GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνω κάτω η ΝΔ από τα «χρίσματα» Τασούλα...

Από το http://www.epirusvoice.gr/ Λίγες ώρες πριν ο Αντώνης Σαμαράς ανακοινώσει τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης για όλους όσοι θα θελ...

Από το http://www.epirusvoice.gr/

Λίγες ώρες πριν ο Αντώνης Σαμαράς ανακοινώσει τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης για όλους όσοι θα θελήσουν να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία, ο Γραμματέας του κόμματος Κώστας Τασούλας έδινε από τηλεοράσεως στα Γιάννενα «χρίσματα» σε Καχριμάνη-Γκόντα, κάνοντας άνω κάτω την τοπική Ν.Δ. ... και όχι μόνο, μιας και για το γεγονός ενημερώθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του EpirusVoice!
Ο κ. Τασούλας δεν είναι ένας απλός βουλευτής για τον οποίο μπορεί να δει κανείς με κατανόηση ορισμένες δηλώσεις πολιτικής αβρότητας προς τους κομματικούς του «συμμάχους», έστω κι αν είναι εκτός της «γραμμής» που επέβαλε ο αρχηγός του κόμματος. Είναι ο Γραμματέας, δηλαδή ο Νο 2 στο κόμμα μετά τον Αντώνη Σαμαρά και...
 η ευκολία με την οποία παρέκαμψε τη βούληση του προέδρου στην εκλογική του περιφέρεια έχει προκαλέσει μεγάλη εσωκομματική αναταραχή.
Με μεγάλη ευκολία ο Γραμματέας της Ν.Δ. όχι μόνο έχρισε εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννιτών το Νίκο Γκόντα και υποψήφιο περιφερειάρχη τον σημερινό Νομάρχη Αλέκο Καχριμάνη, αλλά προεξόφλησε και τη νίκη τους.
Αγνόησε επιδεικτικά ότι ο συνάδελφος του, Σταύρος Καλογιάννης, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητα του στην περιφέρεια, δηλώνοντας ευθέως ότι θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις όταν ανοίξει το κόμμα της Ν.Δ. τις διαδικασίες επιλογής. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον κ. Καλογιάννη, απλώς αγνόησε την ερώτηση!
Είναι γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει προσωπικές -και όχι μόνο κομματικές- φιλίες στην Ήπειρο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του EpirusVoice ενημερώθηκε σχεδόν αμέσως για τους ... αυτοσχεδιασμούς του Γραμματέα.
Έχει τη σημασία τους το ότι ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας χθες σε εκδήλωση αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος του, ανακοίνωσε τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης για όσους θα θελήσουν να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία.
Μόνο που η στάση του Γραμματέα του κόμματος αναδεικνύει για άλλη μία φορά το αλλαλούμ που επικρατεί στη Ν.Δ. επιτείνοντας την αμηχανία των απλών μελών!!!
Ελένη Ρεμπέλου

4 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟ....Που είναι τα λεφτά;

    Τους το λέει τόσα χρόνια ο Τόλης:

    «Αναζητήστε το εκεί
    που ο ήλιος γίνεται βροχή
    αναζητήστε το εκεί
    που τελειώνει η λογική»

    Δώστα ρε Τόλη τα φράγκα να μην έχουν να λένε. Δείξε τα κυβικά σου.

    Στο μεταξύ, ο Γιώργος θα κάνει μήνυση στις Αμερικάνικές Τράπεζες. Για ποιο λόγο; Επειδή τον έβγαλαν πρωθυπουργό;

    Μετά θα ρίξει και μια μήνυση στο ηφαίστειο για την τέφρα που δημιουργεί πρόβλημα στις αερομεταφορές και θα κλείσει την τριλογία με μήνυση κατά της ταβέρνας του Μπάμπη που ταΐζει παϊδάκια τον Πάγκαλο.

    Μόνο που διάλεξε λάθος εποχή να κλέψει τις εντυπώσεις με μηνύσεις. Τον πρόλαβε το DVD της Ντούβλη.

    Το οποίο μαθαίνω εξαντλήθηκε. Είναι απίστευτο τι αντοχές έχει αυτός ο λαός. Όχι μόνο αντέχει να δει την Ντούβλη γυμνή, αλλά αντέχει και να την ακούει ν’ αναστενάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας συλλυπούμαι κύριε ..........
    γιά τη συμφορά που σας βρήκε.

    Αλλά τι να κάνουμε;
    Ας προσέχατε.
    Και το χειρότερο: Ο κόλαφος ήρθε από εφημερίδα-τσανακογλύφτρα σας.
    Ετσι ξαφνικά.
    Τόσο ξαφνικά,που οι θεραπαινίδες σας στα βοθροκάναλα,
    οι φιλότιμες αυτές αδελφές του ελέους,δεν πρόκαναν κάν να συσκεφθούν.
    Δεν πρόκαναν να βρούν το απαραίτητο AJAX γιά τα τζάμια.
    Αυτό που όλα ‘τα δικά σας’ ,
    τα κάνει αόρατα.

    Παρηγορηθείτε κύριε υπουργέ μας,
    με την οδυνηρή σκέψη,πως τούτην την ώρα και ταυτόχρονα με σάς,
    ένα μπουκέτο από λαλακο-καμπουρο-οικονομείς και τρεμο-καψούλια,μαραίνεται στο πλαστικό του βάζο χωρίς νερό.
    Θρήνος και κοπετός ακούγεται από τα ρυπαρά τους θερμοκήπια.

    Μα το χειρότερο γιά σάς,κυκλάμινό μου,δεν είναι που θυσιάσατε την Ιφιγένεια.Είναι που ακόμη δεν σκεφθήκατε,σαν κεφαλή του Υπουργείου,να παραιτηθείτε .
    Μην μου ανησυχείτε καλέ μου.
    Κανείς δεν πρόκειται να σας ζητήσει αυτήν την επιβεβλημένη παραίτηση.
    Κανείς δεν θα σας ενοχλήσει.
    Διότι οι …’απέναντι’, εκτός του ότι δεν τα συνηθίζουν κάτι τέτοια από έλλειψη λαικισμού,αυτόν τον καιρό καθεύδουν.

    Ούτε όμως κι ο Βασιληάς σας,
    θα το ζητήσει.
    Γιατί εκτός του δράματος που ζεί,είναι κι ολότελα γυμνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικός συνεργάτης του PRESS-ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε τις off the record, συνομιλίες που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Ερντογάν και σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας μεταδίδουμε τις πρώτες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν τούρκοι επιχειρηματίες στην Αθήνα:

    1. Μεγάλος τουρκικός Όμιλος Τροφίμων, ζήτησε 50 σημεία από την Πλατεία Συντάγματος, μέχρι την Πλατεία Ομόνοιας για να πωλεί φρέσκα, τραγανά κουλούρια με καβουρντισμένο σουσάμι.

    2. Έτερος τεράστιος Όμιλος, ζήτησε την Πλατεία Μοναστηρακίου και τον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου για να κτίσει δύο καταστήματα κεμπάπ! (Πρόταση για την εξαγορά και του Μπαϊρακτάρη, δεν επιβεβαιώνεται)

    3. Τρίτος, μέγιστος Όμιλος, θα δημιουργήσει αλυσίδα καφενείων, κατά τα πρότυπα της Ανατολής, όπου θα σερβίρεται αχνιστός τούρκικος καφές, μοσχάτος ναργιλές για θεριακλήδες και αφράτα σιροπιαστά, όπως σαραγλί, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάδες, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιπί κ.λ.π.

    4. Τέταρτος Όμιλος, που εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, θα δημιουργήσει αλυσίδα χαμάμ στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια

    5. Πέμπτος κολοσσός, που εξειδικεύεται στη διασκέδαση, θα αγοράσει γνωστό κέντρο διασκεδάσεως, θα το μετονομάσει σε «Γκιουζέλ Χανούμ» και θα διασκεδάζει τους Αθηναίους (και όχι μόνο) με ηδυπαθείς οδαλίσκες και αγριωπούς δερβίσηδες που θα επιδίδονται στο γνωστό χορό των δερβίσηδων.
    * ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να σε δούμε Σαμαρά.Τον βρωμιάρη Μιχαλολιάκο που είναι στενός συνεργάτης σου πως θα τον αξιολογήσεις.
    Έχει τουλάχιστον 10 πρωτοσέλιδα με ρεμούλες.
    Πως θα αξιολογήσεις που ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε να πάρει σύνταξη από το Δημόσιο με το αιτιολογικό ότι έχει πάθει ψυχολογικά προβλήματα ως θήμα τρομοκρατίας(ενώ δεν είναι)
    Πως θα αξιολογήσεις τον Μιχαλολιάκο που με ψευδομάρτυρα πήρε αποζημείωση 2 εκατομύρια από τροχαίο ατύχημα.
    Πως θα αξιολογήσεις τον Μιχαλολιάκο για τις σπατάλες στο υπουργείο άμυνας ,μέχρι και τα μανικετόκουμπα έκλεβε
    Τι θα σου πεί για την ρεμούλα του στη Βουλγαρία που δικάστικε;
    Πως θα αξιολογήσεις αυτό τον κάφρο που ακόμη και τα χρήματα από την λίστα γάμου της κόρης του άρπαξε.
    Για να σε δούμε Σαμαρά ,έχεις κ'οτσια να διώξεις τους βρωμερούς τύπους σαν τον Μιχαλολιάκο .η όσοι σε στήριξαν εξαιρούνται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση