GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριο ξύλο μεταξύ μελών της ΟΝΝΕΔ...

...σε γνωστό club των Ιωαννίνων! Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ κάποιοι δεν ...

...σε γνωστό club των Ιωαννίνων!

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ κάποιοι δεν λένε να ηρεμήσουν. μάλλον δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα και ψάχνουν άλλους τρόπους να λύσουν τις διαφορές τους με τους εσωκομματικούς τους 'αντιπάλους'!Πρωτοπαλίκαρα του γνωστού ΑΙΩΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ της πόλης, (υποστηρικτές του κ.Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ) προπηλάκισαν κι εκδίωξαν φοιτητές (υποστηρικτές του κ.Παπαμιμίκου) από νυχτερινό μαγαζί της πόλης!!! Εξαπέλυσαν εναντίον τους ύβρεις κι απειλές όπως : «τέρμα ο συνδικαλισμός και το πανεπιστήμιο για σας, πλέον μόνο ξύλο» !!!!Και με τη συνοδεία μπράβων τους έδιωξαν από γνωστό κλαμπ της πόλης!!!Εντύπωση προκάλεσε ότι ανάμεσα στους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, υπήρχαν και δύο 30αντάρηδες τέως πρόεδροι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ !Άραγε τέτοια γεγονότα είναι αποδεκτά στη νέα ΟΝΝΕΔ που οραματίζεται ο κ.Παπαμιμίκος;Θα προστατέψει τα στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τέτοιου είδους αλήτικες συμπεριφορές, πρωτοφανείς για τα δεδομένα της πόλης μας;Απ'ότι φαίνεται, το αποτέλεσμα των εκλογών τη ΟΝΝΕΔ στα Ιωάννινα αναστάτωσε κάποιους!Γιατί άραγε;;;Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις.Πλησιάζουν και φοιτητικές εκλογές !!!

12 σχόλια

  1. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν πήρε το ΠΑΣΟΚ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την οικονομική
    Βοήθεια ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ που μας τα έδιναν την περασμένη εβδομάδα χωρίς όρους και με χαμηλότοκο επιτόκιο ;;;;;
    Αν το παίρναμε , τώρα δεν θα ερχόταν το Δ . Ν Τ .
    και η ζωή μας θα συνεχιζόταν ήρεμα χωρίς τόσα δυσβάστακτα μέτρα , αλλά με πάγωμα των μισθών και συντάξεων για τρία ως τέσσερα χρόνια .
    Ποιος ο λόγος που δεν δέχτηκε την βοήθεια από ΚΙΝΑ και ΡΩΣΙΑ ;;;;;;;;;
    Γιατί παίχτηκε όλο αυτό το θέατρο εις βάρος των Ελλήνων;;;;
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ γιατί σιωπούν και δεν μιλούν για το θέμα αυτό ;;;;;;;;;;
    Είναι και αυτοί υπάλληλοι της Γκόλτμαν Ζάκς και του Σόρος;;;
    Γιατί οι δημοσιογράφοι σιωπούν ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΞΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΗΣΗ!
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
    ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ;ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 13 ΚΑΙ 14 ΜΙΣΘΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 550 € ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε γνωστό club των Ιωαννίνων!
    ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΣΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥΤΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ epirusgate.blogspot.

    «Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντιπροεδρος Κυβερνησης Παγκαλος για Πρωθυπουργο Πουστογιωργο πριν πολυ λιγα χρονια....


    «Ο Γ. Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα, αλλά δεν έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός. Εγώ θέλω προσωπικότητα που να είναι συνεπής στην προώθηση νέων ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα, ο κ. Παπανδρέου δεν είναι».
    -
    ΕΡ.: Επιμένετε στην απόφαση ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου εσείς θα αποχωρήσετε;

    Α. Πάγκαλος.: Αυτό δεν οφείλεται σε μια προσωπική αντιπάθεια, οφείλεται σε δύο σκέψεις: Η πρώτη είναι ότι βρίσκω απαράδεκτη την κατάθεση υποψηφιοτήτων πριν από το συνέδριο και ενόψει εκλογών στις οποίες επικεφαλής θα είναι ο Κ. Σημίτης. Αν στις εκλογές πάει ο Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχό του, είναι προφανές ότι η θέση του αδυνατίζει. Θεωρώ, λοιπόν, κάθε τέτοια κίνηση υπονομευτική της δυνατότητας του κόμματος να πείσει. Τη θεωρώ στρατηγική ήττας. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.

    Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δεν δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Θέλω ιδέες για να ενωθώ και θέλω μια προσωπικότητα που να έχει συνέπεια στην προώθηση των ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα. Ο κ. Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβρη.όλοι οι ανεξάρτητοι,ευφυείς μπλόκερς ενωθείτε να ρίξουμε την χούντα του ΠΑΣΟΚ.συνεχής αγώνας να εφυπνίσουμε τον κόσμο με πληροφορίες.
    συγνώμη πασοκάκια που σασ χαλάμε τα σχέδια για 20ετής θητεία αλλά βλέπετε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει τον γιωργάκη σας ούτε λεπτό.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβρη.όλοι οι ανεξάρτητοι,ευφυείς μπλόκερς ενωθείτε να ρίξουμε την χούντα του ΠΑΣΟΚ.συνεχής αγώνας να εφυπνίσουμε τον κόσμο με πληροφορίες.
    συγνώμη πασοκάκια που σασ χαλάμε τα σχέδια για 20ετής θητεία αλλά βλέπετε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει τον γιωργάκη σας ούτε λεπτό.
    φιλάκια
    υγ έλληνες βιαστείτε γιατί ξεπουλάει στους τούρκους αιγαίο και θράκη.ότι περισσώσουμε από μισθούς και εδάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση