GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια απάντηση στον Αλ. Παπαδόπουλο...

Aπό το http://to-sxolio.blogspot.com/ Αγαπητέ κύριε Παπαδόπουλε δεν σας γνωρίζω. Έχω διαβάσει για σας καλά λόγια, σας παρουσιάζουν ως σώφρο...

Aπό το http://to-sxolio.blogspot.com/

Αγαπητέ κύριε Παπαδόπουλε δεν σας γνωρίζω. Έχω διαβάσει για σας καλά λόγια, σας παρουσιάζουν ως σώφρονα και ανεξάρτητο άνθρωπο.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν είστε εκσυγχρονιστής, ΠΑΣΟΚ, κεντρώο ΠΑΣΟΚ, κεντροδεξιός η κέντρο-αριστερός, οι λέξεις έχουν πέψη να έχουν αυτοτελή σημασία στην χωρά αυτή.
Αυτά που σας γραφω θα μπορούσαν να είχαν γραφεί για συναδέλφους σας, ένθεν και ένθεν της κοινής γραμμής φαυλότητας που χαρακτηρίζει το σύνολο του κυβερνώντων αυτήν την χωρά ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Όχι ότι φαύλοι δεν υπάρχουν άλλου αλλά μη κυβερνώντες βλάπτουν λιγότερο.
Σας γραφώ απλά γιατί έτυχε και μιλήσατε, όταν ήταν πιο σκόπιμο να σιωπήσετε όπως άλλοι. Οφείλω να σας πω ότι η ανάγνωση των λεγόμενων σας, μου αφήνει μύρια αντιφατικά συναισθήματα και σκέψεις και ταυτόχρονα, μια απέραντη αίσθηση μακάβριου αστείου. Αλλά στις μέρες του ΔΝΤ κάποιοι χρειάζονται να μας δώσουν λίγη αισιοδοξία ακόμα και αν το χιούμορ είναι μαύρο. Ποιοι μπορούν να το κάνουν αυτό ; Μα εσείς και οι όμοιοι σας.
Θα αναγκαστώ να στηρίξω την γνώμη αυτή σε αποσπάσματα από την ομιλία σας αλλά φυσικά θα αντιτείνετε ότι...

με αποσπάσματα δεν γίνεται δουλειά και ίσως παραχαράσσω τα λεγόμενα σας. Το ξέρω αλλά δεν μπορώ την παραθέσω ολόκληρη. Δίνω όμως εδώ την ευκαιρία στον αναγνώστη να την διαβάσει στο σύνολο της, να κρίνει μονός του αν δείχνω μεροληψία και να με κατακρίνει όπως μου αξίζει.
Λέτε:
“O λαός μας αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει την πραγματική αλήθεια, το βάθος και την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει…Η εθνική αυτογνωσία επιβάλλει μια πλήρη και ακριβή περιγραφή του προβλήματος. Η πρώτη αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι η Ελλάδα κατέκτησε τις προηγούμενες δεκαετίες την συμπόρευσή της με τ’ άλλα ευρωπαϊκά έθνη κυρίως με την ένταξή της στη ζώνη του Ευρώ. Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά παραδέρνει κάτω από το βάρος των ανομημάτων της, των θεσμικών αδυναμιών της Ευρωζώνης και της διεθνούς οικονομικής κρίσης, Φοβούμαι ότι η σημερινή οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα οδηγεί την Ελλάδα στην κατηγορία των τριτευρωπαϊκών χωρών.
Στο βιογραφικό σας στο site σας λέτε επίσης :
Τον Οκτώβριο του 1993 ορκίστηκε Υφυπουργός Οικονομικών και από τον Φεβρουάριο του 1994 έγινε Υπουργός Οικονομικών. Δείχνοντας σταθερή προσήλωση στην προώθηση των απαραίτητων για την είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, συνέδεσε τη θητεία του με την επίτευξη της μακροοικονομικής σταθερότητας και την προώθηση της πραγματικής σύγκλισης της χώρας στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Ποια ακριβώς σταθερότητα επιτύχατε κ. Παπαδόπουλε ; Ποια ακριβώς σύγκλιση ; Αυτήν που κατατάσσει την Ελλάδα στην τέταρτη πιο επικίνδυνη χώρα στον κόσμο για το ρίσκο του δημόσιου χρέους της, πίσω από την Αργεντινή, τη Βενεζουέλα και το Πακιστάν, τρεις χώρες που έχουν ήδη διακόψει τις πληρωμές στο παρελθόν.
Πως είναι δυνατόν να βλέπετε την κατάσταση της χώρας μόλις οκτώ χρόνια μετά την ένταξη της στην ΟΝΕ και να μας λέτε για επίτευξη της μακροοικονομικής σταθερότητας ; Με 25 % το χρόνο ανέβαινε το δημόσιο χρέος στην περίοδο Σημίτη και με 30% επί Καραμανλή του νεοτέρου. Σας φαίνεται ειδοποιός η διάφορα;
Ποια συμπόρευση με τα ευρωπαϊκά έθνη κατέκτησε η Ελλάδα; Σας διαφεύγει ότι ακόμα και μετά την προσφυγή στο ΔΝΤ ο γερμανικός τύπος μας καλεί να εγκαταλείψουμε την ευρωζώνη ; Ποια κρίση οδηγεί την Ελλάδα στην κατηγορία των τριτευρωπαϊκών χωρών; η διεθνής η η δική της;
Τι φόρμουλα είναι αυτή που το βάρος των ανομημάτων, η διεθνής κρίση και οι αδυναμίες της ευρωζώνης κάνουν την Ελλάδα να παραδέρνει οκτώ χρόνια μετά την επιτυχία της εισόδου της χώρας στην ΟΝΕ, την μακροοικονομική σταθερότητα και την πραγματική σύγκλιση ; Κύριε Υπουργέ οι αδυναμίες της ευρωζώνης και η οικονομική κρίση είναι για όλους, ποια χωρά της ευρωζώνης είδατε να υφίσταται τον εξευτελισμό που έχουμε υποστεί σαν συνέπεια της συνολικής φαυλότητας του πολίτικου συστήματος; Ποια άλλη;
Λέτε:
“Αυξήσαμε μεν επί 35 χρόνια ανορθόδοξα τα αγροτικά εισοδήματα μέσα κυρίως από τις κοινοτικές εισροές, μετατρέποντας τους αγρότες από μαχητές του κάμπου σε “εισοδηματίες”. Επί 35 χρόνια επίσης η πολιτική τάξη έπαιξε πελατειακά με τις χωρίς όρια παροχές στην υπόλοιπη κοινωνία μέσω του κρατικού δανεισμού και των κοινοτικών πόρων. Όταν μάλιστα είχε ξεκινήσει η αποβιομηχανοποίηση, διογκώσαμε τις προβληματικές επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα νομίζοντας ότι μ’ αυτό τον τρόπο επιλύαμε το πρόβλημα της απασχόλησης. Όλα αυτά τ΄ αποκαλούσαμε “κοινωνική πολιτική με δανεικά”. Ονομάσαμε αναδιανομή του εισοδήματος την διανομή των δανείων και των πόρων της Ε.Ε. Η αναδιανομή θέλει πολιτικό σθένος. Για την διανομή των δανεικών, αρκεί το πολιτικό θράσος.”
Ποιοι ακριβώς το έκαναν αυτό κύριε υπουργέ ; Στον τομέα αυτόν, ποιος άλλος εκτός από το ΠΑΣΟΚ που υπηρετήσατε είναι ο εφευρέτης και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ; Αυτό που σας δικαιολογεί είναι ότι η καρναβαλική ΝΔ υπήρξε φαιδρός μιμητής σας, αδέξια απομίμηση που φιλοδόξησε να γίνει ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, αντιγράφοντας σας κακόγουστα όπως όλες οι αντιγραφές, στην διόγκωση του δημόσιου τομέα, στην κοινωνική πολιτική των δάνειων, στο πολικό θράσος της εξάρτησης της Κόνωνας με δανεικά που αργά η γρήγορα θα καλούνταν η ιδία να πληρώσει. Έχοντας πάρει μέρος, εκθρέψει, εκτραφεί από αυτό το πολίτικο σύστημα, για ποιανού ακριβώς το πολίτικο θράσος ομιλείται κύριε Υπουργέ;
Λέτε:
"Συμμερίζομαι την άποψη εκείνων που πιστεύουν ότι το μεταπολιτευτικό οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μας αν δεν απεβίωσε ήδη, πνέει τα λοίσθια. Το παράδοξο όμως είναι ότι η μεταπολιτευτική πολιτική τάξη της χώρας, που υιοθέτησε, αναπαρήγαγε και αναπαρήχθη μαζί του, είναι και εκείνη, η οποία διεκδικεί και εκ των πραγμάτων καλείται να διαχειριστεί τη νέα ιστορική περίοδο που ανοίγει με την υπαγωγή μας υπό “Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο”.
Σας λέω κύριε Υπουργέ ότι αυτή η τελευταία φράση της ομιλίας σας ηχεί σαν υποψηφιότητα διαχειριστή της νέας υπό τον Διεθνή Οικονομικό έλεγχο εποχής.
Και σας λέω, μ' όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο ενός άγνωστου που η σημερινή του ομιλία, πέραν του υπερφίαλου ύφους της με εξόργισε – μην το παίρνετε προσωπικά δεν είστε ο μονός –, σας λέω ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Αν οι χθεσινοί διαχειριστές της εξουσίας που με το πολικό τους θράσος – γατί συμμερίζομαι κατά πολύ την ομιλία σας – αναλάβουν να μας δώσουν και τα μαθήματα στο πως θα χειριστούμε την κατάντια που εξέθρεψαν, τότε αλλοίμονο μας.
Ας ελπίσουμε κύριε υπουργέ, ότι εκτός από το τέλος του μεταπολιτευτικού μας οικονομικού μοντέλου, το τέλος της μεταπολιτευτικής πολιτικής τάξης στην όποια αναφέρεστε και ανήκετε δεν είναι μακριά. Για τα πρόσωπα λέμε οι παρατάξεις είναι άλλο πράγμα. Έχετε πει πολλές φορές ότι τα παρατάτε, κάντε το και ας ελπίσουμε να μην είστε ο μόνος.
Με τις απολογίες και τις ευχαριστίες μου.
Υστερόγραφο: δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπολίτευσης η συμπολίτευσης. Απλή απορία για τον αν το πολίτικο σύστημα έχει την παραμικρή πιθανότητα να καταλάβει που μας οδήγησε.

27 σχόλια

  1. Φιλοι μου μην ασχολεισθε με αυτο το καθικι παπαδοπουλο ,της συνομοταξιας των πασοκοσκυλαιων.

    Αξια του δινετε.

    Δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι η .."συνεντευξη" εδοθη στα πλαισια ερευνας κατα ποσον θα εχει απηχηση στο κοινο..

    Και σου λενε οι προπαγανδιστες οταν το μαμουνι παπακωνσταντινου "καει" ,οταν ο κοσμος θα απαιτησει να το κρεμασει στην χωματερη των Λιοσιων, τοτε η αλητοσυμμορια πασοκοσκυλια θα μας παρουσιασει τον .."σωτηρα"!!

    Αυτο το γαμημενο πασοκοσκυλο,που το κουφαρι του επρεπε ηδη να κρεμεται στην χωματερη ...

    Παπαδοπουλε σηκω απο τον ταφο σου μεγαλε.
    Εχοντας δει τα σφαλματα σου τωρα θα εισαι πιο αποτελεσματικος..

    Οχι εκτελεσεις στο Συνταγμα ,να βρωμισει και η ωραια πλατεια..

    Φορτωμα καμποσων πασοκοσκυλαιων σε μια μαουνα για τα εξωτικα νησια του Αιγαιου..

    Καθ οδον ενα ατυχημα,ας ειναι και καμμια τορπιλη βρε αδελφε ,και η μαουνα στο πατο με ολα αυτα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια..

    Τι εγινε?τιποτα.
    Ειχαμε ενα μικρο ατυχηματακι...
    Και παρα τις προσπαθειες 500 πασοκοσκυλαιοι πηγαν στο βυθο..

    Οι ερευνες συνεχιζονται.

    Απλα τα πραγματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα γράφεις, αλλά με πολύ ήπιο τόνο. Δεν τους αξίζει έτσι.
    Εδώ μας έχουν φάει όχι μόνο τα λεφτά, αλλά το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.
    Και βέβαια, το κάνουν αυτό γιατί έχουν την τσέπη γεμάτη και τρόπο διαφυγής έτοιμο σε περίπτωση που ξυπνήσουμε και αρχίσουμε να τους ζητάμε τα ρέστα, όμως όχι με παρακάλια αλλά με φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΨΑ ΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...ΠΑΕΙ..
    Εξαφανίστηκαν οι Σοσιαλιστές στην Ουγγαρία!
    ΤΟΥΣ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟ... ΔΝΤ

    Το κόμμα της δεξιάς αντιπολίτευσης στην Ουγγαρία πήρε την αναμενόμενη πλειοψηφία μετά την καταμέτρηση του 82% των ψήφων από το δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών.

    Το κόμμα της δεξιάς πήρε 263 έδρες ενώ το σοσιαλιστικό κόμμα πήρε 58 έδρες λίγες περισσότερες...
    ...από το κόμμα της ακροδεξιάς που πήρε 48 έδρες.
    Τέταρτο κόμμα, το κόμμα της οικολογικής αριστεράς, λαμβάνοντας 16 έδρες.

    Κάντε το ένα prt sc αυτό, θα το χρειαστείτε στο μέλλον...

    Μάλλον Παπανδρέου δημιούργησε και Παπανδρέου θα τελειώσει το κόμμα του ΠαΣοΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλώντας ακόμη και σήμερα ο Παπαδόπουλος ότι είναι ΠΑΣΟΚ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den ebistevome pote ena xartomoutro, o opoios exei provlhma tzogou. nomizei pos den to kseroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Ιούνιο του 1955, πριν από 55 χρόνια, γεννήθηκα Ελληνας ελεύθερος (ύστερα απ' τους αγώνες του πατέρα μου, του παππού μου και του προπάππου μου).

    Χθες, Παρασκευή 23 Απριλίου του 2010, ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ με ανακήρυξαν πάλι ραγιά.

    Δεν το δέχομαι.
    Αποφράς ημέρα.
    Χθες Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου από το Καστελόριζο, που του χρησίμευε ως ένα άθλιας πασοκιάς μελό εθνικό τάχα σκηνικό γεμάτο συμβολισμούς για κουτούς, ανακοίνωσε στην Ελλάδα και τους Ελληνες ότι ζήτησε να ενεργοποιηθεί ο «μηχανισμός»!
    Ο μοιραίος αυτός άνθρωπος δειλός ώς την τελευταία στιγμή, κρύφθηκε πίσω απ' το δάκτυλό του, ξεπέφτοντας σε επικοινωνιακές μαλαγανιές της δεκάρας, προκειμένου να μην προφέρει την καταραμένη λέξη ΔΝΤ.
    Οχι όμως μόνον δειλός, αλλά και ψεύτης.
    Ηδη ο μηχανισμός του ΔΝΤ είχε ενεργοποιηθεί από δεκαημέρου ύστερα από επιστολή εξ Ελλάδος που μάλλον δεν την έστειλε η θεία μου η Φωτούλα.
    Χθες, ημέρα αποφράδα ο ελλαδίτικος ελληνισμός δέχθηκε σφοδρό χτύπημα κι άλλαξε κατηγορία στην τάξη των εθνών.
    Η βόμβα της ήσσονος προσπάθειας, του λαϊκού καρκατσουλιού και της ασυδοσίας των αστών που πρώτος έθεσε στα θεμέλια της χώρας, μάλιστα στο όνομα του σοσιαλισμού, ο Ανδρέας Παπανδρέου, εξερράγη στα χέρια του γιου του.
    Τη βόμβα αυτή κλώσησε ο κ. Σημίτης, ο οποίος, αντί να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα, τη βύθισε στην πιο βαθειά διαπλοκή και την πιο αισχρή εξάρτηση.
    Την ίδια βόμβα, που όλο και φόρτωνε εκρηκτική ύλη, την έκανε ο κ. Καραμανλής βόμβα μεγατόνων, εξαπατώντας σε έσχατο, προδοτικό βαθμό τον λαό και παραδίδοντας το κράτος που θα «επανίδρυε» ολότελα και ολοκληρωτικά στους «νταβατζήδες» που θα ακύρωνε.
    Και φθάσαμε στον Γιώργο με πολλούς να ελπίζουν ότι δεν είναι Γιωργάκης.
    Και ο γιος του Αντρέα αντί αμέσως να σύρει μάχαιραν άρχισε τα καραγκιοζιλίκια. Οχι μόνον χάνοντας πολύτιμο χρόνο, όχι μόνον δείχνοντας ανέτοιμος
    όχι μόνον επειδή άρχισε τις ανεκδιήγητες τραγικοκωμικές κορώνες για την κατάσταση της χώρας, σαν αποτυχημένος ηθοποιός στην Επίδαυρο
    όχι μόνον διότι οι παρλαπίπες όλων για όλα πήγαν σύννεφο, αλλά κυρίως διότι δεν είχε σχέδιο και στρατηγική. Για τίποτα.
    Και οι αγορές ξεσάλωσαν.
    Και -σε αυτό έχει δίκιο ο κ. Σαμαράς- η κρίση του χρέους και των ελλειμμάτων μετατράπηκε σε δραματική κρίση δανεισμού. Η χώρα βρέθηκε με το μαχαίρι στον λαιμό και τον πρωθυπουργό της να λέει κουταμάρες, να υπεκφεύγει και να συνεχίζει απτόητος μια καταραμένη παράσταση προπαγάνδας της ελεεινής μορφής.
    Ολοι ξέρουμε ότι τώρα αρχίζουν τα δεινά στα γερά. Και όλοι τώρα πια ξέρουμε ότι στο τιμόνι της χώρας είναι Οδυσσείς της πλάκας, όχι πολυμήχανοι αλλά αμήχανοι. Κι όχι μόνον! Πονηροί! Κουτοπόνηροι! Που έχουν πιαστεί να λένε ψέματα διαρκώς για όλα. Που συνεχίζουν να προστατεύουν τους φοροφυγάδες τα λαμόγια, τους παλιανθρώπους.
    Μια μακρά σειρά ανίκανων ηγετών που στα δύσκολα την κοπάναγαν, ενδοτικοί, που ακολούθησαν πολιτική κατευνασμού προς εχθρούς κι εχθρούς, που αποδόμησαν τη χώρα, που αιχμαλώτισαν τον λαό στην πίστωση και την υπερκατανάλωση, που τον αποβλάκωσαν με την τηλεόραση και τα παπαγαλάκια τους που τον καταλήστεψαν με το Χρηματιστήριο και τη δημιουργική λογιστική, ηγέτες ξενόδουλοι, που λεηλάτησαν τη χώρα, τώρα με τελευταίον στη σειρά και τις δυνάμεις τον Γιωργάκη, αυτόν τον μοιραίο, παραδίδουν (και προδίδουν) τη χώρα «κληρονομιά στη Ρώμη» σαν τον προδότη κι ανίκανο Ατταλο τον Γ', σαν το μπαίγνιο εκείνο τον Πτολεμαίο τον Αυλητή, που ήξερε μόνον να παίζει τον αυλό, όπως ο δικός μας ξέρει μόνον να τρέχει τζόκινγκ τρεις ώρες κάθε πρωί ή να κάνει άλλες τόσες ποδήλατο...
    Ομως οι Ελληνες θα σηκώσουν πάλι κεφάλι. Δείχνοντας τα δόντια τους και τις γροθιές τους. Η χώρα είναι πλούσια. Αυτοί που την έκλεβαν, μας μαράζωσαν. Αλλά το μαράζι είναι σαν τη νύχτα πριν την αυγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΓΟΡΑ" ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “ΘΑ ΗΤΑΝ αδιανόητο το ταυτόχρονο παζάρι με το ΔΝΤ και την Τουρκία”

    - ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ.....
    Είναι αδιανόητο και παράλογο να διαπραγματεύεσαι με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το παρόν και το μέλλον της οικονομίας στην Καραγεώργη Σερβίας και την ίδια ώρα, 300 μέτρα ανατολικότερα, στη Βασιλίσσης Σοφίας να διαπραγματεύεσαι με την Άγκυρα για κρίσιμα εθνικά ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα οδηγείς τη Διπλωματική σου Υπηρεσία σε παραλυτική υποβάθμιση....

    ... εκτος και σε οδηγησαν αλλοι
    σε “διαπραγματευση” κι εσυ hiw masters voice… στο κατω κατω σου λεει ο εμπνευστης ποιος θα νοιαζεται για τετοια τωρα ..
    ε μη λεμε και μεγαλες κουβεντες τωρα…
    ποιος μιλησε για διαπραγματευση????
    ε στο κατω κατω το Δρουτσα δεν φημιζεται και για φανατικος ελληνας..
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΗΣ να δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν πιστεύει ο κύριος Παπαδόπουλος ότι εκτός ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει νέα πολιτική κίνηση και όχι κίνηση προβληματισμού ας το κάνει αλλιώς ας φύγει από το ΠΑΣΟΚ και ας ομιλέι για ότι θέλει.
    Δεν μπορεί να υποβαθμίζει το έργο του ΠΑΣΟΚ με αυτό το τρόπο όσο σωστά και αν τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην περίπτωση που ο ελεγχόμενος από τα 'άνωθεν' κέντρα Γιωργάκης καταρρεύσει κάτω από την λαϊκή οργή, τότε τα κέντρα αυτά έχουν έτοιμο το plan B.

    Ο κ.Παπαδόπουλος καθώς και ο κ. Σημίτης ετοιμάζονται και θα παρουσιαστούν σαν κυβέρνηση ενότητας που θα οδηγήσει τη χώρα κατά τη περίοδο της κρίσης.

    Όσο για την ανύπαρκτη ΝΔ και τον ανύπαρκτο πρόεδρό της, ούτε λόγος να γίνεται.

    Και τέλος, τα κόμματα της αριστεράς βρίσκονται σε δικούς τους κόσμους..... σε άλλο πλανήτη.

    Ζήτω η Ελλ.Δημοκρατία! Καϋμένε πολίτη .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες τα χρυσόστομε. Εχθές είχε βγει και ο Χριστοδουλάκης στο ΜΕGA. Μα καλά δεν έχουν τσίπα και βγαίνουν και μιλάνε αυτοί, που μαζί με άλλους, έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΟΛ

    ΕΛΕΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥς ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ..

    Η ακράτεια (ακούσια απώλεια κοπράνων ή αερίων από τov πρωκτό) είναι ένα καινό σύμπτωμα, ειδικά στη προχωρημένη ηλικία.

    Η ακράτεια κοπράνων ή αερίων είναι μία αρκετά συνηθισμένη voσoλoγική οντότητα, η αντιμετώπιση της οπαίας παραμένει προβληματική επειδή oι περισσότεροι ασθενείς για πολλούς λόγους αρνούνται να τηv αναφέρουν στο θεράποντα ιατρό και την υφίσταται μοιρολατρικά. Παρά ταύτα πρέπει να γίνει γνωστό στ ευρύ κοινό, ότι η κατάσταση αυτή έχει πλέον αλλάξει ριζικά με τις διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες πού παρέχει η προηγμένη τεχνολογία και χειρουργική τεχνική.

    Η ακράτεια των κοπράνων οφείλεται σε τοπική ή γενικευμένη βλάβη των νεύρων ή σε τραυματισμό των σφιγκτήρων. Ο τραυματισμός των σφιγκτήρων συνήθως είναι επιπλοκή χειρουργικής επέμβασης ή αποτέλεσμα δυσχερούς και παρατεινόμενου τοκετού. Η vευρoγεvής βλάβη μπορεί να είναι γενικευμένη, όπως π.χ. στη κατά πλάκας σκλήρυνση, ή να είναι τοπική, και να οφείλεται σε τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης ή στην εκφύλιση των νεύρων της περιοχής πού παρατηρείται σε γυναίκες πάνω από 65 χρόνια με ιστορικό δυσκοιλιότητας ή παρατεταμένου τοκετού (αιδοιική νευροπάθεια).

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ..
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙ..ΣΤΗΣΗ..
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ...ΠΙΠΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ..

    Η ακράτεια (ακούσια απώλεια κοπράνων ή αερίων από τov πρωκτό) είναι ένα καινό σύμπτωμα, ειδικά στη προχωρημένη ηλικία.

    Η ακράτεια κοπράνων ή αερίων είναι μία αρκετά συνηθισμένη voσoλoγική οντότητα, η αντιμετώπιση της οπαίας παραμένει προβληματική επειδή oι περισσότεροι ασθενείς για πολλούς λόγους αρνούνται να τηv αναφέρουν στο θεράποντα ιατρό και την υφίσταται μοιρολατρικά. Παρά ταύτα πρέπει να γίνει γνωστό στ ευρύ κοινό, ότι η κατάσταση αυτή έχει πλέον αλλάξει ριζικά με τις διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνατότητες πού παρέχει η προηγμένη τεχνολογία και χειρουργική τεχνική.

    Η ακράτεια των κοπράνων οφείλεται σε τοπική ή γενικευμένη βλάβη των νεύρων ή σε τραυματισμό των σφιγκτήρων. Ο τραυματισμός των σφιγκτήρων συνήθως είναι επιπλοκή χειρουργικής επέμβασης ή αποτέλεσμα δυσχερούς και παρατεινόμενου τοκετού. Η vευρoγεvής βλάβη μπορεί να είναι γενικευμένη, όπως π.χ. στη κατά πλάκας σκλήρυνση, ή να είναι τοπική, και να οφείλεται σε τραυματισμό της σπονδυλικής στήλης ή στην εκφύλιση των νεύρων της περιοχής πού παρατηρείται σε γυναίκες πάνω από 65 χρόνια με ιστορικό δυσκοιλιότητας ή παρατεταμένου τοκετού (αιδοιική νευροπάθεια).

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ..
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙ..ΣΤΗΣΗ..
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ...ΠΙΠΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ με το άρθρο και επαυξάνω. Καιρός να τελειώνουμε με τα Μητσοτακοπαίδια και κάθε είδους πολιτική σαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ...
    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΚΑΟΥ ....
    ....
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ή προσπάθεια καλή.
    Όμως δέν διαφέρει σέ τίποτε,από πολλές ''αλλες'' παρόμοιες αναλύσεις/διαπιστώσεις/προτροπές
    ακούμε τό τελευταίο διάστημα από τούς πολλούς ''σοφούς'' πού διαθέτει ή χώρα μας.
    Άλλωστε κι ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικών,τίς ίδιες αναλύσεις θά έκανε καί στά ίδια συμπεράσματα θά κατέληγε.
    Επομένως κυρ-Αλέκο μας,όσα μάς αναφέρεις είναι γνωστά.
    Όμως όσο ήσουν μία από τίς κυριότερες κυβερνητικές μηχανές διά πολλά χρόνια,δέν μάς λές πότε προέβης σέ τέτοιου είδους αναλύσεις αλλά πολύ περισσότερο,τί εφήρμοσες/κατήγγειλες/κατήργησες/
    άλλαξες μέ προσωπική σου πολιτική απόφαση???
    Έν τέλει ποία είναι ή ''πολιτικο-οικονομικο-κοινωνική'' προσφορά σου,τό ''έργο σου,πού θά σέ σταμπάρει θετικά ή ιστορία'',κυρ-Αλέκο μας???
    Αρκετά λοιπόν μέ τούς εκπροσώπους τής ''δημοκρατικής'' παράταξης καί τούς θωλοκουλτουριάρηδες τής αριστερής διανόησης.
    Μεταξυ αυτών τών δύο,κυρ-Αλέκο μας, τό Δ.Ν.Τ/Ε.Ε. καί τών
    ''δοκιμασμένων'' αριστερών σοφών-πολιτικών δηλαδή,όπως εσύ κυρ-Αλέκος μας σήμερα εμφανίζεσαι έκ νέου στά πολιτικά δρώμενα τής χώρας μας,προτιμώ τό Δ.Ν.Τ./Ε.Ε,διότι αυτοί καί γνωρίζουν καί μπορούν νά ''κυβερνήσουν'' κι ελπίζω νά μάς ''κυβερνήσουν'' διά πάρα πολλά χρόνια,ώστε νά αποκατασταθή επί τέλους ή κοινωνική τάξις καί νά μάς μάθουν,ότι στήν ζωήν αυτήν, υπάρχει κι ή προϋπόθεση/ανάγκη τής έντιμης διεκδίκησης,τού διαρκούς έντιμου αγώνα διά τήν κατάκτηση κοινωνικών αγαθών κι όχι ή τής εφήμερης ντεμπελιάς/λαμογιάς,πού εσείς κυρ-Αλέκο μας,
    ''εκπαιδεύσατε'' τόν Ελληναν πολίτη διά 35 χρόνια,διά τούς γνωστούς λόγους κι αιτίες.
    Όπως καταλαβαίνεις κυρ-Αλέκο μας,δέν χρειαζόμεθα πλέον,ούτε τήν γνώμην σου νά μάς πής,πολύ δέ περισσότερο τήν νύν παρουσίαν σου αλλά ακόμη περισσότερο δέν χρειαζόμεθα τήν έκ νέου εμφάνισιν σου,στά πολιτικά δρώμενα τής χώρας κι ιδίως ώς δήθεν σωτήρα!!!
    Καί μαζί μέ ΄σένα δέν χρειαζόμεθα βεβαίως-βεβαίως κι ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΙΣΝΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ- ΚΗΦΗΝΕΣ)!!!!
    Βγαίνουν κι οί πουτάνες τώρα,νά μάς παραδίδουν μαθήματα περί ήθικής!!
    Οί Τζούλιες τού παρελθόντος!!!
    Έλεοοοοοοοοοοοοοοοος ρέεεεεεεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσο και να προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι , η πραγματικότητα αποκαλύφτηκε .
    Η δημαγωγία , το ρουσφέτι και οι λαοπλάνοι δεν θα έχουν αποτέλεσμα .
    Οι κομματικοί στρατοί θα διαλυθούν ή θα περιοριστούν.
    Με τις ιδεολογίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , δεν θα χορταίνει κανείς πλέον . Για τις ιδεολογίες των άλλων κομμάτων δεν θα σχολιάσω , διότι δεν ανέλαβαν ποτέ ευθύνες εξουσίας . Λαϊκισμοί τέλος , από όλους. Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Από πολιτικάντηδες χορτάσαμε .
    Οι άστοχες κινήσεις και ενέργειες του πρωθυπουργού μας , έβαλαν την ταφόπλακα στη περίοδο της μεταπολίτευσης . Μπήκαμε σε μια νέα περίοδο που θα πρέπει να πληρώσουμε όλοι μας για να διορθωθούν οι αμαρτίες του παρελθόντος , με αβέβαια αποτελέσματα.
    Φοβήθηκε ο πρωθυπουργός μας και πήγε στο Καστελόριζο να ανακοινώσει την προσφυγή στο ΔΝΤ ;
    Δυστυχώς θα έχουμε κυβέρνηση υπό κηδεμονία . Το μάρμαρο θα το πληρώσει ο απλός κοσμάκης .
    Ισως να είναι και η μοναδική ευκαιρία να αρχίσει η ανάκαμψη της χώρας μας .
    Και δυστυχώς το χρέος μας είναι τεράστιο και δυσβάστακτο .

    Και είμαστε στην αρχή . Τα δύσκολα έπονται σύμφωνα με τους ειδήμονες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποκαλυψη

    εδω και χρονια ο δρ Κουτσουκος εχει καταγγειλει και μηνυσει την Ευη Μποτσαρη της Γιαννακου οτι εχει εκλεγει παρανομα


    οτι πιαστηκε παρανομα η αποσπαση στην φιλοσοφικη ωσ ευρευνητικο εργο και οτι εχει παρανομα κτηθενετα πτυχια αφου η εγγραφη σε αυτα ηταν απαρανομη

    (τους γραφαν στα πανεπιστημια "απω πάνω" δηλ. χωρις να ειναι στη λιστα των επιτυχοντων")!

    Αποτελεσμα?
    προχτες ενας δεξιος υπαλληλος της Διαμαντοπουλου του απαντησε εγγραφως οτι "Η ΕΚΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ"!!

    τωρα κοροιδευομαστε?

    Ολοι στο κολπο της διαφθορας!!

    Αν δεν ειναι να διαταξει η Δαμαντοπουλου και ο Παναρετος

    ερευνα και να απολυσει τον Προισταμενο γ/θμιας Εκπαιδευσης που υπεγραψε αυτο!!

    Αλλα προφανως ο Προισταμενος ξερει και "αλλες υποθεσεις" και δεν τολμει να κουνηθει κανεις

    Γιαννουλα ΥΠΕΠΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ...ΣΤΟ ΔοΝηΤή.

    Και ξέρετε ΠΙΑ.
    εκει....ναι εκεί....
    Τα λεφτά υπάρχουν !
    - θα διοριστείτε στο Δημόσιο.
    - θα σας χαριστούν τα χρέη.
    - Θα φάτε καλά, όπως παλαιότερα.
    Εξάλλου, έχουμε όραμα και σχέδιο !!!
    το ΔΝΤ είναι εδώ, ενωμένο ΔυΝαΤό.

    ΘΑ βγει ενας Γιαννος και θα πει παλι την γνωστη ατακα και κανεις δε θ αντιδρασει.
    ΘΑ κανει διαγκελμα ο Σημιτης.
    ΘΑ αναλυσει ο Καστανιδης,
    θα προσθεσει ο Παναγιωτακοπουλος και ο Ακης,
    θα αναφερθει η Βασουλα και θα κλεισει η Μιλενα με την αλλη τη φρυδου.

    ΠΑΣΟΚ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άσε μας ρέ παληκάρι γνωρίζαμε τό
    Δούρειο Ίππο,μάθαμε καί τό Δούρειο
    Γάϊδαρο.Βαριέμαι γιά παραπάνω.
    Δώσε μου τή φορολογική δήλωση τού
    Αλέκου.Τίιιι πώωως,μόνο εμείς τόν
    πληρώναμε?Εέεε καί κάτι διευκολύνσεις
    πού δέν δηλώνονται.Σάλτα ρέ καί..
    Σέ τά μάς ρέ,πού σέ πουλάω καί σέ
    αγοράζω τρείς φορές τή μέρα.
    Υπάρχει θυμός,οργή καί οί Βολευτές
    δέν μπορούν νά τή καταλλαγιάσουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτος ο Παπουλιας που ειναι ?? μαζευει αποδειξεις για τα δανεικα στον Ανδρεα το λαοπλανο?
    Δε λεει τιποτε ?
    Δε σχολιαζει ?
    Ποσο μας κοστιζει ??
    Λετε να μας τον κοψει το ΔΝΤ ???

    τώρα τουλάχιστον όλοι …θα κόψουν από την γλώσσα τους την λέξη “σοσιαλισμός”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚΣΠΟΤ,
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΘΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ?
    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ"?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ?
    ΑΡΑΞΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.

    ΥΓ: ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και μόνο που εμπιστεύτηκες στον Πρετεντέρη την παρουσίαση,
    τον (εκτός των άλλων και) χουλιγκάνο που εκσφενδόνιζε τα μπουκάλια απο την κερκίδα των βάζελων...
    ΕΚΑΨΕΣ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΟΥ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ...
    θα τα καταφέρουμε και χωρίς τις σοφίες σας...
    όπως τα καταφέρνουμε και χωρίς τη "συγνώμη" που ακόμα περιμένουμε απο την παρέα σας του Κολωνακίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι θελει ο Κ.Παπαδοπουλος, κιο καθε παπαδοπουλος, χωρις κοστος να βγει λαδι? μπορει να κανει μια ανοιχτη καταγγελια μιας και ηταν στο τιμονι τοσα χρονια, ειναι κουραστικο αυτο το παιχνιδι να το παιζουν καλοι και σοβαροι, ανθρωποι του συστηματος, συνυπευθηνοι καθ'ολα. Ετσι ειναι κ. Παπαδοπουλε, κιοταν ησουν υπουργος υγειας τοσα χρονια μια τρυπα στο νερο...Συγνωμη ρε παιδια ο κοσμος γιατι τους ψηφιζει, γιατι δεν ξερει ποιος αλλος θα μας κυβερνησει? και λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Eγω απλα θα θυμησω σε οσους το εχουν ξεχασει τι ειπα οταν τον ρωτησαν οι δημοσιογραφοι την περιοδο που ηταν υπουργος υγειας αναφορικα με το μικρο ξανθο αγγελουδι που "πεταξε"στον παραδεισο γιατι αυτος ο μεγαλος σοσιαλιστης δεν εκανε τιποτα για να το στειλει στο εξωτερικο να γινει καλα......"Αλλη ερωτηση..αλλη ερωτηση" Αυτο απαντησε αυτο το κτηνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση