GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στην Αλεξία‏...

Από τον Χρήστο Ζεστό Αλεξία, Είμαι συνομίληκος σου (35 χρονών). Ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, δίχως να έχω πολιτικές ρίζες. Δεν ε...

Από τον Χρήστο Ζεστό

Είμαι συνομίληκος σου (35 χρονών).
Ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, δίχως να έχω πολιτικές ρίζες.
Δεν είχα τη δυνατότητα να μετέχω σε εκλογικές μάχες υπερασπιζόμενος την εκλογή και επανεκλογή των γονιών μου.
Θυμάμαι τις μεγάλες συγκεντρώσεις όχι ως το παιδί του πολιτικού, το εγγόνι του πρωθυπουργού και προέδρου αλλά ως ένας άνθρωπος που κολλούσε αφίσες, κουνούσε σημαίες και φώναζε τα εκάστοτε συνθήματα.
Μπορεί να μην σπούδασα στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα έδινα μάχες με την ΔΑΠ στα φοιτητικά έδρανα.
Για μένα η ΝΔ δεν ήταν ποτέ σχολείο διότι ποτέ δεν...
 με προάλοιφαν κάποιοι για να γίνω μια μέρα σημαίνον στέλεχος της (πιθανών αρχικώς βουλευτής, μετέπειτα Υπουργός κτλ). Δυστυχώς ποτέ δεν εξέφρασα την επιθυμία να κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής στην Ευρυτανία γιατί προφανώς το επώνυμο μου δεν είναι βαρύ σαν ιστορία αλλά και ούτ κατάγομαι από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Σχολείο για μένα ήταν η κοινωνία. Δουλεύω 13 χρόνια δίχως οι πόρτες ποτέ να μου είχαν ανοιχθεί διάπλατα μια και ο κύκλος γνωριμιών τόσο ο δικός μου όσο και των γονιών μου ειναι περιορισμένος. Ποτέ για παράδειγμα δεν είχα τη δυνατότητα να είμαι σύμβουλος της μητέρας μου στο Υπουργείο Εξωτερικών, γιατί πολύ απλά η μητέρα μου δεν είναι πολιτικός αλλά μια απλή και ταπεινή νοικοκυρά της διπλανής (για το λαουτζίκο αυτό) πόρτα.
Στο σχολείο ποτέ ο πατέρας μου δεν πήρε τηλέφωνο για να εκλεγώ εκπρόσωπος του 15μελούς ή πρόεδρος της τάξης.
Ήμουν 21 ετών και αναρωτιόμουν τι παραπάνω έχουν κάποιοι άνθρωποι και κατορθώνουν να καταλαμβάνουν καλοπληρωμένες εργασιακές θέσεις, ενώ κάποιοι άλλοι που δεν φείδονταν προσόντων προσόντων και ικανοτήτων. Δυστυχώς δεν μου έμαθε ο πατέρας μου τι σημαίνει επί προσωπικού διότι όντας ένας απλώς εργάτη δούλευε και υπέμεινε ταπεινώσεις για να μεγαλώσει τα παιδιά του.
Έχω να καταλογίσω πολλά όχι μόνο στη κυβέρνηση Καραμανλή αλλά και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για τα δεινά της χώρας δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους δικούς μας (κάτι τέτοιο όποιος το υποστηρίζει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί αλαζόνας).
Δεν έφτιαξα ακόμα τη ζωή μου αφού κάθε τι που χρειάζομαι είμαι υποχρεωμένος να το πληρώσω. Ποτέ οι πλούσιοι επιχειρηματικοί φίλοι και συμμαθητές μου δεν μου δώρισαν πράγματα.
Έχω δώσει χρόνο, ενέργεια, σκέψη και πάθος σε αυτό το κόμμα.
ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ
1) Η μητέρα σου από τη στιγμή που έχασε τις εκλογές (τις έχασε καθαρά και το αποτέλεσμα ουδείς το αμφισβήτησε) ΨΑΧΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ (αυτό μου το έμαθε ο πατέρας μου)
2) Αν είχε τα ούμπαλα (και αυτή την έκφραση την έμαθα από την κοινωνία όχι της Εκάλης του Κολωνακίου και του Παρισιού αλλά από εκείνες της Κυψέλης και της Καρδίτσας) θα είχε διαφωνήσει κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Καραμανλή και δεν θα καθόταν σαν κότα που επωφθαλμιούσε τη θέση της Προέδρου.
ΥΓ: Αναγνωρίζω τις δυσκολίες που πέρασατε ως οικογένεια με την τότε απώλεια του πατέρα σου. Ελπίζω να με συγχώρεσεις και ελπίζω να μην αποτελεί αμαρτία το ότι το επώνυμο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ αποτέλεσε την αρχή για μια πραγματική μεγάλη πολιτική καριέρα της μητέρας σου. Το επώνυμο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ σε αντίθεση με το ΖΕΣΤΟΣ μπορεί να αποτελέσει και μελλοντικό πολιτικό διαβατήριο τόσο για εσένα όσο και για τον αδερφό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ press-gr ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

17 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!!!!
    ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ, - ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ..., ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ..ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .........
    ΥΓ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ..ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ". ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΛΑΨΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σαν να το έγραφα ΕΓΩ !!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΕΤΡΕΞΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...
    ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ,ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στο παληκάρι που έγραψε αυτή την επιστολή, αλλά και στο PRESS που την δημοσίευσε. Αγαπητέ φίλε, αν και δεν ψηφίζω κανένα από τα μεγάλα κόμματα, οφείλω να παραδεχτώ ότι ΠΑΝΤΑ είχαν ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν τη διαφορά. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ πιστεύω πλέον είναι αυτοί που θέλουν τις οικογένειες. Ας το αποδείξουμε και στην κάλπη όταν έρθει η ώρα! Αρκετά δεινά έχει περάσει αυτή η ΜΑΥΡΟΧΩΡΑ για να εξυπηρετήσουν ΑΥΤΟΙ τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Να πάνε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ. Εκεί, μαζί με τον ΓΛΥ(ΜΠΛΙΑΧ)ΞΜΠΟΥΡΓΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχολικό μας άφηνε Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου, περνούσαμε από το 18 με τη σάκα, «μαμά έλα, πάμε σπίτι να φάμε».

    Τι λες βρε κακοπέρασες στη ζωή σου έως τώρα..........
    Τράβα να δεις και καμμιά άλλη γειτονιά πέρα από αυτές που ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    ας μην ανησυχει ο τουρκαλας για την χωρα μας

    ας κυταξει τα δικα του προβληματα τους Κουρδους τους Αρμενιους τους Ποντιους που ξεκληρισε

    Και ερχεται και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ - ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ- ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ!


    Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΕΚΟΨΕ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

    ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO MHTSOTAKEIKO EINAI
    POLITIKA TELEIWMENO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΕΞΙΑ?
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ?
    ΙΣΩΣ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.
    ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ Σ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΕGEAN ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,ΣΩΦΡΩΝ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ "ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στον κο Ζεστό. Επιτέλους πρέπει να σταματήσουν τα τζάκια να έχουν πάντα το προβάδισμα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝΝΕΚΑΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala ths ta pes file mou. auto deixnei oti oi anthrwpoi einai sthn kosmara tous. h mpourzouazia ths poliths skhnhs sthn ellada legetai oikogeneia mhtsotakh-mpakogiannh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
    ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AΛΕΞΙΑ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ...
    ( ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΛΗΟ- NEA DHMOKRATIA ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕΣ …) Δημοσιευσε.

    << Έκανα τότε αίτηση για να μπω στο Harvard και ο αδερφός του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος, υπεύθυνος για τις συνεντεύξεις του πανεπιστημίου αρνήθηκε να μου κάνει εμένα συνέντευξη διότι «δεν θα ήταν αντικειμενικός»

    Αργότερα η Ντόρα δήμαρχος, «δεν καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα», μα, προφανώς. Εν το μεταξύ, μεγαλώσαμε, φύγαμε, σπουδάσαμε, δουλέψαμε. Δουλεύω πλέον κοντά 13 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Στα χρόνια αυτά και με την ιδιότητα μου «έξω από το χορό», πολλά είχα να καταλογίσω ανά καιρούς στη Νέα Δημοκρατία και δη στην κυβέρνηση Καραμανλή. Τι ατολμία, τι λαϊκισμό, τι αναποτελεσματικότητα.

    Ορισμένες φορές μάλιστα, την πρόδωσα τη Ν.Δ. και στην κάλπη, κρυφά, συνωμοτικά, εγώ κι ο εαυτός μου, κάνοντας τη δική μου μικρή επανάσταση.>>
    Της έγραψαν και άλλα πολλά ,όμως από αερολογιες,μπουρδολογιες,ντορολογιες χορτάσαμε.
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ…
    ΥΓ…Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ…. διανομής πολιτικού χρήματος της Siemens,σ την Placid Blue Corpotation, 350.000 ευρώ! ???.

    ΑΛΕΞΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑYΤOY ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...καλός μάπας ήσουνα και συ... ημαρτον ρε παιδια ποια με τα δακρυα των κομματόσκυλων που αφού έχασαν τη ζωή τους σε ανούσιες πράξεις τώρα θεωρούν ωριμάζουν μέσα σε μια σαπουνόπερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση