GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή στον υπουργό "Προστασίας του Πολίτη"...

Από τον Γιάννη Ζωντανό ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ , ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ...

Από τον Γιάννη Ζωντανό
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ....

Αιγάλεω 26/4/2010
Κε Υπουργέ,
Την Κυριακή 25-4-2010 κινούμενος στον δρόμο Κορίνθου Πατρών, στις 09,15 έφθασα στον σταθμό διοδίων του Ζευγολατιού.
Αρνήθηκα φυσικά να πληρώσω το αντίτιμο των διοδίων, δηλώνοντας στον υπάλληλο τον αριθμό του αυτοκινήτου μου, ζητώντας του παράλληλα να ανοίξει την “μπάρα” να περάσω. Στην άρνησή του να το πράξει και ενώ με είχε ήδη...
 εγκλωβίσει με την “μπάρα”, βγήκα από το αυτοκίνητό μου και ζήτησα την βοήθεια του πληρώματος του υπ΄ αριθμό ΕΑ 25712 αυτοκινήτου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο ευρίσκετο στο χώρο των διοδίων.
Ο επικεφαλής βαθμοφόρος, μου ζήτησε ευγενικά, αφότου ανοίξει η μπάρα, να σταθμεύσω δεξιά.
Φυσικά υπάκουσα, ρωτώντας ευλόγως γιατί με σταματάει. Η απάντησή του ήταν ότι θα πρέπει να του δώσω τα στοιχεία της ταυτότητας μου. Του δήλωσα ότι φυσικά δεν αρνούμαι να δώσω τα στοιχεία μου σε όργανο της τάξεως, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω το γιατί. Η απάντησή του με άφησε έκπληκτο:
“Για να τα δώσω στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ” μου απάντησε!!!!!
Του παρέδωσα ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης, δηλώνοντας του ρητά ότι “ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ”
Εκείνος απτόητος αλλά και ευγενέστατα μου δήλωσε ότι γνωρίζει την δουλειά του και ότι είναι στα πλαίσια των καθηκόντων του η ενέργειά του.
Αφού κράτησε σε ένα πρόχειρο χαρτί τα στοιχεία μου, του δήλωσα ότι τα συγκεκριμένα διόδια δεν ανήκουν πλέον στο ΤΕΟ, και η μη καταβολή διοδίων είναι μία αστική διαφορά μεταξύ ενός ιδιώτη (εμού) και ενός νομικού προσώπου (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ) και ότι η τροχαία, σ΄ αυτήν την περίπτωση, δεν έχει καμία αρμοδιότητα.. Η απάντηση του με άφησε έκπληκτο: “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ" άρα η εταιρεία έχει έννομο συμφέρον και έτσι εγώ κρατάω τα στοιχεία σας για να της τα παραδώσω”.
Στην τελική μου υπόδειξη ότι όλα αυτά είναι πέραν των αρμοδιοτήτων του και ότι του δηλώνω και πάλι την άρνησή μου να παραδοθούν τα προσωπικά μου στοιχεία από κρατική αρχή σε ιδιώτη, μου απάντησε ότι γνωρίζει την δουλειά του. Έτσι, τον καλημέρισα και συνέχισα το ταξίδι μου. Θεωρώ σκόπιμο να σας αναφέρω, ότι καθ΄ όλη την διάρκεια των παραπάνω, η επόπτης των διοδίων, καθόταν διακριτικά παράμερα, περιμένοντας από την Δημόσια Αρχή να κάνει την "δουλειά" για λογαριασμό της...
Κε Υπουργέ,
Προβληματίστηκα αν θα έπρεπε την παρούσα να την στείλω προσωπικά σε σας ή να την δημοσιοποιήσω στα διάφορα σχετικά blogs. Προτίμησα τελικά να απευθυνθώ πρώτα σε σας, θεωρώντας ότι η δημοκρατική σας ευαισθησία είναι δεδομένη και ότι τα ερωτήματα της παρούσας επιστολής θα απαντηθούν, είτε από εσάς, είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας.
1. Είναι καθήκον των Οργάνων της Τάξης, εκμεταλλευόμενα την ιδιότητά τους, να ζητάνε και να καταγράφουν τα προσωπικά στοιχεία ενός πολίτη (τα δικά μου), δηλώνοντάς ότι θα τα παραδώσουν σε νομικό πρόσωπο (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ);
2. Είναι καθήκον των Οργάνων της Τάξης, εκμεταλλευόμενα την ιδιότητά τους, να παίζουν τον ρόλο ιδιωτικής SECURITY, προστατεύοντας τα συμφέροντα ιδιωτικής εταιρείας (ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ) και όχι ενός ιδιώτη (εμού); Άλλωστε το Υπουργείο σας μετονομάστηκε σε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!
3. Είναι καθήκον των Οργάνων της Τάξης, εκμεταλλευόμενα την ιδιότητά τους, να ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ένα πολίτη, να διακόπτει το ταξίδι του, επειδή έχει μία αστική διαφορά με κάποια Ιδιωτική Εταιρεία; Δηλαδή έχω και εγώ το δικαίωμα, σαν επιχειρηματίας, να μου διατεθούν και να απασχολήσω Όργανα της Τάξης, να μου μαζέψουν κάτι χρωστούμενα από κακοπληρωτές πελάτες;
4. Είναι καθήκον των Οργάνων της Τάξης, να αποφασίζουν και να μου δηλώνουν ότι ο δρόμος Κορίνθου Πατρών ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ και να συμπεριφέρονται σαν ιδιωτική SECURITY;
5. Γιατί η ευαισθησία των οργάνων σας εξαντλήθηκε στα συμφέροντα της εταιρείας, ενώ παρέβλεψαν το γεγονός ότι ένας πολίτης εγκλωβίστηκε και παρακρατήθηκε παρανόμως από τον υπάλληλο των διοδίων (άρθρο 325 Π.Κ.) και δεν ζήτησαν τα στοιχεία του υπαλλήλου, ώστε να μου τα παραδώσουν για τα περαιτέρω;
Κε Υπουργέ,
Ζητώ συγνώμη για το μέγεθος και την ένταση της επιστολής μου, αλλά θεωρώ ότι σ΄ αυτήν την περίοδο που γίνεται μία τεράστια προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας, αλλά και αναδιοργάνωσης της Αστυνομίας ειδικότερα, τέτοια φαινόμενα δεν βοηθούν προς την σωστή κατεύθυνση.
Θεώρησα ότι πρέπει να γνωρίσετε “πρώτο χέρι” για το τι συμβαίνει με τους υφισταμένους σας και τον τρόπο που “χειρίζονται” τις αρμοδιότητες που τους έδωσε η πολιτεία.
Αναμένοντας την απάντησή σας
Με εκτίμηση

19 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΤΑ"ΠΕΡΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔ.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου είσαι ακόμα Ζωντανός (όνομα και πράμα...) μη το λές πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΑΡΑΚΙ
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΣ ΑΔΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι ψευτόμαγκας πολίτης καί καλά θά κάνης νά μάθης τούς νόμους ή νά πληρώνεις σάν κορόιδιο σέ νομικούς,νά στούς μάθουν!!!
    Εάν σέ τρακάρει κάποιος στόν δρόμο,θά ζητήσης από τήν τροχαία/αστυνομία νά πάρη τά προσωπικά του στοιχεία καί νά σού τά δώση διά νά προβής στίς νόμιμες ενέργειες (αγωγή κ.λ.π.)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα σου απαντησει στο twitter, το τερας ευφυιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να σ απαντήσει ρε φίλε ο υπουργος καταπάτησης δικαιωμάτων του πολίτη,
    αυτός παντρεύεται σε λίγες μέρες μ εσένα θα ασχολείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεξαρτήτως του ότι σιγουρα αγαπητέ κυριε εχετε δικιο για το ζητημα των διοδιων και γενικοτερα επι της ουσιας των οσων αναφερετε, μηπως ειναι λιγο αλαζονικο να λυπαστε επειδη ενας υπουργος δεν απαντησε σε μια επιστολη σας? Προσωπικα δεν μπορω να φανταστω εναν υπουργο και ειδικα αυτην την περιοδο που γινεται η συντελεια, να ασχολειται με επιστολες πολιτων. Δηλαδη αν εχω διαφωνω με μια χρεωση στην πιστωτικη μου καρτα, θα στειλω επιστολη στον υπουργο οικονομικων και θα αναμενω στ' αληθεια να μου απαντησει? Μπορειτε να φανταστειτε τους υπουργους να διαβαζουν και να απαντουν σε 200 επιστολες την ημερα, που θα αναφερονται ακομη και στο οτι ο γειτονας τιναζει τα χαλια απο το πανω διαμερισμα? Γιατι ξερετε, ο καθενας θεωρει το προβλημα του σημαντικο. Εκει που πραγματι μπορειτε να απευθυνθειτε και να αναμενετε υποχρεωτικα απαντηση, ειναι τα δικαστηρια. Επιχειρηστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ" ....

    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ...
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ???

    ΑΦΟΥ Η ΦΟΡΟΛΌΓΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ???

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε, προβλέπω οτι αντί για απάντηση θα πάρεις..."τα κάτωθι"!!!

    Με εσένα θα ασχοληθεί το Υπουργείο "Προστασίας" του πολίτη?

    Σήμερα, έχουν σοβαρότερες δουλειές. Συσκέπτονται νυχθημερόν στη ΓΑΔ Ασχολούμενοι με το πως θα γλυτώσουν τους βολευτές απο τα χέρια του λαού (η κατάσταση μου θυμίζει το "δώστε τη Χούντα στο λαό"), και πως θα μπορέσουν να ξαναοδηγήσουν τα υπερπολυτελή (είχαν κι απ τον πατέρας τους τέτοια, πρίν γίνουν βολευτές) βολευτικά LEXUS που τώρα τάχουν ακίνητοποιημένα στα υπόγεια της Βουλής των καφρελλήνων, γιατί μόλις ξεμυτίσουν βομβαρδίζονται όλοι τους με ώριμες ντομάτες, σάπια φρούτα, κλούβια αυγά και γιαούρτια (όλα εισαγωγής γιατί τα δικά μας είναι ποανάκριβα).
    Και μην τους φτύσεις γιατί κρατούν ομπρέλα, ισχυριζόμενοι οτι βρέχει!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ"
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ;

    ΕΔΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΗ ΡΩΤΑΣ.

    ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ.

    ΕΣΥ ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζί μέ τήν επιστολήν σου, κανένα ''γαμήλιο δωράκι'' τού έστειλλες φιλαράκο???
    Άντε,διότι έχουμε φτώχειες τώρα καί στόν τέταρτο γάμο του,τά έξοδα είναι περισσότερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε μου και συγγνώμη δηλ. Ξέρεις που σε 'εχει γραμμένο ο Κος Υπουργός?
    Εκεί που μας εχει γράψει όλους μας.
    Καλά δεν κατάλαβες που ζεις?
    Να σου πω λοιπόν. Στην Ελλάδα όπου ο δυστυχής φορολογούμενος έλλην πληρώνει για να εκτελέι η αστυνομία χρέη σεκιουριτά των μεγαλοαπαταιόνων.
    Έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα βρεις το δίκιο σου ?
    Πολύ μακριά είσαι νυχτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τον φίλο που σχολίασε ότι "ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ", καλό θα είναι να διαβάσει προσεκτικότερα το κείμενο. Στο κείμενό μου γράφω:"τα ερωτήματα της παρούσας επιστολής να απαντηθούν, είτε από εσάς, είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες σας."
    Άρα δεν ζητάω κατ΄ ανάγκη από τον Υπουργό απάντηση.
    Για το σχόλιο του φίλου περί "ψευτόμαγκα πολίτη", τον ευχαριστώ και τον συγχαίρω για τις Νομικές του γνώσεις..... άλλωστε δυστυχώς και αυτό ΤΟ ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν εδώ
    Ζωντανός Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλαρακι εγω τους γραφω στα πα--ρια μου μονιμως και περναω χωρις να πληρωσω αν κατσεις να πιασεις κουβεντα με τ'αρχ--α σου νυχτωσε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 11/5/2010
    ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ή ΔΙΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση