GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλαλητήριο για τους ημιυπαίθριους...

Από την Ρούλα Τάκη ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Κυρία Υπουργέ Αυτόν τον καιρό ετοιμάζετε την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους χώρους για τους οποίου...

Από την Ρούλα Τάκη

ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
Κυρία Υπουργέ

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζετε την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους χώρους για τους οποίους ο Ελληνικός λαός θα κληθεί εκ νέου να πληρώσει. Παρακαλώ πολύ απαντήστε στα εξής.
1. Ποιος επέτρεψε στους Μηχανικούς να χτίζουν ημιυπαίθριους;
2. ΄Εκανε η Πολεοδομία ελέγχους κατά το κτίσιμο;
3. Οι πολίτες που αγόρασαν με κόπο και αίμα ένα σπίτι πλήρωσαν για τον ημιυπαίθριο και...

στους πωλητές και στην εφορία;
4. Υπήρχε σπίτι στην αγορά χωρίς ημιυπαίθριο χώρο ώστε να υπάρχει δικαίωμα επιλογής;
5. Τα εισπρακτικά μέτρα που θέλετε να επιβάλετε ποιος θα μπορέσει να τα πληρώσει αφού η ίδια η πολιτεία έχει επιβάλει τεράστιες περικοπές στους μισθούς;
Η Πολιτεία που είναι υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση να επιβάλει στους Μηχανικούς που έχτιζαν τους «παράνομους» ημιυπαίθριους και που όλα αυτά τα χρόνια κερδοσκοπούσαν σε βάρος όλων, να πληρώσουν αυτοί για τις δικές τους παρανομίες που ο απλός λαός αναγκαζόταν να αποδεχτεί προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι.
Και εσύ λαέ ΞΥΠΝΑ. Κάνε μηνύσεις σε όλους αυτούς που σου πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ενάντια στο ανάλγητο κράτος που από την μια επιτρέπει την παρανομία και από την άλλη ζητά από αυτούς που δεν φταίνε επί της ουσίας να πληρώσουν το μάρμαρο. Ας γίνει ένα συλλαλητήριο για τους ημιυπαίθριους.

30 σχόλια

  1. Όταν ο εργολάβος σας πουλούσε το σπίτι, τι σας έλεγε για τους ημιυπαίθριους?
    Το συμβόλαιο αγοράς που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει τα τετραγωνικά των ημιυπαιθρίων δεν σας παραξένεψε?
    Οι εργολάβοι πληρώθηκαν για παράνομους ημιυπαίρθιους σαν να ήταν κανονικοί νόμιμοι χώροι.

    Συμπερασμα: Φταίνε οι εργολάβοι και οι αγοραστές, οι οποίοι εν γνώσει τους έκαναν την πώληση και αγορά του κλεισμένου ημιυπαίθριου.
    Οι μηχανικοί κάνουν ότι τους πουν οι εργολάβοι...

    Ένας μηχανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι ήξεραν και έκαναν οτι αγνούσαν. Οι ηλεκτρολόγοι και καλά τραβούσαν γραμμές ρεύματος εκεί που θα ήταν ημιυπαίθριος υποβάλλοντας μάλιστα και σχέδια ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Οι υδραυλικοί περνούσαν σωλήνες καλοριφέρ εκεί που θα ήταν κάγκελα. Και αυτοί χορηγουσαν σχέδια γιαυτό. Η ΔΕΗ ρευματοδοτούσε χωρίς έλεγχο. Η Πολεοδομία αδειοδοτούσε επίσης χωρίς έλεγχο. Οι συμβολαιογράφοι έκαναν συμβόλαια παρουσία δικηγόρων με κλείσιμο του ματιού στον εργολάβο αφού αυτός τους έστελνε τους πελάτες. Οι πλακάδες έστρωναν παρκέ εκεί θα ήταν μπαλκόνι. Οι πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες έφτιαχναν διπλά σχέδια. Άλλα τα επίσημα και άλλα τα πραγματικά. Οι τράπεζες το γνώριζαν και το χρηματοδοτούσαν με χρήματα που τα διάκριναν σε καθαρά και βρώμικα. Το θέσπισαν και στις επίσημες συναλλαγές τους. Οι μεσίτες το γνώριζαν και σου έλεγαν ότι πάρτο αφού σπίτι χωρίς ημιυπαίθριο δεν υπάρχει στις μέρες μας. Το κράτος αδειοδοτούσε κανονικότατα και αποδεχόταν πλήρως την παρανομία. Ήταν και ηθικός αλλά και φυσικός αυτουργός αυτής της παρανομίας. Η πολεοδομία που δήθεν επιβάλλει πρόστιμα στους παραβάτες δεν περνά ούτε έξω από οικοδομή γιατί άραγε; Αυτό δεν είναι παράβαση καθήκοντος ή δωροληψία; Τώρα καλούν τα θύματα τον κόσμο να πληρώσει την παρανομία άλλων. Αφού το κράτος ταυτίστηκε και συνεργάστηκε πλήρως με απατεώνες του κερατά και έβαλε το δίλλημα σπίτι με ημιυπαίθριο ή χωρίς σπίτι, τώρα έρχεται να μας υποδείξει την νομιμότητα ποιά είναι. Η λύση πρέπει να δοθεί στα δικαστήρια κατά εργολάβων και των συνεργατών τους. Αυτό είναι μαφία στην έσχατη μορφή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δε πλάκα με το θέμα είναι οτι το Κράτος από τη μία πλευρά (εφορία) εισπράττει κανονικά φόρο μεταβίβασης για τους Η/Υ, οι δε εφοριακοί παραδέχονται ότι μαζί με τον πολίτη διαπράττουν απάτη κατά άλλου φορέα του Δημοσίου (πολεοδομίες) για καθαρά εισπρακτικούς λόγους!
    Η απόλυτη ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
    ΣΚΑΤΙΛΑ...ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    “Επιφανής” και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος είχε γράψει, στήνοντας το απαραίτητο σκηνικό της “εθνικής επιτυχίας” των Βρυξελλών, ότι αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε.

    Ελπίζω τέτοιου είδους εκπρόσωποι της … αδούλωτης ελληνικής δημοσιογραφίας να έχουν κλείσει θέση στο ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει τόσο ο ηγέτης του διεθνούς σοσιαλισμού όσο και ο εξωτερικός συνεργάτης του δελτίου ειδήσεων του Mega που τυγχάνει και υπουργός οικονομικών.
    Διαφορετικά, να μη νομίζει κανείς τους ότι θα τη βγάλει και πάλι καθαρή.

    ΥΓ1. Εκείνα τα 10 ΔΙΣ από το Άμπου Ντάμπι που θα μας έφερνε ο πρωθυπουργικός αδερφός,
    πρίγκηψ Νικόλαος, πότε ακριβώς έρχονται;

    ΥΓ2. Όταν η βαθμολογία των υπουργών διαρρέει στα “Νέα” τη Μ. Πέμπτη (από ποιόν και για ποιό λόγο άραγε;) γιατί κάποιος από μια κυβέρνηση “μνημείο φειδωλότητας” να μη διαρρεύσει μια τέτοια πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ=ΑΠΑΤΗ
    Τα πρασινα τελη φοροεισπρακτικα....
    Οι ημιυπαιθριοι φοροεισπρακτικοι...
    Οι ΑΠΕ φοροεισπρακτικές......

    Χαίρομαι γιατι οι Πασοκογυφτοι που επαναστατουσαν στις μεταρυθμισεις της ΝΔ θα φανε τώρα τα σκατά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, ακριβώς τα ίδια πράγματα είχα γράψει σε επιστολή προς τον τότε υπουργό κ. Σουφλιά την οποία και κοινοποιήσα σε όλα τα κόμματα. Μάλιστα προχώρησα και ένα βήμα παραπέρα και είπα ναι να πληρώσουμε αρκεί να καταργηθεί εντελώς η πολεδομική διάταξη που επιτρέπει τους ημιυπαίθριους. Αυτό θα πρέπει να είναι το αίτημά μας και γι΄αυτό θα πρέπει να αγωνιστούμε. Κατάργηση των ημιυπαιθριων. Αν δεν το κάνουν δεν έχει νόημα να πληρώσουμε. Αφού η ίδια παρανομία θα συνεχίζεται. Επίσης θα πρέπει να σας κάνει εντύπωση ότι κανείς από τα κόμματα δεν αντιδρά στην επιβολή αυτου του προστίμου, ούτε καν τα μιρά αριστερά κόμματα. Ούτε οι δημοσιογράφοι! Γιατί άραγε; Μήπως πρέπει να το ψάξουμε το γιατί; Και προπαντός μην ξεχνάτε ότι το μέτρο αυτό ήταν ιδέα του Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για το μηχανικό που μίλησε!
    Εσείς οι μηχανικοί που μαζί με τους γιατρούς, τους συμβολαιογράφους, τους δικηγόρους και τους εκπαιδευτικούς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες της Ελλάδας δεν πρέπει να μιλάτε! Σας έχω νοιώσει στο πετσί μου, μηχανικοί αγιογδύτες. 4.500 ευρώ για την άδεια με την τελευταία θεώρηση για ρεύμα και νερό μου πήρε ο αγιογδύτης για 50τ.μ σπιτάκι. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Άλλα σχέδια είχαμε βγάλει μαζί και άλλα είδα στην πράξη εγώ, βλέπετε ήμουν μακριά. Κι όχι μόνο αυτό ο εγκληματίας πήγε και έκλεισε το φωταγωγό με τη σκεπή, δεν άφησε άνοιγμα, και τώρα που χτίζεται δίπλα μας πολυκατοικία τι θα κάνουν οι αποκάτω μου; Από που θα αερίζονται τα μπάνια τους; Που να ήξερα μου λεέι ότι θα γίνει πολυκατοικία δίπλα; Ακούστε απάντηση ο εγκληματίας, ο ληστής! Και δεν φτάνει μόνο αυτό! Ο ίδιος θα είναι ο μηχανικός και της διπλανής πολυκατοικίας. Εγώ τώρα για να ανοίξω τη σκεπή και να κάνω αερισμό με παράθυρο δεν με φτάνουν 1000 ευρώ. Τον απατεώνα! Απατεώνες είστε ρε! Από τη μια στην πολεοδομία φαίνεται ότι παίρνετε τις ελάχιστες αμοιβές κι από την άλλη μας παίρνετε και τα σώβρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ
    Α. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΓΙΝΕ *ΠΡΙΝ* ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
    Β. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ.
    Γ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΎΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ *ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ*, ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ......... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ........... ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !!!!

    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ..... ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΑΓΝΕΙΑ ..... ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1991. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ". ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ Η.Χ.,ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ, Η ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΤΑΙΧΤΗ? ΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ "ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΨΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ! ΑΡΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΣΚΗΤΕ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΣΤΕ..ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηλίας ΜΙΧΑΛΗΣ7 Απρ 2010, 2:59:00 μ.μ.

    OXI ΝΙΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΘΝΕ ΖΟΥΓΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    Στην πολυκατοικία που μένω οι μισοί τους έχουν κλείσει και οι άλλοι δεν έχουν καθόλου ημιυπαίθριους. Επίσης εκκρεμούν, δικαστικές προσφυγές εναντίον όσων τους έχουν κλείσει με το έτσι θέλω, (μερικοί δε πρόσφατα μετά την ηθικήστήριξη των πράξεών τους από μερικούς πολιτικούς...). Εγώ δεν έχω. Προφανώς είμαι ο ηλίθιος που διάλεξα το διαμέρισμα αυτό χωρίς ημιυπαίθριο ενώ είχα την δυνατότητα να πάρω το άλλο που είχε ημιυπαίθριο (ρητώς μου το είχε απαγορεύσει ο Δικηγόρος μου τότε).
    Οι άλλοι λοιπόν οι έξυπνοι (οι παραβάτες) θα κερδίσουν και θα γελάνε εις βάρος μου αφού ήδη αρχίζουν αντίποινα, γιατί έχω στραφεί δικαστικά εναντίων τους και για άλλα θέματα μαζί με τους ημιυπαίθριους.
    Αφού γνωρίζουν πόσα χρήματα θα πάρουν από τους παρανόμους πολίτες για να νομιμοποιηθούν, (!!!) σημαίνει ότι...

    τους ξέρουν ποιοι είναι και που μένουν, γιατί λοιπόν δεν επιβάλλεται το νόμο που υπάρχει δηλ. αυτόν στον οποίο εγώ έμεινα πιστός σαν σωστός πολίτης ώστε να εισπραχτούν τα ανάλογα πρόστιμα; Και να είναι και μόνιμα μέτρα όσον αφορά την διατήρηση; Εάν πληρώνουμε και νομιμοποιούμε τότε γιατί δεν πληρώνουν και οι λαθρομετανάστες για να νομιμοποιηθούν; Γιατί να μην πληρώσουν και οιισοβίτες;Επίσης είμαι καθηγητής και η ερώτηση είναι τι θα λέω στους μαθητές μου;Παρανομήστε και βλέπουμε;
    Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα !
    Συμπέρασμα:- Αν έχω χρήματα παρανομώ και πληρώνω, χμμ.
    - Ο δικηγόρος μου είναι μεγάλος βλάκας και πρέπει να τον αλλάξω αφού δεν με συμβουλεύει σωστά, χμμ.
    - Εγώ είμαι άλλος ένας χαζός που δεν παρανομεί, χμμ.
    Παρακαλώ πολύ αν έχετε την καλοσύνη ρωτήστε τους καλεσμένους σας και ιδιαίτερα τους πολιτικούς.
    Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολιτικό μυρμήγκι ο Γιωργάκης δίπλα στον Κώστα Καραμανλή.
    Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις πρωθυπουργό.
    Έχεις πραγματικά την αίσθηση ότι ο Τιτανικός πάει για το παγόβουνο, την ίδια στιγμή που η μουσική μπάντα παίζει αμέριμνα ταγκό και τζάζ.
    Ας προσέχαμε.
    Τον ψηφίσαμε, μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγάλη μούφα τα περι ταμείων κ.λ.π. ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για ανάπτυξη κ.λ.π.
    Ποιός εγγυάται ότι δεν θα τα αρπάξουν ?
    Το ίδιο λένε και για τους ημιυπαίθριους για να περάσει απο το ΣτΕ.
    Αν έιναι έτσι μας ωθούν στην παρανομία άρα κονόμα είναι το ονομα και όχι ταμείο ανάπτυξης και @##$.
    Τώρα εγώ προτείνω με το νέο αυτό κόλπο
    1)Να δημιουργηθεί ταμείο για την ασφάλεια της χώρας που θα μπένουν τα λεφτά που θα πληρώνουν οι Λαθρομετανάστες για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    2) Να δημιουργηθεί ταμείο για το σωφρονιστικό σύστημα που θα πληρώνουν οι φυλακισμένοι για να βγούν έξω.
    3) Δήλωση για τα φακελάκια απο τους γιατρούς και 1% μόνο απο το ποσό για να φτιάξουμε το ΕΣΥ?
    4) Οι καθηγητές θα δηλώνουν τα μαύρα απο τα ιδιαίτερα και το 1% για την παιδεία
    5) Ενα αυτοκίνητο απο κάθε οικία θα πληρώνει μερικά ευρώ για να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο έξω απο την είσοδο της πολύκατοικίας και με τα λεφτά θα φτιάξουμε τα πεζοδρόμια.
    Ετσι θα είμαστε όλοι καλά και ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    Ρε ξύλο που θα πέσει.
    Αυτοί είναι που μας διοικούν και μας κάνουν υπερήφανους. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΩ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ .
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΛΗΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ-ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΙΜΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ)ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΕΝΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΑΝΤΗΡΙ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΟΠΡΟΔΟΤΟΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΕΣΤΩ Η ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΡΟΥΣ,ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ και γιατί πρέπει να αντιδράσουμε χωρίς να μεριμένουμε τα λαμόγια του κράτους:
    http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok

    http://www.youtube.com/watch?v=eeBdQud_w58

    http://www.youtube.com/watch?v=pUBuYaWoPwU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ – ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ - ΜΙΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΡΑ.
    Η΄ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Κ.Λ.Π
    ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.
    Η΄ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑΣ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ. ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ 200+ Τ.Μ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ- ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ - ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ Η/Χ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΑ .ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΩΝ ΚΛΠ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ .ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ .... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ .....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΙΩΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΔΙΟΥ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο προηγούμενος νόμος Σουφλιά , κρίθηκε αντισυνταγματικός και τώρα με παρόμοια διατύπωση του νόμου και με το σκεπτικό και πρόφαση ότι θα δημιουργηθούν χώροι πρασίνου , νομιμοποιούμε την αυθαιρεσία . Αν οι έμποροι ναρκωτικών , λευκής σαρκός , οι κλέφτες , οι ληστές , οι απατεώνες πλήρωναν 50% από τα κέρδη τους σαν φόρο στο κράτος , θα το κάναμε αποδεκτό !!!!!!!!
    Εφόσον είναι γνωστό ότι υπάρχουν 1,5 εκατομύριο παραβάσεις τόσα χρόνια , τώρα την αδυναμία του κράτους να επιβάλλει το νόμο τόσα χρόνια , θα την πληρώσει ο απλός κοσμάκης ;
    Αναρωτιέμαι αν θα βρεις οικοδομή χωρίς πολεοδομική παράβαση .
    Πριν από χρόνια είχε γεμίσει όλη η Ελλάδα με αυθαίρετα , και με τον νόμο Τρίτση έγινε μια προσπάθεια να νομιμοποιηθούν (με το αζημίωτο βεβαίως) και να σταματήσει η αυθαίρετη δόμηση. Δυστυχώς οι προσδοκίες διαψεύστηκαν και σήμερα υπάρχουν χιλιάδες αυθαίρετα , και μάλιστα σε ξένα οικόπεδα και μέσα σε καμμένα δάση .
    Και μια οικοδομή δεν φτιάχνεται σε μια μέρα. Την αδυναμία της πολιτείας δεν πρέπει να την πληρώσει ο απλός κοσμάκης .
    Και αυτός δηλαδή που έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορεί να τακτοποιήσει την παρανομία , για την οποία ίσως να μην ευθύνεται .
    Αυτός που είναι άνεργος και δεν μπορεί να θρέψει την οικογένειά του , ίσως και τον ευατό του μόνο , που ζει από τα σισίτια της της εκκλησίας που κατόρθωσε κάποια στιγμή στη ζωή του να πάρει ένα διαμερισματάκι με κλειστό ημιυπαίθριο θα τον κλείσουν στη φυλακή !!!
    Ας σοβαρευτούμε .
    Και ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι και ο νόμος αυτός δεν θα κριθεί αντισυνταγματικός , ή ότι θα αλλάξει η κυβέρνηση , ή η κυβερνητική πολιτική????
    Περνάμε μεγάλη οικονομική κρίση . Το πράσινο μας μάρανε!!!
    Ας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. - ολα τα προς πωληση το 2008 που έψαχνα για διαμερισμα πρωτη κατοικια, ειχαν ημιυπαιθριο.
    - κατεληξα σε ενα που απο τα 52 τ μ του, τα 12 τ μ ηταν τετοιος.
    - στο συμβόλαιο αναφεροταν ως τετοιος.
    - απαλλαχτηκα για φορο μονο για τα 40 τ μ ως πρωτη κατοικια ενω
    - για τα 12 τ μ πλήρωσα 1600 ευρω στην εφορία.
    ποσες φορες θα πληρώσω κατι που δεν ευθύνομαι;
    -την πρωτη, στον κατασκευαστή
    -τη δεύτερη, στην εφορία
    -την τρίτη, να απευθυνθουν στον κατασκευαστή
    -αλλοιώς να προσφύγουμε στα ευρωπαικά δικαστήρια ...
    (και μόνο με την απειλή προσφυγής τους, απαλλάχτηκαν και οι δεσποταδες απο τα χειρότερα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης φταίει για τη εγκληματική διαρροή της νέας "πατάτας" προς τα ξένα ΜΜΕ, περί επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας των Βρυξελλών, που μας έβαλε ακόμη πιό βαθειά στα χρέη.
    Για να μη σού πώ ότι υποψιάζομαι ότι το έκανε σε συνεννόηση με εκείνο τον παλιοχαρακτήρα τον Κώστα Καραμανλή, που είναι υπεύθυνος (ως γνωστόν τοις πάσι) ακόμη και για τα τσιλιμπουρδίσματα του Αδάμ με την Εύα.
    Γαμώ τον Τιτανικό μου γαμώ, ευτυχώς που υπάρχει ο Γιώργος που είναι πανέξυπνος και παλληκάρι και ξέρει και κανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mαζί μέ τά νόμιμα τετραγωνικά τού διαμερίσματος/ μονοκατοικίας,
    ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ καί τώρα σέ ποιόν καί διατί διαμαρτύρεσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ.
    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΓΛΙΑ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΑΣΟΚ
    ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ).

    ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 25% ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ -ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ - ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ...
    με τέτοια αποβλακωμένα βόδια
    ο Γιωργάκης και η μάμυ μπορεί να είναι ευτυχισμένοι.
    Ο ΑΝΤΡΙΚΟS.
    ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ
    ζωωωωωωωωωωαααααααααααααα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο κόσμος καίγεται και το μουνί ξυρίζεται!

    Με την οικονομία στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας μας, η μπιρμπίλω μας ζητάει πράσινα πιστοποιητικά για να μπορέσουμε να νοικιάζουμε τα σπίτια, όταν λόγω τεκμηρίων, τίποτε δεν θα νοικιάζεται η θα πουλιέται πλέον!

    πίης προχωρά στη ληστρική επιδρομή με την κατ'επεφημία ονομασία 'νομιμοποίηση ημιυπαίθριων'

    Μήπως έφτασε η ώρα να τους πάρουμε με τις πέτρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 7:46 μ.μ

    Μην πιστεύης τα περι διαρροής.

    Αυτά τα λένε για να καλύψουν την αποτυχία τους και τις βαρειές ευθύνες τους.

    Απλά διαπιστώθηκε ότι το έλλειμα δεν είναι 12.7 που έλεγε ο Γιωργάκης, αλλά πάνω από 14-15%.
    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την εκτίναξη των επιτοκίων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
    ΣΚΑΤΙΛΑ...ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    “Επιφανής” και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος είχε γράψει, στήνοντας το απαραίτητο σκηνικό της “εθνικής επιτυχίας” των Βρυξελλών, ότι αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε.

    Ελπίζω τέτοιου είδους εκπρόσωποι της … αδούλωτης ελληνικής δημοσιογραφίας να έχουν κλείσει θέση στο ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει τόσο ο ηγέτης του διεθνούς σοσιαλισμού όσο και ο εξωτερικός συνεργάτης του δελτίου ειδήσεων του Mega που τυγχάνει και υπουργός οικονομικών.
    Διαφορετικά, να μη νομίζει κανείς τους ότι θα τη βγάλει και πάλι καθαρή.

    ΥΓ1. Εκείνα τα 10 ΔΙΣ από το Άμπου Ντάμπι που θα μας έφερνε ο πρωθυπουργικός αδερφός,
    πρίγκηψ Νικόλαος, πότε ακριβώς έρχονται;

    ΥΓ2. Όταν η βαθμολογία των υπουργών διαρρέει στα “Νέα” τη Μ. Πέμπτη (από ποιόν και για ποιό λόγο άραγε;) γιατί κάποιος από μια κυβέρνηση “μνημείο φειδωλότητας” να μη διαρρεύσει μια τέτοια πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ Η/Χ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ.

    -ΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
    ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΟΦΙΤΑΣ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΥΨΟΥΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΔΩΜΑ , Η/Χ , ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΔΕ ΧΩΡΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, Κ.Λ.Π
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    -ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΜΕΣΑ – ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ; - ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 1-1,5 ΧΡΟΝΙΑ

    -ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ – ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΓΔΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ;
    ΕΔΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;

    -Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .
    ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΑΣΟΣ , ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΧΙ .

    ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ Σ.Ε;
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΤΙ Μας ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ.

    Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ:
    ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΤΟ ΔΕ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ – ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ- ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

    Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ, ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010.
    ΠΙΘΑΝΟΝ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΡΓΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΒΛΕΠΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ- ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ. ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ;
    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ - ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

    Π.Χ 1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    2. ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.
    3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ – ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ - ΜΗ ΓΔΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Κ.Τ.Ε.Ο
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ποιά απόφαση να πάρει το ΣΤΕ? Η μια μαφία (κράτος) θα κάνει πάσα στην άλλη μαφία (δικαστήρια). Οι άνθρωποι του ΣΤΕ παίρνουν τόσα που δεν έχουν ανάγκη για ημιυπαίθριους. Οι βίλες τους απλά είναι σε δάση. Η παρανομία στην Ελλάδα είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Πιάνει μόνο μικρά έντομα, τα μεγάλα σπάνε τον ιστό και φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1:40,
    σέ παρακαλώ νά απευθυνθείς στό ΤΕΕ.
    Διότι αλλοιώς τά λόγια σου είναι
    πομφόλυγες.Συμμετείχες????
    Τόν επίορκο μηχανικό εγώ τόν έχω
    γραμμένο.
    Κάνε κίνηση,σάν μέλος τού ΤΕΕ,θά
    σέ στηρίξω.
    Αρκεί νά μήν παρανόμισες.
    Ξέρεις,τίς συμφωνίες κάτω από τό
    τραπέζι γιά αύξηση τών m2.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση