GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ...

Toυ Κώστα Ζωγράφου Τι κρύβει ο Παπαμιμίκος; Στις 21/3/2010 στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής οι τρεις υποψήφιοι για την ΟΝΝΕΔ έδωσαν απαντήσ...

Toυ Κώστα Ζωγράφου

Τι κρύβει ο Παπαμιμίκος;
Στις 21/3/2010
στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής οι τρεις υποψήφιοι για την ΟΝΝΕΔ έδωσαν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτήσεων, στα πλαίσια της προβολής των επερχόμενων εκλογών αλλά και των πολιτικών που θα εφαρμόσουν σε περίπτωση εκλογής τους. Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τα Golden Boys και κατά πόσο αυτά εκφράζουν ως πρότυπο τους σημερινού νέους.
Ο Βασίλης Αξιώτης διαφώνησε έντονα με τη σύνδεση των νέων με τα συγκεκριμένα πρότυπα, ο Κώστας Χατζής τόνισε πως οι νέοι έχουν ανάγκη προτύπων με «λευκό ηθικό μητρώο» και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος …; Διαβάστε τι απάντησε: «Οι νέοι σήμερα έχουν περισσότερα ερεθίσματα, ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία. Όμως αντιμετωπίζουν ένα σύστημα εχθρικό για τα όνειρα τους».
Το Golden Boy της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο 29χρονος που με...

πτυχίο και χωρίς μεταπτυχιακό κατόρθωσε να γίνει μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΥΑΘ και της ΤΡΑΜ ΑΕ, προβάλει την απογοήτευση των νέων που δεν πραγματοποιούνται τα όνειρα τους. Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει ευθέως ποια ερεθίσματα είχε ο Ανδρέας και ποια πρόσβαση σε πληροφορίες που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει τα δικά του όνειρα; Αναρωτιέμαι, γιατί την ίδια ώρα χιλιάδες συνομήλικοι του αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας ή αγωνίζονται να τα φέρουν εις πέρας.
Οι νέοι αυτοί, στους οποίους ποτέ δεν δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα μπορούν να είναι ήσυχοι. Ένας από αυτούς, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα τους εκπροσωπεί επάξια έχοντας νιώσει τους φόβους και τις ανάγκες τους … και επειδή μπορεί να χρειαστεί βοήθεια … δεν είναι μόνος … έχει τη στήριξη των φίλων του … μιας παρέας απλών καθημερινών παιδιών:
1. Άρης Μηλιώνης: Σύμβουλος Γιάννη Παπαθανασίου. Σύμβουλος επικοινωνίας και γνωστός «γαλάζιος παπαγάλος» … σε blogs.
2. Βαγγέλης Πάνου: Σύμβουλος Γιώργου Βουλγαράκη. Γνώστης τόσο των νομίμων, όσο και των ηθικών!
3. Βασίλης Τοκάκης: Σύμβουλος Γιώργου Αλογοσκούφη. Γνώστης των μυστικών της πολιτικής επικοινωνίας, ως πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ.
4. Κώστας Κατσαφάδος: Σύμβουλος Βύρωνα Πολύδωρα και Γιώργου Αλογοσκούφη. Πολιτευτής της ΝΔ στον Πειραιά.
5. Μάριος Τσάκας: Σύμβουλος Γιώργου Αλογοσκούφη. Διοικητής της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), γνωρίζει οικονομία … αν και χημικός.
Πώς να καταδικάσει ο δύστυχος Παπαμιμίκος τα Golden Boys, αφού τόσο αυτός, όσο και οι στενοί του συνεργάτες υπήρξαν μερικά από τα πιο γνωστά golden boys επί κυβερνήσεως Καραμανλή; Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στους συνομήλικους τους που δίνουν μάχη με την οικονομική κρίση, έρχονται να καταλάβουν την ΟΝΝΕΔ έχοντας την οικονομική πολυτέλεια να είναι «επαγγελματίες πολιτικοί».
Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής σιωπά προκλητικά στην πρόταση του Βασίλη Αξιώτη να δημοσιοποιήσουν οι υποψήφιοι Πρόεδροι τη πηγή προέλευσης των χρημάτων με τα οποία χρηματοδοτούν των αγώνα τους και στην αντίστοιχη πρόταση του Κώστα Χατζή για δημοσιοποίηση των εξόδων τους στο διαδίκτυο. Τι θέλει να κρύψει ο Παπαμιμίκος;

7 σχόλια

  1. Poly Onned press -gr,

    valte kai dr koutsouko na doume ti leei o hgeths gia to nomosxedio paideias!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΑ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ
    ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
    ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΟΔΙΟΥ
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ (δηλαδή τίποτα).
    με πτυχίο το ΤΙΠΟΤΑ.
    με εργασία αν βρούν ΔΟΥΛΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    * ο γιος της Διαμαντοπούλου,
    είναι στο Ιδιωτικό Γείτονα
    σε αποκλειστικά Αγγλικά Τμήματα
    πουούτε καν Πανελλήνιες εξετάσεις δεν δίνουν στο τέλος.
    Περνάνε μόνο σε ξένα Πανεπιστήμια.
    στο τέλος, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    Υ.Γ. παντως τα παιδιά σας με το 5 και το 6 θα είναι καλύτερα απο τα Μπακλαντάκια και τα Αφγανάκια.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ
    ΣΟΣΙΑ.ΛΗΣΤΕΣ που ψηφίσατε κιόλας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    Συνελήφθη 17χρονος Αφγανός για το φόνο της 58χρονης ξενοδόχου

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος, φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος που διεπράχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σκιάθο, με θύμα μία 58χρονη, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου...

    Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί κατάφεραν, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, να εντοπίσουν και να συλλάβουν, το νεαρό Αφγανό σε ορεινή περιοχή του νησιού, όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Είχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών με τη συνδρομή κλιμακίου αστυνομικών από το Βόλο.

    Ο συλληφθείς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με την 58χρονη γυναίκα, στην επιχείρηση της οποίας εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο.

    Τα ξημερώματα τα Δευτέρας, ο κατηγορούμενος άρπαξε ένα τσεκούρι με το οποίο χτύπησε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, την ώρα που αυτή κοιμόταν. Στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά τον 63χρονο σύζυγο του θύματος και ελαφρά την 20χρονη κόρη τους, η οποία αναγνώρισε το δράστη.

    ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί μέ τούς 6 τού Ε.Α.,έπρεπε νά είχαν προσαχθή/συλληφθή,ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οί δημοσιοκαφροτρομοκράτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ (e + έντυπο),τών οποίων τό μέγεθος τής παραπληροφόρησης,έχει ξεπεράσει κάθε όριο δημοσιοκαφρικής δεοντολογίας κι θωπεύει ήδη τό όρια τής αλητείας.
    Ε.Α. καί μαζί οί :
    ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ
    ΤΣΙΜΑΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΚΑΨΗΣ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ
    ΤΡΑΓΚΑΣ
    ΜΑΚΡΗ
    ΚΟΡΑΗ
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΧΟΥΧΛΗ
    ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ
    ΚΙΡΤΣΙΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ
    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
    ΣΙΟΜΠΟΛΟΣ
    κι όλοι οί υπόλοιποι γνωστοί-άγνωστοι τρομοδημοσιοκάφροι/αληταριά/
    λαμόγια.
    ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΑΛΗΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    -ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
    Η
    ΧΑΦΙΕΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ
    ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ απο πριν ξεπουλημένο
    για να σας κάνει σκλάβους.
    ΑΞΙΖΟΥΝ _____ ΕΚΤΕΛΕΣΗ __________
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ.

    σας έχουν ήδη γαμήσει τη ζωή σας
    ζώα αιγοπρόβατα και μοσχαροειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. papamimiko irthe i wra na katalaveis oti (ektos apo to gegonos oti eisai lamogio) oi anthrwpoi pou exeis dipla sou exoun master stis lamogies...mera mera tin mera xanoun dinamiki k petane laspi dexia k aristera...K telos exeis koitaxtei pote ston kathrefti k na erwtitheis "o kalos mas proedros Samaras tha ithele ena proedro tis onned san k emena me ena karo lamogies k sinergates lamogia foititopapoudes pou koitane pws na vgaloun lefta k na prosvaloun sinexeia tin onned k ta stelexoi tis dap-ndfk" ama den exeis anarwtithei tote eisai gia gelia alla an exeis anarwtihei k pisteueis pws eisai axios gia proedros tote eisai gia klamata.
    aaa xechasa na sou pw eixes pei kapote oti eisai kata twn foititopaterwn den mporw na pw exeis dikio k isuei auti sou i dilwsi alla xechases na peis oti eisai iper twn foititopapoudwn...Telos sou euxomai kali epitixia gt i onned einai to teleutaio sou xarti epeidi me leromeno poiniko mitrwo oute gia diamerismatiko simvoulo stin Kaso den se vlepw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος ...βούτηξε ρε ΠΑΣΟΚΟΙ
    τΟν πίνακα από το γραφείο του πρωθυπουργού; Που τον πήγαν;

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΟΕΟ;

    Που πήγε ρε παιδιά τελικά ο πίνακας που βρισκόταν πίσω
    από το πρωθυπουργικό γραφείο; Τι είναι αυτός ο μπλε πίνακας ανακοινώσεων πίσω από τον πρωθυπουργό;

    Συγκεκριμένα, έλειπε ο...
    πίνακας ελαιογραφία «η Ελλάς ευγνωμονούσα», που φιλοτέχνησε ο Θεόδωρος Βρυζάκης το 1858. Στον πίνακα αυτό εικονίζονται κάτω από την γυναίκα που συμβολίζει την Ελλάδα.

    Οι μορφές πρωταγωνιστών του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, μεταξύ των οποίων οι Ρήγας Φεραίος, Αλέξανδρος Υψηλάντης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ.
    ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    --------------------------------
    Και αλλογενείς θα γίνονται δεκτοί στις στρατιωτικές σχολές

    Δικαίωμα εισαγωγής στις Ανώτερες και Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές θα έχουν πλέον και αλλογενείς, όσοι δηλαδή βρίσκονται στην Ελλάδα και κατάγονται από άλλα έθνη, εφόσον αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.

    Η...σχετική εγκύκλιος του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών αναμένεται να υπογραφεί σύντομα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, δεκτοί γίνονται και ομογενείς υποψήφιοι που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, εφόσον εισαχθούν.

    "ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ" !!!!
    ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση