GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσχος! "Σφαγή" πλατανιών...

Aπό το http://lefteria.blogspot.com/ Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας Πιερίας, όταν αντίκρισαν υπαλλήλους του δήμο...

Aπό το http://lefteria.blogspot.com/
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας Πιερίας, όταν αντίκρισαν υπαλλήλους του δήμου Δίου να κόβουν περισσότερα από 40 πλατάνια, αφήνοντας μόνον τους κορμούς και ορισμένα κλαδιά. Για δεκαετίες ολόκληρες τα Πλατάνια βρίσκονταν λίγο έξω από το χωριό, κοντά στο χώρο της αερολέσχης και στο σημείο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Λύκειο της περιοχής, και αποτελούσαν σημαντικό πνεύμονα πρασίνου.
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας μόλις βρέθηκαν μπροστά στο...

θλιβερό αυτό θέαμα ζήτησαν εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή, η οποία σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Κονταριώτισσας κ. Διονύση Πισαλίδη επικαλείται ότι έλαβε άδεια από τα δασαρχείο. Ο πρώην κοινοτάρχης κατήγγειλε το γεγονός στη Διεύθυνση Δασών και με αίτησή του ζήτησε να ενημερωθεί, αν δόθηκε άδεια για την κοπή των πλατανιών. Συγκεκριμένη απάντηση όμως δεν έλαβε, λέγοντάς του ότι ξεκίνησε… σχετική έρευνα για το ποιοι έκοψαν τα δένδρα. Μάλιστα, ο δήμος Δίου νοίκιασε για τέσσερις ώρες γερανό προκειμένου να μπορέσουν οι υπάλληλοι να επιτελέσουν το.. έργο τους! Την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει και εκπρόσωπος της εταιρίας από όπου νοικιάστηκε το ειδικό γερανοφόρο όχημα. «Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους. Είναι ντροπή! Αίσχος ! Να δίνεται εντολή από το δήμο σχεδόν να κοπούν σαράντα πλατάνια, προκαλώντας βλάβη εις βάρος του περιβάλλοντος», ανέφεραν εξοργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής.

9 σχόλια

  1. ρε τεταρτοκλασσατοι δημοσιοκαφροι εδω μεσα, μεχρι και τα πασοκια σας σιχαθηκαν.

    ο καθυστερημενος γιωργακης σφαζει τον λαο κι εσεις ασχολειστε με την οννεδ επιτηδες συνεχεια.

    ανοιξτε και κανενα θεμα για τον ερωτικο χορο του ουρακοταγκου ρε σιχαματα.

    ειστε συνυπευθυνοι για τον μαλακα που βγαλαμε και αυτα που περναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.08 μαλακα swell αντε γαμησου καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι οί λειτουργοί τής Δικαιοσύνης μαλακίζονται.
    ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ!!!!
    Εσύ ρέ Μπιρμπίλη πού χάθηκες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιτομιμένα πλατάνια....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. edo okosmos kegete,ke to m... xtenizete.kala to zori ta platania ine?eksarxis na mathun i kseroles oti etsi ananeonete to dentro.ine mia taktiki pu efarmozete edo stin germania edo ke eones.kalitera na asxolounte i legomeni prasini me tis katabatisis ke ta perierga eksoxika pu ksefitronun stis kamenes ektasis sto burdelo ellas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΝ,ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΩΣ ΜΑΡΑΣΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ Η ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΖΕΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τά πλατάνια περιτομήθηκαν.
    Μέ τίς Μουσουλμάνες γυναίκες,
    τί γίνεται?Κλητορηδεκτομή λέγεται.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον ΔΗΜΑΡΧΟ (με κεφαλαία).
    Είμαι ένας που γλύτωσε τη ΖΩΗ του απο πλάτανο που ΔΕΝ τον κλάδεψε ο εκεί δήμαρχος.
    Επεσε ένα κλαδί ( τεράστιο) και έκανε το αυτοκίνητό μου λιώμα. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα.
    Τα πλατάνια αυτά ας πάνε οι οι-κωλό-γοι αυτοί να τα δουν σε λίγους μήνες ( θα είναι πάλι καταπράσινα).
    Το αυτοκίνητό μου ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
    Εγώ είμαι ευτυχής που ΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση