GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε, λοιπόν, Εξεταστική Επιτροπή και για το υπουργείο Πολιτισμού...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη διαφάνεια ύστερα από τις καταγγελίες Γερουλάνου και την απάντηση Βουλγαράκη που εμπλέκει τον Σαμαρά... . Από...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τη διαφάνεια ύστερα από τις καταγγελίες Γερουλάνου και την απάντηση Βουλγαράκη που εμπλέκει τον Σαμαρά...
.
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Μερικές υποσημειώσεις έχω να κάνω στην απάντηση του κ. Βουλγαράκη (εδώ).
Δεν παρασύρομαι εύκολα, ακόμα κι αν χθες στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA η φερόμενη έγκυρη κ. Σπυράκη ονομάτιζε τον κ. Βουλγαράκη μετά του κ. Πρετεντέρη (ο οποίος έκανε και το γνωστό ειρωνικό και συμπαθές σε με χιουμοράκι) με την ενορχήστρωση της κ. Τρέμη. Η υπερβολική βιασύνη, επιπρόσθετα, δεν νομίζω ότι με χαρακτηρίζει, αντίθετα έχω ιώβειο υπομονή, γεγονός που καταδεικνύεται και τώρα από το χρόνο απάντησης. (Δεν σας κρύβω ότι...

περίμενα κάποια επίσημη απάντηση από την Ρηγίλλης, καθώς ο κ. Βουλγαράκης "καδράρει" τον κ. Σαμαρά στην απάντησή του). Μια υπομονή που μάλλον δεν επέδειξε -αν και ως πολιτικός εκείνος θα έπρεπε να έχει ασκηθεί ιδιαίτερα σε αυτήν) ο κ. Βουλγαράκης τα τελευταία χρόνια και προφανώς πλήρωσε και εξ αυτού του λόγου το τίμημα...
Εν πάση περιπτώσει, η απάντηση του κ. Βουλγαράκη έχει ενδιαφέρον καθότι επιχειρηματολογεί με χρονικά επιχειρήματα, μεταφέροντας και χρεώνοντας έτσι την ευθύνη της καταγγελλόμενης κακοδιαχείρισης στους μετέπειτα αρμόδιους υπουργούς, περιπλέκοντας τα πράγματα.
Σκεπτόμενος πονηρά, ίσως όντως ο κ. Γερουλάνος δεν εννοούσε τον κ. Βουλγαράκη, αλλά τον νυν Πρόεδρο της ΝΔούλας και αυτή η κίνηση -Γερουλάνου- έχει εξήγηση. Το... κόντεμα Σαμαρά και την πρόταξη του φόβου, καθώς ο υπουργός δείχνει να τον "κρατά στο χέρι". Επειδή, όμως, πια όλα πρέπει να βγουν στο φως, καθώς δεν υπάρχει το περιθώριο αλληλοκατηγοριών ή αλληλοσυγχωρέσεων, νομίζω ο κ. Γερουλάνος για να μάθει ο ελληνικός λαός τί πραγματικά συνέβη σ' αυτό το απολίτιστο υπουργείο, οφείλει να προχωρήσει στη σύσταση επί ων πραγμάτων εξεταστικής επιτροπής.
Έτσι, θα σταματήσουν κάποιοι να λένε ότι θέλουν, άλλοι να φοβούνται, μερικοί να προτρέχουν και γω να γράφω γι' αυτό το θέμα..

29 σχόλια

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ.

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ..........ΚΩΛΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ..

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑΦΤΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΑΝΤΩΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑΡΡΩΣΤΕ. ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΚΡΑΜΑΣΜΕΝΗ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΑΛΗΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι να κανει εξεταστικη με το ξαδερφο
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως απο σημερα ολοι οι ψηφοφοροι της ντορας αλλαζουν αρχηγο
    ψηφιζουν ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    και να τον διαγραψει του τον εσπασε τον τσαμπουκα
    ενω η ντορα και κινδυνευει και δεν του τα εχει πει εξω απο τα δοντια μεχρι σημερα παρα μονο με μισολογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ. με ρίζες......

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος.

    Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες.

    Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    * Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    ..............................
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚ /////
    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΚΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΔΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΞΕΝΩΝΑ ΤΗΝ ΓΕΩΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΜΠΗΚΑΝΕ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ .ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πλεον αφου ο αρχιμαλακας γιωργακης δεν τολμαει να στειλει φυλακη κανεναν,

    και αφου ο αρχιμαλακας γιωργακης δεν τολμησε να αγγιξει πλουσιους, βουλευτες και υπαλληλους βουλης,

    αλλα μονο παλι μισθωτους και συνταξιουχους

    και περα απο ολα τα αλλα εκατονταδες ψεμματα που μας εχει πει ο αρχιμαλακας γιωργακης απο τοτε που κηρυχτηκαν εκλογες,

    η λυση ειναι μια.

    2 σφαιρες στο κεφαλι απο μακρια.
    να προσεχουν ολοι πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ.ΠΟΣΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΣΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το διάγγελμα του Γιώργου θα γίνει από το Σέντραλ Παρκ;

    Το διάγγελμα για το νομισματικό ταμείο το έκανε ο Γιώργος απ’ το Καστελόριζο. Το επόμενο για την πτώχευση θα το κάνει από το Σέντραλ Πάρκ

    Μη στενοχωριέσαι Γιώργο.
    Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου πως απείλησες τους παλιογερμανούς με το ΔΝΤ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΕΕΕΕ......ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Η ΚΥΡΑΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΗ Η ΜΠΟΧΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


    Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

    Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

    "Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


    Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

    Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

    Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

    Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

    Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 1821 ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.1981 1985 ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΤΟΥ Ο ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ .ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΗΤΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στειλτε μηνυματα "αγαπης".. εδω:

    pasok@pasok.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η χειραψία τους (στη φωτογραφία, πολύ καλή) δε μου αφήνει και πολλά περιθώρια να ελπίζω και πολύ διαφάνεια. Δείτε, συγκρίνετε και τα συμπεράσματα δικά σας:

    http://www.youtube.com/watch?v=u-s3zSBRevA&feature=related

    Καπετάν Μακρής. Αν θέλεις να ελέγχεις απόλυτα το παιχνίδι, πρέπει να ελέγχεις αμφότερες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΕΚΕΘΕΧ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ DART ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα είναι δυνατόν να ξαναφυτρώσει χορτάρι απ' όπου πέρασε ο Μ. Λιάπης, το πρωτοπαλλήκαρό του Γ. Τζοβλάς (Mr. Siemens κατά πολλούς) και η συμμορία τους ?
    Πάλι καλά που δεν ξεπούλησαν και τα πάγια των υπουργείων που πέρασαν και έχουν καμμιά καρέκλα να κάθονται οι υπάλληλοι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΛΗΤΗΣ.........................

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος.

    Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III ______________ φτου..φτου....φτουυυυυ..φτοουυυ..
    έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες.

    Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    * Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    ..............................
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές
    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές
    * Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)
    * Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚ
    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»).

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    πέστε και στους άλλους...¨ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ, είναι τελειωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 29 Απρ 2010 8:31:00 μ.μ.Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα !!!!
    Μπας και είσαι Αλβανός μαλάκα η μήπως κανένα καθυστερημένο ??
    ΟΧΙ !!! είναι ο ίδιος Καραμανλής !! μόνο αυτός μπορεί να λέει τέτοιες μαλακίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

    ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ εκ΄γεννετής ΜΑΛΑΚΑ
    Ο μητσοτάκης...ΦΤΟΥ ΤΟΥ, φτού σας.

    Έβγαλε σήμερα το Mega τον Μητσοτάκη να μας πει να στηρίξουμε και να ψηφίσουμε τα μέτρα. αυτή είναι η υπεύθυνη στάση και της Νέας Δημοκρατίας. Να σεβαστούμε το νομό της συνταγματικής τάξης και να μην κάνει ο καθένας ότι νομίζει.

    Εκεί κατάντησαν τα κανάλια της διαπλοκής να χρησιμοποιούν τον Μητσοτάκη ως οπισθοφυλακή του ΠΑΣΟΚ – τον ίδιο ακριβώς που πριν από όχι και τόσο πολλά χρόνια απομάκρυναν κακήν κακώς από την κυβέρνηση επειδή διεκδικούσε την μερίδα του λέοντος (πολιτικής εξουσίας εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα δυο ξαδερφάκια χρησιμοποιούν τον μασονικό χαιρετισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aς μας ξεκαθαρίσει πρώτα ο κ.Γερουλάνος, πόσα δίνει στον κ.Γαμπρίτσο της ΕΡΤ και των δεξιώσεων σε τηλεοπτικούς συντάκτες στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με το καλημέρα σας,......
    και μετά ασχολείται και με τους προηγούμενους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν και ο Μπέρια τα τιμημένα ΚΝΑΤ, Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA Παρασκευή πρωί 30 Απριλίου σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε, η εξαθλίωση που έφερε η Δεξιά στην οικονομία της Ελλάδας και τώρα μετακυλύετε στους εργαζόμενους είναι η ευκαιρία μας.
    ΤΏΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΑΤΖΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!!
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ? ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
    Λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές, όλα θα κλείσουν, όλος ο κόσμος θα νιώσει την δύναμη μας, όλοι θα μιλούν για μας, στη Λατινική Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία, όλοι θα μας θαυμάζουν, μόνο μερικοί άθλιοι Ευρωπαίοι θα χασκογελούν ευχαριστημένοι που με την παλικαριά μας, βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στα σκατά, όλο και πιο πολύ τους την παραδίνουμε, αλλά εμείς δεν θα κολόσουμε, σε αυτή τους την θέση απαντούμε με την δική μας θέση. ___ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ____!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρέπει να κρατηθεί videακό και ιντερνετικό αρχείο όλης της φάρσας ΠΑΣΟΚ 2010. Πως καταλήξαμε στο βάραθρο. να το δείχνουμε στα παιδιά μας αν προλάβουμε να κάνουμε..
    - Άκου εκεί δεν παίρνει πλέον αυτός τις αποφάσεις…

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ … ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ
    Ήταν επόμενο, ήταν φυσιολογικό για αυτούς, ειδικά για τον αρχηγό τον απο πριν ξεπουλημένο, να το κάνουν. Είναι συμβατό με την φύση, τον χαρακτήρα, την ιστορία τους, την αληθινή πολιτική τους ταυτότητα, να πάνε στο Δ.Ν.Τ…

    Ως ο Yorgo ο μεμέτ τσογλάν που παίζει την “κυβέρνηση” με τα γκαρντασια του την Μπιρμπίλο,
    τον Παυλάκη τον Γερουλάνο, το Παπακωνσταντή και με παιδονόμο τα βράδια τον άσπονδο φίλο του Οτσαλάν τον Πάγκαλο ντε!

    * Αυτοί μας δουλεύουν, δεν πάνε καλά, κάποιος πρέπει να τους στείλει άμεσα στο σπίτι τους.
    Τα αρχικά 45 δις ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια από το μηχανισμό στήριξης έγιναν 120 δις για 3 χρόνια δλδη 15 δις λιγότερα και νέα σκληρά μέτρα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚ .
    ΠΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    * Ο ήλιος ο πράσινος,
    Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΦΥΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ
    ±±±± ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η οικονομία βυθίζεται και η υπουργός κάνει δωράκια

    Έρχονται οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και τους κερνάμε και δωράκια.

    Η Κατερίνα Μπατζέλη που είναι υπουργός αγροτικής ανάπτυξης έδωσε με χρήματα του υπουργείου...κρασιά αξίας 7.000 ευρώ στην συνοδεία όλων των αξιωματούχων της Ε.Ε.

    Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό τον τρόπο γελάνε μαζί μας την ίδια ώρα που η οικονομία βυθίζεται να κάνουμε δωράκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ;;;; ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΑ;;; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ....ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ "ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΖΩΑ...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ; ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.....ΟΥΣΤ...
    ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.


    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΡΦΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΡΧΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, ΝΔ (Νεο Διοριζόμενοι)? ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ? ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ? ΑΡΧΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ? ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ . ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΜΙΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ (ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ)
    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση