GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έλεγε για τον Βουρλούμη ο Αλογοσκούφης...

Από τον Χρήστο Ζεστό Από την ειδησεογραφία στις 17/7/2008: Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης παρείχε και χθες πλήρη στήριξη στον...

Από τον Χρήστο Ζεστό

Από την ειδησεογραφία στις 17/7/2008:
Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης παρείχε και χθες πλήρη στήριξη στον διοικητή του ΟΤΕ, σημειώνοντας ότι "Ο κ. Βουρλούμης είναι πολύ καλός μάνατζερ, τίμιος και ικανός άνθρωπος".
Την ίδια στιγμή αρκετοί βουλευτές της ΝΔ με προεξέχοντα τον Γιάννη Μανώλη κατηγορούσαν σφόδρα τον...
 διοικητή του ΟΤΕ.

Δυστυχώς το μέλλον είναι εκείνο που κρίνει το πολιτικό μέγεθος ορισμένων ανθρώπων. Χαρακτηρίστε λοιπόν όπως θέλετε εσείς τους πολιτικούς εκείνους που τόνιζαν ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη και που τώρα καταγγέλουν σχέδια πολιτικής εξόντωσης.

18 σχόλια

  1. Γιαγαντιαίε και αδέσμευτε δημοσιογράφε Καψαμπέλη,
    Γράψε για την ΟΝΝΕΔ, γράψε για τον παπαμιμίκο.
    Έστω γράψε για την τζούλια αλεξανδράτου,
    Έστω για την κλιματική αλλαγή.
    Γράψε ότιδήποτε.
    Βόηθα παναγιά μου, ο Παναγωτακόπουλος έχει αγριέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λαός απαιτεί,
    ο Παπαγιάννης στη Βουλή.
    Έλα μεγάλε φοραδομούρη,
    παίξε και άλλο "ρεπορτάζ" για τον Καραμανλή που επίτηδες έστειλε τη Γκερέκου στο Γιωργάκη για να τον διαβάλει τον καλό τον άνθρωπο.
    Και για τον Τόλη ο Καραμανλής φταίει, αναμφίβολα.
    Και για το Γιωργάκη ο Καραμανλής φταίει.
    Είχε σχέδιο να χάσει τις εκλογές, να βγάλει το Γιωργάκη και να μας στείλει συο Δ.Ν.Τ.
    Γιατί το αποκλείεις;
    Δε το λέει το "ρεπορτάζ";
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.
    Είχα καιρό να ανοίξω το κουτί (νόμιζα ότι απεργούσες και εσύ) αλλά άξιζε τον κόπο που σε είδα στο Extra3.
    Θεατρική επιθεώρηση με τον Στάθη Ψάλτη μου θυμίσες χθές βράδυ.
    Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΟΜΜΑ.
    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΜ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Ο ΒΛΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ....Που είναι τα λεφτά;

    Τους το λέει τόσα χρόνια ο Τόλης:

    «Αναζητήστε το εκεί
    που ο ήλιος γίνεται βροχή
    αναζητήστε το εκεί
    που τελειώνει η λογική»

    Δώστα ρε Τόλη τα φράγκα να μην έχουν να λένε. Δείξε τα κυβικά σου.

    Στο μεταξύ, ο Γιώργος θα κάνει μήνυση στις Αμερικάνικές Τράπεζες. Για ποιο λόγο; Επειδή τον έβγαλαν πρωθυπουργό;

    Μετά θα ρίξει και μια μήνυση στο ηφαίστειο για την τέφρα που δημιουργεί πρόβλημα στις αερομεταφορές και θα κλείσει την τριλογία με μήνυση κατά της ταβέρνας του Μπάμπη που ταΐζει παϊδάκια τον Πάγκαλο.

    Μόνο που διάλεξε λάθος εποχή να κλέψει τις εντυπώσεις με μηνύσεις. Τον πρόλαβε το DVD της Ντούβλη.

    Το οποίο μαθαίνω εξαντλήθηκε. Είναι απίστευτο τι αντοχές έχει αυτός ο λαός. Όχι μόνο αντέχει να δει την Ντούβλη γυμνή, αλλά αντέχει και να την ακούει ν’ αναστενάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΔΟΕ:

    Ανοίξτε κανα δυο περιοδικά/εφημερίδες τύπου ΟΚ, Εσπρέσσο, δείτε κανένα "μεσημεριανό" και καταγράψτε τα ονόματα διάφορων "νεοκοσμικών" που συνήθως κυκλοφορούν με διάφορα ξέκωλα "μοντέλλα", οδηγούν σούπερ αυτοκίνητα και ξημεροβραδιάζονται στα κοσμικά κλαμπ. Όλοι αυτοί - οι περισσότεροι κάτω των 35 ετών - δηλώνουν "επιχειρηματίες" (πότε πρόλαβαν και φτιάχτηκαν;;; και τί επιχειρήσεις έχουν;;;;).

    Πηγαίνετε πρώτα σε αυτούς τους Φραντζολόπουλους, τους Παλαβούς κλπ λοιπόν, ελέγξτε τους, ψάξτε τους λογαριασμούς τους, ρωτήστε τους πού τα βρήκαν (στην κόκα δεν κόβουν απόδειξη) και μετά πηγαίνετε να ελέγξετε το μικροεπαγγελματία...

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ

    Με διακομματική συναίνεση ψηφίστηκε το 1975 ο πρώτος μετά τη μεταπολίτευση στρατολογικός νόμος, Το 1975 ο πρώτος στρατολογικός νόμος έδινε την δυνατότητα για απαλλαγή από στράτευση ή για μειωμένη στρατιωτική θητεία σε όσους είχαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά από πανεπιστήμια του εξωτερικού.
    Οι έλληνες επιστήμονες, δηλαδή, που διέπρεπαν ή διέπρεψαν στο εξωτερικό, κάτοχοι πτυχίων διακεκριμένων ξένων πανεπιστημίων, μπορούσαν αν έκαναν χρήση της συγκεκριμένης διάταξης του στρατολογικού νόμου που τότε ίσχυε, να υπηρετήσουν μειωμένη θητεία – ακόμα και να απαλλαγούν από την στρατιωτική θητεία υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις.
    Κάνοντας χρήση αυτού του στρατολογικού νόμου – όπως είχε φυσικά δικαίωμα -, ο κύριος Σαμαράς υπηρέτησε εννέα μήνες στον στρατό, όταν η στρατιωτική θητεία ήταν συνολικά 24 μήνες
    Ο κύριος Σαμαράς κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης διάταξης έπραξε νομότυπα.
    Ελέγχεται όμως σε ηθικό επίπεδο αυτή η επιλογή του, από την στιγμή μάλιστα που είχε αποφασίσει να εμπλακεί ενεργά και στην πολιτική(το 1977 εκλέχτηκε και πρώτη φορά βουλευτής).
    Δεν είναι σωστό και ηθικό κάποιος που έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και μάλιστα στον ευρύτερο χώρο της πατριωτικής δεξιάς, να επιζητά κάνοντας χρήση μιας διάταξης νόμου να υπηρετήσει μειωμένη στρατιωτική θητεία, και να υπηρετήσει μόνο 9 μήνες αντί των 24 μηνών που ήταν τότε η στρατιωτική θητεία.
    Για εκείνον δεν ίσχυε τότε ότι ένας πολιτικός, εκτός από νόμιμος, οφείλει να είναι και ηθικός και ακέραιος– όπως υποστηρίζει τώρα-?
    Ή το ανακάλυψε στην διαδρομή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι περισσότεροι πλέον κάτι έχουμε ακούσει ή διαβάσει για την "Ανέμη", ένα μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό σωματείο με πρόεδρο τη Νατάσα και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο, για τη "Θεσσαλονικέων Πολιτεία" του 1997 που στόχο είχε τη δημιουργία "κύκλου διανοουμένων Καραμανλικών" και προώθησης εντός της ΝΔ του βουλευτή τότε Κώστα Καραμανλή, για την (ιδρυθείσα ακόμα πιο νωρίς) Λέσχη για τον Εκπαιδευτικό Σχεδιασμό "Ηδύπολις" με σκοπό επίσης τη δημιουργία ρεύματος υπέρ Κώστα, για τις χιλιάδες Ευρώ της επιχορήγησης των "Υακινθείων" του Λουδοβίκου των Ανωγείων, για το ποσόν των 500.000+ Ευρώ (μέσω ΟΠΑΠ-δηλαδή Υπ. Πολιτισμού) που δόθηκε στο λογαριασμό εταιρείας γιου καθηγήτριας της Νατάσας στην Ιατρική, για την δωρεά μερικών χιλιάδων ευρώ στο Πανεπιστήμιο Tufts, για το ταχύτατο γρέμισμα των στούντιο της "Columbia", για τους φημολογούμενους αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων (όπως πχ του οικοπέδου στην Αρδηττού που υπάρχουν ερείπια του Ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδας) κλπ.

    Τα ερωτήματα που θέτω είναι:

    1. Γιατί έπρεπε να γίνει Υπουργός ο "άσπονδος ξάδελφος" Λιάπης, για να ξεμπροστιαστεί ο Ζαχόπουλος?

    2. Γιατί ποτέ δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα ο Τατούλης με τον Ζαχόπουλο?

    3. Τι σχέση είχε ο Ζαχόπουλος με την Νατάσα ΠΡΙΝ το γάμο της με τον Καραμανλή?

    4. Γιατί η Καθηγήτρια Ιατρικής που πέρασε τη Διατριβή της Νατάσας έγινε πρόεδρος του ΙΚΥ και η εταιρεία του γιου της πήρε τεράστια επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ?

    5. Πως η Νατάσα κατάφερε να πάρει διδακτορικό 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από το ίδιο της το πτυχίο?

    6. Ήταν ο Ζαχόπουλος ο editor της Δατριβής της Νατάσας?

    7. Γιατί σταμάτησε να λειτουργεί η Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη για 900.000 Ευρώ περίπου, ενώ το ποσό αυτό μπορούσε άνετα να καλυφθεί από τις δαπάνες που δόθηκαν στα προαναφερθέντα σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους "Αλλαντάλλων"?

    8. Τι ποσά έχει πάρει συνολικά το Μέγαρο Μουσικής επί Ζαχόπουλου?

    9. Από ποιον ήταν βαλτή η Τσέκου?

    10. Γιατί ο Βουλγαράκης ενώ ήξερε τι παιζόταν δεν έκανε καμμιά κίνηση όσο ήταν ΥΠΠΟ?

    11. Ποιος είναι ο "μοντέρ" του DVD και ποιος έχει και τις δύο εκδόσεις στα χέρια του εκτός από τον Ανδριανό?

    12. Γιατί ξαφνικά σήμερα η Κέλλυ Μπουρδάρα (φέρεται να) έκανε δήλωση υπέρ της Ντόρας?

    13. Τελικά ο Καραμανλής είναι το πρόβλημα, ή μήπως το στενό (πολύ στενό) περιβάλλον του?

    Περιμένω τις απαντήσεις σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σημειώνοντας ότι "Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είναι πολύ καλός υπουργός Οικονομίας , τίμιος και ικανός άνθρωπος" . Ο κ. Βουρλούμης παρείχε και χθες πλήρη στήριξη στον alogo skoyfi κορακας κορακου ματι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΣΤΟΧΟΣ: Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

    ************************************************
    1. Μετά την προσπάθεια να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, κάτι που πετύχαμε με την συγκρότηση του μηχανισμού στήριξης, έχουμε δηλώσει ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε την Ελλάδα σε μια διαφορετική αναπτυξιακή τροχιά. Το στοίχημα μας, και αυτό παλεύουμε καθημερινά, είναι η προσπάθεια για επενδύσεις και ανάπτυξη στη χώρα μας.

    2. Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με Έλληνες ομογενείς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ντουμπάι και την Αυστραλία. Επιχειρηματίες οι οποίοι μπορεί να δώσουν την τεχνογνωσία, τη σκέψη και τη συμβολή τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε με ευρύτερη ματιά την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Τέτοιου είδους επαφές σαφώς είναι σημαντικές. Είναι σημαντική η συμβολή αυτών των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται με άλλα πρότυπα και έχουν διαφορετικές εμπειρίες, προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε και εμείς το μοντέλο ανάπτυξης με έναν καλύτερο τρόπο.
    3. Η ανάπτυξη είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα. Ένα στοίχημα πολύ δύσκολο λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή. Θέλει δουλειά και συστράτευση όλων. Θέλει τη συμβολή όλων, θέλει νέο πνεύμα επιχειρηματικότητας, θέλει υγιείς επιχειρηματίες που να σέβονται τη δουλειά τους και φυσικά μια Πολιτεία που θα τους σέβεται.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
    Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΑΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΤΗ
    ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οι δυο φατσες στην φωτογραφια σκανε απο τιμιοτητα και ειλικρινεια. Ο ένας οικονομολογος για βουσμανους και ο αλλος κλασσικη φατσα εισπρακτορα στα παλια κτελ.
    Ολα τα κομματοσκυλα βρηκαν την κοτα που γεννουσε το χρυσο αυγο και τωρα κανουν τους Γαλλους και τους ανηξερους σαν τους παλαιοτερους που περνουσαν ολοι απο το γραφειο του Κοσκωτα στην τραπεζα Κρητης παιρνωντας ανεμοδανεια και δωρακια και στην δικη κανενας δεν τον γνωριζε!!!!!βεβαια!!! ολοι ηταν: σαν ποιον μοιαζεις μωρε ?και δεν σε θυμαμαι.... αλλα τι περιμενεις απο ξευτιλισμενους που τους φτυνεις και λενε ψυχαλλιζει.
    Δεν φταινε ομως μονο αυτοι οι κοπριτες οι λιγδιαρηδες φταιει και ο λαος που τους ψηφιζει σαν προβατο.
    Μεγαλυτερο παραδειγμα δεν υπάρχει απο τις κληρονομιες που μας αφησαν οι Καραμανλης και Παπανδρεου τον κλασομπανιερα μπουχεσα και τον απροσαρμοστο ντιπ βλαμμενο φορεστ ΓΑΠ. Μας την ειχαν φυλαγμενη δεν εξηγειται διαφορετικά, κατι τους καναμε και τους πειραξε και μετα θανατον πηραν την εκδικηση τους ριχνοντας ενδιαμεσα και την σαυρα την δηλητηριωδη σαυρα που έριξε σε αφασια τον κοσμο για να κυβερνησουν τα μαλακισμενα και να καταντησουν ενα ολοκληρο λαο ζητιανο,απατεωνα ,τυχοδιωκτη,αναξιοπιστο και οτι αλλο μας προσαπτουν σαν λαο.
    Τι να πει κανεις για αυτη την καταντια ξεπεσμος και αθλιοτητα.
    Ας ελπισουμε οτι μεσα απο τις κοπριες και τα σκατα θα ξεπεταχθει η δικαιοσυνη και να στειλει ολοτελα στο διαολο ολα τα σιχαμενα υποκειμενα, γιατι το μονο που ζηταει τωρα ο λαος ειναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ αν λεει κατι ακομα αυτο στα αυτια καποιων πιστευω ακέραιων δικαστων και οχι τυπου Ζαγοριανου αργυρονυτων κομματοσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΑΝΕΙΑ

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ


    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


    ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

    Οι τραπεζες πηραν ακομα 10 δις σημερα επιπλειον των 28 δις!!

    Ελεος ο κοσμος αυτοκτονει!!


    Κατσέλη ειτε κάνε το νομο ειτε πες δεν μπορω να το κανω!
    Μην αναβαλεις!

    ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κ. ΠΑΝΑΓΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣ (ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΑΝΤΑΜΑ) ΚΑΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΛΠ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΤΙΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΖΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ (ΛΕΓΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ) ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ???

    ΑΜ ΔΕ

    ΣΤΟΑ 33 ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειδικός συνεργάτης του PRESS-ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε τις off the record, συνομιλίες που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Ερντογάν και σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας μεταδίδουμε τις πρώτες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν τούρκοι επιχειρηματίες στην Αθήνα:

    1. Μεγάλος τουρκικός Όμιλος Τροφίμων, ζήτησε 50 σημεία από την Πλατεία Συντάγματος, μέχρι την Πλατεία Ομόνοιας για να πωλεί φρέσκα, τραγανά κουλούρια με καβουρντισμένο σουσάμι.

    2. Έτερος τεράστιος Όμιλος, ζήτησε την Πλατεία Μοναστηρακίου και τον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου για να κτίσει δύο καταστήματα κεμπάπ! (Πρόταση για την εξαγορά και του Μπαϊρακτάρη, δεν επιβεβαιώνεται)

    3. Τρίτος, μέγιστος Όμιλος, θα δημιουργήσει αλυσίδα καφενείων, κατά τα πρότυπα της Ανατολής, όπου θα σερβίρεται αχνιστός τούρκικος καφές, μοσχάτος ναργιλές για θεριακλήδες και αφράτα σιροπιαστά, όπως σαραγλί, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάδες, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιπί κ.λ.π.

    4. Τέταρτος Όμιλος, που εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, θα δημιουργήσει αλυσίδα χαμάμ στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια

    5. Πέμπτος κολοσσός, που εξειδικεύεται στη διασκέδαση, θα αγοράσει γνωστό κέντρο διασκεδάσεως, θα το μετονομάσει σε «Γκιουζέλ Χανούμ» και θα διασκεδάζει τους Αθηναίους (και όχι μόνο) με ηδυπαθείς οδαλίσκες και αγριωπούς δερβίσηδες που θα επιδίδονται στο γνωστό χορό των δερβίσηδων.
    * ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΙΑ
    ΩΡΑΙΑ ΜΥΤΗ
    ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΛΗ
    ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ... ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ,,,

    ΡΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ....

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΦΙΛ ????

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α !!!!
    ΝΑΙ ΡΕ, ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,
    ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...

    ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ....


    ΑΝΤΕ ΡΕ !!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση