GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φελίπε Γκονζάλεθ: Η Ελλάδα άργησε να ζητήσει τη βοήθεια και ζημιώθηκε...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου, http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο χαρισματικός ...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο χαρισματικός σοσιαλιστής ηγέτης της δεκαετίας του 1980 και τώρα πρόεδρος μιας 12μελούς ομάδας “σοφών” για το μέλλον της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, ο Φελίπε Γκονζάλεθ, μίλησε έξω από τα δόντια για όλα και για όλους, λίγο πριν παραδώσει σήμερα Σάββατο στα αρμόδια όργανα των Βρυξελλών τις προτάσεις του. Σε μια αποκλειστική συνέντευξή του στον βετεράνο δημοσιογράφο, Ινιάκι Γκαμπιλόντο, στο κανάλι CNN+, ήταν αναπόφευκτο να μη αναφερθεί και στην ελληνική οικονομική τραγωδία που ταλανίζει κι άλλες χώρες του Μεσογειακού νότου (και όχι μόνο), επικρίνοντας ευθέως χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης.
Η σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα (του γνώριμού του Γιώργου Παπανδρέου), κατά τον Φελίπε Γκονζάλεθ, άργησε τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να ζητήσει την οικονομική στήριξη από τους εταίρους της στην ευρωζώνη. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης ήταν να...

 ζημιωθεί οικονομικά και να υποφέρει, όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα. Για μια εξαετία, είπε, η προηγούμενη κυβέρνηση της δεξιάς εξαπατούσε τις Βρυξέλλες με ψεύτικα στατιστικά στοιχεία, κρύβοντας την αλήθεια για την ελληνική οικονομία. Το 75% του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας είναι από γαλλικές, γερμανικές και αυστριακές τράπεζες. Ακόμα:
*Εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης και δεν απέκλεισε νέα κρίση σαν αυτή προ διετίας με τις αμερικανικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, που στο τέλος ενισχύθηκαν με δισεκατομμύρια από τα λεφτά των φορολογουμένων. Η δύναμη αυτών των οικονομικών κολοσσών είναι σήμερα μεγαλύτερη από εκείνη των στρατιωτικών βιομηχανιών πριν 60 χρόνια. “Πώς είναι δυνατόν με δημόσιο χρήμα να διασώζονται ιδιωτικά συμφέροντα”, διερωτήθηκε.
*“Το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης χρειάζεται αυστηρό έλεγχο”. Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις, απέφυγε επιμελώς να ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό της χώρας του, τον Θαπατέρο, αναγνωρίζοντας όμως ότι υπάρχει πρόβλημα (πρόσφατη έρευνα της Bank of America-Merrill Lynch αναφέρει ότι οι ανάγκες χρηματοδότησης της Πορτογαλίας, Ιρλανδίας,Ιταλίας, Ελλάδας και Ισπανίας τα επόμενα τρία χρόνια θα φτάσουν τα δύο τρισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 546.220 δις ευρώ θα χρειαστεί μόνο η Ισπανία).
Η έκθεση-αναφορά της 12μελούς επιτροπής “σοφών” με επικεφαλής τον Φελίπε Γκονζάλεθ θα κατατεθεί σήμερα στις Βρυξέλλες. Είναι προϊόν μιας διετούς εργασίας, στην οποία κάθε μέλος θα παρουσιάσει τις δικές του παρατηρήσεις, πέρα από τα γενικά συμπεράσματα για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης.

10 σχόλια

  1. το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.ΟΣ , έγιναν συνεταιράκια .
    Ο αγώνας για να μην χάσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας στη ζωή και την ζωή των οικογενειών μας συνεχίζεται .
    Κάθε μέρα έξω από την βουλή σε καθημερινή βάση με , με χιλιάδες κόσμο πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα επιτευχτεί ο στόχος μας να μπούμε και μέσα .
    Άλλοι δυο στόχοι είναι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ,
    το παλάτι (σπίτι) του Γ .Παπανδρέου των άλλων του ΠΑΣΟΚ
    Και των υπολοίπων φίλων του Δ .Ν .Τ .
    Μην κτυπάτε περιττούς στόχους όπως καταστήματα , υπουργία , Ελληνικές τράπεζες , πανεπιστήμια , απλούς πολίτες , δεν είναι στόχος μας , οι απλοί έλληνες πολίτες και οι περιουσίες τους .
    Ο στόχος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Η βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και όσοι ψήφισαν ΥΠΕΡ του
    Δ .Ν . Τ .
    Όπως ξέρετε το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.ΟΣ . έγιναν συνεταιράκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ.ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΚΤΑΠΟΔΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΔΗΜΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΓΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ .ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΩΡΑ!ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΕ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΤΕΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ- ΟΤΑΝ ΤΑ SPREADS ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΩΝ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ.ΟΛΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΛΛΕΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .......ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ !

    Όλοι θυμόμαστε το πολύ πετυχημένο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ να ανεβαίνει στην εξέδρα, να χαιρετάει το αλλόφρον πλήθος και να μας παροτρύνει: «Πάμε!»

    Και τώρα η συνέχεια του σεναρίου, γραμμένη από το χέρι της πραγματικότητας αυτή τη φορά.
    Ε, λοιπόν το πλήθος τον ακολουθεί στην εξέδρα.
    Σε γενικό πλάνο, βλέπουμε εκατοντάδες κόσμου να έχουν στριμωχτεί κι αυτοί γύρω από τον αρχηγό τους.
    Η κάμερα κινείται αργά προς τα όρια της εξέδρας για να μας αποκαλύψει ότι εκεί υπάρχει μία άβυσσος.
    Ο μεγάλος ηγέτης δεν διστάζει: κάνει το μεγάλο άλμα!
    Οι οπαδοί του τον ακολουθούν χωρίς δισταγμό!

    Τους παρακολουθούμε καθώς απολαμβάνουν την ελεύθερη πτώση τους.
    Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό όμως, αρχίζουν να αποζητούν με τα μάτια τον ηγέτη τους. «Μα, που πάμε?»
    Αυτός, ενώ πέφτει, με μια κίνηση τραβάει τα λουριά για να ανοίξει ένα σουπερντούπερ πτυσσόμενο αερόπτερο.
    Οι κακόμοιροι οπαδοί του ΓΑΠ ουρλιάζουν πια καθώς συνειδητοποιούν την μοίρα τους.

    Στο τελικό πλάνο βλέπουμε από ψηλά την αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει τυπωμένη στα φτερά του αερόπλοιου και τον οδηγό του να απολαμβάνει την βόλτα του πάνω από το τρομαχτικό φαράγγι που χάσκει από κάτω.
    Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα: «ΠΑΣΟΚ και… Φύγατε!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι βουλευτές μας λέτε ότι τα ομόλογα που λήγουν τον Μάιο πρέπει να πληρωθούν στους δανειστές μας.
    Τα ομόλογα που αγόραζαν τόσα χρόνια με τις ασφαλιστικές εισφορές οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να πληρωθούν ? Γιατί ουσιαστικά οι συνταξιούχοι ήταν σαν να αγόραζαν ομόλογα τόσα χρόνια και έρχεστε τώρα και κάνετε περικοπές στους συνταξιούχους δηλαδή κάνετε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους του δημοσίου προς τους συνταξιούχους αλλά δεν κάνετε επαναδιαπραγμάτευση τους χρέους προς τους διεθνείς δανειστές.
    Αν οι συνταξιούχοι τόσα χρόνια αντί να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές είχαν κάνει κάποια ασφάλεια στην interamerican πχ και αυτή δεν τους πλήρωνε τώρα τις συντάξεις δεν θα λεγόταν αυτό υπεξαίρεση ? Αρα κ. βουλευτές κάνατε υπεξαίρεση τόσα χρόνια στα λεφτά των συνταξιούχων και τώρα θέλετε να είστε συνεπείς με τους δανειστές διεθνείς τοκογλύφους και να τους πληρώσετε τα ομόλογα.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Παιδί πρωθυπουργού, γόνος παλιού πολιτικού τζακιού, κολλητή με μεγαλο-επιχειρηματίες, διασυνδέσεις με την υπερδύναμη, ταλέντο στο ψέμμα, μανούλα στη δημιουργία ομάδων και βέβαια, αγαπημένη των καναλαρχών.
    Με άλλα λόγια, Γιωργάκης χωρίς πουλί.
    Μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση