GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα ζητά απονομή δικαιοσύνης...

Aπό τον Παναγιώτη Μυστακίδη Το κοινό περί δικαίου αίσθημα ζητά απονομή δικαιοσύνης. Η κοινωνία πρόσφατα αλλά και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμο...

Aπό τον Παναγιώτη Μυστακίδη

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα ζητά απονομή δικαιοσύνης.
Η κοινωνία πρόσφατα αλλά και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε το αισχρό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».
Τώρα όμως κρύβονται και αθωώνουν την διαφθορά , την συναλλαγή και τη κλοπή του Δημοσίου χρήματος επικαλούμενοι Νόμους, ενάντια σε κάθε έννοια ηθικής.
Το πολιτικό - κομματικό σύστημα αποδείχθηκε διεφθαρμένο και ανίκανο.
Το σύστημα όμως δεν είναι κάτι αόριστο ούτε ένα φάντασμα, έχει πρόσωπα που το απαρτίζουν και το δημιουργούν.
Τα πρόσωπα τα οποία με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους προκάλεσαν τεράστιες ζημίες στην Πατρίδα μας πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.
Οι ευθύνες είναι...

πολιτικές, ποινικές και αστικές.
1. ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Πρέπει να πετάξουν έξω τους κλέφτες και συνενόχους τους όπως την τρίχα από το ζυμάρι , όπως κάθε οργανισμός πετάει το σκατό στον βόθρο για να ξελαφρώσει.
Διότι πολιτικά η θέση των κλεφτών είναι τουλάχιστον ο βόθρος.
Παρόλα αυτά σήμερα οι πολιτικές ευθύνες ενδιαφέρουν λιγότερο και μάλλον είναι στάχτη στα μάτια.
Θέλουμε αποζημιώσεις, κατασχέσεις, φυλακίσεις. Να πληρώσουν πραγματικά οι ένοχοι.
2. ΠΟΙΝΙΚΕΣ.
Έχουν φροντίσει οι πολιτικοί να ψηφίσουν το Νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος παραγράφει τα αδικήματά τους. Ελέγχεται όμως η συνταγματικότητά του διότι:
Διάταξη νόμου που προβλέπει αδικαιολόγητες εξαιρέσεις ή διακρίσεις και επομένως έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της ισότητας ( άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος ) είναι ανίσχυρη και τα δικαστήρια οφείλουν να μη την εφαρμόσουν.
Οι εξεταστικές επιτροπές είναι μία διαδικασία που στην πράξη καταργούν κυνικά τον σκοπό τους , φέρουν μεν τα στοιχεία της νομιμότητας , όμως λειτουργούν τελικά για σκοπό καταδήλως άλλον από εκείνον για τον οποίο έχουν νομοθετηθεί και
παραβιάζεται η αρχή της αμεροληψίας.
Από δημοσιεύσεις στον τύπο , καταγγελίες κ.λ.π. που προηγούνται αναπτύσσεται σχέση έχθρας και άρα μεροληψίας ανάμεσα στους βουλευτές διαφορετικών κομμάτων. ΣτΕ 664/2006.
Στις εξεταστικές επιτροπές οι βουλευτές έχουν ήδη σχηματισμένη κομματική άποψη - θέση και συνεπώς προειλημμένη γνώμη για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΣτΕ Ολ 676/2005.
Υπάρχει προκατάληψη των βουλευτών οι οποίοι έχουν ήδη εκφέρει γνώμη σε προηγούμενες στάδια της υπόθεσης , την οποία καλούνται να ελέγξουν στην διαδικασία των εξεταστικών άρα υπάρχει ταύτιση κρίνοντος και κρινόμενου.
ΣτΕ Ολ. 676 /2005 ΕΔΔΔ 2006 ,848-9 , ΣτΕ 270 , 2593/1978 ΝοΒ 1981 , 954
Είναι προφανές τελικά ότι παραβιάζεται η έννοια της μεροληψίας και υπάρχει σαφές και αδιαμφισβήτητο τεκμήριο επηρεασμού . ΣτΕ 3333-5/1971 .
Υπάρχει τουλάχιστον ηθικό συμφέρον των συμμετεχόντων να υπερασπιστούν την άποψή των.
Π. Δαγτόγλου . Η αρχή της αμεροληψίας σελ. 24 , ΣτΕ 1226/1961.
Μ Στασινόπουλος , Παραδόσεις διοικητικού δικαίου,σ.369' ο ίδιος Δίκαιο των διοικητικών πράξεων , σ.206-7΄ , Φ. Βεγλερής , Παρατηρήσεις επί της νομολογίας περί το δημόσιο δίκαιο ,σ. 147 ΄, Π. Δαγτόγλου Η αρχή της αμεροληψίας σ. 96-97 με παραπομπή στις αποφάσεις του ΣτΕ 1488/1956 , 1718/1960.
3. ΑΣΤΙΚΕΣ.
Όσοι με πράξεις και παραλείψεις ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο , τους Έλληνες φορολογούμενους , τις επιχειρήσεις , τους επαγγελματίες , τους εργαζόμενους κ.λ.π. οφείλουν να τους αποζημιώσουν.
Για τον σκοπό του παρόντος κειμένου είναι αδύνατο να αναφέρεις τις παρανομίες , διότι αφορούν σχεδόν τον μισό Αστικό Κώδικα.
Οι ευθύνες δεν έχουν παραγραφεί και πολλές είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Να ασκηθούν επιτέλους αγωγές ενάντια σε αυτούς που συμμετείχαν σε ενεργητική και παθητική δωροδοκία , στην κλοπή δημόσιου χρήματος με οποιοδήποτε τρόπο και από κάθε θέση.
Πρέπει να σταθούν απέναντι στον Δικαστή και να έχουν μία δίκαιη , ανεξάρτητη και σε εύλογο χρόνο διαδικασία.
Ακόμη και με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ κατοχυρώνεται το δικαίωμα κάθε προσώπου να δικαστεί δίκαια , δημόσια και μέσα σε λογική προθεσμία από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Δυστυχώς και εδώ τα λαμόγια φρόντισαν και πάσχουμε. Σε δεκάδες δικαστικές αποφάσεις που οδηγούνται στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια επιδικάζονται αποζημιώσεις για παραβίαση του άρθρου αυτού , και είναι γνωστό σε όλους ότι η απονομή δικαιοσύνης δεν παίρνει και την καλύτερη βαθμολογία.
Το ζήτημα είναι ποιος θα κάνει τις πρέπουσες ενέργειες. Ο απλός πολίτης δεν μπορεί , θυμώνει αγανακτεί αλλά δεν γνωρίζει τον τρόπο , δεν έχει τα μέσα και είναι φοβισμένος και απειλούμενος.
Οι αρμόδιοι δεν κάνουν τις οφειλόμενες ενέργειες και πρέπει και γι' αυτό να τους στείλουν στα δικαστήρια.
Μήπως ακούνε οι:
Πνευματικοί και ακαδημαϊκοί άνδρες;
Φορείς;
Νομικοί;
Αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα που πληρώνονται μάλιστα από τον φορολογούμενο δια τούτο;
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.
Θα πρέπει ακόμη να εξετασθεί και η περίπτωση της εσχάτης προδοσίας, διότι έδρασαν και ενάντια στο Εθνικό συμφέρον.
Όταν δεν το κάνουν οι αρμόδιοι νάναι σίγουρα τα λαμόγια ότι το κάνει ο λαός , αυτό διδάσκει η ιστορία.

12 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΣ ΤΡΟΠΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ (ΜΕ 20ΕΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ.

    ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 1450 ΕΥΡΩ ΜΕ 5ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ 13ΗΣ ΚΑΙ 14ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ) 3000 ΕΥΡΩ,ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΙΓΚΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια αγανακτισμένων αναγνωστώ για τα νέα μέτρα
    Share

    Ανώνυμος είπε...
    ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΙΟΥ η μερα που πρεπει να γινει ,νεα πρωτομαγια για εμας, ολοι να τους καψουμε ζωντανους ,που καψαν τις ζωες μας, δε κλεψαμε μαζι αλητες
    01 Μαΐου 2010 9:19 μ.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    Λαμογια βολευτές να δώ τώρα που θα κρύβεστε!!!
    Η ώρα σας έφτασε.
    01 Μαΐου 2010 9:30 μ.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΦΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΡΕ ΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ????
    01 Μαΐου 2010 9:36 μ.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΣ!!!!!! ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΟΥΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ......
    01 Μαΐου 2010 9:07 μ.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΨΑΛΙΔΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕΟΥΓΓΡΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΑΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι εχουν ονοματα και διευθυνσεις.

    απαγορευση εξοδου απο την χωρα και αμεσες προφυλακισεις μεχρι να δικαστουν:

    μπομπολας
    βουλγαρακης
    λαλιωτης
    τσοχατζοπουλος
    αρσενης
    δουκας
    ........................
    ................

    γαμησε τα μπορω να γραφω μεχρι μεθαυριο..

    ευτυχως η αλλη πουστρα ο λαμπρακης ψοφησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος: «…Σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές»

    Μετά την προκλητική και προσβλητική δήλωση Βενιζέλου προς τους Ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, είχαμε νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του έναντι Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όμως αυτή τη φορά έτυχε της δέουσας απαντήσεως. Αφορμή η συζήτηση που έγινε σε ανώτατο επίπεδο με Αξιωματικούς και των τριών κλάδων, σχετικά με την απόφαση της καταργήσεως των τριών παραγωγικών σχολών (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) και την δημιουργία… «στρατιωτικού πανεπιστημίου»!Στις αντιρρήσεις, στις οποίες διατυπώθηκαν, ο «πολέμαρχος» Βενιζέλος πρώην οπαδός του ΚΚ Εσωτερικού, ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει εξουσία, απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αξιωματικούς! Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από κάποιον, ο οποίος από τις ίδιες τις ιδεολογικές – πολιτικές του καταβολές βλέπει τον Στρατό σαν εχθρό; Έτσι λοιπόν, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα:

    «Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος. Στη δεύτερη παράγραφο υπογραμμίζει ότι «σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές». Η παραίτηση του υποναυάρχου ήρθε λίγες ώρες μετά από σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία μετείχε ο Στ. Φενέκος με θέμα: “Λειτουργία των στρατιωτικών σχολών”. Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να μίλησε με τρόπο που κατά τον Στ. Φενέκο απαξίωνε όλους τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.»

    Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταρρακώσουν το ηθικό του ενόπλου έθνους, να αφαιρέσουν από την Πατρίδα μας την μοναδική ελπίδα σωτηρίας της! Ας αντιληφθούν όσοι έχουν δώσει όρκο και έχουν καθήκον προς τούτο ότι δεν έχουν απλώς δικαίωμα, έχουν υποχρέωση να μη επιτρέψουν να γίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αυτιστικούς" χαρακτηρίζει τους Αξιωματικούς του ΥΠΕΘΑ το..."Βενιζελικό κύτος"
    "Μύλος" το ΥΠΕΘΑ, σε τροχιά σύγκρουσης ανώτατοι αξιωματικοί και πολιτική ηγεσία!
    Για ..."αυτιστικούς" ανώτατους αξιωματικούς μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη διάρκεια σύσκεψης με θέμα τις παραγωγικές σχολές και μπροστά στους αρχηγούς των επιτελείων.
    Η απροθυμία των ανωτάτων να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του ΥΠΕΘΑ για περικοπές (και για κλείσιμο σχολών όπως η Νοσηλευτική), προκάλεσε και τη μήνη του.
    Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η οργή στις τάξεις των αξιωματικών είναι πλέον παραπάνω από φανερή, ανακοινώθηκε η παραίτηση του διευθυντή του Κλάδου Πόρων ΓΕΕΘΑ, υποναυάρχου Σ.Φ., οποίος μάλιστα έκανε λόγο για "απολυταρχική συμπεριφορά" εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
    Κι όλα αυτά όταν έμπειροι αξιωματικοί (40ρηδες που το κράτος έχει δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για την εκπαίδευσή τους) "συνωστίζονται" στην πόρτα εξόδου λόγω της πολιτικής Βενιζέλου, που εμμένει να "κόβει" ανελαστικές δαπάνες με ύφος... στρατηλάτη!
    Και μη χειρότερα…
    Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νεκρώστε τη χώρα τη Τετάρτη, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ούτως ή άλλως άνεργοι θα είστε σε μερικές εβδομάδες!

    Τσακίστε του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και αρνηθείτε να υπακούσετε στο ξεπούλημα της χώρας.

    Ο ΓΑΠ θα στείλει τους γιούς και τις κόρες σας …ξέρετε που και για τι ακριβώς.

    Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που έχει εμφανιστεί στην πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού εν πλήρη δράση το 2010.

    Πλήρης ανυπακοή σε οποιαδήποτε κυβερνητική οδηγία.

    Καταργήστε τη κυβέρνηση στη πράξη και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την καθειρξή τους για τα εγκληματα που διέπραξαν.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και κάτι ακόμα…ξυπνήστε εσείς της αντιπολίτευσης γιατί έχετε χάσει την μπάλα και θα σας πάρει και εσάς το ποτάμι.
    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα ούτε αναπόφευκτα είναι ούτε μονόδρομος.

    Εάν κινήσετε το κώλο σας θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές εντός και εκτός της χώρας.
    Γρήγορα…και πετάξτε και τη Ντόρα γιατί έχει βαρύνει πολύ το “μαγαζί” και άσπρη μέρα δεν υπάρχει με τέτοιες φυσιογνωμίες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι τιτλοι απονεμονται μερα με τη μερα.

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ= μα φυσικα ο πουστογιωργος, ολοι το καταλαβατε

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΕΣΤΗΣ= κακλαμανης, με 2 ωρες κλειδωμενος στην χεστρα πρεπει να εχει σοβαρο προβλημα απο πισω..

    περιμενουμε τον επομενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιδού το πήδημα

    Παπαντρεου

    Τζουλια Ντουβλη Υπουργινες να γαμιση κι ο Λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιοι στα σταθούν απέναντι στους νομικούς αστέρες της διαφθοράς και θα υποχρεώσουν την τύφλα της έδρας της δικαιοσύνης, αντί του εκτροχιασμού και της απόκλισης, να συγγλίνει με το δίκαιο των αποφάσεων,

    ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.

    ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ "Το κοινό περί δικαίου αίσθημα ζητά απονομή δικαιοσύνης..." χωρίς ο ίδιος να είναι μέρος της μονάδας του κοινού, παρά μόνον αίσθημα του εαυτού του, που ζητά απονομή δικαιοσύνης, από ένα αίσημα (δικαιοσύνη) που δεν απονέμει το ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Έλληνες , απαιτούν και ζητούν την πτώση και την εξαφάνιση από το πολιτικό προσκήνιο , την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
    Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ αρχην ποια δικαιοσυνη; Εχει χασει προ πολλου την εξωθεν καλη μαρτυρια περι αμεροληψιας. Χρειαζεται σταυροφορια απο εντιμους δικαστες που πιστευω πως υπαρχουν. Για οσους μας κυβερνησαν τα τελευταια 35 χρονια απο θεσεις ευθυνης να εφαρμοστει το ΠΩΣ εσχον και στους κληρονομους οσων αποδημησαν και να δημευτουν τα παρανομως αποκτηθεντα. Να ελεγχθουν σε βαθος οσοι πολιτικοι με τις παξεις τους δημιουργησαν και διογκωσαν το δημ χρεος στο σημερινο του υψος. Να γινουν γνωστοι ωστε να αποβληθουν της πολιτικης δια παντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. '' Μήπως ακούνε οι:
    Πνευματικοί και ακαδημαϊκοί άνδρες;
    Φορείς;
    Νομικοί;
    Αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα που πληρώνονται μάλιστα από τον φορολογούμενο δια τούτο;
    ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.''



    Φωνή βοώντος έν τή ερήμω φίλε μου.
    Όλοι αυτοί οί φορείς τόσον εσύ αλλά όσον κι εμείς,είμεθα πεπεισμένοι,ότι ειναι οί κύριοι εμπλεκόμενοι μέ τό πολιτικό κατεστημένο-σύστημα διαχρονικά κι επομένως '' άλλα λόγια νά αγαπιώμαστε '', πού λέω κι εγώ,ό Λαός!!!!!!
    Τήν λύση νά τήν δώση τό όπλο τού Λαού,πού σήμερα είναι γεμάτο από τήν οργήν του καί πρέπει νά εκπυσοκροτήσει στά κεφάλια,όλων αυτών,αλλά καί στούς φορείς πού αναφέρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση