GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H συνάντηση του Λονδίνου...

...για τη δημιουργία του κόμματος Επιχειρηματιών-Εφοπλιστών Aπό την Ιόλη Πιερίδη http://www.kourdistoportocali.com/ Πάνω απο 10 κoρυφαίοι Ε...

...για τη δημιουργία του κόμματος Επιχειρηματιών-Εφοπλιστών

Aπό την Ιόλη Πιερίδη
http://www.kourdistoportocali.com/

Πάνω απο 10 κoρυφαίοι Ελληνες επιχειρηματίες και μεγαλοεφοπλιστές -ανάμεσά τους και Κύπριοι- συναντήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο με μοναδικό στόχο τη διέξοδο της χώρας απο τη κρίση και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", οι επιχειρηματίες-μιλάμε για βαριά ονόματα-αποφάσισαν ν αναθέσουν στην εταιρεία Egon Zehnder του κ. Ανδρέα Γαβριηλίδη την έρευνα για τον εντοπισμό του κατάλληλου προσώπου ο οποίος θα μπορούσε ν αναλάβει την ηγεσία του συνασπισμού εθνικής σωτηρίας.
Ολα τα ονόματα των επιχειρηματιών που πήραν...

μέρος στη συνάντηση βρίσκονται στη διάθεσή μας.
Για την ώρα αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι μερικά απο τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την ηγεσία του νέου φορέα: Αλέξης Παπαχελάς, Πρίγκηπας Νικόλαος, Λουκάς Παπαδήμος, Ανδρέας Βγενόπουλος αλλά κι ένα όνομα έκπληξη αυτό της Μαριάννας Λάτση!
Ο κ. Ανδρέας Γαβριηλίδης
Ο κ. Ανδρέας Γαβριηλίδης είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Egon Zehnder International, η οποία ιδρύθηκε το 1964 στην Ελβετία από τον κ. Egon Zehnder και σήμερα αριθμεί 55 υποκαταστήματα ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 250 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην εξεύρεση και στην αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών καθώς και σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων και σύνθεσης αλλά και ορθής λειτουργίας διοικητικών συμβουλίων εταιρειών. Ο κ. Ανδρέας Γαβριηλίδης στη συνέντευξη που ακολουθεί κάνει εκτενή αναφορά στον τρόπο με τον οποίο η Egon Zehnder International επιλέγει τα κατάλληλα στελέχη για λογαριασμό των πελατών της.
Ποια η διαδικασία που ακολουθεί η εταιρεία για την εξεύρεση στελεχών;
«Η προσέγγιση της Egon Zehnder International στην εξεύρεση στελεχών συνίσταται στην επιλογή ορισμένων εταιρειών στις οποίες εντοπίζονται άτομα τα οποία έχουν το εκπαιδευτικό υπόβαθρο, την επαγγελματική εμπειρία καθώς και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη. Κατόπιν ετοιμάζουμε μια εκτενή εμπιστευτική έκθεση για κάθε υποψήφιο στην οποία περιλαμβάνονται η σταδιοδρομία, προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη θέση καθώς και εκτίμησή μας για την καταλληλότητά του ως προς τη συγκεκριμένη θέση».
Πώς κρίνετε ένα στέλεχος; Είναι τα σημαντικότερα προσόντα οι σπουδές και οι ικανότητες;
«Η φιλοσοφία της Egon Zehnder International, εδραιωμένη στη μακρόχρονη εμπειρία της, είναι ότι το στέλεχος πρέπει να κρίνεται με βάση τις πράξεις και τις επαγγελματικές επιτυχίες του και όχι με βάση τις υποτιθέμενες ικανότητές του. Επανειλημμένα έχουμε διαπιστώσει ότι η προγενέστερη πορεία του είναι και η πλέον αξιόπιστη ένδειξη της μελλοντικής εξέλιξής του. Αν κατά τη διάρκεια των σπουδών και της σταδιοδρομίας του ήταν ικανός να σκέπτεται, να δρα και να ηγείται με αποτελεσματικό τρόπο, το πιο πιθανό είναι πως τα ίδια προτερήματα θα τον διακρίνουν και στη θέση που καλείται να καλύψει. Μια "καλή" προσωπικότητα ή ένα υψηλό επίπεδο ευφυΐας, παραδείγματος χάριν, δεν σημαίνουν πολλά πράγματα αν δεν έχουν "αντίκρυσμα" σε υψηλή επίδοση στην εργασία. Κατά συνέπεια, στη διαδικασία της έρευνας και της επιλογής δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην επίδοση και στην ως τώρα αποδεδειγμένα επιτυχημένη σταδιοδρομία».
Μπορείτε να μας περιγράψετε τη μεθοδολογία που ακολουθεί η εταιρεία για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της;
«Το πρώτο βήμα μας είναι μια διεξοδική συζήτηση και γνωριμία με τα στελέχη του πελάτη μας, προκειμένου να ενημερωθούμε επαρκώς για τη θέση και τις αρμοδιότητές της. Αυτό μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τις ουσιαστικές προδιαγραφές της θέσης, τα απαιτούμενα προσόντα και την εμπειρία. Ετσι, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε υπεύθυνα για τη συγκεκριμένη θέση και για την οργάνωση του πελάτη μας χωρίς να αποκαλύψουμε την ταυτότητά του σε αυτή τη φάση στους υποψηφίους. Στη συνέχεια διατυπώνουμε τις προδιαγραφές της θέσης, οι οποίες περιγράφουν το αντικείμενό της, τα επαγγελματικά και προσωπικά προσόντα που απαιτούνται από τον ιδανικό υποψήφιο, και, τέλος, μια γενική περιγραφή της εταιρείας. Αφού τεθούν οι προδιαγραφές, καταρτίζουμε έναν συνολικό κατάλογο οργανισμών και πιθανών υποψηφίων με την απαιτούμενη εμπειρία και με αποδεδειγμένα επιτυχημένη σταδιοδρομία».
Είναι δυνατόν σε αυτή τη διαδικασία να εμπλακεί ο πελάτης με συγκεκριμένες προτάσεις και ποιος είναι ο χειρισμός σε αυτή την περίπτωση;
«Μερικές φορές κατά τη διάρκεια της έρευνας ο πελάτης μας πληροφορείται ονόματα πιθανών υποψηφίων μέσω δικών του πηγών ή μέσω συστάσεων. Πολιτική μας είναι να κάνουμε μια προσωπική συνέντευξη με αυτούς τους υποψηφίους, να τους αξιολογούμε παράλληλα με τους υποψηφίους που έχουμε προσεγγίσει μέσω της δικής μας συστηματικής έρευνας και να τους παρουσιάζουμε σε κατάλληλο χρόνο στο πλαίσιο της κανονικής διαδικασίας».
Κάπου εδώ είναι το στάδιο των συνεντεύξεων;
«Εντοπίζονται τα στελέχη που η φήμη τους ως επιτυχημένων στη θέση που κατέχουν υποδηλώνει ότι θα ήταν τα πλέον κατάλληλα για την προς κάλυψη θέση και στη συνέχεια προσεγγίζονται με εμπιστευτικό τρόπο. Επειτα από μια διεξοδική συνέντευξη ο αριθμός των υποψηφίων περιορίζεται σε δύο ως πέντε».
Πότε γίνεται η παρουσίαση στον πελάτη των κατάλληλων στελεχών;
«Η αρχική παρουσίαση των υποψηφίων γίνεται εγγράφως με μια λεπτομερή εμπιστευτική αναφορά για τον καθένα από αυτούς, η οποία περιλαμβάνει περίληψη της ως τώρα σταδιοδρομίας τους, τη δική μας εκτίμηση και τέλος την πρότασή μας. Επειτα από σύντομο διάστημα παρουσιάζονται οι υποψήφιοι».
Ο ρόλος σας τελειώνει εδώ ή συμμετέχετε στη διαδικασία της πρόσληψης και παρακολουθείτε την εξέλιξη του προσληφθέντος;
«Το τελευταίο στάδιο στην προσέλκυση ενός υποψηφίου είναι μια από κοινού προσπάθεια της Egon Zehnder International και του πελάτη. Βοηθάμε στον προσδιορισμό των απαιτήσεων όσον αφορά τη θέση, τις δυνατότητες εξέλιξης και τα οικονομικά κίνητρα προκειμένου να προσελκύσουμε τον πλέον εξαίρετο υποψήφιο στην εταιρεία του πελάτη μας. Θεωρούμε ότι η συγκέντρωση λεπτομερών συστάσεων για τον επικρατέστερο υποψήφιο είναι το σημαντικότερο μέρος της τελικής διαδικασίας επιλογής. Συνήθως εκτελούμε οι ίδιοι αυτή την εργασία και είναι πολιτική μας να ερχόμαστε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στα οποία αναφερόταν ο υποψήφιος στις προηγούμενες θέσεις του. Η επαγγελματική ευθύνη μας τόσο απέναντι στον πελάτη όσο και στο στέλεχος δεν σταματά με την πρόσληψη του τελευταίου. Για τον λόγο αυτόν συνήθως εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη του επιλεγέντα υποψηφίου, ερχόμενοι σε επαφή όχι μόνο μαζί του αλλά και με τον πελάτη σε κατάλληλα χρονικά διαστήματα. Αρχικώς κατά τους πρώτους μήνες της εργασίας του κα μετά στο τέλος του πρώτου έτους της υπηρεσίας του, μια τακτική που είναι εποικοδομητική για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

32 σχόλια

  1. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας κυβερνησει και ενας ασχετος,καλυτερα αποτελεσματα θα εχουμε,αρκει να ειναι πατριωτης κι οχι δουλος των ξενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


    Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

    Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

    "Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


    Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

    Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

    Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

    Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

    Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Νέα Υόρκη χθές έγινε διαδήλωση 1.000.000 ανθρώπων κατά των αλητο-τραπεζιτών, των χρηματιστών, των κορακιών τοκογλύφων.

    Στην Ελλάδα γιατί δεν κουνιέται φύλλο ??

    Αυτοί οι αλήτες πρέπει να επικηρυχθούν ως εγκληματίες πολέμου.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ









    Στη Νέα Υόρκη χθές έγινε διαδήλωση 1.000.000 ανθρώπων κατά των αλητο-τραπεζιτών, των χρηματιστών, των κορακιών τοκογλύφων.

    Στην Ελλάδα γιατί δεν κουνιέται φύλλο ??

    Αυτοί οι αλήτες πρέπει να επικηρυχθούν ως εγκληματίες πολέμου.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ








    Στη Νέα Υόρκη χθές έγινε διαδήλωση 1.000.000 ανθρώπων κατά των αλητο-τραπεζιτών, των χρηματιστών, των κορακιών τοκογλύφων.

    Στην Ελλάδα γιατί δεν κουνιέται φύλλο ??

    Αυτοί οι αλήτες πρέπει να επικηρυχθούν ως εγκληματίες πολέμου.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι είπε πάλι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;

    Τι είναι πάλι αυτό που ανέφερε στην ομιλία του στο συνεδριο του Economist
    ο κος Πρωθυπουργος ; ; ;

    Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες...
    έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

    Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΡΕΕΕ....ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Ο ΤΥΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το διάγγελμα του Γιώργου θα γίνει από το Σέντραλ Παρκ;

    Το διάγγελμα για το νομισματικό ταμείο το έκανε ο Γιώργος απ’ το Καστελόριζο. Το επόμενο για την πτώχευση θα το κάνει από το Σέντραλ Πάρκ

    Μη στενοχωριέσαι Γιώργο.
    Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου πως απείλησες τους παλιογερμανούς με το ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

    ΕΕΕΕ......ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣΣ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κύριοι Παπαδήμας και Βγενόπουλος είναι ικανοί να αναλάβουν μια τέτοια προσπάθεια πιστεύω , αλλά δεν νομίζω να αναλάβουν μια τέτοια αποστολή οι κύριοι . Αν το κράτος λειτουργήσει με τα δεδομένα , τη νοοτροπία και κριτήρια που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα , τα πράγματα θα αλλάξουν προς το συμφέρον όλων μας . Π.Χ Η Ολυμπιακή που μας είχε χιλιοταλαιπωρήσει σαν κρατική εταιρεία στο παρελθόν , σαν ιδιωτική εταιρεία μας εξυπηρετεί κανονικότατα και οι εργαζόμενοί της δεν νομίζω να είναι δυσαρεστημένοι.
    Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να λειτουργήσει με κριτήρια ΑΣΕΠ και δημοσιουπαλληκής δεοντολογίας και ρουσφετιών.
    Κρίνεσαι από τη στιγμή που προσλαμβάνεσαι δοκιμαστικά , αξιολογείσαι , αν έχεις τα προσόντα εξελίσεσαι , και μπορεί να φτάσεις να γίνεις και γενικός διευθυντής , αλλά αν τα κάνεις μούσκεμα , θα απολυθείς.
    Κάθε ποσό που ξοδεύεις ,πρέπει να το δικαιολογηγείς και να το τεκμηριώνεις . Γνωρίζεις ότι δεν έχεις τον κρατικό προϋπολογισμό και να ξοδεύεις ξένοιαστα και αλόγιστα.
    Το πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει . Και να πέσει η κυβέρνηση δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική βιώσιμη λύση . Τα χρέη πρέπει να πληρωθούν . Μακάρι η είδηση να είναι αληθηνή και να προχωρήσει . Μη ξεχνάμε και η φιλική εταιρεία ξεκίνησε από εύπορους Ελληνες του εξωτερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε τις αβελτηρίες με τους εθνικούς σωτήρες, αρχηγός η Λάτση για να παίρνει άδειες από την σημαία ο γιος της ναύτης, αρχηγός ο εθνικός μεσίτης Βγενόπουλος για να ξεκοκαλίσει όλοι την δημόσια περιουσία και μετά να την πουλήσει στα αφεντικά του, αρχηγός ο γιος του κοκκού για να γυρίσουμε πίσω 50 χρόνια , αρχηγός το πρακτοράκι της CIA Παπαχελάς !!! Ουστ από εδώ. Όλοι οι έπυλοι στο προσκήνιο, ντροπή !!!.
    Όλα τα λαμόγια τα κεκτημένα και την βολή τους θέλουν να διατηρήσουν, ξύπνα λαέ και δες τι θα ψηφίσεις την επόμενη φορά σωστά και άσε τις ανοησίες και τα σενάρια της πλουτοκρατίας.
    Ο δικαιολογημένος σήμερα θυμός μας με όλους τους ανίκανους πολιτικούς μην μας οδηγεί στην απόγνωση και στα σαγόνια του καρχαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡ... ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

    ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    Αντισταθειτε, εστω ψυχικα

    Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

    Υπαρχει απαντηση του Δρ Κουτσουκου
    σε λιγο...εδω στο Πρεσσ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε


    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ MEGA CHANNEL!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 1.18 και τι κερδισαμε απο τους πολιτικους της φαπας και της καρπαζιας>?
    Δεν κλεψανε?δεν πλουτισανε?μπηκε κανεις φυλακη?
    Μην μας ζαλιζεις λοιπον,καλυτερα να παιρνει αδειες ο γιος της Λατση που τις παιρνει ετσι κι αλλοιως απο την παραδουλευτρα τον Βενιζελο παρα να μας πηδανε χωρις προφυλακτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπα? τα αρχι-λαμόγια κάνουν κόμμα?Δεν είναι ικανοποιημένα από τους υποτακτικούς τους εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Βγενοπουλος μπορει αλλα δε θελει.
    Λατση και λοιποι ξεχαστε τους, την εχουν γραμμενη την Ελληνιτσα στα τετοια τους.....
    Οσο για τον Alexis, τι διαφορα θα ειχε απο τον Τζεφρυ???
    Λυση υπαρχει, www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ .

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ .


    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΔΕ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΑΑΑΑΑΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγόρι μου Χάρη αφου το μόνο που σε ενδιαφέρει στο πήδημα ειναι το προφυλακτικό δεν υπάρχει πρόβλημα,τράβα το δρόμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ Ή ΤΗ ΛΑΤΣΗ.
    Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ.
    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
    Η ΛΑΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΛΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι ο πρώτος που θα ψηφίσει ένα τέτοιο κόμμα.
    Τόσα χρόνια χόρτασα από τα κόμματα των πολιτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Αν μη τι άλλο το νέο αυτό κόμμα θα απαρτίζεται από ανθρώπους που θα έχουν τα κότσια και τις ικανότητες να διοικήσουν επιτυχώς μια επιχείρηση.
    Πόσο μάλλον μια κατεστραμμένη επιχείρηση όπως είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :
    “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΤΟΞ ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ....ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥΣ.....ΓΑΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχετε την ψευδαίσθηση ότι ένας τραπεζίτης που τον ενδιαφέρουν μόνο τα νούμερα και το κέρδος , ότι μπορεί να διαχειρισθεί συλλογικά αγαθά και να προάγει τη συλλογική ευημερία?Σας είπε κανείς ότι επειδή είναι καλοί μάνατζερς , δηλ. επειδή σας πουλάνε κάρτες και διακοποδάνεια, ότι μπορούν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας? Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικούς με ήθος όχι τραπεζίτες με καλά βιογραφικά και ακριβά κοστούμια. Επιπλέον χρειάζεται Policy makers, έλεος πια με τη δικτατορία των καθηγητών πανεπιστημίου και τους δικηγόρους σε αυτή τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μακάρι να παρουσιαστούν άνθρωποι ικανοί, στο προσκήνιο.
    Θα τους ακολουθήσουμε όλοι εμείς που κουραστήκαμε πια να απογοητευόμαστε από τους άχρηστους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Χάρη 1:32
    Το πολιτικό μας σύστημα έχει χρεοκοπήσει . Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , είναι τα δύο κόμματα εξουσίας που μας κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση και έφθασαν σε αυτά τη κατάντια τη χώρα μας . Τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης , επειδή ουδέποτε ανέλαβαν ευθύνες εξουσίας , μπορούσαν να κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς και προτάσεις μη ρεαλιστικές . Είναι οι πολιτικοί της φάπας και της καρπαζιάς όπως γράφεις.
    Εχοντας την εμπειρία για το πώς δουλεύει ο ιδιωτικός τομέας ( και εκεί δεν είναι όλα όμορφα αγγελικά πλασμένα ) , όπου ο κάθε εργαζόμενος αν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του , αφού πάρει 2 έγγραφες προϊδοποιήσεις και δεν συμορφωθεί , πάει σπίτι του . Και αν κλείσει η εταιρεία που εργάζεται , μένει άνεργος .
    Δεν έχει θέση ο ωχαδελφισμός και η ανευθυνουπευθυνότητα που συναντάμε πολλές φορές στο δημόσιο .
    Αν το δημόσιο , λειτουργούσε με κριτήρια του ιδιωτικού τομέα , δεν θα υπήρχαν τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι (όπου σε άλλες υπηρεσίες σκοτώνονται στη δουλειά και σε άλλες σκοτώνουν μυιγες ) , θα δούλευαν 8ωρο , δεν θα έπαιρναν τους μισθούς αυτούς όλοι ( ΔΥ των 700 € δεν υπάρχουν) και δεν θα φτάναμε σε αυτά τα χάλια . Αυτοί πληρώνονται από τους φόρους μας . Εχουμε τους περισσότερους δημμόσιους υπαλλήλους από την Αγγλία και τη Γερμανία , χώρες με πολαπλάσιο πληθυσμό.
    Για το λόγο αυτό ανέφερα το παράδειγμα της Ολυμπιακής .
    Επειδή το το πολιτικό σύστημα είναι χρεοκοπημένο , όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν δεν έχουν ούτε ένσημο στη ζωή τους παρά μόνο πανεπιστημιακούς τίτλους ,δεν γνωρίζουν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα του πολίτη , επιχειρηματικότητα , ανεργεία , ένα νέο κόμμα με τέτοιους αρχηγούς που να μπορέσουν να εφαρμόσουν τα κριτήρια του ιδιωτικού τομέα στο δημόσιο , θα ήταν καλύτερα . Αν και αυτοί κάνουν τα ίδια , και κλέψουν και αρπάξουν ότι έχει απομείνει , καλύτερα να μας λείπουν .

    Και ο γυιος της Λάτση δεν είναι το πρόβλημα . Αυτά θα υπάρχουν .
    Και εγω υπηρέτησα 21 μήνες , στο στρατό ξηράς , είμουν από αυτούς που φορούσαν μπερέ τότε . Βύσματα υπήρχαν και τότε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάσα προσφορά δεκτή, αλλά άμα μιλάνε για Αλέξη Παπαχελά, χαμένο τόχουν. Μιά απο τα ίδιο.
    Χορτάσαμε απο υπαλλήλους.

    Κανέναν αυτοδημιούργητο σαν τον Βγενόπουλο μπορούν να μας βάλλουν πρωθυπουργό, να του την πάρουμε και πίπα, εκεί που φθάσαμε?????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ουσιαστικά εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα προφητικά λόγια του Μεγάλου Ιεροξεταστού του Ντοστογιέφσκυ: «Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ’ την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας... “Ω! Θα τους επιτρέψουμε και την αμα ρτία, γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε να αμαρτάνουν... Στο τέλος θα ‘ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πουν: “Κάντε μας σκλάβους, μα χορτάστε μας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ 3:23

    Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι πλέον δεν διοικεί ο ΓΑΠ;
    Αντί τώρα να λές "ΓΑΠ για πάντα" πρέπει να λες "ΔΝΤ για πάντα".
    Αλλά εσύ κοίτα να μην ξυπνήσεις από τον ύπνο του δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 4:16,

    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕ; ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΑΘΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;
    ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ 4:16 μ.μ.

    Εσύ φίλε φάσκεις και αντιφάσκεις.
    Από τη μια θέλεις ηθικούς πολιτικούς και όχι επιχειρηματίες να σε κυβερνήσουν και από την άλλη λες ότι βαρέθηκες τους δικηγόρους.
    Αλλά οι περισσότεροι πολιτικοί της Βουλής είναι δικηγόροι ή απόφοιτοι της Νομικής.
    Για ξανασκέψου το.
    ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρέ μαλακοβιόληδες, όλοι,

    χαζούς τούς περάσατε όλους αυτούς τούς κονομημένους, νά θέλουν νά μπλέξουν μέ τούς μισοπάλαβους τούς "΄Ελληνες", ?

    Χαζοί είναι ????

    Οι"Ἑλληνες", σ'όλη τήν πορεία τής μακραίωνος ιστορίας τους, κυβερνήθηκαν αποτελεσματικώς, μόνον από ξένους (Τριάκοντα τυράννους, Βαυαρούς, Αμερικάνους, πάντα μέ ξιφολόγχες) ...

    ή από τίποτα δικτάτορες τής συφοράς, στύλ Κονδύλη, Παγκάλου ή Παπαδόπουλου...

    Πάρτε το χαμπάρι ::::::::

    Εάν θέλετε νά σωθήτε, προσλάβατε ΞΕΝΟΥΣ Κυβερνήτες, μέ στρατό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΤΗ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ

    Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση