Τρίγωνο Αραβαντινού, Siemens και ΔΙΕΚΑΤ…
    Μια ανεξήγητη τριγωνική σχέση μεταξύ της Αραβαντινού (δηλαδή του γραφείου του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη) της Siemens και της κατασκευαστικής εταιρείας της ΔΙΕΚΑΤ ανακύπτει από τα αρχεία... Τσακάλου) προφανώς για την πληρωμή οφειλών της Siemens προς τη ΔΙΕΚΑΤ. Οι οχλήσεις προς το γραφείο... που περιγράφει αναλυτικά ότι η Siemens οφείλει προς τη ΔΙΕΚΑΤ ποσό 2.567.493,47 ευρώ …
    Η Σάκη Κυπραίου, η στενότερη συνεργάτιδα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, βομβαρδίζει το γραφείο Χριστοφοράκου με επίμονες κλήσεις (καταγράφονται στα ημερολόγια ως σημειώσεις της Αικατερίνης Τσακάλου) προφανώς για την πληρωμή οφειλών της Siemens προς τη ΔΙΕΚΑΤ. Οι οχλήσεις προς το γραφείο Χριστοφοράκου, όμως, δεν περιορίζονται στις κλήσεις…
    Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει αφορά το λόγο της εμπλοκής του γραφείου του Κων. Μητσοτάκη, διά της κυρίας Κυπραίου, στις συμβάσεις και στα λεφτά της Siemens και της ΔΙΕΚΑΤ…

    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ , ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ-ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ …
    ΑΕΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 17 Απριλίου 2009
    350.000 ΕΥΡΩ, ΜΕΣΩ PLACID BLUE, 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004
    ( προίκα της «ΑΛΕΞΙΑΣ » είχε πληρώσει η ΖΙΜΕΝΣ)

    Αυτή η κυρία, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές του 2004 (έγιναν 7/3/2004), στις 12 Μαρτίου 2004, έλαβε από την εταιρεία διανομής πολιτικού χρήματος της Siemens, την Placid Blue Corpotation, 350.000 ευρώ!
    Πάντως η κυρία Αλεξία είναι η νέα αποκάλυψη. Είναι άραγε παρένθετο πρόσωπο κάποιου πολιτικού; Είναι «μέλος» της κλειστής συντροφιάς Χριστοφοράκου; Είναι κομματικό ή οικογενειακό ταμείο που είχε έξοδα στις εκλογές του Μαρτίου του 2004;
    Αυτό το έμβασμα παραμένει ορφανό. Αταυτοποίητο από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ η κυρία Αλεξία για την ώρα δεν έχει περάσει το κατώφλι του ανακριτή….......

    O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…

    << ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Η ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. >>

    Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ- ΤΣΑΚΑΛΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΑΛΕΧΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΨΥΛΗΣ.
    Η ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ???.
    Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ Ν.Δ.ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΛΗΞΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ?ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ΕΛΛΑΔΑ ( τα τελευταία εικοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ.

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ=NΕΠΟΤΙΣΜΟΣ=ΚΑΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ=ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ...

    Nτορα-κούλα Μπακογιάννη ......
    η πορφυρογέννητη κόρη του εφιαλτη δρακουλα...


    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού, στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της υπονόμευσης, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της παράταξης και τησ χωρας...

    << TΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ ΝΙΚΑ…>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οταν το λέει αυτό,εκείνος που κατέστρεψε μια παράταξη και μάλιστα δίνει και συμβουλές στο σαμαρα.....τότε έίναι σίγουρο ένα πράγμα.......καλά κάνει ο σαμαράς και λέει οχι στο δντ

    να καταλάβει ένα πράγμα.....Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ 93........ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ.....ΑΣ ΣΥΝΕΖΙΣΕΙ ΕΤΣΙ......ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ.....ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΟΥΑΝ,ΞΕΣ Ε; ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκηνή 2η

    Πράξη μία και τελευταία
    *****
    ....Ξύπνησα μες΄ στον ίδρωτα...
    *
    Φύγαν τα χρόνια, πέρασαν, τούτος ο τόπος, ίδιος!!!
    Οι Θερμοπύλες πάντα εκεί! Μαζί κι οι Εφιάλτες!!!
    Που πλήθυναν, που νίκησαν, που ‘χουν τον πρώτο λόγο!

    Έχουν και τώρα όνομα, τους λένε Κητσοτάκη
    και Τζατενάκο ή Φάγκαλο αλλά και Γουναλάκη!!!
    Ωχ, μη και τον Βρετέντερο ξεχάσω ή τον Βίστη
    την Νδόρα, μια ξυλάγκουρη, τον Χαντρουλάκ’ τον Μίμη!

    Κι άλλοι πολλοί κι εξαίρετοι, ων αριθμός ουκ έστι!!!

    Αυτοί δηλώνουν συνετοί, διεθνιστές, σπουδαίοι,
    Είναι σου λένε αυτοί εδώ! Στο διάολο οι αρχαίοι!!!
    Οι άλλοι που τολμούν να πουν...
    « Μα δέστε, η Ιστορία
    άλλα μας δίδαξε. Γιατί;
    Ποια είναι η αιτία;;»,

    ...φασίστες είναι, δεξιοί και βλάκες με λοφία!!!

    Ο Ξέρξης ίδιος, ισχυρός, με χίλια δυο κεφάλια,
    Ρωμαίος, Σλαύος, Βενετός, Αγαρηνός ή Τούρκος,
    Πότε με το φεσάκι του, με το μπερέ ή την Τιάρα,
    Λίγο πιο πριν με το μανσόν και τώρα καουμπόυς,
    Πάντα εχθρός, πάντα εκεί, Μπους-της μαζί και γόης!!

    Μόν’ οι Τριακόσιοι άλλαξαν. Έχουν την Μερσεντές τους,
    την γκόμενα, το σκύλο τους, μια βίλα στην Εκάλη,
    τις κάρτες τους, τα κινητά, το λάπτοπ ,τα cι dι τους
    και κότερο στην θάλασσα, ν΄ αγαλιά η ψυχή τους

    Κι ο Λεωνίδας μόνος του…. Ούτε που τον ακούνε.
    Για ποια πατρίδα τούς μιλά, για ποια τιμή, ποια δόξα;
    Είναι, τούς λέει, το σωστό ...
    «στην μάχη να ριχτούμε
    κι ότι είναι να ‘ρθει θε να ‘ρθει,
    παρά να υποχωρούμε…»
    Χασκογελάνε, ρεύονται, στον ουρανό κοιτούνε….
    Σιγά που τον ακούνε!!!!

    Ναρκωτικά, οινόπνευμα, ταχύτητα, βλακεία,
    Τσιγάρα, νέφος ,προστυχιά, η τρέλλα, η πορνεία
    κάθε χρονιά να χάνεται, έτσι, μια πολιτεία...
    Κι αυτό το λεν “Επιλογή”, το λεν “Ελευθερία”.
    ****
    «Είν’ έτοιμοι οι Έλληνες για μια βραχονησίδα
    Να φτάσουν μέχρι πόλεμο;»
    Εκραύγασε παχύδερμο με φάτσα κλαπαρκίδα!

    .....Δε έφτασαν….

    κι ορθά το περιέγραψε του Κλίντον η γραφίδα!

    «Τα έσωσα τουλάχιστον τους τράγους και τα γίδια!
    Μια νύχτα εκεί στα Ίμια, έκανα το σωστό!!»

    Ούτε που τους θυμήθηκε...
    Καραθανάσ’ Χριστόδουλο
    Βλαχάκο Παναγιώτη κι Έκτορα Γιαλοψό!!!


    31 Ιανουαρίου 1996
    ....12 χρόνια μετά....
    Σε μια εκπομπή του ο Λάκης Θουκιδίδης, ξεπέταξε εκεί προς το τέλος, με τους τίτλους να πέφτουν, έτσι σαν να ήθελε να ξεφορτώσει το άχθος που του συμμέριζε ο Μίκης,
    ένα γράμμα που έλεγε κι αυτά...

    "....Όμως αφού το παιχνίδι είναι για μας έτσι και αλλιώς χαμένο, τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά. Ούτε έχουμε συμμάχους, είμαστε εμείς και εμείς, ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι, αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας"

    Μίκης Θεοδωράκης
    23/2/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι Θερμοπύλες
    Σκηνή 1η

    Πράξη μία και μοναδική

    Το είδα πάλι το όνειρο!!!
    Ήτανε λέει Ιούλης….
    Κι ο Λεωνίδας κοίταγε τον κάμπο της Λαμίας!!!
    Είχε πλυθεί, είχε λουστεί, το δόρυ είχε γυαλίσει,
    Και το ξανθό γενάκι του λαμπύριζε στον ήλιο….

    Ήλιον γιομάτον με σκιές, ήλιον σαν μια λαμπάδα…
    Λίγο πριν γείρει στα βουνά, λίγο πριν βασιλέψει…
    Είν’ η στιγμή, η μια στιγμή, που τον κοιτάς στα μάτια!!

    Ήξερε τι ξημέρωνε, ήξερε τι του μέλει
    Αυτός και οι τριακόσιοι του θα ‘πεφταν μέχρις έναν!

    Δεν γύρισε σαν άκουσε το θρόισμα των φύλλων.

    -Είναι ωραίο το δειλινό! Και θάν΄ το τελευταίο!!
    Ο γέροντας ψιλόκορμος, σαν Λεύκα στο αγέρα,
    τον κοίταζε και θάρρεψε πως έβλεπε τον Χάρο.

    -Κείνο που θέλω να σου πω, διόλου να μη στο κρύψω,
    είναι πως είναι μάταιη, αυτή εδώ η μάχη.
    Είν’ άσκοπο, ασύνετο, παράλογο, το ξέρεις,
    να πας ενάντια στην βουλή του άρχοντα του Ξέρξη.
    Έχει στρατό σαν μυρμηγκιά, άρματα, καταπέλτες!
    Τα βέλη τους , μαύρα πουλιά, σκεπάζουνε τον ήλιο!
    Είναι ο παντοκράτορας σ΄ αυτόν εδώ τον κόσμο!
    Μη προκαλείς την τύχη σου, μη στέκεσαι μπροστά του.
    Πάρε τιμές, πάρε χρυσό, κέρδισε την ζωή σου.
    Γύρνα στην Σπάρτη ή τράβα αλλού
    να ζήσεις, να γεράσεις!

    Εσήκωσε τους ώμους του και κοίταξε στα μάτια
    τον Λεωνίδα που ‘στεκε και ατένιζε τα στίφη.
    Που ‘χαν τις λόγχες σύγνεφα και τα σπαθιά λαμπάδα,
    Να πέσουνε, να κάψουνε, την δόλια την Ελλάδα...

    -Άει στο καλό σου γέροντα κι η γνώμη σου, δικιά σου!
    Σύρε να πεις στους φίλους σου, πως ο χρυσός τελειώνει,
    πως η ζωή είν΄ άχρηστη, χωρίς τιμή και δόξα,
    πως μια πατρίδα μου ‘δωσε η μάνα που μ΄ εγέννα!!
    και μιαν ασπίδα να κρατώ ή πάνω της να πέσω!

    Κι αν δεις τους Λακεδαίμονες πες τους πως τα παιδιά τους
    εδώ θα πέσουν μέχρι ενός, μαζί και ο βασιλιάς τους!!
    Στους νόμους τους πειθόμενοι, ρίψασπις, ούτε ένας!!!

    -Εσύ το αποφάσισες, εσύ θα μετανιώσεις!

    Νύχτωσε όταν έφτασε στου Ξέρξη την σκηνή.
    Εκείνος ανακάθισε στο πλουμιστό κρεβάτι.
    -Καλώς τον Εφιάλτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο/Η Μάντης(ις)....

    Ηταν που λες φίλε μου δυο ξανθιές πάνω σ΄ ένα δένδρο...
    Κάθονταν σ΄ ενα τρανό κλαρί
    και με ένα πριόνι στο χέρι η κάθε μια,
    χρατσα χρουτσα, χράτσα χρούτσα,
    το πριόνιζαν.
    Περνάει από κάτω ο Μητσοτάκης;
    η Ντόρα; ο Γιωργάκης;
    Ο Αλαβάνος; Ο Κωστάκης;
    ο Τσούπρας;
    Ο Λιάκος; ο Σωμερίτης; ο Καρκαγιάννης;
    ο Τσουλουφας; ο Αλβάρο;
    η Κοντολίζα;
    Θα σε γελάσω!
    -Τι κάνετε καλε κει πάνω; Θα πέσετε!!!
    Χρατσα χρουτσα, αυτές, τον χαβά τους!!!
    Ε, έφτασε η στιγμή...
    Εκείνη η Στιγμή η μπαγάσω που ορίζει το χρόνο.
    Με το πρίν το αγύριστο,
    με το παρόν το ορατό,
    και το μετά το αόρατον και προδιαγεγραμμένον...
    ******
    !!!!!!!!!!!!Ε Π Ε Σ Α Ν!!!!!!!!!!!!!
    ******
    Έτυχε κείνη την στιγμή να ξαναπερνάει από μπροστά τους ο Μιτσοτάκης;
    η Ντόρα; ο Γιωργάκης;
    Ο Αλαβάνος; Ο Κωστάκης;
    ο Τσούπρας; ο Σημίτης;
    Ο Λιάκος; ο Σωμερίτης; ο Καρκαγιάννης;
    ο Τσουλουφας; ο Αλβάρο;
    η Κοντολίζα;
    θα σε γελάσω!
    *
    Κρατώντας τον πονεμένο τους πισινό,
    με σπασμένα τα ποδάρια τους,
    μακελεμένα τα μούτρα τους,
    αναφώνησαν εκστασιαμένα οι τρείς(!) ταλαίπωρες ξανθές:
    ***
    -Ο/η Μάντη(ι)ς, Ο/η Μάντη(ι)ς!!!!
    ***
    ....για να θυμηθούμε και τα της ευγενίας!!!Και τα βιβλία της Ιστορίας!
    Της Ρεπουσίας!
    ****
    Αυτά!!!
    *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΧΑΡΟΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ(ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) Ο ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ, Κ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΡΧΙ(ΔΟ)ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ Κ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΜΟΝΟ&ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.200 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ (Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)! ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...φτύνω στους τάφους σας!εσείς αξίζετε μόνο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΠΟΥ ΣΑΤΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΑ 105 ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ;ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΠΛΟΙΟ¨ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΤΓΟΝΟΓΙΟΥ ΤΟΥ
    " ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ",ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑΣ (ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ) ΣΤΗΝ ΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ 250 Τ.Μ ;ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ; ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙ ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ) ΕΛΕΓΕ "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ "
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ~800.000 ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΤΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ;
    ΜΥΡΙΣΕ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΥΑΙΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΝΤ
    ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ - ΑΠΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.........................
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΡΟΝΕΤΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΤΟ Δ.Ν.Τ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ¨ΜΑΖΕΨΕΙ ",ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.....
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ,ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΩΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ " ΔΙΑΣΩΣΗΣ " ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΤΑΣΙΟΥ .ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
    ΣΚΕΘΤΗΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΑΒΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    Ο ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΠΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ".


    ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.


    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , Ε ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 30 Απρ 2010 2:26:00 π.μ.


    ΝΑ

    ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ,ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έφτασε η ώρα για..... το "παλούκωμα" του Δράκουλα.
    Ουστ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ?

    ΚΡΑΤΟΚΛΕΦΕΣ
    ΚΡΑΤΟΚΛΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Αποστατης χτυπαει παντα 3 φορες.......
    Γερμανια, Μακεδονια και τωρα ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πρέπει να κρατηθεί videακό και ιντερνετικό αρχείο όλης της φάρσας ΠΑΣΟΚ 2010. Πως καταλήξαμε στο βάραθρο. να το δείχνουμε στα παιδιά μας αν προλάβουμε να κάνουμε..
    - Άκου εκεί δεν παίρνει πλέον αυτός τις αποφάσεις…

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ … ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ
    Ήταν επόμενο, ήταν φυσιολογικό για αυτούς, ειδικά για τον αρχηγό τον απο πριν ξεπουλημένο, να το κάνουν. Είναι συμβατό με την φύση, τον χαρακτήρα, την ιστορία τους, την αληθινή πολιτική τους ταυτότητα, να πάνε στο Δ.Ν.Τ…

    Ως ο Yorgo ο μεμέτ τσογλάν που παίζει την “κυβέρνηση” με τα γκαρντασια του την Μπιρμπίλο,
    τον Παυλάκη τον Γερουλάνο, το Παπακωνσταντή και με παιδονόμο τα βράδια τον άσπονδο φίλο του Οτσαλάν τον Πάγκαλο ντε!

    * Αυτοί μας δουλεύουν, δεν πάνε καλά, κάποιος πρέπει να τους στείλει άμεσα στο σπίτι τους.
    Τα αρχικά 45 δις ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια από το μηχανισμό στήριξης έγιναν 120 δις για 3 χρόνια δλδη 15 δις λιγότερα και νέα σκληρά μέτρα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε κοπροσκυλα ολα (τι ολα δλδ 3-4 ειστε που σχολιαζετε),αντε να δουλεψετε λιγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφού το ΚΚΕ δεν υπακούει στο σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση του κόμματος και των βουλευτών
    Δεν είναι λογικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ,ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΝΥΠΡΟΚΟΠΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΩΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΦΑΣΟΥΛΑΔΕΣ) ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το διάγγελμα του Γιώργου θα γίνει από το Σέντραλ Παρκ;

    Το διάγγελμα για το νομισματικό ταμείο το έκανε ο Γιώργος απ’ το Καστελόριζο. Το επόμενο για την πτώχευση θα το κάνει από το Σέντραλ Πάρκ

    Μη στενοχωριέσαι Γιώργο.
    Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου πως απείλησες τους παλιογερμανούς με το ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

    ΕΕΕΕ......ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣΣ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι είπε πάλι;;;

    Τι είναι πάλι αυτό που ανέφερε στην ομιλία του στο συνεδριο του Economist
    ο κος Πρωθυπουργος ; ; ;

    Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες...
    έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

    Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΗΨΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ !

    ΓΟΥΔΙ ΝΟ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 30 Απρ 2010 10:21:00 π.μ.
    Για να τα φας εσύ βρωμολαμόγιο ?
    Σάλτα και γαμήσου.
    Καμμία δουλειά πλέον.
    Μόνο σαμποτάζ στις δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
    ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
    ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ------
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
    ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
    ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ------------
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
    ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
    ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ---------------
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ
    ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ 70's ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ
    ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΔΡΑΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γαμιέται η λαική Δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. "Συμφωνα με την ψυχιατρικη ενας ανθρωπος που δεν εχει συνειδηση,παραπλανει τον κοσμο,ψευδεται διαρκως,λειτουργει συμφεροντολογικα και δεν εχει την ικανοτητα να συμπασχει εχει καποια μορφη σχιζοφρενειας.
    Μηπως μας θυμιζει αυτο ...
    το ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ?

    Συμπασχει κανεις απο τους κυβερνητες με το λαο που ζοριζεται και δεν εχει να φαει ?
    Οχι,γι'αυτο και αποφασισαν να τον κανουν να πεινασει περισσοτερο.

    Αν λειτουργουν συμφεροντολογικα? Ε...μαλλον δεν ειναι κανενας τους ακριβως φτωχος.Αν μας παραπλανουν και συνεχιζουν να λενε ψεματα?Ειναι φως φαναρι οτι ηξεραν την οικονομικη κατασταση,αρα μας παραπλανησαν.
    Γινεται να ειμαστε εμεις υγιεις και να βγαζουμε συνεχεια κυβερνησεις που χριζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης
    (μερικοι και λοβοτομης- Πεταλωτής )?

    Και μου αρεσει οτι αυξηθηκαν οι πωλησεις ψυχοφαρμακων στην Ελλαδα!
    ΠΑΣΟΚ : πρώτα.... τα XANAX!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτός, η οικογένειά του και η SIEMENS έχουν λεφτά. Γι΄αυτό και δεν έχουν ανάγκη και δίνουν τέτοιες συμβουλές!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ;


    ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΑΝ ΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ;


    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ-ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;


    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ,ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΈΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΔΕΙ ΚΑΤ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αρέσει δέν αρέσει,ό Μητσοτάκης,από τό 1986 διαπίστωνε χρεοκοπία λόγω τής υπερκατανάλωσης,πάνω από τίς οικονομικές μας δυνατοτήτες(παραγωγή/εξαγωγές/εισαγωγές).
    Ελεγε:
    ''...δέν μπορούμε νά συνεχίζουμε νά ζούμε μέ δανεικά...καί μέ έναν τερατώδη δημόσιο μηχανισμόν...''!!!
    Εμείς τόν γαμ....σταυρ....με τότε καί χθές καί σήμερα ακόμη.
    Όμως ό Μητσοτάκης εδικαιώθη!!!
    Μόνον οί εθελοτυφλούντες,δέν τό ''βλέπουν'' καί τά διαχρονικά λαμόγια/ερπετά,όπως οί πολιτικοί κι οί δημοσιοκάφροι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 30 Απρ 2010 8:19:00 μ.μ.
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ .
    Κοιτάξτε να δείτε τύποι σαν τον 30 Απρ 2010 8:19:00 μ.μ. μέχρι τώρα ανεχόμασταν την Μ@Λ@κι@ που σας δέρνει
    Στους καιρούς που έρχονται η Μ@Λ@ΚΙ@ σας πλέον είναι επικίνδυνη για το μέλλον των παιδιών μας και επειδή όλα ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ θα βρουν κανένα Κάιρο να την κοπανίσουν, εσείς τα τσιράκια θα μείνετε πίσω να μαζεύεται τις φάπες, (στην καλύτερη περίπτωση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 01 Μαϊ 2010 12:48:00 π.μ.


    ΜΠΡΑΒΟ

    ΡΙΧΤΟΥ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @@@@ 01/12:48 π.μ.

    από τόν 30/08:19 μ.μ.


    Λοιπόν εσύ πέραν από δημόσιος υπάλληλος/οσφυοκάπτης,είσαι καί μαλακοτρίφτης επιπέδου!!!!
    Ρέ ηλίθιε ό,τι προσέφερε ό Μητσοτάκης άλλο τόσο προσέφεραν κι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974.
    Εσύ όμως,όντας πρασινο-λαμογιο-τυφλοπόντικας,έχεις εστιάσει μόνον στόν Μητσοτάκη.
    Ό ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.,ΣΗΜΙΤΗΣ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ.Jr και σημερα ό ΓΑΠ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ/ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ???
    Αλλά πέραν αυτών,εσύ πώς ανεχόσουν τήν ''κοινωνικήν αδικίαν'' καί συνέχιζες νά τούς ψηφίζεις??
    Πώς αντέδρασες,διά νά έχης τό δικαίωμα,σήμερα νά διαμαρτύρεσαι ακόμη καί διά τίς πολιτικές τού Μητσοτάκη???
    Απλώς σέ είχε βολέψει τό ''σύστημα'' καί προστατευόμενος στίς αγκάλες τού Μορφέως,απολάμβανες τόν ύπνον τόν ''αιώνιον''!!!!
    Ποίος είναι ό ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    Ξύπνα λοιπόν καί μάθε νά ''βλέπης'' καί με τά δύο μάτια,διότι τώρα τό Δ.Ν.Τ δέν αποφασίζει κομματικά,διά νά σέ προστατεύση κάποιος νταβατζής σου πολιτικός.
    Καί τούς 300 τής βουλής τούς έχουν ''γραμμένους'' καί δυστυχώς μαζί μέ αυτούς καί ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟ!!!!
    ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ!!!!!!!
    ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. AYTOΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ! Δεν τον ακουμπα το ΔΝΤ ...τα σπασμένα στο λαό ....ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση