GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλωσήρθατε στην κόλαση του ΔΝΤ!..

Από το http://www.kasmeri.gr/    Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δόκτωρα Mark Weisbrot, διακεκριμένο οικονομολόγο (Washington D.C.) που έζησε τ...

Από το http://www.kasmeri.gr/  

Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δόκτωρα Mark Weisbrot, διακεκριμένο οικονομολόγο (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά.

Ερ.: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ.
Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.
Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα...
 εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.Η Ε.Ε. δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο -μα πρέπει να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση πλέον από κάτω προς τα πάνω και όχι αντιστρόφως. Η μόνη σωτηρία πλέον είναι να εξαναγκάσετε τη Γερμανία να πληρώσει τα 74 δις. που χρωστάει στην Ελλάδα για την περίοδο 1939-1945. Μάλιστα ακούγεται ταυτόχρονα σε πολλούς κύκλους στη Γενεύη όπου ζω, ότι η Ελβετία θα δώσει ως δώρο στην Ελλάδα, δίχως απαίτηση επιστροφής, 100 δις, ώστε να μην οδηγηθεί ευρωπαϊκή χώρα, με τέτοιες τραγικές συνέπειες, στο στόμα του λιονταριού.
Πιστέψτε με, στην Ουγγαρία ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες θα μειωθεί από 1000 ευρώ φερ’ ειπείν, στα 250 ευρώ, ενώ οι τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά ημερολογιακού μήνα.
Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή.Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός και με τη βία όπου κρίνει, την προσέλευση όλων των υπευθύνων που έκλεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο στην δικαιοσύνη, και ξέρουνε όλοι στην Ελλάδα ποιοί είναι αυτοί, και την εκδίκαση των προηγούμενων δυο κυβερνήσεων της Ελλάδος, με τελικό σκοπό την ισόβια φυλάκισή τους.
Ταυτόχρονα θα πρέπει ο κάθε πολίτης της Ελλάδος να διασφαλίσει την αλλαγή πορείας της τωρινής Κυβέρνησης, η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό λαό με την επιθυμία την πλήρης υποταγή του καθώς και την εξαθλίωσή του οδηγώντας τον προς το Δ.Ν.Τ. Το να έχει αναλάβει το Δ..Ν.Τ. μια χώρα σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία του στο χρέος.
Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.
Αυτά δεν είναι τα λόγια κάποιου θεοσεβούμενου ή ανθρωπιστή, αλλά ούτε και αυτά ενός ξεπεσμένου ή ξεχασμένου κομμουνιστή ή ρομαντικού αριστερού.Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.
Στην Αργεντινή με το που έλαβε δράση το Δ.Ν.Τ., ο κόσμος βγήκε με τσεκούρια, χαντζάρες και πριόνια στους δρόμους και εισέβαλαν σε τράπεζες, στα Μ.Μ.Ε. και σε κυβερνητικά κτίρια, σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας στην κυριολεξία τραπεζικούς υπαλλήλους, διευθυντές, δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς και της απάτης, καθώς και στελέχη και μέλη βιομηχανιών, της Κυβέρνησης, Κυβερνητικούς Εκπροσώπους και συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης του αντίστοιχου Υπουργείου Οικονομικών.
Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000, αλλά φυσικά ο αριθμός που ανακοίνωναν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και με την διαταγή του Δ.Ν.Τ. ήταν κατά πολύ λιγότερος και συγκεκριμένα είχανε αναφέρει μόνον 27 θανάτους.Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη, επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιας δόσης, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα, όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει.
Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι, όπως και οι Έλληνες και δεν είδα μάνες στην Αργεντινή να πουλάνε τα παιδιά τους, όπως γίνεται στο L.A. από το 1960. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους, όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν, όσα δεν πήραν οι τράπεζες τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι’ αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.
Γι αυτό και εξάλλου η προ-μελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και η μαζική προώθηση και πώληση των ναρκωτικών, μέχρι όπως μαρτυρείται και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από ανθρώπους που έχουν και είχαν ανέκαθεν στενές επαφές με την ζούγκλα των ιδιωτικών καναλιών, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς, μεγαλοδικηγόρους, βιομήχανους και ανθρώπους γενικότερα που εξυπηρετούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Ημερησίως στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν περίπου 140 άνθρωποι, κυρίως μετανάστες από ναρκωτικά νοθευμένα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν όλοι οι ενοχλητικοί.
Στην Αργεντινή του τότε, όπως και στην Ελλάδα του τώρα, όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την «ανάγκη της βοήθειας».Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ.Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή. Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!!!Είχαν όλοι την εντύπωση ότι σώσαμε τη χώρα που ήταν ανίκανη και με διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές, όταν εμείς βλέπαμε την αλήθεια με τα μάτια μας σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά. Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα προτού να είναι αργά, πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το Δ.Ν.Τ.
Ήδη οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου 17-18 Απριλίου 2010 στη χώρα σας, απειλούν για μαζικές απολύσεις περί των 350.000 εργαζομένων και εσείς ακόμα κοιμάστε όρθιοι, αντί να έχετε αποκλείσει τη Βουλή σας με την απειλή μαζικής βίας. Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν.Για το Δ.Ν.Τ. είχαν την εντύπωση ότι οι Αργεντινοί μας θεωρούν σωτήρες.Ποτέ δεν προέβαλλαν τίποτα από την πραγματικότητα. Μόνο κάτι ρεπορτάζ γραμμένα στις αρχές, με κόσμο να κάνει δηλώσεις κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι τους οδήγησαν στην πείνα, ευχαριστώντας τις ΗΠΑ που θα τους έσωνε. Ακόμα και οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες. Τις προέβαλλαν σαν κομμουνιστές ή αριστερά κομμουνιστικά κόμματα που αντιδρούσαν. Εγώ έβλεπα στο Μπουένος Άιρες την λεωφόρο γεμάτη από εξαγριωμένους να ουρλιάζουν «θέλουμε τη χώρα μας πίσω»! Θέλουμε τα δολάρια μας πίσω!
Οι τηλεοράσεις έδειχναν μερικές δεκάδες κομμουνιστές με κόκκινες σημαίες που διαμαρτύρονταν. Στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν εκατοντάδες χιλιάδες. Ίσως εκατομμύρια. Τους έβλεπα, έβγαιναν από τα σπίτια τους και ενώνονταν με τις πορείες. δεν υπήρχε συντονισμός. Ότι Αμερικάνικη επιχείρηση υπήρχε, έκλεινε και την φύλαγαν πάνοπλοι αστυνομικοί.Δεν κυκλοφορούσαμε βέβαια τότε. Μετά από κάποιες συγκεντρώσεις θυμάμαι έβγαινα από το ξενοδοχείο και έβλεπα τόσες πέτρες κάτω, που νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιο κτίριο. Μεγάλη οργή.Έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Άνθρωποι που δεν έμοιαζαν πλιατσικολόγοι. Ακόμα και μεσήλικες, σίγουρα πολλοί είχαν οικογένειες. μου έκανε εντύπωση. Έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν. Ξύλα, πέτρες.
Από την άλλη η αστυνομία ήταν πάνοπλη, με αντλίες, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα. Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουν. Είχες να κάνεις με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελο τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήρισα «τρομοκράτες». Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το Law and Order και να μη μπορείς να κρύψεις την συμπάθεια σου για αυτούς που ίσως από τις τηλεοράσεις θα τους χαρακτήριζες αλλιώς. Ήθελαν τη χώρα τους πίσω. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε.
Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: Tα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν πλήρως και μόνο οι Γερμανοί, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και επιτέλους να βγούνε νικητές από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχοντας ήδη δημιουργήσει 2 και χάνοντάς τους. Τον 3ο αυτόν, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως οικονομικό πόλεμο.Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι η Ευρώπη και η Ε.Ε. δεν φαίνονται γενικότερα να ενδιαφέρονται να σώσουν το ευρώ τους διότι αν διπλώσει η Ελλάδα, το ευρώ θα είναι εντελώς άχρηστο στις διεθνές αγορές και σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, το ευρώ θα καταρρεύσει βυθίζοντας σε τύπου Αργεντίνικης κρίσης όχι μόνον την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. Γιατί δεν βοηθούν και γιατί έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της ακόμα και προς το παρόν ουδείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση. Ένα είναι σίγουρο, ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια αν επιτρέψετε στην Κυβέρνησή σας και στα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν να καθορίζουν εσκεμμένα την πορεία σας προς την κόλαση του Δάντη.
Σήμερα, όμως, συγκλίνουν, εκ των πραγμάτων, τα συμφέροντα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα, και του γ. Διευθυντή του ΔΝΤ Ντ. Στρος Καν, σε μια εμπλοκή του ΔΝΤ, με την Ελλάδα, με την νέα όμως αποκατεστημένη μορφή του, που σαν θεωρητική αρματωσιά και πρακτική θα ανατρέπει τη σημερινή εικόνα και θα πλησιάζει στην ειδυλλιακή παραδοσιακή πρακτική του, του Φίλου των Εθνών!Ο μεν πρ. Ομπάμα γιατί θέλει νέο κύρος στο εγχείρημά του για επιβολή κρατικού ελέγχου στο διεθνές Χρηματ/τικό Σύστημα, του οποίου έχασε τον α΄γύρο. Και ο κ. Ντ. Στρος Καν του ΔΝΤ θα επιθυμούσε σφόδρα ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων ικανοποιημένων από τους παραδείσιους σχεδόν όρους παρέμβασης ενός νέου ΔΝΤ Ελλήνων.

26 σχόλια

  1. Εδω στην ελλάδα τη θέση της αγελάδας θα πάρουν οι πολιτικοί. Είμαστε φιλόζωοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΟΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΒΓΗΚΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δύο απορίες:
    Πρώτη, όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας που πίστεψαν πέρυσι τα παραμύθια του Γιωργάκη τί να σκέπτονται σήμερα;
    Δεύτερη, έχουν συνειδητοποιήσει αυτοί οι άνθρωποι τί σημαίνει η συμφωνία με το Δ.Ν.Τ.; Έχουν καταλάβει γιατί ο Σαμαράς είπε Οχι; Έχουν υποψιαστεί γιατί τα κανάλια επιμελώς κρύβουν τους όρους του δανείου αυτού;
    Τί να πείς;
    Μας έχει μαυρίσει η ψυχή.
    Πάμε, έλεγε ο Γιωργάκης.
    Κατά διαόλου, λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΝΤ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια, ποιός χρέωσε την Ελλάδα κύριε Παπανδρέου και κυρία Θεοδώρα;
    Ποιός;
    Ποιός εξέδωσε το περιβόητο ομόλογο που πρέπει να πληρωθεί στις 19/5/2010 και που μας έστειλε επειγόντως στο Δ.Ν.Τ.;
    Αλήθεια, ποιός;
    ....
    ΗΜΕΡΟΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ 19/5/2000
    GR0124011454
    ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ 19/5/2010
    ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ 6,00%
    ΑΞΙΑ (ΔΙΣΕΚ. ¤) 8,466
    ....
    Καλά, ο Γ.Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχουν βάλει σαν deadline για την επιβίωση ή την πτώχευση της χώρας την αποπληρωμή του ομολόγου λήξης 19/5.
    Μόνο που δεν τους ρωτάει κανείς, ποιός και πότε πήρε αυτά τα λεφτά, όπως αποκάλυψε χθές η olympia.
    Να η αλήθεια λοιπόν, την αντέχετε;
    Στίς 19/5/2000 εκδόθηκε 10ετές ομόλογο ύψους 8,466 δισεκ. ευρω.
    Ποιός κόμμα "πήρε τα λεφτά" τότε κύριε Παπανδρέου;
    "Πού πήγαν τα λεφτά"; - όπως έλεγες προεκλογικά, κύριε Παπαδρέου;
    Πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέμματα κύριε Παπανδρέου;
    Ως πότε θα διαβάλλετε τον Κ.Κ. ότι αυτός χρέωσε την Ελλάδα, κύριε Παπανδρέου;
    Ως πότε θα κρύβουν την αλήθεια οι επιχειρηματίες που έχουν το Mega, τoν Αντένα, τον Σκάϊ και το Alter;
    Ντροπή.
    Θα γίνει, όπως ακριβώς τόλεγες την περασμένη εβδομάδα, κύριε Παπανδρέου.
    Ο λαός θα σας πάρει με τις πέτρες (και τα γιαούρτια και τα αυγά, προσθέτω εγώ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Παιδί πρωθυπουργού, γόνος παλιού πολιτικού τζακιού, κολλητή με μεγαλο-επιχειρηματίες, διασυνδέσεις με την υπερδύναμη, ταλέντο στο ψέμμα, μανούλα στη δημιουργία ομάδων και βέβαια, αγαπημένη των καναλαρχών.
    Με άλλα λόγια, Γιωργάκης χωρίς πουλί.
    Μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια.

    Τα όσα έγιναν στην Αργεντινή όμως είναι παρελθόν από το οποίο περισσότερα έμαθαν και οι τύποι του ΔΝΤ και οι προδότες εγκάθετοι κληρονόμοι που μας κυβερνούν.
    Η προπαγάνδα τους στα πλαίσια και της ΕΕ, είναι πολύ καλύτερα οργανωμένη, κι έχουν πολύ περισσότερα όπλα διαθέσιμα τώρα...

    Οι έλληνες αποδεικνύουν μέχρι τώρα, υποταγμένοι σε αποφασισμένους, αδίστακτους μέχρι τον θάνατο αθώων διαχειριστών τους, ότι θα αντιδράσουν όπως οι εβραίοι στον Β παγκόσμιο.
    Θα σφαγιαστούν επαιτώντας, χωρίς αντίσταση, όπως ακριβώς και κείνοι...
    Αρκετοί, εκτονώνονται ήδη, όπως στα γήπεδα, έχοντας θεό την ομάδα τους, το κόμμα τους στην περίπτωση αυτή.

    Προχτές στις έξι του μήνα το απόγευμα, όσο ψηφίζονταν στη βολή το ΔΝΤ, συγκεντρώθηκαν αρκετές χιλιάδες κόσμου, συντεταγμένα οι περισσότεροι κάτω από τις κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες.
    Αυτές οι ηγεσίες αποχώρησαν με τους δικούς τους η καθεμιά, παρέμειναν αρκετοί και μετά τις 9 το βράδυ, διατηρώντας την πλατεία γεμάτη.....
    Περί τις εννέα και μισή κι αφού ο αριθμός των ήταν πια ίδιος με εκείνον των χιλιάδων αστυνομικών, οι δεύτεροι, εντελώς ξαφνικά, αιφνιδιάζοντάς τους, τους διέλυσαν και τους ....εξαφάνισαν από το χώρο.

    Χύθηκε αίμα στις 5 του μήνα....!!!...
    Δέστε όμως πως ο θύτης το χρέωσε, πόσο εύκολα, στο ίδιο το θύμα, στην αντίσταση του λαού....!!!...

    Οι δημοκρατικοί κι από παράδοση έλληνες, έχουν ήδη καταπιεί, πολύ εύκολα την πρώτη άλωση που τους έγινε: έχουν αποδεχτεί να κυβερνώνται από μια κλίκα κληρονομικά αναδυόμενων πολιτικών που όλοι τους είναι συγγενείς μεταξύ τους.......

    ΔΕΝ βλέπουμε πια ούτε την μύτη μας....

    Αλήθεια θα μπορούσαν κάποιοι να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν ένα πίνακα με την συγγένεια και την καταγωγή των πολιτικών μας;
    Έναν πίνακα που θα βρίσκεται μόνιμα στα μπλόνκς;

    Είναι διαφορετικό να λες και να εξορκίζεις την οικογενειοκρατία, κι άλλο να βλέπεις καθημερινά μια συνολική εικόνα, με τους Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου, Αποστολάκη, σύζυγο Αρσένη,....... και όσων άλλων δεν είναι τόσο γνωστές οι συγγένειες και η κληρονομικότητα της εξουσίας στον πολύ κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνήστε Έλληνες!!!! Να βγούμε όλοι στους δρόμους. Να σώσουμε ό,τι μπορούμε πριν να είναι αργά. Να διώξουμε τα λαμόγια. Να αφήσουμε τους καναπέδες, να πάψουμε να σχολιάζουμε στα τηλέφωνα και έτσι να σπαταλάμε τις δυνάμεις μας. Να πληρώσουν αυτοί που τα πήραν. Να δώσουν πίσω τα κλεμένα. Να πληρώσουν οι Τράπεζες, οι μεγαλοκαρχαρίες, οι μεγαλοβιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μαγαλέμποροι και όσοι αισχροκερδούν εις βάρος μας. Άντε να σηκωθούμε από τους καναπέδες! Άντε Έλληνες, να σώσουμε τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας, τους εαυτούς μας και αυτή την ωραία χώρα που έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αγανάκτηση μερίδας του δύσμοιρου λαού που θίγεται αδίκως από τα μέτρα, αρχίζει να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

    Οι προπηλακισμοί, το κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι ώριμες ντομάτες εποχής και τα χωριάτικα γιαούρτια που εκτοξεύονται κατ΄απάνω τους σε μόνιμη πλέον βάση, άρχισαν να τους κάνουν να φοβούνται.

    Φοβούνται να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή και φοβούνται να φύγουν από τη Βουλή, μήπως και λιντσαριστούν. Στη Βουλή όμως δεν μπορούν να παραμένουν εσαεί, γιατί υπάρχουν 1800 υπάλληλοι με 16 αφορολόγητους μισθούς, όλοι συγγενείς τους, και υπάρχει συνωστισμός. Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος αν εκτραχυνθεί η κατάσταση, κουκουλοφόροι να ρίξουν μολότοφ και μέσα στη Βουλή, πράγμα απευκταίον, και να θρηνήσουμε 300 αθώα θύματα και 1800 υπαλλήλους.

    Μήπως θα πρέπει να βγάλουν τους βουλευτές έξω από το κτίριο, δηλ. στο προαύλιο της Βουλής ή καλύτερα στο Σύνταγμα, μέσα στα βουλευτικά LEXUS τζίπ, για να τους προστατέψει ο λαός;

    Δείτε στο βίντεο το φοβισμένο βλέμμα του k. Κακαλαμάνη κατά τον προπηλακισμό του στη στοά Κοραή, την πρωτομαγιά, και θα καταλάβετε τι φόβο πήρε ο άνθρωπος! (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=157744)

    Οι μόνοι που δεν προπηλακίζονται ακόμη είναι οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες κλπ εθνικοί προμηθευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δώστε τη (βολευτική) Χούντα στο Λαό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί σχόλια νά κάνης συντάκτη,σ΄ έναν επικήδειο,πού ήδη έχει εκφωνηθή από τούς κρατούντες
    (172 τόν αριθμόν)????
    Όταν τό δράμα,λαμβάνει τέτοιες οδυνηρές κοινωνικο-οικονομικές διαστάσεις,δέν χρειάζονται σχόλια κι αναλύσεις,παρά μόνον δάκρυα κι οργή,αλλά κι αυτοκριτική από τόν καθ΄ έναν μας.
    Φυσικά κι αγχόνες!!!
    Παρά πολλές αγχόνες,διότι οί εθνικοί προδότες είναι καί πολλοί αλλά καί πασίγνωστοι πλέον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έναν πρώην Υπουργός της φαύλης δεκαετίας του ’80 αλλά και επόμενων φαύλων δεκαετιών, τον είδα να παραπονείται σε προχθεσινό κανάλι ότι «είναι φασισμός να υπάρχουν στο internet πολλά δημοσιεύματα που καλούν τους πολίτες να ρίχνουν κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες και χωριάτικα γιαούρτια σε όσους πολιτικούς συναντούν στο διάβα τους»!!!. Υπάρχει όμως επικινδυνότερη Χούντα από τη Βουλευτική?
    Υπενθυμίζουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος:
    Άρθρο 120
    1. ………………….
    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Δεν αντιλαμβάνεται ο άθλιος αυτός κύριος (το γνωστό «πουλί») ότι όταν ο λαός εμποδίζεται στο να επαναφέρει, με δημοκρατικές διαδικασίες, στη δημοκρατική νομιμότητα τους βουλευτές, εξ΄αιτίας του ότι έχουν νομοθετήσει την παραγραφή των αδικημάτων τους και την ασυλία των σκανδάλων τους, καταχρώμενοι την εξουσία τους να νομοθετούν (κατάχρηση δικαιώματος για εξυπηρέτηση αποκλειστικά προσωπικών τους συμφερόντων), ο θερμόαιμος και καταδυναστευόμενος ελληνικός λαός ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, λίαν επιεικώς, θα τους γιαουρτώσει «μετά πάθους και μανίας»? Αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται καθημερινά?
    Σε ΔΕΥΤΕΡΗ και ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ δεν τολμώ και δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα μπορούσε ίσως να συμβεί (ότι και να συμβεί, το απεύχομαι και το καταδικάζω γιατί θα γίνουμε ζούγκλα)..
    Γι΄ αυτό και φρόντισαν και συνέλαβαν όπως γράφουν τα blogs, τον Επαναστατικό αγώνα ένα μήνα πριν οι φαύλοι αυτοί μας προσαγάγουν, δεμένους χειροπόδαρα, στο Δ.Ν.Τ., «για τη σωτηρία μας»?.
    20 χρόνια τους παρακολουθούσαν καθώς οι ίδιοι ισχυρίζονται, και τους συνέλαβαν τώρα? Μέχρι τώρα γιατί δεν τους συνελάμβαναν??

    Εξ όσων βλέπω να γίνεται και να γράφεται, ειδικότερα στην Αθήνα, ο λαός αρχίζει να συνειδητοποιεί, καλώς ή κακώς, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε, ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους οι 300 είναι να αρχίσουν να φοβούνται. Να φοβούνται όταν βγαίνουν από το σπίτι τους, μήπως και λιντσαριστούν (να φοβούνται να πάνε στη Βουλή, να φοβούνται να φύγουν απο τη Βουλή, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν με τα ακινητοποιημένα στο υπόγειο πλέον της Βουλής, πανάκριβα βουλευτικά LEXUS και Mercedes). Οι πολιτικοί και οι Επιχειρηματίες εκείνοι που έκλεψαν ή επωφελήθηκαν παράνομα από το δημόσιο χρήμα, συμπεριλαμβανομένων και των κάθε λογής εθνικών προμηθευτών.

    Δείτε στο βίντεο το φοβισμένο βλέμμα του κ. Κακαλαμάνη κατά τον προπηλακισμό του (καταδικαστέο καθ΄ημάς)στη στοά Κοραή, την 1-μαγιά, και θα καταλάβετε πως αισθανόταν ο καημένος ο άνθρωπος!

    Πάντως, η ιστορία διδάσκει ότι οι λαϊκές επαναστάσεις, είχαν όλες τους ηθική νομιμοποίηση (Ελληνική, Γαλλική, Ρωσική κ.α.π.)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ poisine..
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ?
    Ή ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΤΙ......
    Εμείς στο ΔΝΤ και τώρα οι Ευρωπαίοι κάνουν μηχανισμό για τις άλλες χώρες,
    χωρίς το ΔΝΤ. !!!!!

    Πειραματόζωο ήταν η Ελλάδα και πλήρωσε την κρίση. Την έβαλαν μπροστά για να δούνε τις αντοχές του ευρώ και τώρα που διαπίστωσαν ότι έρχεται το ντόμινο κάνουν μηχανισμό βοήθειας για τα άλλα κράτη ΧΩΡΙΣ το ΔΝΤ.

    Οι μοναδικοί που ...φάγαμε την χλαπάτσα του ΔΝΤ ήμασταν εμείς και δεν γινόταν αλλιώς. Η πρώτη χώρα ή θα χρεοκοπούσε ή θα έφθανε στον κοινό μηχανισμό.

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το φοβερό είναι ότι μας έχουν περάσει το μήνυμα της ευθύνης απέναντι στο κράτος.
    Και καλά ότι εμείς πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα, και αν δεν το κάνουμε θα χρεωκοπήσει.
    Για να μην χρεωκοπήσει η ελλάδα, θα χρεωκοπήσει η ηθική, η εργασία, και η ανθρωπιά.
    Θα γίνουμε όλοι σκλαβάκια και χανουμάκια του Praktiker, lidl, Dia, Aldi, Zara, με 560 ευρώ μισθό.
    Ξυπνάτε, τα μέτρα που παίρνουν δεν σώζουν την Ελλάδα. Είναι για να σώσουν τους μελλοντικούς μας εργοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Κρίσιμες εκλογές για τη Μέρκελ
    τον "πινει κανονικα σημερα"!!

    Στις εκλογές που διεξάγονται σήμερα στο ομόσπονδο κρατίδιο της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ελλοχεύει, κατά πολιτικούς αναλυτές,

    ο κίνδυνος σημαντικής αποδυνάμωσης του κυβερνητικού συνασπισμού της Καγκελαρίου Μέρκελ, μόλις μερικούς μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας της.

    «Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι Ελληνική»!

    Η Γερμανία μας χρωστάει 320 δις από τις θηριωδίες των ναζί!

    Αυτά λέγανε, οι πρασινοφρουροί του δρ Κουτσούκου.


    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Κρίσιμες εκλογές για τη Μέρκελ
    τον "πινει κανονικα σημερα"!!

    Στις εκλογές που διεξάγονται σήμερα στο ομόσπονδο κρατίδιο της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ελλοχεύει, κατά πολιτικούς αναλυτές,

    ο κίνδυνος σημαντικής αποδυνάμωσης του κυβερνητικού συνασπισμού της Καγκελαρίου Μέρκελ, μόλις μερικούς μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας της.

    «Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι Ελληνική»!

    Η Γερμανία μας χρωστάει 320 δις από τις θηριωδίες των ναζί!

    Αυτά λέγανε, οι πρασινοφρουροί του δρ Κουτσούκου.


    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO ANEKDOTO

    H BOYLGRIA EIPE STI POYTANES NA MHN ERXONTAI STHN ELADA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επιλαβόμενος δε της χειρός o Ζεύς απήγε την Ευρώπην εις το Δικταίον άντρον ερυθριώσαν και κάτω ορώσαν…»,


    Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

    ΜΙΝΩΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ......................
    Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Νέστορ Κίρτσνερ, έκανε στάση πληρωμών και δεν αναγνώρισε το χρέος. Δεν συμπεριέλαβε ούτε ένα νεοφιλελεύθερο οικονομολόγο στο επιτελείο του και απαίτησε από τους δανειστές και το ΔΝΤ τη διαγραφή του χρέους.
    Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δανειστές και το ΔΝΤ διέγραψαν το 75% της οφειλής και δέχθηκαν την αποπληρωμή των υπολοίπων με προνομιακούς όρους.
    Οι τόκοι των ληξιπρόθεσμων δανείων δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από την Αργεντινή, παρά το ότι αρχικά είχε συμφωνήσει να τους πληρώσει.
    ..........
    Γιατί κανένα κόμμα στην βουλή δεν πρότεινε αυτή την σίγουρη και δοκιμασμένη λύση ;
    Άγνοια ;
    Απλή αμέλια ;
    Πλημμέλημα ; Ή
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΡΕ PRESS-GR... ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ; ΑΚΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ (http://www.slap.gr/monimes-stiles/slappers/kalosilthate-stin-eskemeni-kai0promeletimeni-kolasitou-dnt/). ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ;". ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ... ΑΣΤΟΧΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ… ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΟΥ… ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδω στην ελλάδα τη θέση της αγελάδας θα πάρουν οι πολιτικοί. Είμαστε φιλόζωοι.

    09 Μαϊ 2010 4:06:00 π.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ "ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ, Ή ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ !!!.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΣΑΒΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

    "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ".

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το πώς οι Έλληνες τρώνε ό,τι τους πασάρουν. Το ανωτέρω άρθρο είναι ανακριβές. Σε ένα μόνο σχόλιο αναφέρεται ότι η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών και δεν πλήρωσε τα χρέη της. Παρ'όλα αυτά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.
    Γιατί επιμένουμε να εθελοτυφλούμε; Εμείς οι ίδιοι, ο λαός, είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Ξέρετε ότι το ομόλογο που λήγει στις 19/5 εκδόθηκε το 1981 επί Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν 30ετούς διάρκειας και είχε επιτόκιο 17%; Ελληνικέ λαέ, περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση