GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεχάγκελ: Ένα φιλέτο έτρωγα, ένα φιλέτο θα συνεχίσω να τρώω!..

Από το http://www.kurier.at/ 70% μείωση συμβολαίου λόγω κρίσης και λιτότητας ! Κούριερ: Κανείς δεν ξέρει από που βρήκαν οι ελληνικές ομάδ...

Από το http://www.kurier.at/

70% μείωση συμβολαίου λόγω κρίσης και λιτότητας!
Κούριερ: Κανείς δεν ξέρει από που βρήκαν οι ελληνικές ομάδες τα λεφτά όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Οι Αυστριακοί υποστηρίζουν ότι θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής και μετά το Παγκόσμιο της Νότια Αφρικής, παρά του ότι θα του γίνει δραματική μείωση στο συμβόλαιο. Ο γερμανός φαίνεται να...
 το παίρνει στα χαλαρά, φερόμενος να δηλώνει πως : "Ακόμη και τα διπλάσια να έπερνα, ένα φιλέτο θα έτρωγα".
Η Κούριερ υποστηρίζει επίσης πως Ολυμπιακός, Παναθηναίκός και ΑΕΚ έχουν μπει μέσα για μέσα με τα ανοίγματα που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και κανείς δεν ξέρει ακόμα τι επίπτωση θα έχει αυτό μεσοπρόθεσμα στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Παράλληλα ρίχνουν σπόντα για το πόθεν έσχες των ελληνικών ομάδων, λέγοντας πως κανείς δεν ξέρει από που προήλθαν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από αυτές τις ομάδες, ώστε να γίνουν οι μεγάλες μεταγραφές που έγιναν.

3 σχόλια

  1. Τελικά ο Ρεχάγκελ αποδεικνύεται πολύ περισσότερο φιλέλληνας ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε Εβραίοι ;

    Παρατηρώντας την παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας τη χρεοκοπία, τον εξευτελισμό και το ξεπούλημα της χώρας, φτάνω στο συμπέρασμα πως οι Έλληνες του 2010 θυμίζουν τους Εβραίους στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Όταν άρχισαν οι διώξεις των Ναζί σε βάρος των Εβραίων στη χώρα μας, οι Εβραίοι ήταν ανυποψίαστοι. Δεν γνώριζαν για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ούτε τι επρόκειτο να τους συμβεί εκεί.
    Οι Εβραίοι δεν γνώριζαν το φρικτό τέλος που τους περίμενε. Δεν γνώριζαν για τον εκτοπισμό και τη γενοκτονία.
    Η παθητικότητα και η αδιαφορία των Εβραίων ήταν απίστευτη. Αμφισβητούσαν αυτούς που προσπαθούσαν να τους προειδοποιήσουν για το μακελειό που τους περίμενε.
    Μπορώ να καταλάβω τη δυσπιστία των πρώτων Εβραίων – τα σχέδια των Ναζί για την Τελική Λύση και τα στρατόπεδα εξολόθρευσης δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα υγιές ανθρώπινο μυαλό.
    Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι γιατί οι Εβραίοι -που είχαν πια πληροφορηθεί τη μοίρα των ομόθρησκών τους- δεν προσπάθησαν να αντιδράσουν για να αποφύγουν το φρικτό τέλος, αλλά συνέχισαν να είναι παθητικοί.
    Με τον ίδιο τρόπο, δεν καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες σήμερα δεν αντιδρούν, αν και ξέρουν πολύ καλά τι πρόκειται να τους συμβεί.
    Ίσως να είμαστε γεννημένοι για σκλάβοι και να μας αρέσει η σκλαβιά. Η ελευθερία είναι υπέροχη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν την αντέχουν.

    Εντάξει, δεν πειράζει. Έχει και η σκλαβιά τις ομορφιές της…


    ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέν πειράζει ο μισθός τού Ρέχάγκελ
    Μέ ενοχλούν τά έξοδα τών παρατρε-
    χάμενων πού λοιμένονται τόν Αθλητισμό.
    Διάβασα ότι 60φεύγα παράγοντες τού
    ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ΔΕΝ θά
    μεταβούν ΔΩΡΕΑΝ στό μουντιάλ.
    Καιρός ήταν...(γιά ΕΠΣΜ γράφω).
    Σκεφτείτε καί ανατριχιάστε.
    Πόσες εκδηλώσεις στίβου,μπάσκετ,
    ποδοσφαίρου,χάντμπολ,βόλεϋ,πόλο,
    κολύμβισης,μακριάς γαϊδάρας......
    γίνονται κάθε χρόνο.
    Πόσα πληρώνεις πολίτη γιά ταξίδια
    προνομοιούχων.
    Άντε γιά έμμετο.
    Δικαιούσε όμως νά βρίσεις ΑΝ ΔΕΝ
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Εγω γράφω επειδή δικαιούμαι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση