GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

" Κυρία Γκερέκου καλύτερα που φεύγετε τώρα κι αφήνετε πίσω τη λάσπη, τη σήψη και τη παρακμή του τωρινού πολιτικού σκηνικού. Κοιτάξτε με...

"Κυρία Γκερέκου καλύτερα που φεύγετε τώρα κι αφήνετε πίσω τη λάσπη, τη σήψη και τη παρακμή του τωρινού πολιτικού σκηνικού. Κοιτάξτε με αισιοδοξία μπροστά στο μέλλον και δείτε το καθάριο"

Δια την ευφάνταστη προτροπή:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

14 σχόλια

  1. Έχει όμως βυζάρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελειωνετε με τη βιζιτα. πολυ ασχοληθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορφανουδάκης-Andreansen18 Μαΐ 2010, 6:19:00 μ.μ.

    Ποτέ , ούτε εγώ , υπήρξα υποστηρικτής του επιμερισμού της όποιας ευθύνης από το ένα μέρος της οικογένειας που διαπράττει ενα αδίκημα ή κατηγορείτε για κάτι σε όλα τα υπόλοιπα και ποτέ δεν ασπάστηκα την άποψη που μιλαει για την … γυναίκα (στην προκείμενη κύριος) του Καίσαρα που πρέπει εκτός από το να είναι και να φαίνεται.

    Απαράδεκτο να καταλογίζουμε ευθύνες σε μέλος της κυβέρνησης ή αργότερα πιθανά σε μέλος του Κοινοβουλίου , το οποίο τυγχάνει να είναι παντρεμένο ή να έχει παιδί και για κάποιους λόγους που σαφέστατα δεν αφορούν το κυβερνητικό έργο και την πολιτική αλλά τις τηλεοπτικές εκπομπές της μεσημβρινής ζώνης , στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες υπήρξαν ατυχείς .

    Όταν , αναλογιζόμενοι φυσικά τα μεγέθη , μεταφέρουμε ευθύνες και σε άλλους βάση της ηθικής όπως την παρουσιάζουμε , αυτές πολύ εύκολα μπορούν να μεταφερθούν και στην βάση της κοινωνίας με αποτέλεσμα η κοινωνία να γίνετε πιο συντηρητική άνευ πραγματικού λόγου .

    Δηλαδή τι ? Αν η σύζυγος είναι Δημόσιος Υπάλληλος πρέπει να παραιτηθεί επειδή ο σύζυγος χρεωστάει στην εφορία ?????

    Τονίζω κατηγορηματικά ότι δεν δέχομαι την άποψη που λέει ότι επειδή είναι Υπουργός οφείλει να δείχνει το παράδειγμα .

    Το παράδειγμα το δείχνεις , αν θέλουμε να γίνουμε Δανία του Βορρά , δίνοντας στον κόσμο να καταλάβει ότι οι δραστηριότητες ενός ατόμου δεν μπορούν στην βάση καμίας ηθικής όταν άλλος(ο ίδιος) δεν εμπλέκεται να τον κατηγορούμε ή να του αποδίδουμε χαρακτηριστικά πολύ περισσότερο δε να μιλάμε για «ηθική ενοχή»

    Συμφωνώ στην διαφάνεια και στην πάταξη της διαφθοράς . Το έχω πει . και προς την κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει , τασσόμενος υπέρ , την υιοθέτηση των ποιο σκληρών πιθανών μέτρων .

    Όμως άλλο η διαφθορά , άλλο η απάτη και άλλο εκκρεμείς υποθέσεις στην βάση επιχειρηματικής δραστηριότητας που αφορούν συζύγους ή παιδιά δημοσίων προσώπων και δεν σχετίζονται στην βάση πραγματικής ευθύνης με το ίδιο το πολιτικό πρόσωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΟΥΛΟΥ..ΓΚΟΛΟΥ..ΚΩΛΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΤΙΚΟΙ...
    Η ΔΕΞΙΑ ΦΤΑΙΕΙ!

    Αποφάσεις και πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

    Την επιβολή προστίμου 70.000 ευρώ στο τηλεοπτικό κανάλι Extra για το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» (3/5/2010), στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής κάλεσαν τους τηλεθεατές να ψηφίσουν για το «Ποιοι πολιτικοί πρέπει να πάνε φυλακή», αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

    Στο αιτιολογικό για ...
    την επιβολή προστίμου, το ΕΣΡ αναφέρει την παράλειψη αξιοπρεπούς συμπεριφοράς απέναντι σε αναφερόμενα πρόσωπα, του σεβασμού στην έννομη τάξη και της ανάγκης παρουσίασης των γεγονότων με αίσθημα ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΣΩΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγλυφε το μελι καποιος?

    μηπωσ δεν μπορουσε αλλο να γλυψει?ενταξει παραιτηθηκε

    δεν φταει μονο αυτη

    αλλα αυτοσ

    που εγλυφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΛΙΓΩΝ ΕΥΡΩ .


    ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΖΟΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
    ΤΟΣΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΡΕ ΣΑΠΙΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ....................
    ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.
    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΠΡΕΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαγιωτη

    τρεξε να πηδηξεις τωρα να την παρηγορησεις κουφαλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδικός συνεργάτης του PRESS-ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε τις off the record, συνομιλίες που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Ερντογάν και σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας μεταδίδουμε τις πρώτες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν τούρκοι επιχειρηματίες στην Αθήνα:

    1. Μεγάλος τουρκικός Όμιλος Τροφίμων, ζήτησε 50 σημεία από την Πλατεία Συντάγματος, μέχρι την Πλατεία Ομόνοιας για να πωλεί φρέσκα, τραγανά κουλούρια με καβουρντισμένο σουσάμι.

    2. Έτερος τεράστιος Όμιλος, ζήτησε την Πλατεία Μοναστηρακίου και τον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου για να κτίσει δύο καταστήματα κεμπάπ! (Πρόταση για την εξαγορά και του Μπαϊρακτάρη, δεν επιβεβαιώνεται)

    3. Τρίτος, μέγιστος Όμιλος, θα δημιουργήσει αλυσίδα καφενείων, κατά τα πρότυπα της Ανατολής, όπου θα σερβίρεται αχνιστός τούρκικος καφές, μοσχάτος ναργιλές για θεριακλήδες και αφράτα σιροπιαστά, όπως σαραγλί, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάδες, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιπί κ.λ.π.

    4. Τέταρτος Όμιλος, που εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, θα δημιουργήσει αλυσίδα χαμάμ στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια

    5. Πέμπτος κολοσσός, που εξειδικεύεται στη διασκέδαση, θα αγοράσει γνωστό κέντρο διασκεδάσεως, θα το μετονομάσει σε «Γκιουζέλ Χανούμ» και θα διασκεδάζει τους Αθηναίους (και όχι μόνο) με ηδυπαθείς οδαλίσκες και αγριωπούς δερβίσηδες που θα επιδίδονται στο γνωστό χορό των δερβίσηδων.
    * ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΡΟσαλταρησμένα Δημοσιοκαφρικα
    ξεράσματα του ΠΑΣΟΚ...φτού σας..

    Αυτη την ωρα που η επικαιροτητα εχει χτυπησει κοκκινο με το ραμολί τον γυφτοπουλο και την ξανθια αγαπημενη του καριολα (αν ειχε αυτοσεβασμο δεν θα ηταν με αυτο το ραμολιμεντο),
    ο πρασινορουφιανος
    δημοσιοκαφρος
    Χαρδαβελας,
    που αποβλακωνει συστηματικα τους αποβλακωμενους,
    εχτελει αποπροσανατολιστικη υπηρεσια παρουσιαζοντας το πουστρακι Σπηλιωτοπουλο με τις φαντεζι εκτροπες του.

    Ναι ρε μαλακα Χαρδαβελα και ετσι ειναι, αλλα τωρα ρε παλιοπουστη
    το θεμα ειναι ο γυφτοπουλος
    και η γαμιολα του,
    καθως και το κομμα του πρακτορα Papandreou.
    Καριολη.
    Σιγα σιγα να σας μαθαινουμε ολους, και τον ρολο που βαρατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπαγιώτη, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μ' αυτα που γράφεις ούτε κι όταν άνετα μπορεί να τα αποδείξει ως χαζά!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάνω από όλα σοσιαλισμός...!!!!!
    PASOK poisonos..

    Τι απίστευτος μικρομεγαλισμός είναι αυτός , δεν ξέραμε ότι παλέψαμε να καθαρίσουμε το κίνημα από το του Σημίτη, κάναμε τον κόσμο να δώσει στο κίνημα μια τελευταία ευκαιρία.. και τώρα μπροστά μας και οι παρών...
    και η πολιτική τους και η νοοτροπία του βλ.
    Κυρία Τζακρη..
    την ώρα που κόβουν από τους γερονταις τις συντάξεις αυτή φοράει πανάκριβα συνολάκια..
    Τις είπε κανείς ότι ο συμβολισμός είναι πιο δυνατός από τον λόγο?...

    Γιατί μας ξευτιλιζετε έτσι?...
    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΙΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ... ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΤΖΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ..
    Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...!!!!!!!!!!!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση