GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α-νε-ξαρ-τη-σία, Εθ-νι-κή κυ-ρι-αρ-χία (παλαιό σύνθημα)...

Aπό το http://orgismenos40aris.blogspot.com/ "Το συμβόλαιο για το διμερές δάνειο της Γερμανίας προς την Ελλάδα όπως και τα αντίστοιχα τ...

Aπό το http://orgismenos40aris.blogspot.com/

"Το συμβόλαιο για το διμερές δάνειο της Γερμανίας προς την Ελλάδα όπως και τα αντίστοιχα των άλλων χωρών της ευρωζώνης έχει σταλεί από την Κομισιόν και είναι ήδη στα χέρια των υπουργών οικονομικών.
Τα δάνεια αυτά δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων, όπως διευκρίνισε αρμόδιο στέλεχος της Επιτροπής, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες τραπεζικών αναλυτών.
Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα...

δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της.."
Με δυο λόγια, αν δεν αποπληρώσουμε (που δεν θα αποπληρώσουμε) τα δάνεια μέχρι τελευταίου ευρώ (προσωπικά δεν ξέρω κανένα κράτος να πήρε δάνειο και να το ξεπλήρωσε 100%), ο γερμανός έχει δικαίωμα να πάρει όση από την περιουσία του ελληνικοού κράτους θεωρεί ότι πρέπει να πάρει.
Κι ο Γιωργάκης θα πει "εγω σας το πα από την αρχή, εσείς δεν το καταλαβατε..."

14 σχόλια

  1. Πουλάμε χώρα σε τιμή ευκαιρίας! πάρε κι εσύ μια μπορείς! Δώρο τα χαϊβάνια και τα πρόβατα που είναι μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και ότι και να κάνουν ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και τα ΜΜΕ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, όπως το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και στο Βουκουρέστι το είπε ο Καραμανλής.
    Έτσι και το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και το ΔΝΤ (και γενικά το ξεπούλημα της κατακαημένης πατρίδας) το είπε ο Γιώργος Geoffrey Παπανδρέου.

    Ετσι θα τους καταγράψει και τους δύο η Ιστορία αγαπητέ.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα για να νιώθουν καλά οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ;

    Αυτές τις ώρες που οι περισσότεροι είναι απορροφημένοι στους αριθμούς παραβλέποντας το γεγονός ότι η χώρα μετατρέπεται γοργά σε προτεκτοράτο, χωρίς μάλιστα να έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά, ας θυμηθούμε τον Καβάφη.
    Τελειωμένα.

    Μέσα στον φόβο και στες υποψίες,
    με ταραγμένο νου και τρομαγμένα μάτια,
    λυώνουμε και σχεδιάζουμε το πώς να κάμουμε
    για ν’ αποφύγουμε τον βέβαιο
    τον κίνδυνο που έτσι φρικτά μας απειλεί.
    Κι όμως λανθάνουμε, δεν είν’ αυτός στον δρόμο·
    ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα
    (ή δεν τ’ ακούσαμε, ή δεν τα νοιώσαμε καλά).
    Άλλη καταστροφή, που δεν την φανταζόμεθαν,
    εξαφνική, ραγδαία πέφτει επάνω μας,
    κι ανέτοιμους – πού πια καιρός – μας συνεπαίρνει.

    ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

    ΠΑΛΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΜΠΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο οικονομικός αναλυτής Μαξ Κάιζερ αναφέρει|"Δείξτε μου μια χώρα όπου είχαν περιορισμένη παρουσία και όπου κινήθηκαν με υπευθυνότητα. Οποιος πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα έχει περιορισμένο ρόλο, όποιο ΜΜΕ μεταδίδει τέτοια προπαγάνδα, θα πρέπει να ντρέπεται γιατί δεν αναφέρουν το ιστορικό του ΔΝΤ. Ο ρόλος του θα είναι περιορισμένος εφόσον η Ελλάδα τηρεί τα μέτρα λιτότητας. Τα μέτρα τους, όμως, θα είναι αδύνατον να τηρηθούν από τον ελληνικό λαό, και από εκείνο το σημείο και έπειτα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο. Πιστεύετε ότι το ΔΝΤ θα σας πει "συμμορφωθείτε με τα μέτρα και θα εξέλθετε της κρίσης"; Θα είστε τρελοί εάν πιστεύετε ότι θα γίνει έτσι. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει τον ελέγχο των πολύτιμων ελληνικών λιμανιών και να τα πουλήσει.
    Ο ελληνικός λαός θα χάσει τον έλεγχο της υποδομής της χώρας του, των λιμανιών του και της βιομηχανίας που συνδέεται μ' αυτά. Θα χαθούν. Και θα ενοικιάζει τα περιουσιακά στοιχεία που ο ίδιος δημιούργησε. Αυτό ονομάζεται δουλεία. Οπότε, εκτός και αν οι Ελληνες αντισταθούν, θα χάσουν την οικονομική τους κυριαρχία. Και η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει αρκετά να σταματήσει τα γεράκια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και ότι και να κάνουν ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και τα ΜΜΕ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, όπως το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και στο Βουκουρέστι το είπε ο Καραμανλής.
    Έτσι και το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και το ΔΝΤ (και γενικά το ξεπούλημα της κατακαημένης πατρίδας) το είπε ο Γιώργος Geoffrey Παπανδρέου.

    Ετσι θα τους καταγράψει και τους δύο η Ιστορία αγαπητέ.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα για να νιώθουν καλά οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο σημερινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε για τη «διαπραγμάτευση» με το ΔΝΤ και την ΕΕ η οποία εξελίχθηκε σε Βατερλό.

    Οι ξένοι ελεγκτές πέρασαν σαν οδοστρωτήρες πάνω από τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης ισοπεδώνοντας εργασιακά και κοινωνικά κεκτημένα δεκαετιών.

    Η αδυναμία της κυβέρνησης να διασφαλίσει έστω στοιχειώδεις όρους επιβίωσης των πλέον ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έκρηξη και πολιτικές εξελίξεις. Ο Παπανδρέου έχει δώσει εντολή να καταβληθεί προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή για να σωθούν ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα για να αποτραπεί η γενική οργή, αλλά ο Παπακωνσταντίνου περιγράφει ως ασφυκτικές τις πιέσεις των ξένων.

    Στην κυβέρνηση τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι σημαίνει προσφυγή στο ΔΝΤ. Τι σημαίνει για την κοινωνία, τι σημαίνει πολιτικά.
    Τώρα όμως είναι αργά.

    Το «όπλο» που ήθελε να βάλει ο κ. Παπανδρέου στο τραπέζι εκπυρσοκρότησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν ένας Υπουργός βγάζει εμπάθεια για το προσωπικό του Υπουργείου που του ανέθεσαν να διοικεί και όταν μάλιστα το προσωπικό αυτό είναι οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας τότε έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
    Σε μιά εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα ο Βαγγέλης απο την ώρα που πάτησε το πόδι του στο Υπουργείο έβγαλε όλη την ειρωνία ,εμπάθεια και το αποθημένο του προς τους ένστολους και
    -έφερε στην ενέργεια απόστρατους κοματικούς και τους τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά για να ελέγχει κοματικά και μόνο το στράτευμα (Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ)
    -συνέχισε με τα στρατιωτικά νοσοκομεία στο ΕΣΥ ,αδιαφορόντας ότι οι ένστολοι μόνο σε αυτά μπορούν και τους επιτρέπεται να νοσηλεύονται και να κάνουν εξετάσεις και ότι πληρώνουν κράτηση απο τις αποδοχές τους για να εξοπλισμό ,μηχανήματα,ανακαινήσεις κλπ
    -αποστράτευσε με κοματικά πάντα κριτήρια αξιόλογα στελέχη και τοποθέτησε αρχηγούς που δήλωσαν ΥΠΟΤΑΓΗ στο θεό…………
    -συμπερφέρεται με το γνωστό ειρωνικό και προσβλητικό υφάκι προς το στρατιωτικό προσωπικό ,μειώνοντας το και αποτέλεσμα της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ συμπεριφοράς αυτής ήταν η παραίτηση του Υποναυάρχου.(τυχαίνει να ξέρω τον Υπονάυαρχο, Βαγγέλη και είσαι τυχερός που δεν σήκωσε το χέρι του να σου δόσει χαστούκια ,γιατί είναι πρώην παίκτης μπασκετ του Σπόρτιγκ με ύψος πάνω απο δύο μέτρα και χέρια σαν κουπιά…………… )
    -προσπαθεί ν α κάνει περιστολή δαπανών στο Υπουργείο και αντί να κόψει εξοπλισμούς ,να απολύσει τους δεκάδες συμβούλους του ,να κόψειτα εκαντοντάδες ταξίδια στο εξωτερικό ,να μειώσει μονάδες κλπ οργανωτικά ,διαρθρωτικά θέματα που απαιτούν ώρες δουλειάς,άριστη γνώση του αντικειμένου και ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,αυτός κόβει την ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ (οι μισές μονάδες μέχρι το καλοκαίρι θα είναι εκτός ,ακίνητες ελλείψει ανταλλακτικών),τα σχολεία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και τώρα πυροβολεί το προσωπικό
    -είναι ο πρώτος Υπουργός στην μεταπολίτευση που έφερε εκτός ορίων το προσωπικό,το οποίο για πρώτη φορά μιλάει για ΑΠΕΡΓΙΑ

    Αν γίνει ανασχηματισμός και αυτό το χοντρό κομλεξικό αγόρι συνεχίσει να είναι Υπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ,τότε θα είναι φανερό ότι ο george δεν ξέρει τι του γίνεται γιατί εδώ δεν έχει λόγο το ΔΝΤ (βέβαια έχει λόγο η Αμερικανική πρεσβεία και τα χοντρολαμόγια)
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΙΩΠΙΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΟΜΑΣΤΗΡΑΚΙ……………..
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση