GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ βρωμάει απ' το κεφάλι...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα (από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα (από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γερουλάνο, ο οποίος τα έστειλε στον εισαγγελέα) και με πρόσθετα που αποκάλυψε το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra3 από το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, η ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. αποτελεί κραυγαλέο παράδειγμα εταιρείας όπου οργίαζε η κατασπατάληση δημόσιου χρήματος. Για παράδειγμα, δεν εγκρίθηκε ποτέ από τη Διυπουργική Επιτροπή ο κανονισμός οργάνωσης και λειτουργίας της εταιρίας, με αποτέλεσμα να στερούνται νομιμότητας όλες οι αμοιβές, αποζημιώσεις, καθώς και τα έξοδα παράστασης της διοίκησης. Επιπρόσθετα, η στελέχωση της εταιρίας έγινε με παράνομο τρόπο, χωρίς...

 προκήρυξη θέσεων, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος απλά και μόνο με εισήγηση της προέδρου στο ΔΣ. Ειδικότερα, συνήφθησαν 34 συμβάσεις έργου, εκτός ΑΣΕΠ, με όρους αδιαφάνειας, στις 26 Αυγούστου του 2009, με έναρξη την 1η Οκτώβρη του 2009, ενώ η πρόεδρος, αφού τις υπέγραψε, εκ των υστέρων κατήγγειλε μόνο τις 24 εξ΄αυτών. Σύμφωνα με το πόρισμα, το σύνολο του κεφαλαίου διατέθηκε σε αμοιβές της προέδρου και μελών του ΔΣ, δαπάνες διαμόρφωσης των γραφείων της εταιρίας, προμηθειών και μετακίνησης στο εξωτερικό. Για όλα αυτά, δήλωσε ότι θα μιλήσει και θα δώσει απαντήσεις η Πρόεδρος κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου, φίλη και υποστηρίκτρια του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο υπουργός κ. Γερουλάνος, αναφέρθηκε όμως και στο παράδειγμα του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, του οποίου η μισθοδοσία αυξήθηκε μέσα σε τρεις μήνες μισό εκατομμύριο ευρώ. Η μισθοδοσία του ήταν τον Ιούνιο του 2009 200.000 ευρώ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έφτασε τις 700.000 ευρώ.
Σημειώνω ότι ο οργανισμός αυτός ανήκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και αποτελεί νομίζω ένα δείγμα γραφής της φαύλης νοοτροπίας του οικονομολόγου κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ήταν αρμόδιος υπουργός ενώ πρόεδρος στον Οργανισμό ήταν ο κ. Γιάνναρης, ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα, ευρίσκετο για καιρό στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο Πρόεδρος της ΝΔ για να τον ανταμείψει για όλα τον έχρισε αναπληρωτή γραμματέα Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.
Διαπιστώνεις ότι και στις δύο περιπτώσεις και τα δύο πρόσωπα έχουν άρρηκτη σχέση με τον αρχηγό της ΝΔ. Μιας ΝΔ που για άλλη μια φορά βρωμάει απ' το κεφάλι...

21 σχόλια

  1. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις συντάξεις που παίρνουν στην Ελλάδα ,
    οι Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί ,
    που με τα 80 ευρώ που στέλνουν οι χώρες τους στο Ι.Κ.Α .
    και στον ΟΓΑ παίρνουν συντάξεις όσο παίρνει ο Έλληνας
    συνταξιούχος ;;;;;;;;;;;;;;
    Διότι αυτοί οι μετανάστες δουλεύουν στις χώρες τους και λίγο πριν βγουν στην σύνταξη , έρχονται στην Ελλάδα δουλεύουν ένα με δυο χρόνια με ένσημα , ασφάλεια και μετά όταν έλθει ο καιρός τις σύνταξης , ζητιάνε να τους βγει η σύνταξης στην Ελλάδα .
    Επίσης έρχονται οι οικογένειες τους στην Ελλάδα κάνουν τις εγχειρίσεις τους στα νοσοκομεία μας τσάμπα ,
    Τσάμπα εξετάσεις , τσάμπα φάρμακα που τα παίρνουν με την σέσουλα στις χώρες τους και τα πωλούνε , βγάζοντας χοντρό μεροκάματα .
    Όλες αυτές οι συντάξεις είναι από επτακόσιες χιλιάδες μέχρι το ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι μετανάστες που παίρνουν από το Ι . Κ .Α . και τον Ο.Γ.Α τις συντάξεις .
    Να επέμβει αμέσως ο πρωθυπουργός , ο υπουργός οικονομικών , ο υπουργός εργασίας οι διοικηταί του Ι .Κ.Α. και Ο . Γ .Α . και ο εισαγγελέας για να ΚΟΠΟΥΝ αμέσως οι συντάξεις αυτές , με αναδρομική ρήτρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΟΙ ΤΟΡ Μ1 ΟΙ ΑΓΟΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΟΙ ΟΣΕΔΕΣ ΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΜΙΜΗΔΕΣ ΟΙ ΕΚΑΛΛΟΒΙΛΕΣ ΟΙ ΜΜΕΔΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΟΙ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΟΙ ΜΗΖΕΝΣ ΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΜΗΤΗ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του Στέφανου Αντωνόπουλου
    Δημοσιογράφου

    "Η Υπουργός Παιδείας απόψε στις 22:00 στη ΝΕΤ στην εκπομπή Προσκήνιο". Αυτό είναι το γραπτό sms που φεύγει σε κινητά όχι μόνο δημοσιογράφων αλλά σε λίστες χιλιάδων κινητών εκπαιδευτικών με αποστολέα το "YP_PAIDEIAS", δηλαδή το Υπουργείο Παιδείας.
    Θα μας απαντήσει άραγε ποτέ η με ύφος 100 καρδιναλίων κυρία Διαμαντοπούλου που υποτίθεται ότι κόπτεται για τις περικοπές δαπανών στο Υπουργείο της, για ποιο λόγο διαφημίζει την...


    αποψινή της παρουσία στη ΝΕΤ μέσω του Κέντρου μηνυμάτων του Υπουργείου Παιδείας;
    Για ποιο λόγο είμαστε υποχρεωμένοι μέσα σε τέτοια κρίση να πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι τη ρεκλάμα της κυρίας Διαμαντοπούλου, η οποία θα έπρεπε άμα ήθελε να ενημερώσει τους ψηφοφόρους της να βάλει το πολιτικό της γραφείο να τα πληρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΥΜΙΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΣΑΛΑΝΟΠΑΛΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τις συντάξεις που παίρνουν στην Ελλάδα ,
    οι Βούλγαροι , οι Ρουμάνοι και οι Αλβανοί ,
    που με τα 80 ευρώ που στέλνουν οι χώρες τους στο Ι.Κ.Α .
    και στον ΟΓΑ παίρνουν συντάξεις όσο παίρνει ο Έλληνας
    συνταξιούχος ;;;;;;;;;;;;;;
    Διότι αυτοί οι μετανάστες δουλεύουν στις χώρες τους και λίγο πριν βγουν στην σύνταξη , έρχονται στην Ελλάδα δουλεύουν ένα με δυο χρόνια με ένσημα , ασφάλεια και μετά όταν έλθει ο καιρός τις σύνταξης , ζητιάνε να τους βγει η σύνταξης στην Ελλάδα .
    Επίσης έρχονται οι οικογένειες τους στην Ελλάδα κάνουν τις εγχειρίσεις τους στα νοσοκομεία μας τσάμπα ,
    Τσάμπα εξετάσεις , τσάμπα φάρμακα που τα παίρνουν με την σέσουλα στις χώρες τους και τα πωλούνε , βγάζοντας χοντρό μεροκάματα .
    Όλες αυτές οι συντάξεις είναι από επτακόσιες χιλιάδες μέχρι το ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι μετανάστες που παίρνουν από το Ι . Κ .Α . και τον Ο.Γ.Α τις συντάξεις .
    Να επέμβει αμέσως ο πρωθυπουργός , ο υπουργός οικονομικών , ο υπουργός εργασίας οι διοικηταί του Ι .Κ.Α. και Ο . Γ .Α . και ο εισαγγελέας για να ΚΟΠΟΥΝ αμέσως οι συντάξεις αυτές , με αναδρομική ισχύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.
    φυγαδεύουν το ανδρείκελο της μπίντελμπέρκ κ Διαμαντοπούλου τα ΜΑΤ από την ΕΤ γιατί εισέβαλλαν οι αδιόριστοι καθηγητές.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    Τέλος,ο κ Παπαντωνίου δίνει στεγνά ως υπεύθυνο για τα C4I τον κ Χρυσοχοίδη (αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους)Κύριε Χρυσοχοίδη παρόλο που σημείωσε η ελληνική αστυνομία και όχι εσείς προσωπικα επιτυχία με την τρομοκρατία,φαίνεται οτι φάγατε πολλά λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aπό την πρωινή εκπομπή του Αυτιά. Δείχνει το ποσοστό κατά το οποίο αύξησε το Δημόσιου χρέους κάθε Κυβέρνηση μετά το 1981.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

    Επί Ανδρέα το χρέος αυξήθηκε 300%

    Επί Γιωργάκη-Σημίτη αυξήθηκε 170%

    Επί Καραμανλή αυξήθηκε 55%

    Εσείς ποιος λέτε να φταίει λοιπόν για το σημερινό κατάντημα του «δεν υπάρχει σάλιο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβρη.όλοι οι ανεξάρτητοι,ευφυείς μπλόκερς ενωθείτε να ρίξουμε την χούντα του ΠΑΣΟΚ.συνεχής αγώνας να εφυπνίσουμε τον κόσμο με πληροφορίες.
    συγνώμη πασοκάκια που σας χαλάμε τα σχέδια για 20ετής θητεία αλλά βλέπετε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει τον γιωργάκη σας ούτε λεπτό.
    φιλάκια
    υγ έλληνες βιαστείτε γιατί ξεπουλάει στους τούρκους αιγαίο και θράκη.ότι περισσώσουμε από μισθούς και εδάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απο τότε που βγήκε το πασοκ ξεθαψαν και τον κωστόπουλο,τον πουλο του Λαλιώτη κατα γενική ομολογία πασόκων.γνωρίζω πως ήταν από μικροαστή οικογένεια.και αναρωτιέμαι πρώτον:θα φάμε στην μάπα και αυτόν τον αχρείο και την αγγούρω και ατάλαντη συζυγό του και δεύτερον:από βρήκες τα λεφτά κώστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010
    "Ο Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να βγάλει τη χώρα από το βούρκο"


    "Είναι ο πρώτος πολιτικός που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί για δεύτερη φορά. Κοιτάξτε το Σαμαρά που προσπαθεί να δικαιολογίες φθηνές για να κάνει αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα. Τα κόμματα της αριστεράς...



    καταστροφολογούν χωρίς να δίνουν δεκάρα αν η χώρα δεν έχει φράγκο. Το ΚΚΕ πέταξε τη μάσκα και δηλώνει ότι δεν υπολογίζει το σύνταγμα της χώρας. Ο Τσίπρας λέει ασυναρτησίες και προσπαθεί μέσα στο χαμό της πτώχευσης να μαζέψει καμιά ψήφο. Αυτοί οι πολιτικοί είναι η εναλλακτική πρόταση στον Παπανδρέου. Στηρίξτε το Γιώργη είναι ο μόνος πολιτικός που στα χέρια του θα αλλάξει η χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής και θα γίνει μια σύγχρονη χώρα με κατοίκους υπερήφανους γι' αυτήν."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 μ.μ.

    03 Μαϊ 2010 7:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΕΙΔΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!!! ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία θα καταστραφούμε. Να κόβουνε αποδείξεις άπαντες και χωρις παζάρια.Να σταματήσουμε να διπλοπαρκάρουμε και να κλείνουμε ράμπες αμεα.Να ρίξουμε τις τιμές των ενοικίων κατά 20%.Δεν μπορεί για μια γκαρσονίερα να θέλουμε 450€ το μήνα!!Ο καφές το πολύ 3€. 200 βουλευτές και 12 μισθούς στους υπαλλήλους της βουλής.Δεν μπορει εγώ σαν ιπτάμενος της ΠΑ να έχω περικοπές και τα ανίψια και οι θυγατέρες των πολιτικών να έχουν ασυλία.Κατάργηση των κρατικών διαφημίσεων σε παε,καε,εφημερίδες.Κατάργηση της σύνταξης δημάρχων,ευροβουλευτων κ.λ.π.Να πέρνουν σύνταξη απ το ταμείο τους όπως όλοι μας.Σκούπα σε Αλβανούς,Ρωσοπόντιους,Πακιστανους κ.λ.π να ξεβρωμίσει ο τόπος!Ή νομιμοποιήστε την καλιέργια χασις ναχει εξαγωγές η χώρα ή πηγαίνετε στα ζωνιανα και ξηλώστε τα πάντα και κλείστε τους ισόβια.Δεν γίνεται να κυκλοφορούνε με porche και ο λαός να πεινάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χθές το βράδυ, στους "φακέλλους" του Παπαχελά στο Σκάϊ, είχε τον Προβόπουλο, που είπε ξεκάθαρα ότι είχε ενημερώσει τόσο τον Κ.Κ. όσο και το Γιωργάκη ότι, λόγω υστέρησης των δημόσιων εσόδων από την παγκόσμια κρίση, το Σεπτέμβριο το έλλειμμα είχε φτάσει το 8% και είχε προειδοποιήσει θα πήγαινε στο 12% μέχρι τέλος του χρόνου.
    Την επομένη εβδομάδα ο Κ.Κ. ανακοίνωσε εκλογές και πάγωμα μισθών στο δημόσιο.
    Ο δε Γιωργάκης (και σημερινός μας πρωθυπουργός τρομάρα μας) έλεγε "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα" (και δεκάδες άλλα παραμύθια και πιασάρικα σλόγκαν).
    Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα υπεύθυνο πολιτικό και σε ένα απατεώνα.
    Όσο και να τον βρίζετε τώρα, είναι αργά, την πατήσατε.
    Αυτός τη δουλειά του την έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ.



    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Η προσφυγη στις καλπες τον Οκτωβριο ειναι πιθανη λυση για να ερθει σωτερικη καθαρση σε ολα τα κομματα

    αλλη λυση ειναι να οδηγησουν τα ιδια τα κομματα σε παραιτηση και στον εισαγγελεα οσους εκλεβαν και παρανομουσαν

    Η αποψη οτι "με τον υπαρχοντα νομο περι ευθυνης υπουργων, ολοι αθωωνονται", ειναι λαθος!!

    Ο νομος ποτε δεν καλυπτει τον κλεφτη απλα καλυπτει τον υπουργο οσο χρονο ειναι υπουργος να μη συρεται σε δικες, μετα ομως οποισδηποτε εισαγγελεας μπορει να τον δικασει για παρανομο και ταχυτατο πλουτισμο!!


    λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη μηλιωνη σημερα μετα και τις τελευταιες εξελιξεις

    γνvριζουμε οτι βουλευτες και υπουργοι δεν κυκλοφορουν απο το φοβο ξυλοδαρμου!!!!!!

    Yπαρχουν ομως και πολιτικοι που ουτε εκλεψαν ουτε παρανομησαν ,

    αντιθετα διωχθηκαν απο το πολιτικο κατεστημενο γιατι αποκαλυψαν απατες της "διακοματικης μαφιας"!!!

    Ενας εντιμο και καθαρος ειναι και ο δρ Kουτσουκος που οταν περναει ολοι οι πολιτες τουν χαιρετουν ανεξαρτητως χρωματος!!!

    Η καθαρση θα ερθει απο τους πολιτες και συντομα! Αντισταθειτε!!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ , ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ατοί το ψήφισαν το έκτρωμά της κλεψιάς, της ρεμούλας, της διαχρονικής απάτης ΠΑΣΟΚ ________________________________

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ "
    ΚΑΙ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ - Δ.Ν.Τ.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ____________________________

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση