GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ουρά για παγωτό ο Άρης...

...με γεύσεις βανίλιας και φράουλας Από τον  Μάριο Σαράντη Δημοσιογράφο- κσμικογράφο Στη φωτογραφία που τράβηξα, βλέπετε τον Άρη Σπηλ...

...με γεύσεις βανίλιας και φράουλας

Από τον Μάριο Σαράντη
Δημοσιογράφο- κσμικογράφο
Στη φωτογραφία που τράβηξα, βλέπετε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο με την εντυπωσιακή- εκ της πίσω όψεως- συνοδό του, οι οποίοι αγοράζουν το παγωτάκι τους από κεντρικό παγωτατζίδικο της Γλυφάδας.
Θα πει κανείς πού βρίσκει την όρεξη ο πρώην υπουργός για παγωτό λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των επώδυνων μέτρων από την κυβέρνηση. Μπορεί ο Άρης μας να επέλεξε να πάει για παγωτάκι την ημέρα της πρωτομαγιάς αντί να διαδηλώσει με το... προλεταριάτο, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Είναι όμως από...
 τα λίγα παραδείγματα πολιτικών που τουλάχιστον δε κυκλοφορεί με φουσκωτούς μπράβους γύρω του. Σε αντίθεση με πολλούς πολιτικούς, πρώην και νυν υπουργούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούν τους προσωπικούς τους αστυνομικούς- που παρεμπιπτόντως πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι!- για να κάνουν τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και άλλες τέτοιες δουλειές.
Ο ωραίος Άρης μας, στέκεται στην ουρά και φαίνεται να τον προστατεύει η ωραία δεσποινίδα που τον συνοδεύει. Άρη, κι εμείς με τέτοια αιθέρια ύπαρξη δίπλα μας θα περιμέναμε χωρίς άγχος στην ουρά! Και μία απάντηση στο ερώτημα τι γεύση παγωτό πήραν...
Άνθρωπός μας στο μαγαζί, μας αποκάλυψε ότι η συνοδός του Άρη επέμεινε και τελικά τον έπεισε να αγοράσουν γεύσεις βανίλιας και φράουλας...

37 σχόλια

  1. Molis vgike i anartisi gia to triimero stin Aravova me ton sinergati tou,, xafnou dioxeteutike i photo tou semnou kai tapeinou ARI na perimenei ipomonetika stin oura.

    Pantote mia ediposiaki sinodos voithaei to profil enos politikou andra.

    RE OUSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    MAS PERNATE GIA ILITHIOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    GIA SOU EPIVITORA.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mέσα σε ελάχιστο χρόνο ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναδειχθεί στη τελευταία ελπίδα και προσδοκία του λαού!
    Είναι ο λόγος που αχνοφέγγει κάποιο φως στη ζωή μας, είναι ο λόγος που μπορούμε ακόμη να μιλάμε και να υποστηρίζουμε ότι υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι που πολεμάνε το σύστημα, ένα πολύ σκληρό σύστημα!
    Πιστεύω λοιπόν ότι γύρω του μπορούνε να συσπειρωθούνε όλες οι υγιείς δυνάμεις , και υπάρχουν, αυτής της χώρας και να χτυπήσουνε το σαθρό κατεστημένο που λεηλάτησε με κάθε τρόπο την πατρίδα, τον Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ερχετε και αυτος για παγωτακι και...εκτος γλυφάδας? να τον κερασουμε ρε παιδι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Ε ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. toulaxiston aftos steketai stin oura.
    alloi vazoun tous astinomikous tous kai tous koubalane ta psonia.
    oraio kolo exei i gomena..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Άρης μόνο παγωτό χωνάκι τρώει.
    Κύπελλο ποτέ!
    Τί?πώς?,άαα νόμιζα σέ ομάδα
    αναφέρεστε.
    Πλάκα κάνω,μή βρίσετε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

    ΡΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πως δεν την τραβηξε τη φωτογραφια ο Παπα-ρο-γιωτης του Press gr??
    Παπαρι- γιωτη πως σου ξεφυγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010
    "Ο Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να βγάλει τη χώρα από το βούρκο"


    "Είναι ο πρώτος πολιτικός που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί για δεύτερη φορά. Κοιτάξτε το Σαμαρά που προσπαθεί να δικαιολογίες φθηνές για να κάνει αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα. Τα κόμματα της αριστεράς...



    καταστροφολογούν χωρίς να δίνουν δεκάρα αν η χώρα δεν έχει φράγκο. Το ΚΚΕ πέταξε τη μάσκα και δηλώνει ότι δεν υπολογίζει το σύνταγμα της χώρας. Ο Τσίπρας λέει ασυναρτησίες και προσπαθεί μέσα στο χαμό της πτώχευσης να μαζέψει καμιά ψήφο. Αυτοί οι πολιτικοί είναι η εναλλακτική πρόταση στον Παπανδρέου. Στηρίξτε το Γιώργη είναι ο μόνος πολιτικός που στα χέρια του θα αλλάξει η χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής και θα γίνει μια σύγχρονη χώρα με κατοίκους υπερήφανους γι' αυτήν."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Βουλιαγμένη είναι το μαγαζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 2-3 ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΗ ΑΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντιπροεδρος Κυβερνησης Παγκαλος για Πρωθυπουργο Πουστογιωργο πριν πολυ λιγα χρονια....


    «Ο Γ. Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα, αλλά δεν έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός. Εγώ θέλω προσωπικότητα που να είναι συνεπής στην προώθηση νέων ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα, ο κ. Παπανδρέου δεν είναι».
    -
    ΕΡ.: Επιμένετε στην απόφαση ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου εσείς θα αποχωρήσετε;

    Α. Πάγκαλος.: Αυτό δεν οφείλεται σε μια προσωπική αντιπάθεια, οφείλεται σε δύο σκέψεις: Η πρώτη είναι ότι βρίσκω απαράδεκτη την κατάθεση υποψηφιοτήτων πριν από το συνέδριο και ενόψει εκλογών στις οποίες επικεφαλής θα είναι ο Κ. Σημίτης. Αν στις εκλογές πάει ο Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχό του, είναι προφανές ότι η θέση του αδυνατίζει. Θεωρώ, λοιπόν, κάθε τέτοια κίνηση υπονομευτική της δυνατότητας του κόμματος να πείσει. Τη θεωρώ στρατηγική ήττας. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.

    Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δεν δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Θέλω ιδέες για να ενωθώ και θέλω μια προσωπικότητα που να έχει συνέπεια στην προώθηση των ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα. Ο κ. Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΔΥΝΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΚΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 587 ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΕΦΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΣΤΗΝ "ΣΤΗΣΕΙ" ΣΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟΣ ΤΟ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ..
    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΥΡΩ,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε γαμιεστε εσεις και ο Αρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλο θέμα δεν είχες ρε παπάρι να αναρτήσεις; τον Άρη ξετρύπωσες μπράβο είσαι σαίνη. περίμενες πολλές ώρες έξω απο το σπίτι του; άντε ρε ασχολήσου με κάτι άλλο. ώρες που είναι. ούστ κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ τους πούστηδες και τις πουτάνες πασοκ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
    Ο έρπης και πως αντιμετωπίζεται (για την κυβέρνηση δεν ξέρω)

    Ενημερώνουμε τους επικοινωνιολόγους του σχετικά με την εμφάνιση έρπη στα χείλη και πως ένας μαθητευόμενος μακιγιέρ μπορεί να τον καλύψει ώστε και ο ίδιος ο πάσχων να το ξεχάσει ότι έχει έρπη! :
    Ο επιχείλιος έρπης είναι μία λοίμωξη που οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και το χαρακτηριστικό του εξάνθημα μπορεί να κρατήσει από 7 έως και 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα… χαλάει την εμφάνισή σας!
    Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ο έρπης δεν θα φαίνεται καθόλου!
    Βήμα 1ο: Patch
    Χρησιμοποιήστε τα ειδικά patch που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τοποθετήστε τα πάνω στο εξάνθημα και αφήστε τα όλη την ημέρα.
    Τα patch είναι πιο εξελιγμένα από τις κρέμες. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, «κρύβουν» λίγο την κοκκινίλα, μειώνουν τη φαγούρα και προστατεύουν το σημείο από τη σκόνη και τα μικρόβια.
    Βήμα 2ο: Βαζελίνη
    Λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, βγάλτε το patch και απλώστε λίγη βαζελίνη, ώστε να μαλακώσει το σημείο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη με λίγο χαρτί.
    Βήμα 3ο: Κονσίλερ
    Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να «καμουφλάρετε» το εξάνθημα. Προσέξτε όμως, γιατί ο έρπηις είναι μεταδοτικός. Δεν πρέπει να τον ακουμπήσετε με τα χέρια σας ή να έρθει σε άμεση επαφή με το προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για αυτό το σκοπό και με απαλές κινήσεις απλώστε το κονσίλερ στο σημείο.
    Βήμα 4ο: Make- up
    Απλώστε προσεκτικά το make-up σας σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και αφού τελειώσετε, δώστε έμφαση στο σημείο που υπάρχει ο έρπης. Πάντα ταμποναριστά για να αφήνετε περισσότερο προϊόν στο σημείο.
    Βήμα 5ο: Πούδρα
    Πουδράρετε ταμποναριστά το σημείο, όπως κάνατε και με το make- up.
    Αυτά τα βήματα σας εξασφαλίζουν τέτοια κάλυψη που ακόμη και εσείς θα ξεχάσετε πως έχετε έρπη.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το παγωτό στον κώλο του και το κεφάλι του στην γκιλοτίνα πάτ-κιούτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τις συντάξεις που παίρνουν στην Ελλάδα ,
    οι Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί ,
    που με τα 80 ευρώ που στέλνουν οι χώρες τους στο Ι.Κ.Α .
    και στον ΟΓΑ παίρνουν συντάξεις όσο παίρνει ο Έλληνας
    συνταξιούχος ;;;;;;;;;;;;;;
    Διότι αυτοί οι μετανάστες δουλεύουν στις χώρες τους και λίγο πριν βγουν στην σύνταξη , έρχονται στην Ελλάδα δουλεύουν ένα με δυο χρόνια με ένσημα , ασφάλεια και μετά όταν έλθει ο καιρός τις σύνταξης , ζητιάνε να τους βγει η σύνταξης στην Ελλάδα .
    Επίσης έρχονται οι οικογένειες τους στην Ελλάδα κάνουν τις εγχειρίσεις τους στα νοσοκομεία μας τσάμπα ,
    Τσάμπα εξετάσεις , τσάμπα φάρμακα που τα παίρνουν με την σέσουλα στις χώρες τους και τα πωλούνε , βγάζοντας χοντρό μεροκάματα .
    Όλες αυτές οι συντάξεις είναι από επτακόσιες χιλιάδες μέχρι το ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι μετανάστες που παίρνουν από το Ι . Κ .Α . και τον Ο.Γ.Α τις συντάξεις .
    Να επέμβει αμέσως ο πρωθυπουργός , ο υπουργός οικονομικών , ο υπουργός εργασίας οι διοικηταί του Ι .Κ.Α. και Ο . Γ .Α . και ο εισαγγελέας για να ΚΟΠΟΥΝ αμέσως οι συντάξεις αυτές , με αναδρομική ρήτρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ…ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΜΠΑΛΕ !!!
    ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ , ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΤΛ ,ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ .

    ΑΡΟΥΛΗ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ...

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΕΝΟΚΡΑΝΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΕ…ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πες του μόλις πάρει το παγωτό του, έχει εκπομπή ο Β. Λεβέντης:
    http://www.youtube.com/watch?v=XKSpYr8GwKk για τους 300.

    Καπετάν Μακρύς. «Άφες τους νεκρούς θάψαι τους εαυτών νεκρούς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΡΕ ΕΠΙΓΟΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ,ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ, ΕΝΑΝ ΦΟΥΣΤΑ-ΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ , ΤΟΝ ΑΧΡΩΜΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ.ΚΑΙ ΒΙΛΑΡΧΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ...
    ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΣΑΙ.
    Π.Χ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ,ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ,ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ,ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ,ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

    ΕΙΔΕΣ Ο ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ...

    ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝΕ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ,ΟΙ ΑΔΗΦΑΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aπό την πρωινή εκπομπή του Αυτιά. Δείχνει το ποσοστό κατά το οποίο αύξησε το Δημόσιου χρέους κάθε Κυβέρνηση μετά το 1981.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

    Επί Ανδρέα το χρέος αυξήθηκε 300%

    Επί Γιωργάκη-Σημίτη αυξήθηκε 170%

    Επί Καραμανλή αυξήθηκε 55%

    Εσείς ποιος λέτε να φταίει λοιπόν για το σημερινό κατάντημα του «δεν υπάρχει σάλιο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις με την "περίεργη" διάταξη περί "επανένωσης οικογενειών" ενθάρρυνε την κάθοδο στην Ελλάδα των ηλικιωμένων παπούδων και γιαγιάδων Αλβανών οι οποίοι παίρνουν σύνταξη απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ όταν στη χώρα τους η σύνταξη δεν ξεπερνούσε τα 60 - 80 ευρω!!!!

    Πώς να μην βουλιάξουν συνεπώς τα Ταμεία μας όπου πληρώνουμε ένσημα τόσα χρόνια εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    Να ανακληθούν ΑΜΕΣΩΣ οι τσάμπα συντάξεις στους ΑΛβανούς.

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επίσης να υποχρεωθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να πληρώνουν κανονικά τα νοσήλειά τους στα νοσοκομεία που ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ καθώς και ΔΙΔΑΚΤΡΑ για τα παιδιά τους στα ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άρη δεν πα να βγαίνεις με δίμετρες "μοντέλες" ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ.

    ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. o Αρούλης ο πρώην πλασιέ.
    Την τελευταία βραδιά πριν φύγει από
    το ΥΠΕΠΘ, υπέγραψε την γνωστή διάταξη
    για τα Κολέγια (τα .... ) και έφυγε.

    Το βράδυ πήγε στο Χίλτον να γυμναστεί!.

    ΑΛΗΤΕΙΑ.....ΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ... ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ(ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ FOCUS ΧΡΩΣΤΑΜΕ 280.000 ΕΥΡΩ -ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ;),ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΦ, ΑΛΛΑΖΕ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ... ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΚΟΥΓΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ Ο ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΟΥΣΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΡΟΥΛΗ... Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Ο Ι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΕΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 03 Μαϊ 2010 7:20:00 μ.μ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΣΟΥΖΕ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ....

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΕ ΖΩΟ ??? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ??? !!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ???
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ???
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ???

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ????

    ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ... ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΑΠΛΑ Η ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χθές το βράδυ, στους "φακέλλους" του Παπαχελά στο Σκάϊ, είχε τον Προβόπουλο, που είπε ξεκάθαρα ότι είχε ενημερώσει τόσο τον Κ.Κ. όσο και το Γιωργάκη ότι, λόγω υστέρησης των δημόσιων εσόδων από την παγκόσμια κρίση, το Σεπτέμβριο το έλλειμμα είχε φτάσει το 8% και είχε προειδοποιήσει θα πήγαινε στο 12% μέχρι τέλος του χρόνου.
    Την επομένη εβδομάδα ο Κ.Κ. ανακοίνωσε εκλογές και πάγωμα μισθών στο δημόσιο.
    Ο δε Γιωργάκης (και σημερινός μας πρωθυπουργός τρομάρα μας) έλεγε "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα" (και δεκάδες άλλα παραμύθια και πιασάρικα σλόγκαν).
    Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα υπεύθυνο πολιτικό και σε ένα απατεώνα.
    Όσο και να τον βρίζετε τώρα, είναι αργά, την πατήσατε.
    Αυτός τη δουλειά του την έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πασοκ

    Η προσφυγη στις καλπες τον Οκτωβριο ειναι πιθανη λυση για να ερθει σωτερικη καθαρση σε ολα τα κομματα

    αλλη λυση ειναι να οδηγησουν τα ιδια τα κομματα σε παραιτηση και στον εισαγγελεα οσους εκλεβαν και παρανομουσαν

    Η αποψη οτι "με τον υπαρχοντα νομο περι ευθυνης υπουργων, ολοι αθωωνονται", ειναι λαθος!!

    Ο νομος ποτε δεν καλυπτει τον κλεφτη απλα καλυπτει τον υπουργο οσο χρονο ειναι υπουργος να μη συρεται σε δικες, μετα ομως οποισδηποτε εισαγγελεας μπορει να τον δικασει για παρανομο και ταχυτατο πλουτισμο!!


    λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη μηλιωνη σημερα μετα και τις τελευταιες εξελιξεις

    γνvριζουμε οτι βουλευτες και υπουργοι δεν κυκλοφορουν απο το φοβο ξυλοδαρμου!!!!!!

    Yπαρχουν ομως και πολιτικοι που ουτε εκλεψαν ουτε παρανομησαν ,

    αντιθετα διωχθηκαν απο το πολιτικο κατεστημενο γιατι αποκαλυψαν απατες της "διακοματικης μαφιας"!!!

    Ενας εντιμο και καθαρος ειναι και ο δρ Kουτσουκος που οταν περναει ολοι οι πολιτες τουν χαιρετουν ανεξαρτητως χρωματος!!!

    Η καθαρση θα ερθει απο τους πολιτες και συντομα! Αντισταθειτε!!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. glypsto Arh

    glypsto kala

    Axxxx aroulhhhhhh

    vromopoustra
    outs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΕ , Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΝΙΟΝΗ ΚΑΙ ΚΩΚΑΡ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.

    ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    ΕΔΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση