GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν μέσω κρίσης και η ...Ντούβλη!

Από το http://www.sarotiko.blogpost.com/   Η Μαριάννα Ντούβλη λύνει τη σιωπή της και αποφασίζει να μιλήσει για τους πάντες και τα πάντα...

Από το http://www.sarotiko.blogpost.com/

 Η Μαριάννα Ντούβλη λύνει τη σιωπή της και αποφασίζει να μιλήσει για τους πάντες και τα πάντα που έχουν σχέση με το DVD του Σειρηνάκη .
Επιτίθεται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίων των δημοσιογράφων που έκαναν το ρεπορτάζ στο Μέγαρα και η ξεκαθαρίζει ως αυτόπτης μάρτυρας τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μέρα στη συγκεκριμένη περιοχή.
"Φώκιες να πούνε τις αδερφές τους και...
 τις μάνες τους. Δεν λέγονται δημοσιογράφοι αυτοί". ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΝΤΟΥΒΛΗ ΣΤΟ SAROTIKO. 

16 σχόλια

  1. Ιτε παιδες Ελληνων.

    Θανατος στους πασοκοσκυλαιους.
    Χωρις οικτο,χωρις κανενα ελεος.
    Θανατος δια πριονισμου.

    Τελικα ο "προπηλακισμος" του γαμψορυγχου σκιουρου που ακουσει στο ονομα κακλαμανης ηταν σκηνοθεσια ,Ε??

    Ξεκαθαρισμα λογαριασμων στην αλητοσυμμορια της πασοκοσκυλιας,ε??

    Αυτο ο μεθυστακας που λετε αγαπητοι μου ,εμφανιστηκε δυσαρεστημενος που δεν ..αξιοποιηθηκε το ταλεντο του!
    Επεχειρησε να βγει στα πουλημενα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης που ελεγχονται,χρηματοδοτουνται και διοικουνται απο την πασοκοσκυλια για να κανει ..παραπονα!

    Το λοιπον ο δημοσιοκαφρος τον καρφωσε στην πασοκοσκυλια και αυτοι οι αλιτηριοι μπασταρδοι στησαν την σκηνοθεσια με τον.."προπηλακισμο"..

    Παρα λιγο να το χαψω και εγω.

    Αλλα αυτοι που δηθεν τον προπηλακισαν ηταν πασοκοσκυλαιοι,και αυτοι οι ιδιοι καλεσαν την αστυνομια να τον .."προστατευσει".

    Στην ουσια δεν θα του καναν ουτε θελαν να του κανουν τιποτα ,αππλα να τον τρομοκρατησουν,να του δωσουν ενα μαθημα να μην ξανακουνηθει..

    Διαβαζοντας τον "Ντον""οΝΟΝΟΣ", "The Godfather" toy mario puzzo,βρισκω τρομακτικες ομοιοτητες μεταξυ πασοκοσκυλιας και "Οικογενειας"..

    Ρε λετε να ειναι παρακλαδι της μαφιας η πασοκοσκυλια???

    Εγω δεν το βλεπω διολου απιθανο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > ΕΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
    > «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
    > ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
    > ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞI
    > ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
    >
    > ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
    > «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
    > ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ,
    > ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
    > ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
    > ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
    > « ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    > ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ
    > ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ
    > ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
    > ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ
    > ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ
    > ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
    > ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
    > « ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ,
    > ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ
    > ΕΛΛΑΔΑ
    > ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ,
    > ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    > ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
    > ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ.ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ /Ο ΓΑΠ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ .Ο ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΔΑΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΘΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΤΕ ΜΕ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΗΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!!!

    ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ)
    ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!

    ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ
    ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ ΒΑΘΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΕΤΡΟΛΟΚΟΙΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜΙΣΣΙΣΙΠΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΓΟΡΙΑ ΜΗΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΝΤΙ ΒΙ ΝΤΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στή φωτό είναι ροφός πιασμένος σέ
    δίκτυ?
    Δέν γίνεται αυτό.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MALAKES NEODHMOKRATES TORA TI EXETE NA PEITE ??????

    O MPOYLIS PERNEI TA MPANAKIA TOMHN KSEXASETE NA TOY DOSETE KANENA SOSIBIO.

    POY EINAI RE SEIS O ROYSSOPOYLOS ??
    POY EINAI O BOLGARAKIS KAI HM PAREA TOY ???

    POY EINAI O ALOGOMOYRIS ????

    TOYS KATAPIE H GH POY THN RIMAKSAN OLOI TOYS.

    BEBEIA DEN EINAI OLOY KA8ARMATA STHN NEA DHMOKRATIA. EXTET KAI MERIKOYS ENTIMOYS ALLA OI KSEFTILES EINAI POLY PERISSOTEROI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
    Ο έρπης και πως αντιμετωπίζεται (για την κυβέρνηση δεν ξέρω)

    Ενημερώνουμε τους επικοινωνιολόγους του σχετικά με την εμφάνιση έρπη στα χείλη και πως ένας μαθητευόμενος μακιγιέρ μπορεί να τον καλύψει ώστε και ο ίδιος ο πάσχων να το ξεχάσει ότι έχει έρπη! :
    Ο επιχείλιος έρπης είναι μία λοίμωξη που οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και το χαρακτηριστικό του εξάνθημα μπορεί να κρατήσει από 7 έως και 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα… χαλάει την εμφάνισή σας!
    Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ο έρπης δεν θα φαίνεται καθόλου!
    Βήμα 1ο: Patch
    Χρησιμοποιήστε τα ειδικά patch που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τοποθετήστε τα πάνω στο εξάνθημα και αφήστε τα όλη την ημέρα.
    Τα patch είναι πιο εξελιγμένα από τις κρέμες. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, «κρύβουν» λίγο την κοκκινίλα, μειώνουν τη φαγούρα και προστατεύουν το σημείο από τη σκόνη και τα μικρόβια.
    Βήμα 2ο: Βαζελίνη
    Λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, βγάλτε το patch και απλώστε λίγη βαζελίνη, ώστε να μαλακώσει το σημείο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη με λίγο χαρτί.
    Βήμα 3ο: Κονσίλερ
    Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να «καμουφλάρετε» το εξάνθημα. Προσέξτε όμως, γιατί ο έρπηις είναι μεταδοτικός. Δεν πρέπει να τον ακουμπήσετε με τα χέρια σας ή να έρθει σε άμεση επαφή με το προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για αυτό το σκοπό και με απαλές κινήσεις απλώστε το κονσίλερ στο σημείο.
    Βήμα 4ο: Make- up
    Απλώστε προσεκτικά το make-up σας σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και αφού τελειώσετε, δώστε έμφαση στο σημείο που υπάρχει ο έρπης. Πάντα ταμποναριστά για να αφήνετε περισσότερο προϊόν στο σημείο.
    Βήμα 5ο: Πούδρα
    Πουδράρετε ταμποναριστά το σημείο, όπως κάνατε και με το make- up.
    Αυτά τα βήματα σας εξασφαλίζουν τέτοια κάλυψη που ακόμη και εσείς θα ξεχάσετε πως έχετε έρπη.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑ ΤΗ ΤΟΥΒΛΗ, ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥΣ ..........
    ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΣΚΑΤΑ" ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 03 Μαϊ 2010 7:32:00 μ.μ.

    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ? ΜΠΑ, ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στή φωτό είναι ροφός πιασμένος σέ
    δίκτυ?
    Δέν γίνεται αυτό.
    Αναστάσης.

    03 Μαϊ 2010 7:22:00 μ.μ.


    ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...
    ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ...
    ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5:07,δέ πιάνω μία μπροστά σου.
    Γέλασα....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση