GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρώμικος πόλεμος με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/ Σε βρώμικο πόλεμο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη υποβιβάζεται η πολιτική ζωή της χωρας. Κατάθεσ...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/

Σε βρώμικο πόλεμο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη υποβιβάζεται η πολιτική ζωή της χωρας.

Κατάθεσε την παραιτηση της η Γκερέκου!
Να δουμε πως θα εξελιχθεί στη συνεχεια ο πόλεμος των κομμάτων κάτω από το τραπέζι, με κουρτινες χιλιάδων ευρω, χρωστουμενα σε εφοριες και ο θεός ξέρει τι άλλο θα προκύψει στην πορεία.
Πάντως αν δεν το χετε καταλάβει, Διαμαντοπούλου, Μαρκόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκερέκου είναι...
τα θύματα αυτού του ιδιότυπου, πόλεμου χαρακωμάτων, που αφορά τον αγώνα τον κομμάτων (αλλά και των εσωκομματικών αντιπάλων), να καταδείξουν ως πιο διαπλεκόμενο τον αντίπαλο. Και όλα αυτά την ώρα που καταρρέει το πολιτικό συστημα της χώρας...

15 σχόλια

  1. Giati vromikos......

    Ti einai o boskopoulos magas????????

    Malakies sinexeia. Siga min den iksere I kiria ifipourgos???????????

    OLOI na plirosoun

    AKIS , Simitis, tsoukatos,verelis. Klppppppp
    Afilotimoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είμαστε σοβαροί. Η Γκερέκου δεν φταίει ούτε μας νοιάζει αν είναι υπουργός ή όχι. Αυτό που απαιτεί ο λαός είναι τα 5,5 εκ στο ταμείο και πάμε γι' αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοινή λογική!!!!!!!!!!!

    Η πρώην υφυπουργός, ως σύζυγος, γνώριζε αρχήθεν για την ύπαρξη του χρέους των 5,5 εκατομ. ΕΥΡΩ, και επ' αυτού δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση.

    Το να επιδιώξει λοιπόν η κ. Γκερέκου να γίνει βολευτής, παρά τα χρέη του συμπαθούς, κατά τα άλλα, συζύγου της, άϊντε να το καταλάβω, στα πλαίσια του «ευγενούς» σκοπού όλων των πολιτευομένων να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα κατά εύκολο, σίγουρο και αριστοτεχνικό τρόπο, και επίσης να τα οικονομήσουν και να εξασφαλίσουν εύκολες και παχυλές συντάξεις για το μέλλον, το δικό τους και της οικογενείας τους.
    Γι΄αυτό και εξακολουθεί να μην παραιτείται από βολευτής.

    Όμως, να επιδιώξει να γίνει και υφυπουργός, υφισταμένου, εν τω μεταξύ, ανεξόφλητου, του χρέους του συζύγου της, ε! αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτε. Κασι δεν μπορεί να το καταλάβει και κανείς έλληνας «του μόχθου».

    Εκτός κι΄αν επεδίωκε με το κύρος της θέσης της, να βρει τρόπο να "επιλύσει" το θέμα "ανέξοδα" για την οικογένεια.

    Από την άλλη μεριά, το ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε για το εκκρεμούν αστρονομικό χρέος και την άρνηση του οφειλέτη να το εξοφλήσει, τη στιγμή που:
    Α). Το «πόθεν έσχες» του γνωστού τραγουδιστή κατατίθεται στη Βουλή (λόγω της ιδιότητάς του, ως συζύγου μέλους του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης), και
    Β). Σύμφωνα με την προ διετίας υποβληθείσα στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής δήλωση «πόσα έσχες» της συζύγου του οφειλέτη, νυν υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Αντζελας Γκερέκου, η περιουσία του συζύγου της είναι γνωστή στη Βουλή??
    Δεν μπορεί να μη δεν ήξερε!!

    Αφού λοιπόν ήξερε, ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ??
    Εύλογο το ερώτημα και περιμένει απάντηση.

    Ανεξαρτήτως λοιπόν των ανωτέρω, καθώς φαίνεται, ευελπιστούσαν εκατέρωθεν ότι δεν θα τους "πάρουν πρέφα" οι δημοσιογράφοι.

    Κούνια που τους κούναγε....!!!!!!
    «Ο άνθρωπος του μόχθου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διώξανε την θεά και κρατήσανε τις μπραχάλες που σε 7 μήνες είναι ανύπαρκτες και αντιαισθητικές.
    Ατζελα εμείς σε αγαπάμε..............και όταν βλέπουμε τις άλλες αλλάζουμε κανάλι............,θα σε δικαιώσουμε σε βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο απερίγραπτος Προωθυπουργός έχει γίνει σαν κάτι συνθετικά δημιουργήματα 3D design, ηλεκτρονικός εκφωνητής που λέει ειδήσεις…

    Ποιός; ποιός; ποιός μωρό μου ποιός; Ποιός ΗΛΙΘΙΟΣ θα έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν εμείς που ζούμε εδώ δεν θέλουμε να επενδύσουμε;
    Ποιός θα έρθει να επενδύσει σε μία χώρα που η μία οικογενειοκρατεία διαδέχεται την άλλη, και που τα τρία αδερφάκια κάνουν προωσπικές μπιζνες;

    ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    Και δόξα τω Θεώ, με την ύφεση ΔΕΝ έχετε εύκολα λεφτά να μοιράζετε, και υπάρχει και κάποια πιθανότητα να σας ξεσηκωθεί η πλέμπα (αυτοί για τους οποίους μιλάτε στον Γ’ πληθυντικό) και να φύγετε νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???????????????????
    ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
    ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ !!!!!!!!!

    Παραιτήθηκε η Γκερέκου!


    Την παραίτησή της υπέβαλλε η Άντζελα Γκερέκου μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Η παραίτηση της Υφυπουργού Τουρισμού αναμένεται να γίνει δεκτή...

    Το θέμα που αποκάλυψε σήμερα η «Ελευθεροτυπία» πως ο σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αναστάτωση, κάτι που έφερε και την παραίτηση της Υφυπουργού. Η κα Άντζελα Γκερέκου προέβη σε αυτή την κίνηση, η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα προβεί σε επανατοποθέτηση Υφυπουργού Αθλητισμού, κάτι που δεν ίσχυσε μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ
    ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΥΝΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΚΡΕΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι υπουλο κτυπημα οσα πραττει ο αμερικανος μετα τις εκλογες ενω μας πουλαγε φουμαρα για μεταξωτες κορδελλες;

    Να παραιτηθει και απο βουλευτης η τσοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρκετα ασχοληθηκαμε με τη γκομενα του ΓΑΠ, πρωην γκομενα του Γ. Βαρδινογιαννη, που εχει αρμεξει τον Βοσκοπουλο σαν καλη βιζιτα που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΣΔΟΕ πλησιαζει και τους Δημοσιογραφους μετα τους αλλους τους γνωστους. Αντιστεκονται οι μπαγασιδες και αρχησανε να βγαζουν και φωτογραφιες γνωστες της κοπελας ετσι ευκαιριας δοθεισης.
    Ολα πληρωνονται σε αυτο τον κοσμο και θα πληρωθειται και εσεις παλιοπατσαβουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μεγαλύτερο λαμόγιο ειναι ο Παπανδρέου , σκληρό πορνό ο τύπος , οι αλλοι και αλλες ειναι απλες τσόντες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΗΛΑΔΗ.

    Ο ΤΖΕΦΡΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΝΩΣΗ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ..

    ΡΙΞΤΕ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΛΑΣΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειδικός συνεργάτης του PRESS-ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε τις off the record, συνομιλίες που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Ερντογάν και σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας μεταδίδουμε τις πρώτες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν τούρκοι επιχειρηματίες στην Αθήνα:

    1. Μεγάλος τουρκικός Όμιλος Τροφίμων, ζήτησε 50 σημεία από την Πλατεία Συντάγματος, μέχρι την Πλατεία Ομόνοιας για να πωλεί φρέσκα, τραγανά κουλούρια με καβουρντισμένο σουσάμι.

    2. Έτερος τεράστιος Όμιλος, ζήτησε την Πλατεία Μοναστηρακίου και τον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου για να κτίσει δύο καταστήματα κεμπάπ! (Πρόταση για την εξαγορά και του Μπαϊρακτάρη, δεν επιβεβαιώνεται)

    3. Τρίτος, μέγιστος Όμιλος, θα δημιουργήσει αλυσίδα καφενείων, κατά τα πρότυπα της Ανατολής, όπου θα σερβίρεται αχνιστός τούρκικος καφές, μοσχάτος ναργιλές για θεριακλήδες και αφράτα σιροπιαστά, όπως σαραγλί, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάδες, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιπί κ.λ.π.

    4. Τέταρτος Όμιλος, που εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, θα δημιουργήσει αλυσίδα χαμάμ στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια

    5. Πέμπτος κολοσσός, που εξειδικεύεται στη διασκέδαση, θα αγοράσει γνωστό κέντρο διασκεδάσεως, θα το μετονομάσει σε «Γκιουζέλ Χανούμ» και θα διασκεδάζει τους Αθηναίους (και όχι μόνο) με ηδυπαθείς οδαλίσκες και αγριωπούς δερβίσηδες που θα επιδίδονται στο γνωστό χορό των δερβίσηδων.
    * ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η STAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.
    ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ;
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση