GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία κόκκινα και ένα λευκό τριαντάφυλλο στον τόπο της τραγωδίας.‏..

Από το http://www.nemo-milos.blogsppot.com/ Ολοι να αφήσουμε 3 κόκκινα και 1 λευκό τριαντάφυλλο στον τόπο της τραγωδίας.Ας απαντήσουμε με ...

Από το http://www.nemo-milos.blogsppot.com/

Ολοι να αφήσουμε 3 κόκκινα και 1 λευκό τριαντάφυλλο στον τόπο της τραγωδίας.Ας απαντήσουμε με ένα βουνό λουλούδια, που θα πνίξει τη βία και τον παραλογισμό.Ένα βουνό απο τριαντάφυλλα, θα εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο, εκτός απο την απέραντη θλίψη μας,την ακραία αγανάκτησή μας και την ανυποχώρητη απαίτησή μας για παραδειγματική τιμωρία των εγληματιών και οριστικό τέλος στο θέατρο του παραλόγου των γνωστών-άγνωστων.

9 σχόλια

  1. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΥΨΗΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Η ΥΨΗΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ Η ΥΨΗΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΣΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ- ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ ΑΛΕΞ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ(ΓΑΠ)ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(USA)ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ
    ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ.
    ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είχα ένα αδελφό και μια αδελφή αριστερούς που πολέμησαν στην κατοχή τους Γερμανούς, Η αδελφή μου έχασε την ζωή της, και ο αδελφός μου γύρισε όλες τις εξορίες της Ελλάδος, και όχι σαν ορισμένες Γιαλαντζι γλωσσοκοπανες που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και δεν αφήνουν τον άλλο να μιλήσει, και κάτι άλλους που πετούν Μολότοφ εκ του ασφαλούς και καινε τις περιούσιες και τα αυτοκίνητα φτωχών ανθρώπων.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση