GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημαράς: «Δηλώνω παρών στις γενεές όσων έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα...»

Ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς σε ανακοίνωσή του εξηγεί γιατί  ψήφισε παρών στο νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα ως εξής: «Δη...

Ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς σε ανακοίνωσή του εξηγεί γιατί  ψήφισε παρών στο νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα ως εξής:
«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…».
Δηλώνει επίσης την πίστη του ότι...
 «η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων.  Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».
Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο.

38 σχόλια

  1. Μπράβο στον πιο συμπαθή άνθρωπο πολιτικό που το σύστημα δεν τον έχει διαβρώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ! ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

    ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην παραιτηθείς, σε χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!
    Μην παραιτηθείς, σε χρειαζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια!! Απλα!
    Με την διαγραφη τους το ΠΑΣΟΚ και το συστημα του, απεδειξαν περιτρανα που ακριβως γραφουν το Συνταγμα, το σοσιαλισμο και την ελευθερη βουληση των αντιπροσωπων του λαου!
    Βομβα στα θεμελια του διεφθαρμενου συστηματος!
    Μια δρακα τυχαρπαστων ειναι που μας εκμεταλλευεται στυγνα, αλλα ευτυχως αρχισαμε να ξυπναμε!
    Φωτια και τσεκουρι στους απατριδες!
    PS. Δεν σας εχει προξενησει εντυπωση οτι οι "πνευματικοι ταγοι" του τοπου μας ειναι εξαφανισμενοι το τελευταιο διαστημα?
    Μεσα απο τον αγωνα καταξιωνεται ο πραγματικος διανοουμενος και οχι μεσα απο τα χαζοκαναλα οταν πουλανε την ψυχη τους για να κονομησουν οι θολοκουλτουριαρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΟ,
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΑΜΕ
    ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΠΑΛΙΝΩΔΊΕΣ, ΑΔΙΚΙΕΣ, ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ, ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 11% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΙΝΕ 8-10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ, ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ... ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΤΙΣ 4-5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πήγαινε τώρα με την μάνα σου και τον πατέρα σου και σκάσε, σούργελο. Άσε τους άλλους να κάνουν όλη τη δουλειά, ως συνήθως, κι αν τα καταφέρουμε και δεν μας χρωκοπήσετε εσύ και τα τσουτσέκια του ΠΑΜΕ ελάτε πάλι να ζητάτε αργομισθίες και 14ους μισθούς. Ζώα τριτοκοσμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που δεν είναι όλοι λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!
    Μην παραιτηθείς, σε χρειαζόμαστε
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ.ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΗ ΘΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεωργία Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου7 Μαΐ 2010, 8:50:00 π.μ.

    Συγχαρητήρια στον άνδρα,στον λεβέντη,στον άνθρωπο!Είναι η πρώτη
    φορά,που πολιτικός με τις δηλώσεις του,με κάνει να κλαίω από συγκίνη-ση!"Ως χαρίεν ες άνθρωπος,όταν άνθρωπος είη" Μπράβο σου Γιάννη,
    ευτυχώς δεν είσαι ένας από "αυτούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην παραιτηθείς, ας μείνει και κάποιος ικανός, τόση σαπίλα πως θα την αντέξουμε, και πως θα καταφέρει η ελληνική κοινωνια να την αφομιώσει.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Υπάρχει ακόμα λύση: Να συσταθεί κοινό ευρωπαϊκό ταμείο, (κατά τα πρότυπα του αμερικανικού κοινού ταμείου των ΗΠΑ),

    ως μόνη ελπίδα σωτηρίας της Ευρώπης και του Ευρώ και να επιστραφεί στο ΔΝΤ το ποσό που έδωσε στην Ελλάδα!

    Έτσι θα βγούμε από το ΔΝΤ αμέσως,ελεγε εχτες το βραδυ ο δρ Κουτσουκος, πολυ σωστα!


    Ελένη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ>>

    Α ΝΑΙ >>>ΟΙ ΜΑΡΥΕΣ ΛΟΥΤΣΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ

    Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο καλός πασόκος, ο κακός πασόκος και ο άσχημος πασόκος

    Έτσι που πάμε, “πασόκος” θα καθιερωθεί να σημαίνει αυτός που άλλα εννοεί και άλλα λέει. Ο πρόθυμος να δανειστεί για να ταϊσει το πόπολο και να βάλει και αυτός κάτι στον λογαριασμό του. Αυτός που καταλαβαίνει ότι στις μουσικές καρέκλες κάποιος μένει όρθιος, και φροντίζει να μην είναι αυτός αλλά ο άλλος, αλλά το χειρίζεται επικοινωνιακά και βγαίνει και αδικημένος.

    ΑΡΧΙΔΙΑ .ΔουΝουΤέζικα.
    Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Βάζουν μερικούς να διαφωνούν επιδερμικά για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις και συνεχίζουν απερίσπαστοι το έργο τους.
    ΠΑΣΟΚ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα συγχαρητήρια είναι εύκολα και συγχρόνως κάνεις και τον επαναστάτη. Η ουσία όμως είναι ότι ο κ. Δημαράς δεν μας εξήγησε τι έπρεπε να γίνει αν δεν ψηφίζονταν τα μέτρα. Δεν μας είπε γιατί δεν είχε βγει πιό μπροστά να καταγγείλει τους απατεώνες συντρόφους του που μπήκαν ξυπόλυτοι και ζούνε στη χλιδή. Απότην εποχή του Αντρέα οι μίζες πάνε σύνεφο. Είμαστε σε χρεωκοπία από το 89. Αν ο Δημαράς δεν ήξερε ας ρώταγε, ο κόσμος ήξερε και τους ανίκανους που ήτανε πολλοί και τους κλέφτες. Υπουργοι, διευθυντές πολεοδομιών, εφοριών, με βίλες και κότερα. Γιά τον περισσότερο κόσμο δεν είναι πειστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια! Είναι η πρώτη φορά,που πολιτικός με τις δηλώσεις του με κάνει να κλαίω από συγκίνηση! "Ως χαρίεν ές άνθρωπος,όταν άνθρωπος είη".Γιάννη,
    Μπράβο σου. Απέδειξες ότι δεν είσαι ένας από "αυτούς". Είμαι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ,ΣΟΦΙΑ,ΒΑΣΙΛΗ.
    ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!
    ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπαρχει και το παλαιο του Κομμα το ΔΙΚΗ ας παει να εκφραζετε ανετα οπως θελει. Τι θα πει παρων ασ ελεγε οχι να το αξιζει το Μπραβο σας ρε παιδια, το παρων ειναι μεσοβεζικο μεταξυ ναι και οχι φοβουμενος την διαγραφη. Αν αυτο ηθελε τοτε μπραβο του και καλη τυχη. Αν ειναι ομως παλλικαρι να αφησει και την εδρα για να καταλαβουν και οι πολιτες αν εγινε βουλευτης για τις ιδεες του και οχι για το βουλευτιλικι εκει ειναι η μαγκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τους βουλευτές τους θέλουμε για τα δύσκολα !! Ο καθένας μας θα ήθελε να το παίζει ωραίος και ευχάριστος να κρύβεται με ασφάλεια πίσω από άλλους που έβγαλαν το φίδι από την τρυπά !! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. `Πασοκ

    Οι ξενοι δημοσιογραφοι κανουν μαυρη προπαγανδα!!!

    Προσοχη εργαζομενοι δεν ενδιαφερονται για τα αιτημματα σας αλλα σας χρησιμοποιουν την αγανακτηση ως ντεκορ για ανθελληνικη εθνικιστικη υστερια!!

    Πάντως ακουγεται οτι ενω ολοι οι πολιτικοι κρυβονταν απο την οργη του λαου

    μονο δρ Κουτσουκος μιλησε στο στην Αγγλικη, στην Γαλλικη στην Γερμανικη στην Φιλανδικη τηλεοραση(στη μηλιωνη) και σε νορβηγους και καταλανους και ισπανους και ιαπωνες δημοσιογραφους

    και εβαλε τα πραγματα στη θεση τους! Μαλιστα πολλα καναλια ξενα συνεργαζονται με ελληνες βοηθούς που λειτουργυν ως νεοι "εφιαλτες"!

    Στην Γερμανικη τηλεοραση ηταν δυο ελληνες που θελαν να κοψουν τον δρ για οσα ελεγε για την
    μερκελ και για τα λεφτα που χρωσταει η Γερμανια

    ο Δρ Κουτσουκος ειδειξε στην γερμανιδα δημοσιογραφο - που μιλαγε και γαλλικα- το λατοπι του με την την Πυλη του Βραδεμβουργου με Ελληνικη σημαια ως απαντηση στην μαυρη προπαγανδα της Γερμανιας!!

    Η Πύλη του Βραδεμβουργου με Ελληνικη σημαια (γιατι μας χρωστανε 320 δις απο την περιοδο των ναζι) του δρ Κουτσουκου κανει το γυρω του διαδικτυου αλλα δεν τολμουν να την αναρτησουν!!

    Τοληστε, αντισταθειτε!!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καί ίδιας καταγωγής μέ τό κλεφτρόνι γιό τού Τσιτσάνη,πού προσπάθησες εσύ,ό Λιάνης κι ό Χαρδαβέλας,νά τόν αθωώσετε,μέσα από τήν εκπομπή σας,μετά τήν ληστρικήν-εγκληματικήν έφοδον σέ ΜΑΡΚΕΤ,όπου κι ετραυμάτισε έναν αστυφύλακα σοβαρά???
    Άντε ρέ αρχιλαμόγιο-οσφυοκάπτη,πού θά μάς τό παίξεις καί παιδί τού Λαού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    Η σφηνα στην καρδια των βρυκολακων…forever!
    εμπρος για μια ελλαδα περηφανη με ελπιδα..
    και αξιοπρεπεια….


    ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΔΩ:
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει αναγκαστικά «ναι» για τη σωτηρία της χώρας.

    ΩΡΑΙΑ !!!!

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ
    ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ
    ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ
    του Γιώργου ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΛΩΝ __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΤΛ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΚΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ "ΟΧΙ"; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΑΡΩΝ"....ΣΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΟΝΤΑΣ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο κύριε Δημαρά , δεν ειναι τυχαία η εκτίμηση που σου εχουν ολοι οι Ελληνες ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας ,μπράβο και πάλι μπράβο για το ηθος σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΓΑΠ διέγραψε τους μοναδικούς τίμιους που έχει στο κόμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mπραβο Γιαννη, συγχαρητηρια που αν υπηρχαν αλλοι 19 μαλακες σαν και σενα θα κυρητταμε σταση πληρωμων αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δημήτρης Κλ.7 Μαΐ 2010, 5:40:00 μ.μ.

    Γιάννη μου, δεν έχω διαφωνήσει μέχρι σήμερα μαζί σου .Στο είπα και στις 21-4-10 στην εκδήλωση για τον Αλέκο Παναγούλη στο Δημαρχείο.
    Συμφωνώ με τα επιχειρήματά σου .Τα μέτρα είναι σκληρά και άδικα.
    Σήμερα ,όμως, διαφωνώ με το σίγουρο τρόπο αντίδρασής σου. Είναι αντίδραση εκ του ασφαλούς. Περίμενα να συνεχίσεις να είσαι γενναίος.
    Επισυνάπτω το σχόλιό μου, σε προγενέστερη ανάρτηση , για τον Βασ. Οικονόμου:
    «Σίγουρα έχεις δίκιο Βασίλη Οικονόμου, στα επιχειρήματα. Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι σκληρά τα μέτρα και θίγουν και εμένα προσωπικά.
    Σκέφθηκες όμως τι θα γινόταν, εάν καταψηφιζόταν η Κυβέρνηση; Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός ,μαζί με το Δημαρά και τη Σακοράφα, ( δυστυχώς τους ψήφισα και τους δύο στο Μαρούσι) που διαφωνείς!!!
    Τα μέτρα είναι πράγματι άδικα, αλλά αναγκαία και ελπίζω και αποτελεσματικά.
    Δεν έχεις μάθει ότι : «επί δύο κακών προκειμένων ,το μη χείρον βέλτιστον »;
    Να ξέρεις ότι κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις…
    Καταψήφιση = πτώχευση= χάσιμο των πάντων : Και των μισθών και των συντάξεων και των καταθέσεων!!!
    Τώρα τουλάχιστον χάσαμε λιγότερα από τα πάντα…
    Μήπως κάνετε και οι τρεις σας ανέξοδο αγώνα, ενώ είσαστε σίγουροι ότι θα ψηφίζονταν τα μέτρα ; Αυτό ,όμως, δεν είναι έντιμο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!
    ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!
    ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με την διαγραφή τους το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ διέγραψε και το αρθρο του συντάγματος που αναφέρει οτι οι βουλευτές αποφασίζουν κατα συνείδηση,΄διέγραψε την ελευθερία της έκφρασης των βουλευτών,την ελευθερία να αποφασίζουν ανεπηρρέαστοι!!Υπογράμμισε όμως το θάρρος, την γενναιότητα και την Ελληνική λεβεντιά του ΓΙΑΝΝΗ,της ΣΟΦΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΗ και διαφάνηκε η δική τους δειλία, οπισθοχώρηση, υποκρισία πιό έντονη παρά ποτέ...ίσως αυτό τους ενόχλησε πραγματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
    ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ- ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί ο Καρατζαφέρης δεν ζητάει δημοψήφισμα τώρα να ψηφίσει ο λαός?? Γιατί δεν θυμίζει στον Γ. Παπανδρέου την πρόταση της Κίνας της Ρωσίας των Ενωμ. Αραβικών Εμιράτων να χρηματοδοτίσουν με πολλά δίς και χαμηλό κόστος για την Πατρίδα μας?? Γιατί δεν του θυμίζει την διάθεση της Ελβετίας αλλα και τόσους άλλους τρόπους εξεύρεσης χρημάτων για την Ελλάδα?? Δικαίως έλεγε ο Γ.Παπανδρέου οτι τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, γιατι μπορούσαν εύκολα να βρεθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. GIA TA ZOA PASOK.

    ΓΑΠ: “Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ”!

    Δεύτερο μεγάλο διήγημα του ΓΑΠ κατά την επική χθες ομιλία του στη βουλή. Έπος μέγα, το οποίο επιβεβαιώνουν και οι σύντροφοι του πατρός Ανδρέα. Κοιτάξτε λοιπόν τι θα πει εξορία:

    Ο Κορνήλιος Καστοριάδης λοιπόν, μία από τις πλέον φωτισμένες προσωπικότητες της μεταπολεμικής Ευρώπης (σχετικά εδώ) έζησε στο πετσί του την αξιοπιστία και την αγωνιστικότητα του Ανδρέα. Στην επιστολή του με τίτλο «Η μαθητική συντροφιά», που αναφέρεται στα γεγονότα αυτά της μαθητικής του ζωής, τη σύλληψη της συντροφιάς αυτής που τα μέλη της ήσαν ήδη από το 1938 πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας και του ίδιου στις αρχές του καλοκαιριού του 1939 από την Ασφάλεια και στο ρόλο που έπαιξε σχετικά ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος τον χειμώνα του 1938-1939, αφού είχε συνδεθεί με μια ομάδα της δεξιάς πτέρυγας του τροτσκισμού στην Ελλάδα, προσπάθησε να στρατολογήσει τα μέλη αυτής της συντροφιάς στην ομάδα του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν να τους πουλήσει μερικά αντίτυπα του εντύπου που αυτή έβγαζε, σημειώνοντας τα ονόματα των αγοραστών και τα ποσά που εισέπραξε απ’ αυτούς σε τεφτεράκια, τα οποία ο διεξάγων την προανάκριση ανθυπομοίραρχος της Ειδικής Ασφάλειας, Γιαννακός, επέδειξε στον κρατούμενο Καστοριάδη μαζί με την έγγραφη ομολογία του Α. Παπανδρέου, ώστε να τον αναγκάσει να παραδεχθεί εκ των υστέρων ότι, πράγματι, τα είχε αγοράσει. Η επιστολή αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα «Το Βήμα», στις 10 Αυγούστου 1986).

    Τεφτεράκια λοιπόν ο “εξόριστος”! Τεφτεράκια με καταγραφή ονομάτων και στην ασφάλεια! Μετά βέβαια θα πίστευε κανείς ότι ο “αγωνιστής” έφυγε στην εξορία. Αμ δε…

    Κοιτάξτε πως φέρθηκαν οι αρχές στον “αντιστασιακό” Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του συντρόφου του Γιάννη Ταμτάκου: … Θα πω και μερικά πράγματα για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει το συνέδριό του, όπου και μίλησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, στον οποίο δυστυχώς μάθαμε μερικά πράγματα. …
    Είχε δημιουργήσει ο Ανδρέας τότε μια ομάδα μέσα στο πανεπιστήμιο με καμιά δεκαριά φοιτητές μεταξύ αυτών ο Καστοριάδης κλπ.

    Αυτός όταν πιάστηκε δεν αρκέστηκε σε μια απλή δήλωση, γιατί έκανε όλη η ομάδα δήλωση για να’ μαστε ειλικρινείς εκτός ενός ο οποίος δεν ήταν φοιτητής, αλλά και αποκήρυξε τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό που μας τον δίνει τώρα με το τσουβάλι και κατέδωσε και ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν. Αυτό το εξευτελιστικό πράγμα το αρνηθήκαμε στην πράξη. Και εμείς οι χωρίς ταυτότητα εργάτες περνάμε τον δρόμο της εξορίας αγόγγυστα.

    Σ’ αυτόν δώσανε διαβατήριο να φύγει στο εξωτερικό γιατί ήταν παιδί της αστικής τάξης. Βέβαια, σκέφτεστε τι σοσιαλισμό θα κάνει. Εγώ λέω θα κάνει σεληνιασμό και όχι σοσιαλισμό…

    Τα καλά βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού σε αντίθεση με τον ΓΑΠ που δεν έχει ανάγκη να υπογράφει δηλώσεις καθότι πράγματι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας του, Ο Ανδρέας είχε υπογράψει και μακροσκελέστατη δήλωση μετανοίας – δωσίματος συντρόφων. Άντε μετά να ρίξεις άδικο στον ΓΑΠ που είπε ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες. Αυτούς γνώρισε το παιδί, αυτά λέει.

    AI SIXTIR ZOO....
    KATO H XOYNTA PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση