GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Βουλγαράκης απαντά, μέσω του Press-gr, στον Π. Γερουλάνο...

-Το Κέντρο Χορού συνεστήθη λίγο πριν μετακινηθώ από το υπουργείο Πολιτισμού... -Λιάπης και Σαμαράς γνωρίζουν καλύτερα τι συνέβη στην πορεία...

-Το Κέντρο Χορού συνεστήθη λίγο πριν μετακινηθώ από το υπουργείο Πολιτισμού...
-Λιάπης και Σαμαράς γνωρίζουν καλύτερα τι συνέβη στην πορεία...

Aπό τον Γιώργο Α. Βουλγαράκη

Προς το Press-Gr
Ο κ. Παπαγιώτης παρασυρόμενος προφανώς απ το κλίμα των ήμερων και υπερβολική βιασύνη, αναφέρεται σε "Σπάταλες και κακοδιαχείριση στο Υπ. Πολιτισμού" επί των ημερών της δικής Υπουργίας στηριζόμενος προφανώς στο κλείσιμο του ΕΚΕΘΕΧ (Εθνικό Κέντρο Χορού και Θεάτρου) που εξήγγειλε ο κ. Γερουλανος και το οποίο είχε συσταθεί από μένα.
Η αλήθεια είναι ότι το κέντρο αυτό συνεστήθη για να αποφευχθεί η αυθαιρεσία του εκάστοτε Υπουργού -όπου ως τότε μόνος αυτός, χωρίς κανένα έλεγχο, αποφάσιζε τι θα επιχορηγηθεί και πόσο θα επιχορηγηθεί.
Το καθήκον αυτό αναλάμβαναν πλέον με τον ιδρυτικό νόμο του ΕΚΕΘΕΧ οι ίδιοι οι άνθρωποι του Θεάτρου- γι αυτό και έγινε θερμά αποδεκτό από το χώρο, ενώ για πρώτη φορά έδινε στέγη και στο Χορό που ως τότε ήταν εκτός κάθε προγραμματισμού.
Το Κέντρο συνεστήθη το 2007 ενώ μετά από λίγους μήνες έγιναν εθνικές εκλογές και ορίστηκα Υπουργός Ναυτιλίας.
Ενώ λοιπόν το ίδρυσα, δεν είχα καμία γνώση και προφανώς ευθύνη για την μετέπειτα πορεία του .
Μετά από μένα υπήρξαν άλλοι δυο Υπουργοί απ τη ΝΔ ( Μ. Λιαπης και Α. Σαμαρας) οι οποίοι και προφανώς...

γνωρίζουν καλύτερα ο καθένας για την περίοδο της Υπουργίας του.
Να σημειώσω με την ευκαιρία, ότι την περίοδο που ήμουν Υπουργός, έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να μπει μια τάξη στα Οικονομικά του Υπουργείου αφού ψηφίστηκε ο νομός για της πολιτιστικές χορηγίες, ενεργοποιήθηκε το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσείων που κατέγραψε για πρώτη φορά τα το σύνολο των μουσείων της χωράς και τις συλλογές και αξιοποιήθηκαν τα εκθετήρια.
Πέραν αυτού, θυμίζω ότι με αφορμή το ατυχές περιστατικό του κ. Ζαχόπουλου, έγινε πλήρης έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης της περιόδου εκείνης τα αποτελέσματα της οποίας είναι γνωστό ότι υπήρξαν αψογα.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, ειμαι βεβαιος οτι θα δημοσιοποιηθεί η απαντηση μου.

121 σχόλια

  1. Κε Βουλγαράκη,

    Πρίν ΚΑΝΕΤΕ το ΕΚΕΘΕΧ κάνατε οικονομική μελέτη για να δείτε αν η εθνική οικονομία, δηλ. η τσέπη του δύσμοιρου αυτού λαού (μόνο του φορολογούμενου και όχι του φορο-εισφορο-κλεπτο-διαφεύγοντος) μπορούσε να το «αντέξει» με δικά μας, Ελληνικά χρήματα, και όχι με δανεικά????
    Δεν καταλαβαίνετε τελικά, μια και σας θεωρώ έξυπνο άνθρωπο (αυτό φαίνεται οτι"σας έφαγε"), ότι εσείς και όλο το πολιτικό σινάφι σας της τελευταίας 30-ετίας μας οδήγησε στη χρεοκοπία, ακριβώς επειδή «ΚΑΝΑΤΕ» τα πάντα, ό,τι επιτρεπόταν και ότι δεν επιτρεπόταν (αφού άλλωστε άλλοι πλήρωναν τη νύφη), αφού πρώτα νομοθετήσατε την ασυλία σας εις τον αιώνα τον άπαντα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


    Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

    Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

    "Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


    Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

    Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

    Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

    Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

    Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agorina mou esy evergeti ths ellados, ton ftoxon kai adynaton ,ti na sou protothymitho, eisai o kalliteros,as elpisoume oti tha yparksh pothen esxes . se FTINO tora kai tha ta xanapoume. me agaph kai sevasmo p.l pros kon georgio YPOURGAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Βουλγαράκη

    Παρότι δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα μπείτε στον κόπο να διαβάσετε να σχόλια που θα ακολουθήσουν τη δημοσίευση της επιστολή σας, έχω να δηλώσω ότι το απύθμενο θράσος που σας διακατέχει, αυτός ο ανυπέρβλητος κωλοπαιδισμός, ναι ναι αυτός που σας έκανε πολιτικάντη της δεκάρας και ξοφλημένη προσωπικότητα ενός παρακμιακού πολιτικού συστήματος, σας οδηγεί να επιχειρηματολογείτε για το ΕΚΕΘΕΧ? Μα καλά, νομίζετε ότι μας νοιάζει το ΕΚΕΘΕΧ?Να χαθείτε από τα μάτια μας νοιάζει κε. Ντοράκια, εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε τον τόπο.Είμαι βέβαιος ότι το σχόλιο μου θα δημοσιευθεί.

    Α.Παπαμιμίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To μονο που θα μας θυμιζει την πολιτικη σας καριερα...."Το νομιμο ειναι και ηθικο"
    Τιποτα αλλο δεν κανατε κυριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κ. Βουλγαράκης φοράει παντελόνια οχι οπως κάποιοι άλλοι απο εκει και πέρα ο κ. Σαμαράς να θυμηθεί πως αυτός είναι το μεγαλύτερο βαρίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;»

    Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η προκήρυξη της κατοχικής «κυβέρνησης» Τσολάκογλου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της «κυβέρνησης», στις 29 Απρίλη του 1941.

    «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος. Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες. Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ελάτε μαζί μας και όλοι αδελφωμένοι να πάμε μπροστά

    Κι άμα σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας τη πορεία, το δίκιο μας φωτιά

    Πυρωμένες ρομφαίες, Πυρωμένα σπαθιά

    Ο λαός των ελλήνων πήρε απόφαση πια

    Δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν

    Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)

    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές

    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές

    Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί

    Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική

    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)

    Και βέβαια οι διαχρονικά δεινοπαθούντες Άρχοντες ζητάνε ξανά από τον λαό να καταλάβει.

    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DNT το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα πάρουν πίσω τα δάνεια που μας χορήγησαν. Ομως επειδη καταφεραμε να τους πάρουμε πολλά τώρα το ανχος το΄χουν αυτοι. Γι''αυτο καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρώνα σας ,ανάψτε το τσιγαράκι σας,΄παρτε το κομπολογάκι σας,και παίξτε το.... μια χαντρα ..χρωσταω στο μπακάλι..μια χαντρα χρωσταω στο μαναβη...μια χαντρα χρωσταω στη ΔΕΗ..μια χάντρα χρωσταω στην τράπεζα.. και μόλις τελειώσουν οι χάντρες το τιναζεις το κομπολοϊ και αχ δεν πάν να γ΄''θουν ετσι πρεπει να κανει και το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ουστ, ουστ ουστ που ελεγε κι ο κωνστανταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ .ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βουλγαράκη και συ και η Ντόρα φταίτε γτί δεν στείλατε στον διάολο εγκαίρως τον μπουχέσα , που συνέχισε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, παραδίνοντας την χώρα στον ΓΑΠ και στον προδότη ΣΑΜΑΡΑ.
    όσο αφορά τον ανώνυμο που ανέφερε τον Τσολάκογλου, δεν ξέρει ότι αν δεν συνθηκολογούσε όσοι ήταν στρατιώτες θα σέλνονταν αιχμάλωτοι στην Γερμανία. Αυτή ήταν η μεγάλη του προσφορά στην χώρα και εν πάσει περιπτώσει δικάστηκε έστω και παράτυπα και καταδικάστηκε.
    Ενώ τόσοι άλλοι που ρήμαξαν την χώρα , αριστεροί, δεξιοί και φυσικά σοσιαληστές ζουν και βασιλεύουν και την χώρα τη χρεώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επειδη ελειπα πολλα χρονια απο το ελλαδα...αυτος δεν ειναι ο Βουλγαρακης απο τα κατ εξοχην καλοανθρεμμενα παιδια βλαμηδες και πρωτοπαλικαρα της παλαι ποτε τρισενδοξης οννεδ που εξεθρεψαν Καλαμποκα και λοιπους φονιαδες...δηλαδη τι περιμενατε να απαντησει επι της ουσιας...βλεπε βιστωνιδα βατοπαιδι και συμβολαιογραφικες αλχημειες...και με τι σοβαρο θεμα να ασχοληθει στο υπουργειο πολιτισμου. Το προβλημα ειναι οτι με τετοιους μαλακες χαθηκε και ο πολιτικος πολιτισμος και κατεβαζουμε κι εμεις το επιπεδο της συζητησης μας ασχολουμενοι μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΘΟΣ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (1993-2009) ΚΑΘΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ TΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...

    Μιλαω ανεξαιρετως για ολους τους συγχρονους επιδοξους πολιτικους,οι οποιοι ειναι τοσο λιγοι και μικροι[αν και μερικοι εχουν καποιο ..μποι],που δεν νομιζω στην ιστορια να υπηρξε κατι αναλογο.Σε καιρο ειρηνης,να υποστουμε τοσες ηττες και ξεφτυλες.Και ετσι ξεδιαντροπα να ζητουν την στηριξη του ηλιθιου Ελληνικου λαου που τους ακολουθει.Γιατι ολοι τους εχουν βαλλει το χερακι τους στην εκχωρηση και την μειοδοσια.Και βεβαιως στην ρεμουλα.

    Για να κερδίσουμε στο μέλλον,
    πρέπει να αναλύσουμε το μαυρο παρελθον.

    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑΚΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά, δεν έχει κρυφτεί σε καμιά σπηλιά αυτός; Αυτό είναι θράσος... λουστείτε τον! (Αυτά τα γράφω εγώ, ένας ΝΔκράτης. Οι άλλοι τι πρέπει να πουν δηλαδή;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπουργό ο οποίος έχει το θάρρος προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του και να μην αφήνει σκιές να πλανόνται στον αέρα να τα βάλει με την κορυφή του σημερινού παγόβουνου της Ν.Δ.! Ο Υπουργός απο οτι ξέρω δεν καίγεται να ενταχθεί στο σωμα της Ν.Δ. και φυσικά αυτό του δίνει ισχυρό πλεονέκτημα να μπορεί... Δες περισσότερα να μιλάει ελέυθερα και έτσι για μια ακόμα φορά δεν κόμπιασε και έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση! Η δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα αποδεικνύει οτι σαφώς και διαθέτει κότσια καθώς συμπίπτει χρονικά το θέμα με τις διαγραφές που ξεκίνησε ο εμπνευστής και ιδρυτής της ΠΟΛΑΝ ο οποίος μετεξελίχθηκε σε σημερινό αρχηγό του κόμματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο κ. Βουλγαράκης είναι ο κατεξοχήν αδικημένος πολιτικ΄ςο της Ν.Δ. και οσο κι αν σας φανει παράξενο ο πιο καθαρός. Φορτώθηκε ένα σάνδαλο στην πλάτη λόγω μιας συγγενικής σχέσης που έτσι ευκολα μπορουσε να κολήσει η λάσπη και αυτό ήταν όλο. Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός οτι ο Καρατζαφέρης μόνο αυτόν θέλει απο τη Ν.Δ.; Η αντίστροφη μέτρηση όμως για την αποκατάσταση του πιστέυω πως έχει αρχίσει και να δώ τοτε που θα πανε να κρυφτουν ορισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΣ ΔΕΞΙΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΝΙΤΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΠΡΑΔΕΙΓΜΑ . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ , Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ 200000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε σπηλιά φίλε μου ας πάει και μάλιστα απο σήμερα να κρυγτεί ο σαμαράς ο οποίος προακει το κοινό αίσθημα κάθε νοεδημοκράτη
    ο μεγαλύτερος προδοτης της παράταξης και με επίσημο τιτλο θε΄λει να καθαρισει τους κοπρους του αυγεια.
    εγω παντως θελω ο βουλγαρακης να παει με το λαοσ περιφερειαρχης και να του ανοιξει το κωλο του αλλου
    ξερει ομως οτι δεν ειναι ευκολος παιχτης και δεν του μπαινει απο καλη μερια κατευθειαν ο αντωνακης , φοβαται και δεν εκβιαζεται σε καμια περιπτωσ αποτο βουλγαρακη αλλα ο βουλγαρακης σαν τσακαλι στο κομμα και τοσο χρονια διπλα στο κουρασμενο ολο και κατι θα κρατει στα χερια του για το μεσσηνιο άλγος της ν.δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡ
    ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΓΑΜ@ΕΙ!!!!!!!!!! ΟΕ! ΟΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εχω να πω κατι
    ο γιωργος εχει βοηθησει πολυ κοσμο στη ν.δ. μπορει να εχει μαθει να ζει ποιοτικα και με πλουτο αλλα ειναι ανθρωπος και ξερει να εκτιμα τους φτωχους και να μην τους βλεπει σαν ψηφο δεν ειναι τυχαιο που το πολιτικο του γραφειο αυτη τη στιγμη λειτουργει με 17 ατομα τα οποια αμισθη πηγαινουν με ωραριο επειδη εχει βοηθησει συγγενικα τους προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΠΟΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ο Κ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ειχε αρχιδια παντως ο βουλγαρακης να αναμετρηθει με το σαμαρα και δεν επελεξε να κατσει κοτουλα μπροστα του για να γλυτωσει την διαγραφη
    ειχα αλλη αποψεη για αυτον αλλα απο σημερα αναθεωρω
    δεν θα πρεπει βρε παιδια καποιος δεξιος να θυμισει και στο κ σαμαρα οτι εχει παρελθον και οτι κι αυτος ηταν μελος της κυβερνησης και οτι κι αυτος εφτασε τη ν.δ. εκει που εφτασε
    ε κατσε πηρε τη σκανδαλη και πυροβολει ο σφουγγαρακης αφου πρωτα σφουγγαρισε τα δικα του παραπτωματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕ
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΘΕΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ; ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΤΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΙΠΙΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ
    ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΑΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
    ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΑΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ
    ΒΡΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΩΛΟ ΣΥΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΠΕΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΣΑΜΑΡΟΜΟΥΡΟΤΥΙΔΟ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΙΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑ...ΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
    ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ
    ΤΟΥ ΣΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΑΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ςΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η Π....ΣΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάποιες φορές οταν εισαι ψηλα το τίμημα της πτωσης και η κατρακλυλα ειναι μεγάλη
    ειχε μια οφσορ ο βουλγαρακης και κατι τρεχει στα γυφτικα για μενα το ανηθικο για εκεινον και το σκανδαλωδες οσον αφορα το σκανδαλο Βατοπεδιου θα ηταν αν ειχε διευκολυνει με μια εστω υπογραφη του σαν υπουργος οποιαδηποτε παραχωρηση . τωρα τι εκανε ο πεθερος του ειναι αλλο θεμα και αυτος απο το πρωι εως τα χαραματα που ετρεχε σαν το βεγγο οταν ηταν υπουργος και ο καθε αυτος μην νομιζετε οτι ηταν σε θεση να παρακολουθει τις δραστηριοτητεςτου γραφειου του πεθερου του και γιατι να το κανει αλλωστε; Τωρα λολους να τους ψαξουν κανεις δεν θα βρεθει αψεγαδιαστος αυτος βρεθηκε δηλαδη σε ενα πολιτικο συστημα για να παραδωσδει στη δημοσια χλευη ; δεν ντρεπομασετ λιγακι λεω εγω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σας τζουζει που δεν μπορειτε να εξαγοράσετε το συνέδριο για να βγάλετε τη ντορουλα προεδρο.....

    πρόβλημά σας.....λεφτά έχετε.....καθίστε να τα χαρείτε.....

    ολοι οι νεοφιλελεύθεροι αποτυχημένοι κοπρίτες......ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΜΑ

    Και όσο αν είναι βαρίδι ο σαμαρας.......Η ΝΤΟΡΑ Ε Χ Α Σ Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.......ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ.......

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΑΣ......ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. giorgo eisai trella eisai trella me tin prasini fanella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κ Παπαμιμίκο οτανγλέιφατε όλοι εσείς προς τα εκεί ηταν καλά; τωρα ξέχασα βρήκατε αλλού να γλέιφετε αν ήσασταν ομως καλοι πατριωτες εκει που γλυφετε τωρα θα επρεπε να σας ξεφυγει και καμια χλεπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ENΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΧΕ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΦΣΟΡ ΝΑ ΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κε Βουλγαράκη
    Περμένω να σας δω και στην τηλεόραση απόψε να τα λετε αυτα για τον εθνικό μας προδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΔΕΞΙΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εντωμεταξύ, με απαντητική επιστολή του στο ιστολόγιο press-gr, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Βουλγαράκης αφήνει αιχμές στον Αντώνη Σαμαρά για το ΕΚΕΘΕΧ (Εθνικό Κέντρο Χορού και Θεάτρου), του οποίου την αναστολή λειτουργίας έχει ανακοινώσει ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, καταγγέλλοντας κακοδιαχείριση και σπατάλες.

    “Το κέντρο αυτό συνεστήθη για να αποφευχθεί η αυθαιρεσία του εκάστοτε υπουργού -όπου ως τότε μόνος αυτός, χωρίς κανένα έλεγχο, αποφάσιζε τι θα επιχορηγηθεί και πόσο θα επιχορηγηθεί. Το καθήκον αυτό αναλάμβαναν πλέον με τον ιδρυτικό νόμο του ΕΚΕΘΕΧ οι ίδιοι οι άνθρωποι του θεάτρου- γι' αυτό και έγινε θερμά αποδεκτό από το χώρο, ενώ για πρώτη φορά έδινε στέγη και στο χορό που ως τότε ήταν εκτός κάθε προγραμματισμού”, σημειώνει ο κ. Βουλγαράκης, προσθέτοντας:

    “Το Κέντρο συνεστήθη το 2007 ενώ μετά από λίγους μήνες έγιναν εθνικές εκλογές και ορίστηκα υπουργός Ναυτιλίας. Ενώ λοιπόν το ίδρυσα, δεν είχα καμία γνώση και προφανώς ευθύνη για την μετέπειτα πορεία του. Μετά από μένα υπήρξαν άλλοι δυο Υπουργοί απ τη ΝΔ ( Μιχάλης Λιάπης και Αντώνης Σαμαράς) οι οποίοι και προφανώς γνωρίζουν καλύτερα ο καθένας για την περίοδο της θητείας του”.

    Η παραπομπή του κ. Βουλγαράκη στον Αντώνη Σαμαρά για τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης συνιστά έμμεση αιχμή για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Βουλγαράκης, για το περιβάλλον του κ. Σαμαρά, χαρακτηρίζεται “βαρίδι” και είναι από τους πρώτους που θα διαγραφούν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εγω προτεινω αφου ειναι βαριδι ο βουλγαρακης να φυγει και ο σαμαρας μαζι του ως μεγαλυτερο βαριδι που ειναι
    ελεος με το προδοτη μας τα εχει ζαλισει
    δεν κοιταει που ο παπανδρεου μας εχει πηδηξει
    αυτος κοιταει να πηδηξει κανεναν με την σταμπα του σκανδαλου επειδη δεν τον βοηθησε στις εσωκομματικες
    που σαι αντωνακη
    θα τον δω τον πορο σου σε λιγους μηνες δεν σε φοβαμαι εσενα αγορι μου εισαι ατρομητος ,πιανεις πολυλια στον αερα
    εχασες παο την τελειωμενη και νομιζεις τωρα οτι εχεις πιασει το θεο απο τα αρχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΚΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κυριε ΣΑΜΑΡΑ ως εντιμος πολιτικος που ειστε διαγραψτε τωρα και γρηγορα κατι σιχαμερους κοπρους φοροφυγαδες τυπου ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ και θα δειτε την εκτιμιση του νεοδημοκρατικου λαου.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ
    ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
    ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οταν ο βουλγαρακης παλευε για την νδ ο σαμαρας παλευε να την ριξει.το αρχιλαμογιο.μας εστειλε στην αντιπολιτευση για 10 χρονια και τωρα ζηταεικαι τα ρεστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σαμαρα προσεχε θα σκισεις κανα καλτσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΤΕΡ ΓΙΩΡΓΟ ; ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕΙ ΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΙΡΑΞΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
    ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΒΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΡΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΘΥΣΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ
    ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε σαμαρα εισαι τοσο προδοτης που μπορει νΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ.

    Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ κύριος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?????????
    Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ κύριος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??????
    Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ κύριος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΗΣΙΑ 'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ'??????
    Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ κύριος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΒΑΓΓΕΛΑΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.?????

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΑΙ ΜΕ 900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΩ ΜΙΑ 6ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. είναι αποροίας άξιον πως μπορεί ο Καρατζαφέρης να θέλει το Βουλγαράκη στην πολιτική; Θα ήθελα παρακαλω ένα δημοσιογράφος που πιθανόν να διαβάζει το σχόλιο και θα βρεθεί με τον καρατζαφέρη να το φιλοξενήσει ως ερώτημα σε κάποιο μέσον το οποίο θα εργάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. RE SAMARAKO NOMIZEIS OTI O DOYKAS O TSITOYRIDIS KAI O BOYLGARAKHS EINAI TOY XERIOY SOY.ANTE RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ.ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ!! ΑΛΛΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ Ν.Δ. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!! ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ?? ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δεν μπορω παντως να εξηγησω την τοση υπερασπιση στο βουλγαρακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και φυσικά η Ντόρα ΄σημερα τρίβει τα χέρια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΒΟΥΛΓΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο βουλγαράκης να γνωρι΄ζετε πως θα μπορούσε να αδειάσει ολο το σοι και τη γυναικα του αλλα προτιμησε απο την πολιτικη την οικογενεια και την διαφυλαξη της οικογενειακης του γαληνηες και αυτο ειναι το πιο σημαντικο και αυτο που τον καταξιωνει
    ισως στα επομενα χρονια ανακαλυφθουν οι πραγματικοι πρωταγωνιστες του βατοπεδιου
    παντως αυτος δεν ηταν και αυτο αποδεικνηυεται καθημεριαν
    διαβαστε σημερα σε ολα τα μπλοκ για τον κ. αγγελου τι ειπε ο εφραιμ
    αλλα ετσι ειναι σε αυτη τη χωρα αλλοι τα κανουν και αλλοι τα πληρωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι εχει να πει για αυτα ο κ. Σαμαράς αν ηταν κανονικα καθαρος θα επρεπε να την ειχε στειλει τη διαγραφη του κ. Βουλγαρακη αλλα για αυτους και για αλλους λογους δεν τον παιρνει και καθεται κοτουλα ο τυπος.
    Πάντως ενα να ξερει δεν αργει η ωρα που αγανακτισμενοι δεξιοι απο ολα τα πλατη και τα μηκη της χωρας θα καταφθασουν στην ρηγγιλης απαιτοντας τον δημοσιο λιθοβολισμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. …και ο Γιώργος δοκίμαζε
    καινούργιο ποδήλατο (!!!)

    Απ’ ό,τι μου γράφει ο αναγνώστης μας κ. Α.Σ., προχθές το βράδυ, στις 20.25, ο κ. Παπανδρέου ήταν στο κατάστημα Cyclist, Μεσογείων 298, Χολαργός, κι αγόραζε καινούργιο ποδήλατο! (Γιατί; χάλασε η αλυσίδα του προηγούμενου;)

    «Περνώντας μέσα απ’ το χώρο στάθμευσης του καταστήματος», μας γράφει ο κ. Α.Σ. «πέρασε δίπλα μου και ο Πρωθυπουργός μας πάνω στο ποδήλατο. Έκανε βόλτες στον χώρο, προφανώς δοκιμάζοντάς το.
    Φυσικά γύρω γύρω υπήρχαν οι άνδρες της ασφάλειάς του.

    Δεν ξέρω, αλλά αυτή η εικόνα μού δημιούργησε μια έντονη απογοήτευση, έτσι όπως ήταν ειδικά η χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) ημέρα. Με όσα είχαν γίνει…».
    “Σε είδα στο ποδήλατο
    και ήσουν όλο τρέλα
    Μα ύστερα κατάλαβα
    ότι δεν είχε σέλα. ”

    Πρακτικά, αυτός ο άνθρωπος αισθάνεται όπως ένας υπάλληλος που κάνει ψύχραιμα τη δουλειά του.
    Μόνο που ο εργοδότης του δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά το ΔΝΤ.

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ με τα Όλα του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. οτι ο Βουλγαρακης ειναι ενα ανηθικο καθαρμα που καταχραστηκε τις οποιες δημοσιες θεσεις του για τον προσωπικο του πλουτισμο, ειναι γνωστο σε ολους.
    Εσεις που εχετε το θρασος/την αφελεια να τον υποστηριζετε και να κλεινετε τα ματια στα δεδομενα, πιστευετε οτι ασχοληθηκε καθολου με το κοινο συμφερον?!!
    Την παρτη του κοιταγε παντα! Να βγει προεδρος στην ΟΝΝΕΔ, να καλοπαντρευτει μια παμπλουτη ΟΝΝΕΔιτισσα, να γινει πρακτορας των Αμερικανων και εκλεκτος της Ντορας, να γινει κολλητος του Ρουσοπουλου για να μην τους ενοχλει ο τεμπελης μπουχεσας. Υποκλοπες, Πακιστανοι, στεγαστρο Σαντορινης, αμφιθεατρο με ΟΝΝΕΔ, Βατοπαιδι, off shores, λιμανια Πειραια και Θεσσαλονικης, ΝΟΜΙΜΟ=ΗΘΙΚΟ. Απο οπου περασε, υπηρετησε συμφεροντα, εβγαλε τη μιζα του, καλυφτηκε για τις μαλακιες του.
    Εκφραζει την απολυτη διαφθορα των νεων πολιτικαντηδων. Αξιος συνεχιστης των Τζοχατζοπουλου, Λαλιωτη, Παπαντωνιου, Βερελη.
    Μαζι με τους Ρουσοπουλο, Μπασιακο, Δουκα, Τσιτουριδη, Στυλιανιδη απεδειξαν οτι δεν μπορουμε να εμπιστευτουμε νεους ανθρωπους αφου αποδειχτηκαν πιο σαπιοι και πιο διεφθαρμενοι ακομα κι απο κλεφτοκοταδες του στυλ Μαγγινα και Παυλιδη.
    Γνωριζω αυτο το αρχιδι - γιατι περι αρχιδιου προκειται - απο τα χρονια της Βιομηχανικης στον Πειραια. Ενας ανηθικος, αδιστακτος φελλος. Ενας τενεκες αγανωτος με απυθμενο θρασος. Απληστος, ματαιοδοξος, αλαζονας, υπερφιαλος, υπεροπτης, γλυφτης, μηχανοραφος, σαπιος..
    Θαθελα ειλικρινα να τον πετυχω καπου μονον του και να του φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι! Να ειναι ο πρωτος που θα τιμωρηθει για τα δεινα που μας εφεραν.
    Καθαρμα Βουλγαρακη! Θα υπαρξει τιμωρια σου, να εισαι σιγουρος. Αργα η γρηγορα θα τιμωρηθεις τοσο εσυ οσο και η γυναικα σου για το θρασος σας, την αλαζονεια σας, την απληστια σας, τη ζημια που κανατε σε ολους μας.
    Την καταρα μας να εχετε..οσο ακομα ειστε ζωντανοι!
    Καταραμενοι να ειστε ακομα και στην κολαση..

    Νικος Κ.
    πρωην συμφοιτητης σου
    εντιμος οικογενειαρχης, ενεργος πολιτης, επιχειρηματιας που παραγει, εξαγει, αγωνιζεται για το καλυτερο, χωρις λαμογιες και κλεψιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. η προβια του βουλγαρακη ειναι κρητικη και δεν καταλαβαινει
    μπραβο του που ειχε τα αρχιδια να τα πει εξω απο τα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πόσο απυθμενο θράσος έχετε κ. Βουλγαράκη?
    Η λέξη Ντροπή υπάρχει στο λεξιλόγιό σας?
    Το φιλότιμο γνωρίζετε τί πράμα είναι?
    Ντροπή σας ντροπή σας που με ένεργειες και πρακτικές που δεν αρμόζουν σε πολιτικό που, υποτίθεται υπηρετεί την δημοκρατία βλάψατε ανεπανόρθωτα την παραταξή σας, προδόσατε αυτούς που σας εμπιστευτήκαν την ψήψο τους.
    Αίσχος γιατί εσέις και οι όμοιοί σας φέρατε την Ελλάδα σε τετοια επώδυνη κατάσταση.
    Μα καλά δεν αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να εμφανίζεστε να δημισιεύετε και να ζήτατε και τα ρέστα?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΞΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ
    ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βρε Μουρούτη θα παθεις κανα εγκεφαλικο σημερα με αυτα που γραφουν εδω για το Βουλγαρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΠΑΛΙ
    ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εκέινο που με εντυπωσιάζει δεν είναι το θράσος του Βουλγαράκη αλλά ότι υπάρχουν μαλάκες έλληνες που τον υποστηρίζουν και τον θεωρούν πολιτικό
    δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει το Λαμόγιο αυτό?
    Πόσα να φάει ακόμα αυτός και η παρέα του? Μα υπάρχουν στο Θεό σας τόσο απύθμενα ηλιθιοι μαλάκες?
    Καλά μας κάνουν λοιπόν είμαστε αξιοι της τύχης μας Τέτοιοι ληστές πολιτικάντηδες μας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ
    ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σήμερα φάνηκε αν έφυγε ....και τζάμπα τα σχόλια του μοουρούτη

    ο Βουλγαράκης εχει βολέψει πολύ κόσμο και ήταν απο τους πρώτους που δέχθηκε το Σαμαρα σαν αρχηγό . Γιατί πέρα απο τα σκάνδαλα οι νεοδημοκράτες ξέρουν πως ο βουλγαράκης και άλλοι τρεις ακομα εχουν δωσει την ψυχη τους για τη ν..δ ασχετα αν η ν.δ. τους εκανε κουρελοιδη μετα
    εκεινοι ματωσαν και ματωσαν τα 10 χρονια που ο Σαμαρας του εριξε στο περιθωριο
    τωρα λοιπον τι θελει να μας πει το ονειδος η αρχηγος κατ αλλους της ν.δ. οτι ο Βουλγαράκης ειναι βαρίδι; Το μεγαλύτερο βαρίδι αυτή τη στιγμή είναι εκείνος και δεν μπορει να βγαινουν οι μουρουτηδες και να μοιραζουν παραπολιτικα οτι εφυγε ο βουλγαρακης απο το συνεδριο της οννεδ οταν ελεγε για βαριδια ο σαμαρας; Σήμερα φάνηκε αν έφυγε και ποιος έχει τα κότσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. κρητικαρε λεβενταρε του ψηλορειτη καμαρι βαλθηκες σε ενα προδοτη εσυ να σηκωσεις το γιαταγανι
    το σηκωσες και του κοψες την φορα που χε παρει
    και η κρητη ολοι γιωργο βοα
    πως εισαι παλικαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. παντως απο σημερα ολοι οι ψηφοφοροι της ντορας αλλαζουν αρχηγο
    ψηφιζουν ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    και να τον διαγραψει του τον εσπασε τον τσαμπουκα
    ενω η ντορα και κινδυνευει και δεν του τα εχει πει εξω απο τα δοντια μεχρι σημερα παρα μονο με μισολογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. γιωργακη πως πανε οι μπιζνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 29 Απρ 2010 7:09:00 μ.μ.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΓΚΑΤΖΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ??ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΓΟΜΩΣΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΤΖΟΝΤΕΝΕΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. πλεον αφου ο αρχιμαλακας γιωργακης δεν τολμαει να στειλει φυλακη κανεναν,

    και αφου ο αρχιμαλακας γιωργακης δεν τολμησε να αγγιξει πλουσιους, βουλευτες και υπαλληλους βουλης,

    αλλα μονο παλι μισθωτους και συνταξιουχους

    και περα απο ολα τα αλλα εκατονταδες ψεμματα που μας εχει πει ο αρχιμαλακας γιωργακης απο τοτε που κηρυχτηκαν εκλογες,

    η λυση ειναι μια.

    2 σφαιρες στο κεφαλι απο μακρια.
    να προσεχουν ολοι πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. καλα, διαβαζω τοση ωρα και απορω: ειναι δυνατον να εχει ο βουλγαρακης υποστηρικτες αυτην τη στιγμή στην ελλάδα; ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε παιδια; ολοι απο ρουσφετια; και ποσοι ειναι πια;έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Στην εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου, μετά από τα ηρωικά του, ανέφερε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη για να ανταποκριθεί σε πέντε στόχους ταυτόχρονα.

    Εμείς θα σας τους πούμε και εσείς δείτε τι έχει καταφέρει ο Παπανδρέου στους έξι μήνες πρωθυπουργίας του...
    ...Πρώτος στόχος η σωτηρία της χώρας και την προστασία των πολιτών.
    - Δεύτερος στόχος, η έξοδος από την κρίση με σιγουριά και ασφάλεια.
    - Τρίτος στόχος, η δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την αλλαγή της παραγωγικής δομής της χώρας.
    - Τέταρτος στόχος, η δρομολόγηση μιας ανάπτυξης βιώσιμης, πράσινης
    - Πέμπτος στόχος, η κοινωνική δικαιοσύνη.

    Λοιπόν; Ποιους από αυτούς έχει πετύχει;
    Ααα; Για την Ελλάδα μιλάμε και όχι για τη Σουηδία...

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ... ΚΟΨΤΟΥ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΤΟ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ..Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καυτή αλληλογραφία Ντόρας και Βουλγαράκη-Ντορακη με Siemens…
    Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

    Σε... ειδικό πρέσβη επί τιμή για τις ελληνογερμανικές σχέσεις είχαν μετατρέψει κάποια μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκο.
    Δύο επιστολές των πρώην υπουργών Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη και Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη αποδεικνύουν τις θερμές σχέσεις τους με τη Siemens!
    Οι σχέσεις αυτές θα μπορούσαν, πάντως, να μην εντοπισθούν καν, αν ο κ. Βουλγαράκης δεν ήταν αυτός που ουσιαστικά ως αρμόδιος υπουργός υλοποίησε τη σύμβαση του C4Ι, επίδικη σύμβαση κατά το κατηγορητήριο…........

    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ ,
    Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. παντως απο σημερα ολοι οι ψηφοφοροι της ντορας αλλαζουν αρχηγο
    ψηφιζουν ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    και να τον διαγραψει του τον εσπασε τον τσαμπουκα
    ενω η ντορα και κινδυνευει και δεν του τα εχει πει εξω απο τα δοντια μεχρι σημερα παρα μονο με μισολογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΣΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

    Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ).

    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    Ο ΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ.

    Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

    ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μοντέρνος πολιτικός, ο κος Βουλγαράκης. Είναι και μπλόγκερ. Έχει ύφος και φινέτσα,ευρωπαίου πολιτικού, ηπίων τόνων.Εγώ ποτέ δεν το ψήφισα.Σκεφτόμουν με το χαζό μυαλό μου ότι αυτός δεν είναι δικός μου. Ότι δεν είχα σημεία ψυχικής συναντήσεως μαζί του. Ότι μίλαγε-μίλαγε (πάντα ήπια και με στρωτό λόγο), αλλά άλλα σκεφτόταν και άλλα θα ήταν έτοιμος να πράξει...Όλοι εσείς οι υποστηρικτές του, συγχωρήστε έναν απλό νεοδημοκράτη ψηφοφόρο, που ποτέ δεν ψήφισε τον εκλεκτό σας. Και μην με βρίσετε,αντιμετωπίστε με με την ίδια ηπιότητα του κου Βουλγαράκη. Σνομπάρετε με, εσείς έχετε δίκηο σε τελική ανάλυση, συγχωρήστε με για την πλάνη μου. (Υ.Γ ο υποφαινόμενος νεοδημοκράτης ψηφοφόρος, όλως τυχαία, δεν θα ψήφιζε ούτε τον κο Σαμαρά, για πολλούς λόγους.Μετά ταύτα, κατέστη πολιτικά άστεγος. Μήνυμα: Εκεί στην Νέα Δημοκρατία, αλλάξτε μυαλά, όλοι σας, για να ξαναγυρίσουν (;;;) οι "παληοί πελάτες" σας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Α ξεχασα,δεν δινεις και κανενα απο τα 31 διαμερισματα που εχεις για την Ελλαδα ρε γαμοτο,ποσα θες να τα κανεις εκατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΡΕ ΣΥ ΧΑΡΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;
    ΠΟΛΥ ΕΜΜΟΝΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ; ΠΑΙΞΕ ΚΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Η ΛΟΓΩ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙ ΑΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. βουλγαρακη μην μασας ριξτους στο κεφαλι εσυ τη σφαιρα κι οσο για τη σφαιρα που θεέι να σου ριξει ο γνωστος σου που σχολιασε την αναρτηση μαλλον δεν μπορεσε ποτε ν ασε φτασει για αυτο και σου επιτιθεται με τοσο μισος εχω να πω
    μονο ετσι μπορω να το εξηγησω, εσυ προκοψες , εγινες κατι ενω εκεινος ενας ασημος κουκουλοφορος ειναι που δεν μπορει να πει και τιποτα με την υπογραφη του 50 χρονων ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πάντως οι Έλληνες και η εκλογική του περιφέρεια είμαι σίγουρη πως αν εστηναν μια καλπη ασχετα αν τον βριζουν τον βουλγαρακη θα τον ψηφισαν γιατι εχουν στο αιμα τους ολα αυτα τα στοιχεια για τα οποια τον κατηγορουν με πρωτο τη λαμογια
    για αυτο μαλλον και εκεινος φαγωνεται να ειναι παλι υποψηφιος ξερει ενδεχομενως πως θα σαρωσει ή καλύτερα θα τινάξει την πάγκα στον αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν έκανε ότι έκανε ρε παιδιά για τον εαυτό του. Για τα κακόμοιρα τα παιδιά του το έκανε. Το ανήθικο είναι και δίκαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Γίγαντα, 29 Απρ 2010 1:53:00 μ.μ., να σου κάνω μια μετάφραση.
    «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;»
    Γιατί παιδί μου η μάνα σου έγινε πουτάνα και βγήκες εσύ μπάσταρδος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ουστ ρε Βουλγαράκη που θα βγάλεις και τους τσάτσους σου να πετάνε συνθήματα για πάρτη σου όπως έκανες με τους δαπίτες, πότε δούλεψες στη ζωή σου που νομίζεις ότι ο κόσμος θα είναι πάντα κορόιδο για να στηρίζει πολιτικούς των κότερων και της καλοπέρασης;

    Από όπου πέρασες μόνο σκάνδαλα και αποτυχία άφησες, άντε τράβα σε καμιά σπηλιά να μη σε βλέπει ο κόσμος παλληκάρι της φακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εάν ό Βουλγαράκης έχει αρχ@@@@ τότε ό Βαλλιανάτος είναι ό παρτενέρ τής Τζούλιας στό porno-dvd της!!!!!.
    Ρέ όσοι τόν υποστηρίζετε χαπακωμένοι είσθε???
    Καί μόνον ότι εδήλωσε μέσω tv,όντας βουλευτής καί τέως υπουργός τής Ελλάδος,ότι έχει δημιουργήσει off-shores,διά νά ''διασφαλίση'' τά παιδιά του φοροδιαφεύγοντας καί τό υποστήριξε μέ τό ελεεινό '' ό,τι νόμιμο είναι κι ηθικό'', έπρεπε πάραυτα νά παρέμβη εισαγγελεύς καί νά τόν στείλλη στόν Κορυδαλλό,διά φοροδιαφυγή καί προσβολή περί τού κοινού δημοσίου αισθήματος!!!!
    Δέν αναφέρομαι στήν εμπλοκή τής γυναίκας του,στήν υπόθεση Βατοπεδίου,αλλά καί τού ιδίου.
    Υπάρχουν μυαλά σέ αυτήν τήν χώρα,πού είναι δυνατόν νά υποστηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές κι ιδίως πολιτικών???
    Δέν είναι παράδοξο λοιπόν διατί έχουμε φθάσει σέ αυτό τό κοινωνικο-οικονομικο-ηθικό επίπεδο εκτροχιασμού σάν κοινωνία,όταν υπάρχουν πολίτες που υποστηρίζουν τόν Βουλγαράκη.
    Έλεοοοοοος ρέ παιδιά,διά τούς νέους τούλάχιστον.
    Άς λυπηθούμε τό σήμερα καί τό αύριο τών νέων μας.
    Όσον αφορά τίς μαγκιές του περί διαγραφής,θά ήθελα νά τού μεταφέρω,ότι αδιάφορο εάν ό Σαμαράς τόν ''ξεκουμπίση'' αυτόν κι άλλους ομοίους του από τήν Ν.Δ.,εμείς οί ανιδιοτελείς απλοί ψηφοφόροι της,τούς έχουμε διαγράψει ήδη καί αυτό θά τό διαπιστώσουν,εάν θέσουν εαυτούς εκ νέου,στήν κρίσιν τού ψηφοφόρου,στίς όποιες εθνικές εκλογές,οποτεδήποτε κι εάν διενεργηθούν,ακόμη κι εάν μετακομίσουν στόν μπουρδελοθίασο τού ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    Τότε θά τούς φύγη κι ή μαγκιά(κλανιά) αλλά καί θά ''γευτούν τού κώλου τους τήν γλύκα''!!!!
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ,
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ,ΔΟΥΚΕΣ & Σια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. NTROPI SOU! ANTI NA XATHEIS APO PROSOPOU GHS, NA FAS TA KLEMMENA KAI NA KALOPERASEIS OPOS TO SXEDIAZES SINEXIZEIS NA EMPAIZEIS TON KOSMO ME TO APITHMENO THRASOS SOU! HMARTON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ρε χαρη τοσο κατεστραμμενο υποκειμενο εισαι?αντε δουλεψε να βγαλεις καμια δραχμη και σταματα να κοιτας τι βγαζει ο αλλος.λογριασμο θα σου δωσει ρε βλακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ.ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αυτο θελω να δω κι εγω που θα πανε να κρυφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο Γιώργος μπορεί να κάνει μια πλουσιοπαροχη ζωη αλλα αυτη ειναι αποτελεσμα του προσωπικου του μοχθου και της εργασιας που εχει καταβαλλει την τελευταια τριακονταετια της ζωης του
    δεν ηταν βεβαια ποτε ξεπιαστος για αυτο τον αδικουν καταφορα ολοι οσοι μιλουν για παρανομο πλουτισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ειναι αληθεια ηθικο και νομιμο ο Λαοπρόβλυτος αρχηγος της Ν.Δ. Αντωνης Σαμαράς να μιλάει για αυτοκάθαρση οταν αυτη δεν ξεκινα απο τον ευατο του; Με συγχωρειτε μπορει να εκανε επικοινωνιακα λαθη ο Γιωργος αλλα οταν εκεινος εδινε μαχες το 2000, το 2004 για να ερθει η Ν.Δ. στην κυβερνηση τοτε εκεινος ηταν εξαφανισμενος φοβουμενος το μαλωμα και το ξεμπροστιασμα της οικογενειας Μητσοτακη
    αλλα για δες πως τα φερνουν οι καιροι κι οι βουρλισμενοι χρονοι να τραγουδα ο κορακας και να σιωπα το αηδονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. μιλησε καποιος απο εδω για τους αστυνομικους που εχει ακομα, ειναι δυνατον με τοσο μισος το οποιο ειναι σαφως εκδηλο κι εδω μεσα να μην εχει ο ανθρωπος ασφαλεια και τα παιδια του; και ενταξει αυτος να δεχτουμε παροτι ειναι μια ανθρωπινη ζωη οτι ειναι κακος, αλητης κ.λ.π αλλα τα 4 παιδιά του δεν πρεπει να νιωθουν μια προστασια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γιά ποίες μάχες ρέ μιλάτε,ηλίθιοι,ότι έκανε ό Βουλγαράκης καί διά ποίο μόχθο????
    Μάχη έχουμε δώσει εμείς οί απλοί ΝεοΔημοκράτες,πού δέν έχουμε διεκδικήσει καμμία θέση σέ καμμία μηχανή τής εξουσίας (κομματική και κρατική),έχουμε υποστεί διωγμούς στόν επαγγελματικό μας χώρο,περιφρόνηση,αδικία καί πολιτική τιμωρία,διά νά καρπούται ό κάθε μαλάκας λαμόγιο/ηλίθιος Βουλγαράκης,όλα τά καλά τής πραγματικής εξουσίας!!!!!
    Άκου ό Βουλγαράκης μαχητής τής παράταξης,γαμώ τήν φύτρα του δέκα γενεές καί σάς μαζί πού τόν υποστηρίζετε ηλίθιοι!!!!!!!
    Γαμώ τόν αρχιηλίθιο/ανίκανο/μπουχέσα Κ.Κ. Jr.καί τόν εξάδελφό του Λιάπη,πού ειδικά ό πρώτος μόνον διά τίς λανθασμένες επιλογές προσώπων πού έκανε σέ κρίσιμες θέσεις τού κρατικού μηχανισμού (π.χ. Βουλγαράκη),έπρεπε νά είχε κάνει χαρακίρι.
    Ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΨΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΌΧΙ ΠΟΎ ΒΓΉΚΕ ΚΑΊ ΣΤΌΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ''ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ''.
    Τό ''τίμησε'' μέ τίς επιλογές προσώπων,τύπου Βουλγαράκη,Ρουσόπουλου,Δούκα,
    Παπαθανασίου, καί όλους τούς άλλες μαλάκες τών κυβερνήσεών του,πού ό ΕΘΝΑΡΧΗΣ δέν θά τούς είχε,ούτε τά αρχίδια του νά τού ξύνουν!!!!!!
    Είτε ήλίθιοι υποστηρικτές τού Βουλγαράκη είσθε είτε πληρωμένοι αβανταδόροι του!!!!
    ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 1830-2004= 180 billion Euros Xreos
    2005-2009= 120 billion Euros Xreos!

    Mathimatika pistevo na xerete...
    An analavei xana thn kyvernisi H Nea Dhmokratia...foukarades..ZHTO pou kaeikame! Mexri ta oplika mas systimata tha poulisoun gia na kalipsoun tis orexeis tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αξέχαστος θα μας μείνεις Βουλγαράκη, Βουλγαράκη.
    Αν είσαι τίμιος και θες να τους αποστομώσεις όλους βγάλε τα εκκαθαριστικά και τα Ε9 πριν αναμειχτεις στην πολιτική και τα τωρινά. Αλλιώς Να δώσεις απαντήσεις για το πως η γυναίκα σου και ο πεθερός σου γνώρισαν τον Εφραίμ και και διεκπεραίωσαν τις μεταβιβάσεις.
    Στο μεταξύ κάτσε ήσυχος να σου ερθει η διαγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

    ΑΓΩΝΕΣ
    ΣΥΝΕΔΡΙΑ
    ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
    ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
    32 ΑΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕΤΑ
    OFF SHORE

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΑΪΔΑΡΕ

    Ενας παλιός συναγωνιστής σου, απο την ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΑ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μας πρήξατε ραμολιμέντα του Μητσοτακη με την πιπίλα του "προδότη"!! Ο ένας ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας και έδινε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας σε ξένο κράτος. Ο άλλος ήταν υπουργός εξωτερικών και αποπέμθηκε γιατί δεν ήθελε την παράδοση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας.
    Κοπρίτες και κόπρανα ακούστε: Προδότες, η άτεγκτη και σκληρή πραγματικότητα που τη λέμε Ιστορία,ονόμασε αυτούς που δίνουν τα εθνικά συμφέροντα σε ξένους ή και σε εχθρούς.
    Κουτσουλιές του επίτιμου δράκουλα προσέξτε καλά: Σταματήστε αυτή την αηδία με τον προδότη της παράταξης. Είναι ο Μητσοτάκης η παράταξη και ο Σαμαράς την πρόδωσε; Αλήθεια με πια Νέα Δημοκρατία συνταχθήκατε; Αυτή του Μητσοτάκη και της σλαβομακεδονίας ή με αυτή του ΟΧΙ του Βουκουρεστίου; ΄
    Τολμάτε πεόψειρες, να λέτε τον τελευταίο Έλληνα Τίμιο Πολιτικό να τον λέτε προδότη του αρχιερέα της δολοπλοκίας; Γιατί απλά δεν μπορείτε να τον βρείτε ανάμεσα στη siemens, στα τσοντοκάναλα των βαρώνων και στα γκαλά του Κολωνακίου...;
    υγ Βουλγαράκης;; Ποιος είναι αυτός; αα!!! Ο ηθικός τίμιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ουστ απο την Ελλαδα μας αναξιε τιποτενιε ψευτη και ανθελληνα Βουλγαρακη. Η θεση σου ειναι στην εξορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αν δικάζονταν οι υπεύθυνοι της κατάντιας αυτής της χώρας, ο πρώτος που θα έπρεπε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα θα ήσασταν εσείς κύριε Βουλγαράκη.
    Είστε η προσωποποίηση του θράσους της ξετσιπωσιάς και της απληστίας, ότι ποιο τιποτένιο έχει βγάλει η πολιτική ζωή αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΕΙΣΤΕ Π Ο Υ Λ Η Μ Ε Ν Ο Ι !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. @Ανώνυμος 03 Μαϊ 2010 11:03:00 π.μ.

    Είσαι εξίσου τιποτένιος με το Βουλγαράκη που προσπαθείς να υπερασπιστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Λίγοι γνωρίζουν καλά τον Βουλγαράκη. Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά και να συνεργαστώ μαζί του για λίγο καιρό. Ειλικρινά, ο άνθρωπος αυτός είτε δεν ξέρει τι του γίνεται πάνω σε ένα σοβαρό θέμα είτε είναι μεγάλο λαμόγιο (δυστυχώς). Επιπροσθέτως, είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ σε σημείο που παλαιότερα αποκαλούσε τους Μακεδόνες αξιωματικούς, ιδίως αυτούς από τη Θεσσαλονίκη, "ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ", όταν αυτός ήταν υπουργός δημόσιας τάξης. Κρίμα, γιατί ονομάζεται απο πάνω και Βουλγαράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ας πάει να κάνει ενα απλό περίπατο μόνος του στην Αθήνα -αν τολμάει- (και με το Λιάπη παρέα αν θέλει) ... να δει πόσο τον αγαπάει και τον εκτιμά ο απλός ...πολίτης!

    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ -ΠΟΥΘΕΝΑ στη ΓΗ- ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. κ. Βουλγαράκη.
    Είσαι από τους πιό τίμιους και ντόμπρους πολιτικούς.
    Μή δίνεις σημασία στα λαμόγια τα πασόκια τί λένε. Αυτά, θα τους τιμωρήσει ανελέητα ο λαός. Θα έρθει η ώρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. και ειναι ο μοναδικος που ειπε (εβγαλα χρηματα εξω απο την ελλαδα για να εξασφαλισω τα παιδια μου).Μπραβο μεγαλε εχεις κοτσια.ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ρε βουλγαρακη , εχεις και θρασος να βαζεις ολη τη νομενκλατουρα σου που βολεψες με τα λεφτα μας τοσα χρονια , να γραφει τις βλακεις που διαβαζουμε εδω αναισχυντα.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση