GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση μνήμης για τις 4 ψυχές...

8 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΥΓΚΕΡΝΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καθε μαλακας που θελει να σκυκλεψει τη μνημη νεκρων ανθρωπων και να την εκμεταλλευθει πολιτικά σκοτώνιοντας τους για 2η φορα , θα παρελασει απο εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν συγκέντρωση πένθους σήμερα για τους νεκρούς της Marfin στις 8,00 καλούν 'Επιτροπή εθνικής Σωτηρίας', 'Χρυση αυγή', 'Στόχος' και λοιποί μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια μερα πριν καμια βδομαδα ειδα ενα τρικακι της Χ.Α που ελεγε ευθειως οτι ο καπιταλισμος ειναι εχθρος μας και τα εβαζε και με τραπεζες !!! ΟΚ . Χτες το βράδυ , ξημέρωματα , περασα απο το σημειο με μια φίλη μου (Σταδίου) εκει ειχε 4-5 Μπατσους που επιναν καφε και αραζαν γελωντας και κανοντας σαν ελληναρες που ειναι ελληναριες - πειραζαν ο ενας τον αλλο και αλλα τετια . εκει ηταν και 2-3 ντουλαπες ξυρισμενοι στην ιδια φαση. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω πιο πολλα αλλα αν αυτο ειναι σεβασμος στην μνημη των νεκρων τι να πω ? τοση ξεφτιλα και καπελωμα μονο απο ηλίθιους που δεν σεβονται τπτ μπροστα - προφανως - στους ψήφους. Καλω τους συγγενεις των θυματων να παρουν θέση . ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ> ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φασίστες έφτιαξαν κάποια γκρουπ στο facebook ώστε παιζοντας με το θυμικο του κοσμου να τον στρέψουν ενάντια στο κίνημα.

    Σε ένα απο αυτά καλουν σήμερα στις 8 έξω απο τη marfin λεγοντας χαρακτηριστικά οτι επιτρέπονται μονο ελληνικες σημαιες και απαγορευονται κομματικά λάβαρα και σημαιες φορέων.

    Ψυχραιμια. Σε αυτη την περίπτωση νομιζω η αντιπληροφορηση ειναι πιο χρησιμο και αποτελεσματικο οπλο απο το να κάνουμε αντισυγκεντρώση ή κάτι τέτοιο στους σκατοκέφαλους.

    Ο πολύς κοσμος καταλαβαινει ποιος εχει την ουσιαστική ευθύνη για το θάνατο των εργαζομένων και καταλαβαινει οτι οι νεκροι ειναι του λαού και οχι της "Ελλάδας" ή της marfin.

    Απο την άλλη οι περισσοτεροι γνωριζουμε πως αντιμετωπιστηκαν οι διαδηλωτές έξω απο τη marfin την τετάρτη απο τα ντοπαρισμένα τζογλάνια (βλέπε ΜΑΤ κλπ) και πως επιτρέπεται να καταθέτουν λουλουδια οι γερμανοτσολιάδες του στοχου.

    Παντως νομιζω οτι υπάρχει ένα πιο σοβαρο κάλεσμα για αύριο το απογευμα απο bloggers στο ίδιο σημειο που ισως ειναι καλο να στηριχτει απο το κίνημα ώστε να περάσει το μύνημα οτι αυτοι ήταν οι πρώτοι νεκροι απο τα μέτρα του ΔΝΤ. Κατα δευτερον το πανυγηράκι του στοχου το ψιλιαζεται κοσμος και κατα πάσα πιθανοτητα αυριο θα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο τα ντοπαρισμένα σκατοκεφαλα που θα μαζευτουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξερω αν ειναι οι χρυσαυγιτες αυτοι που κανουν την εκδηλωση μνημης, αν ομως ειναι αληθεια, πρεπει να ντρεπεστε ολοι οι υπολοιποι που δεν σκεφτηκατε να το κανετε και αφησατε να το κανει μια ακραια οργανωση. Αλλα τι λεω. Εδω μαζευτηκατε 100.000 ατομα αγανακτισμενα ετοιμοι να μπουκαρετε στη Βουλη επειδη σας κοψανε 150-200 ευρουλακια απο τους μισθουδακους σας (για τετοιους ευγενεις σκοπους μαζευεστε) και δεν βρεθηκαν ουτε δεκα ατομα να λυντσαρουν αυτους που πεταξαν τις μολοτωφ στην τραπεζα ή εστω να τους πιασουν, ουτε βρεθηκαν τουλαχιστον 100 ατομα να μπουκαρουν στην τραπεζα να σωσουν τα παιδια που καιγονταν. Και τωρα για να διασκεδασετε τις τυψεις σας, απαξιωνετε την συγκεντρωση επειδη λεει την κανουν χρυσαυγιτες. Λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μουνόπανο 3:54:00 μ.μ.,που βλέπεις εν έτει 2010 γερμανοτσολιάδες αν οι δολοφονημένοι υπάλληλοι της marfin ήταν οι πρώτοι νεκροι απο τα μέτρα του ΔΝΤ, τότε η δολοφονία τους στρέφεται κατά του ΔΝΤ και οι δειλοί φονιάδες είναι λαϊκοί ήρωες στον αγώνα κατά του ΔΝΤ. Ου να χαθείς ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση