GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΑΨΑΛΜΟΙ...

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ Μ. ΤΖΟΥΜΑΣ Επικοινωνιολόγος- Σύμβουλος Διοίκησης Επιχειρήσεων -Ομολογουμένως δεν περιμέναμε ότι τα κείμενα αυτά θα είχαν τ...

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ Μ. ΤΖΟΥΜΑΣ
Επικοινωνιολόγος- Σύμβουλος Διοίκησης Επιχειρήσεων

-Ομολογουμένως δεν περιμέναμε ότι τα κείμενα αυτά θα είχαν τόση μεγάλη ανταπόκριση. Ασφαλώς και δεν μας εκπλήσσουν οι αρνητικές γνώμες και οι αντιδράσεις. Ήταν αναμενόμενες. Το είπαμε κι άλλη φορά: η Εκκλησία είναι κοινωνία προσώπων. Φυσικό είναι λοιπόν, να δημιουργούνται τέτοιου είδους τριβές. Εκείνο που μας εκπλήσσει ευχάριστα είναι το ενδιαφέρον, νέων κυρίως ανθρώπων που θέλουν να πληροφορηθούν για τα τεκταινόμενα στην Εκκλησία. Καθώς και η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις αδολεσχίες και τις αθλιότητες των επιτελών του Αρχιεπισκόπου.
-Τα περισσότερα μηνύματα που λαμβάνουμε αφορούν τη … Νικόλ! Ποια είναι, ποιος ο ρόλος της και τα σχετικά…
Πληροφορούμαι, λοιπόν, τους φίλους αναγνώστες μας ότι πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για την δράση του προσώπου αυτού… Ήδη μια έρευνα, από αρμόδια όργανα, βρίσκεται σε εξέλιξη και πολύ σύντομα θα...

κληθούν προς ανάκριση συγκεκριμένα πρόσωπα που θεωρούνται αναμεμιγμένα ( “υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις”) στους λιβέλους που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες σελίδες επί αρχιεπισκοπείας Χριστοδούλου, εναντίον του μακαριστού Αρχιεπισκόπου και συγκεκριμένων συνεργατών του.
Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουμε, τότε θα δείτε ότι πίσω απ’ όλα αυτά τα κατάπτυστα κείμενα “ποιοί” άνθρωποι κρύβονται και “ποιόν” στηρίζουν σήμερα, αφού αποτελούν το άμεσο περιβάλλον του!
-Να δούμε πως θ’ αντιδράσει σε μια τέτοια αποκάλυψη ο φέρελπις Πρωτοσύγκελος. Σίγουρα θα χάσει κι άλλο “σύμφωνο” και θα χρειασθεί συστηματική λογοθεραπεία. Όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί όλοι αυτοί που έγραφαν τα κείμενα αυτά- οχετούς των Παρισίων- είναι σήμερα συνομιλητές του.
-Τι να το κάνει το σπίτι που απέκτησε στο Βόλο η Νικόλ; Μα για να ξεχνιέται τα Σαββατοκύριακα ή για να “θυμάται” από το Βόλο, την πλήρη επικράτησή της στα Εκκλησιαστικά μας πράγματα;
Άλλωστε κάθε βράδυ στις 12 μιλάει ανελλιπώς με τη “θεία” και δίνει αναφορά για όλα όσα μαθαίνει από τον Εκκλησιαστικό χώρο.
-Ο Αρχιμ. Αθηναγόρας Δικαιάκος ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να πει στη Νικόλ να μην πολυεμφανίζεται στα εκκλησιαστικά λημέρια, στην Αθήνα και στη Λεβαδεία, μήπως και την φωτογραφίσει κάποιος χωρίς να το ξέρει… «Και τότε ποιος μας σώζει;»…
Η Νικόλ το πήρε βαρέως… Και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει…
-Τον γέροντα Αρχιμ. Πολύκαρπο Χρυσικό, ετοιμάζεται να εκλέξει ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, για βοηθό Επίσκοπο. Του το οφείλει… Ε, το θέλει και η κ. Ρούσου… Πώς να χαλάσει χατήρι; Για τον Αρχιμ. Γερβάσιο Ραυτόπουλο και το σπουδαίο έργο που επιτελεί έχει ακούσει τίποτα ο Αρχιεπίσκοπος;
-Η τοπική Εκκλησία της Χίου, δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα από την επιμονή μιας μερίδας κληρικών της Μητρόπολης Χίου, να ιδρύσει Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών- και μέχρις εδώ είναι εύλογη η επιθυμία τους. Ωστόσο παρεξήγησαν το ρόλο του Ιερού Συνδέσμου. Εξαιτίας κάποιων προσωπικών διαφορών- που είναι φυσικό να υπάρχουν και μεταξύ κληρικών- έχουν μετατρέψει τον Ιερό Σύνδεσμο σε βήμα αντιπαραθέσεως με την Μητρόπολη, τον Μητροπολίτη που τους χειροτόνησε και τους Ιερείς των γραφείων με τους οποίους υπάρχει “βεντέτα”.
Ο Μητροπολίτης Χίου Διονύσιος, παλιός Ιεράρχης της Εκκλησίας μας, έχει κρατήσει μέχρι στιγμής μια στάση απαθή, η οποία αν συνεχισθεί και αν ο Ιερός Σύνδεσμος εξακολουθήσει να προβάλλει δίκην συνδικαλιστικού οργάνου τις θέσεις του, τότε πολύ φοβούμεθα ότι θα δούμε και τα χειρότερα. Κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου. Και αναμένουμε ότι και οι δύο πλευρές θα σεβασθούν αυτό που εκπροσωπούν και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αναμένουμε, παρακολουθώντας από κοντά τις όποιες εξελίξεις…
-Την Δ.Ι.Σ. απασχόλησε την περασμένη Τετάρτη, η καινοτομία του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελετίου και των επιτελών του, να θέλουν να επιβάλλουν τα Ιερά κείμενα της Εκκλησίας μας και μάλιστα τη Θ. Λειτουργία, σε σύγχρονη μετάφραση, επηρεασμένη από προτεσταντικές κορώνες και υπερβολές.
Όσο κι αν έχει πεισθεί- και όχι “παρασυρθεί” όπως λένε κάποιοι- ο σοβαρός και παραδοσιακός Ιεράρχης κ. Μελέτιος από τις εισηγήσεις συνεργατών του αλλά και από κάποιους νεόκοπους… νέο- ορθοδόξους είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να επιβληθεί αυτή η καινοτομία.
Τέτοια θέματα αντιμετωπίζονται εν Συνόδω και μάλιστα με την άδεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου που υποτίθεται είναι ο θεματοφύλακας της πίστεώς μας. Γιατί απεμπολεί αυτό το δικαίωμά του το Φανάρι και ασχολείται και αναλίσκεται μόνο σε διοικητικά θέματα και διεκδικήσεις; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θέλει απάντηση.
-Εισηγητής για το θέμα αυτό είχε ορισθεί ο Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως Ανδρέας, ο οποίος είχε αρνητική εισήγηση, απορρίπτοντας μετά πολλών επαίων τους ισχυρισμούς και τα επιχειρήματα του Μητροπολίτη Νικοπόλεως.
Είναι κρίμα πάντως, που ένας τόσο σοβαρός Ιεράρχης με τόση μεγάλη προσφορά στην Εκκλησία και τόσες θεολογικές γνώσεις να “φθάσει” να υιοθετεί και να υπερασπίζεται θέματα τα οποία μέχρι προ ολίγων ετών τα απέρριπτε…
-Το έγραψε ο καθηγητής Χρήστος Γιανναράς στην “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” εξ αφορμής της συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου στο MEGA το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων: «γιατί έβαλε υποψηφιότητα για Αρχιεπίσκοπος και όχι για πρόεδρος της UNESCO ή του ΠΙΚΠΑ;»
Έλα μου ντε… Το ίδιο απορούν σεβαστέ κύριε καθηγητά και τα εκατομμύρια των Ελλήνων…
Πάντως το σχόλιο του κ. Γιανναρά “έγραψε”. Και απ’ ότι μάθαμε τον πείραξε τον κ. Ιερώνυμο, ώστε να το αναφέρει και στην Δ.Ι.Σ. την περασμένη Τρίτη.
-Μετά πάντως τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στον κ. Στ. Θεοδωράκη, την Κυριακή των Βαΐων, δύο βδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Θωμά, η ίδια εκπομπή φιλοξένησε τις “κούκλες”.
Όποιος είδε την συγκεκριμένη εκπομπή κατάλαβε…
-Μετά τα μπουζούκια και τα λαϊκά τραγούδια, άρχισαν και τα αληθινά… “όργανα” στο σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, που έχει μετατραπεί σε παράρτημα λαϊκού σταθμού του Περιστερίου.
Ο Μητροπολίτης Φθιτώτιδος Νικόλαος που συμμετέχει στην ΕΜΥΕΕ, το επιτελικό όργανο της Συνόδου που έχει υπό την ευθύνη του το ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας, απείλησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο με παραίτηση αν δεν αλλάξει η κατάσταση, η οποία έχει ρεζιλέψει την Εκκλησία.
Ο Αρχιεπίσκοπος του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του μέχρις ότου δώσει τις εισηγήσεις που πρέπει ο διευθυντής του σταθμού, δεδομένου ότι υπάρχουν άνθρωποι που “επαινούν” τη… λαϊκή στροφή του σταθμού. Πρέπει πριν καταλήξουμε, είπε ο Αρχιεπίσκοπος να ακούσουμε και τις δύο απόψεις και να τις συγκεράσουμε…
Έλα όμως, που ο επόμενος διευθυντής είναι έτοιμος… Η “καμαρίλα” τον είχε στην κάβα και είναι έτοιμη να τον σερβίρει…. Αναμείνατε και θα δείτε….
-Θερμά συγχαρητήρια στον π. Θωμά Τσώη, υπεύθυνο της Φιλοπτώχου προσπάθειας του Αγίου Ανδρέα Πατησίων για το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Τον είδαμε την Μ. Εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Κοινωνία ώρα 8” , ν’ απαντάει στις ερωτήσεις των κ.κ. Γ. Οικονομέα και Δ. Καμπουράκη και τον απολαύσαμε. Συγχαρητήρια και στην εκπομπή γι’ αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία που μας δίδαξε πολλαπλώς…

29 σχόλια

  1. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :

    ΑΔΕΛΦΕ ΤΖΟΥΜΑ,
    ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ
    ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΟΠΟΥ
    ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΖΟΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΞΕΚΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΣΥΧΗ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΑΙΝΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τζούμα,

    Καλά και άγια όσα καταγγέλεις. Δίπλα στον νέο αρχιεπίσκοπο φυτρώσαν πολλά βλαστάρια. καθήκον του είναι να τα κλαδέψει.

    Τα πρώην βλαστάρια και στη συνέχεια "μπυμπούκια" του μακαριστού καλώς έκανε και τα κλάδεψε ο νύν ??

    Πες μας κάτι για την περίφημη Αλληλεγγύη, τα σκάνδαλα με τα ξεπουλήματα της περιουσίας της εκκλησίας επί ημερών του μακαριστού..
    Πές μας κάτι για την ηθική κατάπτωση σε μέγεθος ιστορικά ανεπανάληπτο επί ημερών του μακαριστου.

    Γιοσάκηδες και ΣΙΑ ξεχάστηκαν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σωτηράκη για να έχουμε καλό ερώτημα τι εννοείς «Ομολογουμένως δεν περιμέναμε ότι τα κείμενα αυτά θα είχαν τόση μεγάλη ανταπόκριση»… Εσείς είσαι… εσύ; Δεν μας λες καλύτερα ρε λαμόγιο τι ρόλο βαράς; Εσύ η σαπίλα βγαίνεις να μας καταγγείλεις τι; Τις βρωμιές της εκκλησιάς… Έπαψες να έχεις ακόμα και πλάκα… Βγαίνεις εσύ, η γλίτσα της γλίτσας, για να πουλήσεις θεό και ευσέβια… Νταβατζής είσαι και με αυτά που γράφεις το αποδεικνύεις περίτρανα. Εκβιάζεις την μισή συμμορία με τα ράσα για λογαριασμό της υπόλοιπης ρασοφορεμένης σαπίλας που στα χώνει.
    Κάνε ένα καλό στην ανθρωπότητα. Αυτοκτόνησε…
    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θρησκεία και ορθοδοξία η μεγαλύτερη απάτη και καταδυνάστευση των ανθρώπων.Τα χειρότερα και πιο αδίστακτα λαμόγια όλων των εποχών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν κλαδεύει το περιβάλλον, γιατί απλούστατα με αυτό το περιβάλλον την βρίσκει.
    Εχει δίκαιο ο κος Τζούμας! Γνωρίζει πολλά αλλά πρέπει να μάθουν και όλοι τι είναι στην πραγματικότητα ο ανύπαρκτος Ιερώνυμος! Αλήθεια τι έγιναν τα στρέμματα στον Παρνασσό Ιερώνυμε, το κατάπιαν όλοι έτσι;
    Η Νικόλ και ο γνωστός Αγιογράφος Ρωμα...ς πολλά μπορούν να πουν για τα τακουνάκια και όλα στα 4χ4 και ο νοών νοείτω Ιερωνυμεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέ τό πού ανοίγω τό press blogspot.gr,αισθάνθηκα μία απαίσια ''μπόχα''.
    Αμέσως κατάλαβα.
    Ό σκατοκέφαλος Τζούμας άφησε στήν ατμόσφαιρα τού blog καί σήμερα νά αιωρούνται,τά ίχνη τών πνευματικών ρύπων του.
    Γουρουνογούρουνος σκατομαλάκας,λαμόγιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΤΙ ΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 12:35:00, αν σε ενοχλούν, ας μην τα διαβάζεις!
    Βλέπεις όμως κάνεις και εσύ κλικ στο κείμενο και διαβάζεις!
    η ΑΛΉΘΕΙΑ ΒΛΈΠΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΕΊ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΟΝ!!!
    Κε Τζούμα οταν αρχίσουν και ανησυχούν, πάτε καλά, μην πτοείστε, το περιβάλλον ενοχλήθηκε, το βλέπετε;
    Α ρε Νικολ με την τσαχπινιά σου, θα βγάλεις τουμπεκι ψιλοκομμένο;
    Ιερώνυμεεεεεε έρχεται η Νικόόόόλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν..η ΝΔ μας έστελνε στην κρεμάλα ΔΝΤ !!!!!

    Κάντε και τις συγκρίσεις!
    με το Μαλακογιώργο, τον άχρηστο,
    πουλημένο, ανεγκέφαλο ρεμάλι
    που κάνατε Πρωθυπουργό !!!!

    ΠΟΥ.. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!

    Αν τον Απρίλη του 2009, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

    1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

    2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

    3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

    4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

    5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

    6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

    7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

    8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

    9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

    10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

    Εχει και τη λέξη ΑΗΔΙΑ το ελληνικο λεξιλόγιο ΠΙΘΗΚΙ Παπανδρέου.
    Πες στα πουστράκια τα δουλικά σου να στην μάθουν.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΑρχιΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ.

    Στον σωτηρη ΤΖΟΥΜΑ.

    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
    LIFE CARE ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NO 3 LARGE 16ΤΕΜ
    Βάρος 130gr
    Περίμετρος 110-150 cm
    Κωδικός Είδους: LI2005
    Τιμή: 12,57 €

    ΠΑΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Τζούμα
    κατ΄ αρχήν το ύφος του κειμένου σου δεν χαρακτηρίζει άνθρωπο θεοσεβούμενο.
    Μπορείς να μας απαντήσεις (όχι σ΄ εμένα προσωπικά αλλά στο κοινό που απευθύνεσαι) γιατί τόσο συχνές οι εμφανίσεις σου τώρα τελευταία στο blog αυτό, ενώ πρώτα δεν έγραφες σχεδόν καθόλου;
    Είναι συμπτωματικό ή υπάρχει σκοπιμότητα;
    Φυσικά αν θέλεις απαντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζούμα βρωμιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στέφανε σε προβληματίζει η εμφάνιση του κου Τζούμα και όχι τα λεγόμενα του;\Πολύ ενοχλείται το περιβάλλον μάλλον!
    Υπάρχει πολύ βρωμιά και δυσωδία και γι'αυτό ενοχλείται το περιβάλλον!
    Συνέχισε κε Τζούμα και όσο ενοχλούνται καλά πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΝΙΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ...

    Α Ι Σ Χ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ο κυριος της "κυρίας κυκνος" ανήθικα έβγαλε τον Αξιώτη από την κούρσα της ΟΝΝΕΔ!!!

    Δεν μας ειπε ομως η κυρια κυκνος ενας γιατρος στην μεσσηνια αν ζει, αν εχασε τη ζωη του και γιατι???

    μην νομιζεις κυριε της κυριας οτι το αιμα του νεκρου γιατρου ηταν τομοπελτες και βγηκε!!

    το γνωριζουν και οι αμερικανοι και εχεις ήδη καεί καραγκόζη!!

    Υ.Ο.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.ΠΟΣΗ ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ??
    2.ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ???
    Υ.Γ.ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΧΑΦΙΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πληροφορούμαι, λοιπόν, τους φίλους...

    Τζούμα, μάθε παιδί μου ορθογραφία για να καταλάβουμε τι γράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κ. Τζούμα! Εγώ διαπιστώνω ότι η Εκκλησία έχει εκθρέψει διάφορους Ταλιμπάν, οι οποίοι πίστευαν και πιστεύουν επί λέξει τις κουβέντες για τους Καθολικούς, και τώρα τους βρίσκετε φαρμακερούς απέναντί σας, όταν τολμήσετε και ανοίξετε κουβέντα με τον πάπα ή κανένα παρατρεχάμενό του. Έχετε παγιδευτεί στον ιστό της αράχνης που στήσατε όλους αυτούς τους αιώνες, για αμοιβαία εξόντωση... Η μοίρα σας είναι η συρρίκνωση και εξαφάνιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο λαμπρός μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος που αναφέρεις, Τζούμα, τι τα έκανε εκείνα τα δισεκατομμύρια δραχμές (2-3) που μάζεψε από τα κορόιδα για το πτώμα του Βησσαρίωνα... Η φάρσα "άλιωτο πτώμα που έλιωσε" τελείωσε, αλλά το χρήμα παρακρατήθηκε. Είστε αλήτες και κλέφτες ή όχι; Μαζί με τον Χριστόδουλο δεν πήγατε τότε στη Λαμία για να διαπραγματευτείτε μερίδιο από τις εισπράξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζούμα, για τον Μπέγζο που βρίσκεται στον κύκλο του Ιερώνυμου τι λες;

    http://www.youtube.com/watch?v=whjMrmQH6Dc

    Τελικά υπήρξε ο υιός θεού ή είναι εφεύρημα των παπάδων για να πιάνουν εύκολα το χρήμα από τους ηλίθιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θεωρώ σημαντικό που γράφει ο Τζούμας, ίσως έπρεπε να ανοίξει και δικό του blog με έλεγχο των σχολίων. Δεν δίνω δεκάρα για το διεφθαρμένο παπαδαριό και τους γλείφτες που το τριγυρίζουν, θεωρώ όμως σημαντικό να μαθαίνω τι γίνεται εκεί μέσα και πότε θα αποφασίσουν να μας αδειάσουν τη γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΔΟΚΤΩΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΡΑΓΕΣ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

    ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΟΠΟ
    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ Τ... ΝΙΚΗΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Περιμένουμε και άλλα σχόλια κε Τζούμα!
    Το σίγουρο είναι ότι ενόχλησες κάποιους και το περιβάλλον του Ιερώνυμου τρέμει την αλήθεια!
    Νικόόόόλλλ που είσαι γλύκα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ παρανομα ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ; ..........
    ΚΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ;;
    ΩΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...
    Α, ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ..
    ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ .. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ !!
    ΦΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΧΟΥΝΤΟΙΔΕΑΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΑΠΛΑΝΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΔΙΑΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΧΡΕΙΜΑΤΟΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΙΤΚΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση