GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύξηση του χρέους παρά τα μέτρα...

" Ύφεση. Όσον αφορά στα δημοσιονομικά και οικονομικά μεγέθη, ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι, με βάση τις προβλέψεις του προγρά...


"Ύφεση. Όσον αφορά στα δημοσιονομικά και οικονομικά μεγέθη, ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι, με βάση τις προβλέψεις του προγράμματος, η χώρα θα βρεθεί σε μεγάλη ύφεση φέτος και το 2011 (-4% και -2,6% αντίστοιχα) και θα επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2012 (+1,1% το 2012, +2,1% το 2013 και +2,1% το 2014). Επίσης, προβλέπεται πληθωρισμός 1,9% φέτος, -0,4% το 2011, 1,2% το 2012, 0,7% το 2013 και 0,9% το 2014. Στόχος είναι να μειωθεί το δημοσιονομικό έλλειμμα σε 8,1% του ΑΕΠ φέτος, σε 7,6% το 2011, σε 6,5% το 2012, σε 4,9% το 2013 και σε 2,6% του ΑΕΠ το 2014. Το δημόσιο χρέος προβλέπεται να διαμορφωθεί φέτος σε 133,3% του ΑΕΠ, σε 145,1% το 2011, σε 148,6% το 2012, σε 149,1% το 2013 και σε 144,3% του ΑΕΠ το 2014."
ΔΗΛΑΔΗ μεσα σε 4 χρονια, εως...
 το 2014, το ΧΡΕΟΣ εναντι του ΑΕΠ θα ειναι αυξημενο κατα 11% πιο πολυ από τωρα, απο το 133% θα παει 144% του ΑΕΠ !!
Τα μετρα θα κρατησουν τρια χρονια αρα τι αλλο ερχεται;
Τι συμβαινει; Απαντηστε!
ΤΙΜΟΣ

9 σχόλια

  1. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΩΡΑ .ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑΣ ΓΑΠ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΘΑ ΦΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΘΕΡΟ,ΑΝΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ .ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ .ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΟΙ.ΑΥΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΔΕΗ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡA ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.gopetition.com/online/35947/sign.html

    παιδιά στο παραπάνω link ψηφίζουμε... διαδώστε το όπου μπορειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν η Τουρκία κατέφυγε στο Δντ στη Βουλή της τα δύο κόμματα που υποστήριξαν αυτή την διαδρομή διαλύθηκαν! Δεν υπάρχουν πια ως κομματικές οντότητες!
    Ελπίζω και δώ να συμβή το ίδιο!
    Το ΠΑΣΟΚ με τον ΛΑΟ του μπρίτζερμαν φτάνουν να επαναληφθεί το συμβάν και στην δική μας περίπτωση!
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος ο δεύτερος να είναι ο Σαμαράς και το υγιές κομμάτι της ΝΔ.
    Οφείλει να μείνη αρχηγός στον νέο αγώνα, χωρίς να αφήσει την οργή τον θυμό την διαθεση των Ελλήνων να αντισταθούν ,στα χέρια των όρνιων που δεν σεβάστηκαν ούτε τον ιερό βράχο αμαγάριστο!
    Οχι, ο Σαμαρας δεν πρέπει να συνδράμει στη ίδρυση ενός νέου ΕΑΜ! Που θα καπελώσει ακόμα μια φορά τον αγνό πατριωτισμό των Ελληνων. Και αυτή τη φορά δεν θα σηκώσει καν τα συμβολά τους!
    Τις παντιέρες τους σηκώνουν και κάτω απο αυτές θέλουν να εγλωβίσουν, για μια ακόμα φόρά, την ελπίδα του Εθνους για ελευθερία και ανεξαρτησία!
    ΜΗ κάνει το λάθος να συνδράμει στο "Δεν υπάρχει αλλη εναλλακτικη" που στρατευμένα κατάφεραν να παραχωρήσουν ως επιχείρημα ,το ΚΚΕ και τα παραμάγαζα του Συριζα μαζί με τα σαπρόφυτα που εισχώρησαν και κατέστρεψαν τον ιερό ιστό του πατριωτισμού στην χώρα μας!

    Ψηφο κατά συνείδηση!
    Και την συνείδησή του η την τσέπη του ο καθένας από τους 300, οφείλει να την παρουσιάσει εκεί που τον στείλαμε! Εμείς !!!!
    Στην Βουλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!




    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!





    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!





    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΑΠ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΡΠΗ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα για να αποφασίσεις
    με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις..
    Ο ΑΛΗΤΗΣ έπαψε να μοιράζει ελπίδες και όνειρα, και θερίζει
    ζωές.-


    Ο σοσιαλισμός του “πιο σοσιαλιστή”.
    Του μοντέρνου Τσαουσέσκου της Ελλάδας. Που σύγχρονου Γερμανοτσολιά ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ........-/± ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ;


    ΒΡΩΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση