GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη και στον Θ. Γιαννόπουλο προσφέρει...

...ο Γ. Καρατζαφέρης για την Περιφέρεια Στεράς Ελλάδας. Τι άλλο του είπε σε τυχαία συνάντησή τους στο Ψυχικό... Τυχαία συνάντηση είχαν χθε...

...ο Γ. Καρατζαφέρης για την Περιφέρεια Στεράς Ελλάδας. Τι άλλο του είπε σε τυχαία συνάντησή τους στο Ψυχικό...

Τυχαία συνάντηση είχαν χθες το βράδυ, σε εστιατόριο του Ψυχικού, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος οι οποίοι με την ευκαιρία αυτή είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση. Ο Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την άποψή του ότι "πρέπει να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς" στις εκλογές του ερχόμενου φθινοπώρου "για να αντιμετωπιστεί το ΠΑΣΟΚ" και ότι...

αυτό λέει στις επαφές που έχει το τελευταίο διάστημα με ιστορικά στελέχη της παράταξης. Είπε επίσης στον Θ. Γιαννόπουλο (ο οποίος δεν κρύβει το ενδιαφέρον του) ότι ο ΛΑΟΣ θα στήριζε την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, αν συμφωνούσε και η Ρηγίλλης, ώστε να κερδηθεί η Περιφέρεια αυτή.
Το ίδιο είπε ότι θα έκανε και σε άλλες Περιφέρειες, όπως της Πελοποννήσου, προτείνοντας το όνομα του Πέτρου Τατούλη. Για το δήμο της Θεσσαλονίκης είπε ότι είναι έτοιμος να στηρίξει τον Δημήτρη Μπακατσέλο, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της ΔΕΘ.

7 σχόλια

  1. Καρατζαφύρερ,ό μπουρδελοθίασος του κι οί ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,Γιαννόπουλος καί Τατούλης!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑ.Ο.Σ - ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μας λες ρε Porky!
    Προτείνεις συνεργασία, αλλά παράλληλα μας υποδεικνύεις και τους εκλεκτούς σου!Δηλαδή θα συνεργαστούμε άν βάλετε αυτούς!Οι συγκεκριμένοι όμωως ανήκουν στην κατηγορία "πλήγωσες την παράταξη"! Καλύτερα να πρασινίσει ο χάρτης παρά αυτούς τους παράφρονες με το σύμπλεγμα της παραγνωρισμένης αξίας!Αυτοί πρέπει να μείνουν στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ.
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    --------------------------------
    Και αλλογενείς θα γίνονται δεκτοί στις στρατιωτικές σχολές

    Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και αλλογενείς, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην Ελλάδα και κατάγονται από άλλα έθνη, εφόσον αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

    Η...σχετική εγκύκλιος του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών αναμένεται να υπογραφεί σύντομα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, δεκτοί γίνονται και ομογενείς υποψήφιοι που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, εφόσον εισαχθούν.

    "ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ" !!!!
    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα οι δαπάνες για τα φάρμακα αγγίζουν τα 9 δισεκατομμύρια ευρώ!!!,
    όταν για παράδειγμα οι αντίστοιχες δαπάνες στην Ισπανία που έχει 47 εκατομμύρια πληθυσμό είναι 12 δισεκατομμύρια ευρώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια βαλτε το αυτο γιατι το εχει καραξεφτιλισει το ατομο.

    Για τον απολυμενο πρωην παρουσιαστη τον ευαγγελατο λεω.

    Εδω και δυο εβδομαδες βαζει στο ασχετο κατι αρθρα (ανυπογραφα) στο newsit ΚΑΤΑ!! της μειωσης και των μετρων που δικαια παιρνονται για τις τιμες των φαρμακων.

    Κανει μπαμ οτι το τελειωμενο επαγγελματικα τυπακι τα παιρνει απο καποιον φαρμακεμπορα.

    Μαλιστα οποια σχολια απο κατω εμφανιστηκαν τα οποια τον εβριζαν και τον πηρανε χαμπαρι τι εξυπηρετει τα εσβησε!!!

    Καλα τον κανανε και τον σουταρανε απο παντου τα καναλια τετοιος αισχρος που δειχνει τελικα οτι ειναι και υποστηριζει τους ισως μεγαλυτερους δυναστες των χρηματων του ελληνικου λαου, τις γαμημενες κωλοφαρμακευτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 1950.
    2010!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΔΝΤ.
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    που θα μας γυρίσει πάλι στο 1950.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση